Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, M.Николов написа:

Да иска и да ги изпрати са две различни неща!

:hush:

Ми как. Не сте тролове, ма изобщо. И то ниско ниво. Ееех какви тролове имаше някога, сега един Анди*ей, ма и той лежи на стара слава. Напише един, два чаршафа и се покрие .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Пак мазна лъжа на Тошев

Кое е лъжа? Че вести.бг са част от Нова телевизия ли?!?

ПП: Няма да дочакам отговор тук, нали :giggle1:

преди 5 минути, kosyo написа:

Нищо не си забелязал - няма клипче да разбирам....Язък ще ги пишем руснаци тогава. Добре се представиха - няма да умрат кучетата гладни в Украйна . Браво.

За тебе баба чедо,за мене тъща, само дето доказателството за баба е от един чичка от задокеана казал 😅😅

А да. Ето ти сайт с земетресенията в Иран,и къде са епицентрите...

https://earthquaketrack.com/p/iran/recent

Та за кое точно земетресение става дума викаш 😏✌️

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 4 минути, andiay написа:

съм "гей"

Добре, разбрахме.

Нещо по темата имаш ли да кажеш ?

Изключително подъл похват, но напълно нормално да го ползваш точно ти.

преди 2 минути, andiay написа:

Митко/е...

Отново коментираш мен...

Нъл са разбрахме ти смяташ, че съм "гей", аз смятам, че си латентен...

За какво да ти се извинявам?

Казах ти, можеш да ме смяташ за каквото си искаш, не ме бърка...

Аз от своя страна също мога да те смятам за каквото си искам, и теб не би трябвало да те бърка, ако имаше самочувствието, което се опитваш да демонстрираш...

И пак си показваш хомофобията -  с това "Женски или полово неутрални имена са твой специалитет."

Това дори при условие, че няма име "andiay" и в нито един форум, където съм участвал, а във всеки съм бил с него, никой дори и не е помислял да каже, че е женски...

Стила ти е амалгама от няколко стила в точно този форум, няма нищо уникално в него...

Средностатистически елементарен нет лузър....

Това, че си дал някакви координати, дори и да са реални, не означава, че не си трол...

Поне поведението и похватите ти са тролски...

За смях правиш единствено себе си, но щом ти носи някакво успокоение да смяташ, че ме правиш мен за смях, то това не ме бърка...

За разлика от теб, корените ми са в този тъп град от над 150 год., още от османско време, а дори и тогава, това е било град с някаква форма на градски живот, нямам село...

И да е имало нещо селско в рода ми, то с поколенията е изчезнало...

Докато ти си типичния пример, че човек лесно напуска селото, но селото трудно напуска човека...

Еле па из вашия край...

И в крайна сметка, по твоите стандарти за "цивилизованост", ти идваш тук на Мол, а аз минавам транзит през Бела Слатинъ...

Това - "кажи истинската причина да не живееш в страната на първата ти жена?", също показва, че не си нов тук...(както преди Андриана)...

И как реши, че първата ми жена не живее с мен?

Иначе отговора на въпроса ти е - заради първата ми жена, тази която и днес е до мен...

И защото онзи живот там не е по вкуса ми, въпреки по-доброто материално благосъстояние...

Не съм съжалявал нито за миг...

Нещо друго относно моята скромна особа интересува ли те?

Гледаш, гледаш, ма не видиш...

Четеш, четеш, ма не разбираш...

Дори и Дзвера го е казал и пак не разбираш...

Извинение не дължа никому и никой не ми дължи извинение...

По-ясно от това не мога да го кажа...

Та, нъл искаше да говорим за войната, давай...

Питах те нещо в предния пост..

Някакъв коментар, или ще продължим да обсъждаме житието и битието си?

Здравей, душице...

Кога съм твърдял подобно нещо?

Всеки има право сам да реши за себе си...

И на Митко/а казах, за мен нито Русия, нито повечето страни в ЕС са алтернатива...

Добро / лошо са неизмерими, субективни понятия...

Водили сме този разговор и преди...

България е част, макар и периферна, от Европа, в този ред на мисли е добре да сме част от ЕС, но равноправна...

Като самостоятелна икономика, днешна България няма шанс, поне в обозримо бъдеще...

Но с начина, по който в момента са взаимоотношенията ни с ЕС, единствено ще преживяваме с огризките, които благоволят да ни подхвърлят...

Дистанцията между нас и водещите страни, ще продължава да нараства...

Точно като във всяко едно общество, ножицата между най-бедните и най-богатите се разтваря все повече и повече...

А и точно в момента ЕС е нещо безкрайно различно от това за което е бил замислен първоначално....

Но това е доста обширна и нямаща нищо общо с войната тема...

Казвал съм ти, знаеш прекрасно мнението ми, че нищо не е само черно-бяло...

Само си спести съвета за психотерапевт...

Приеми, че си го дала и съм го отхвърлил любезно...

Не бе Анди….

Нали питаше, защо започна войната….

Бавно схващаш, ако можеш де…

Светът на Путин ли е по-добър или този в който се намираме (България) сега?

Как пък никой нищо свързано със войната не написа тази вечер?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Значи няма нужда да ти се извинява, Лъжецо !!!

А все пак причината, която той искаше да му се покаже съществува ли?

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Ми как. Не сте тролове, ма изобщо. И то ниско ниво. Ееех какви тролове имаше някога, сега един Анди*ей, ма и той лежи на стара слава. Напише един, два чаршафа и се покрие .

Така е, ти си еталон за трол високо ниво.

:)

току-що, ivottoshev написа:

А все пак причината, която той искаше да му се покаже съществува ли?

Не ти е обещавал такова нещо бре. Ти лъжеш най нагло.

преди 4 минути, Moriati написа:

За тебе баба чедо,за мене тъща, само дето доказателството за баба е от един чичка от задокеана казал 😅😅

А да. Ето ти сайт с земетресенията в Иран,и къде са епицентрите...

https://earthquaketrack.com/p/iran/recent

Та за кое точно земетресени става дума викаш 😏✌️

Когато едно търсене не ти се удава - по -добре не пробвай нещо по сложно:

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us6000jk0t/executive

Пак ти казах - цял час отдели да цъкаш по мненията ми и изпусна точно това - несериозно е от твоя страна. По- несериозно е дори от това дето не ми даваш руското видео.. Ама ще го преживея.

Че освен това с картата и видео имаше от охранителна камера- върни се и сам си го намери този път.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Така е, ти си еталон за трол високо ниво.

:)

Комунистите могат само три неща

1. Да крадат

2. Да лъжат

3. Да убиват

преди 11 минути, БаалБек написа:

Този е поредния, на когото в детството са му промили съзнанието. Но не го осъзнава. Мечтае за “руския свят”, но да го гледа от ЕС, че е по-безопасно.

Бълбук бълбука,пак ли се опитваш да мислиш мила русокоске,ох, запомни ,не те бива...

Повтарям ,акъл в русата ти киферица не вирее 😏 А папагали вече достатъчно си имаме тука, суфльорки и мажоретки блеещи дори тоже 😅😅

току-що, БаалБек написа:

Светът на Путин ли е по-добър или този в който се намираме (България) сега?

Има два нюанса.

Първо - забелязал съм че най върлите путинисти  идея си нямат какво е " русский мир" , какво е да живееш и работиш там .Повечето не познават нито руския език, нито руската култура,поезия, личности, руската история. Затова по погрешкасе наричат "русофили'  като реално са просто "путинисти" . Разликата е като да си германец и нацист.

Не познавати българската история ,българските революцонери и т.н.  100% са и комунета. Факт. И които "градят' въздушната си представа за "матушката" от соц носталгиите и утопиите.

Втория нюанс е също общ за тях - омразата им към всичко западно, разглезени обаче именно от условията на този лош Запад и демокрация" .

Какво е определението за такива тотално заблудени хора, аз не се наемам ....

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Е аз се опитах да отговоря на един въпрос по темата за причините на войната  ,но източника логично не им хареса на путинистите :giggle1:

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

преди 1 минута, miro20 написа:

Първо - забелязал съм че най върлите путинисти  идея си нямат какво е " русский мир"

Тошев си има идея. Не иска да прати децата си в Русия.

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Е кажи ти деееее,ило поне изпраскай пак статия от някакъв вестник,ама по кратка ако може,обещавам ако се разплачеш да ти пратя салфетки  😏😅😅

преди 1 минута, Moriati написа:

Бълбук бълбука,пак ли се опитваш да мислиш мила русокоске,ох, запомни ,не те бива...

Повтарям ,акъл в русата ти киферица не вирее 😏 А папагали вече достатъчно си имаме тука, суфльорки и мажоретки блеещи дори тоже 😅😅

Да бе от умен  по - умен сме тука, едно земетресение не може да усети.. Няма да питам за видеото...

преди 33 минути, BANKATA написа:

Те са си такива бре.

Подкрепата към фашистки режим те прави директно фашист.

А това колко процента е била подкрепата за мейдана е поредният ти евтин номер да отклониш темата. Като и за пореден път доказваш че не си безпристрастен като се опитваш да се изкараш.

Протестите и последвалата оставка НЕ СА ПРЕВРАТ, както се опитвате да го изкарате.

И преди ти казах същото, не ползвай думи, чието значение не разбираш....

Към днешна дата в света няма фашистки режим никъде...

И какво отклонявам темата?

Показвам ти, че без подкрепа от вън, в държави като нас и Украйна, няма шанс "всенародни" протести да успеят, без значение от подкрепящите ги вътре в страната....

Но... имаш пълното право да вярваш в каквото си искаш...

Някои вярват и в синята фея...

За вас, всеки, който не повтаря вашите лозунги и не споделя вашите вярвания, не може да бъде безпристрастен...

Всъщност, за вас безпристрастни не съществуват и не трябва да съществуват...

Така е по-лесно... Цевски - Лесека...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.