Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, БаалБек написа:

Добре де, а ти къде си в схемата?

Няма ли да си част от хората?

Каква е визията ти?

Какво би променил лично ти и след колко време ще е видим резултатът?

Аз не съм в ничия схема и не съм зависим от сульо и пульо. Договор нямам и си изкарвам доволно за месеца а понякога пре доволно и за седмица не че се опитвам да се хваля но само днес съм си изкарал заплатата 2000лв. А за промяна то няма как да се получи от 1 човек само.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Аз съм за Украйна и затова одеве те попитах ти за кои си, нали трябва да знам да се хапя ли с теб или си от нашите?

Мммм. 

.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

преди 1 час, vpvelev написа:

Тая зима нямаше сняг. Ееех лани какъв сняг имаше...

За тази мисъл чакам същото оправдание от определени личности. Те се знаят кои са. Как ще се мръзне без руски газ и т.н.

преди 6 минути, nikssi написа:

От тук Пекин обвини Вашингтон за войната: САЩ предизвикаха украинската криза и я подклаждат | Днес.dir.bg

Сега да не почнете ... ама CNN ама нещо от официалния сайт на незнам кой си ... и после ватенка , това онова ... пийте си ракията и леко с квалификациите.

Смешно е.

Икакво толкова се хванахте като удавници за сламка на китайското изказване ???

На тях им пука за  украинския геноцид точно толкова колкото на нас за Тайван или  други им едни смачкани провинции .

преди 8 минути, vlado1985 написа:

Ааааа аз съм си от нашите макар че ми е жал за Укралинките и джуджето се пъни да ги смачка ама.

Ами супер.

току-що, vlado1985 написа:

Аз не съм в ничия схема и не съм зависим от сульо и пульо. Договор нямам и си изкарвам доволно за месеца а понякога пре доволно и за седмица не че се опитвам да се хваля но само днес съм си изкарал заплатата 2000лв. А за промяна то няма как да се получи от 1 човек само.

Е как да не си в схемата, ако работиш в България и си плащаш тук данъците. Нямаш ли отношение към всичко случващо се? 

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Защо не отиде да си вземеш когато идваха в България?

Мои приятели се уговаряха със колите да ходят в Дуранкулак да си вземат по няколко Украинки.

Казаха, че били сами дами някои с по няколко дечурлига и без мъже.:topsecret:

Е за какво да бия път за тоя що духа при положение че само на 2км от мен в едно селце има маса Укралинки. Даже се запознах с някои от тях ама само приятелски отношения де даже днес пих кафе с мъжът на една дама много свястен пич и знае перфектно Български.

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Няма как да се изключи - въпросния лаптоп има само UEFI, а не BIOS и UEFI. Имам друг лаптоп, който е с BIOS и UEFI, но и там не става, без значение дали единия режим е изключен. Както и да е... аз проблема съм го оправил отдавна, но petie1 продължава да твърди, че настройките съществуват, че аз греша, че той е прав... Вече многократно му показах и доказах, че такива настройки няма, но той твърди, че има.

Както казах, проблема е решен; просто инсталирах версия, която е съвместима.

Ако лаптито ти беше в моите ръце не само щеше да бачка ми и хоро да играе хихи

Показа и доказа че ти е празна кратуната и нищо друго :laughing4:;)

преди 3 минути, БаалБек написа:

Е как да не си в схемата, ако работиш в България и си плащаш тук данъците. Нямаш ли отношение към всичко случващо се? 

Както казах не съм в ничия схема. Данъци всичко си плащам като всеки един човек но не съм зависим от сульо и пульо.

преди 5 минути, vlado1985 написа:

Договор нямам и си изкарвам доволно за месеца а понякога пре доволно и за седмица не че се опитвам да се хваля но само днес съм си изкарал заплатата 2000лв

преди 42 минути, БаалБек написа:

И ако всичко се развива по начина, който го сподели…

Колко време ще ни е необходимо да станем Велика България?

Само 1 нощ. После ще се събуди и Велика България няма да я има, докато пак не заспи. 

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

Е, това ще е десерта! :D Тихо, че на някой може да му прииска да си похапне.

Оу вярно че това беше деликатес

преди 6 минути, miro20 написа:

Икакво толкова се хванахте като удавници за сламка на китайското изказване ???

На тях им пука за  украинския геноцид точно толкова колкото на нас за Тайван или  други им едни смачкани провинции .

И какво толкова ти пречи това изказване? Нещо шефчетата ли негодуват? Нещо нарушава опорните точки ли? 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 5 минути, petie1 написа:

Оу вярно че това беше деликатес

Деликатес който се консумира само при специални случаи! :)

Трябва да има повод.

преди 13 минути, vlado1985 написа:

Както казах не съм в ничия схема. Данъци всичко си плащам като всеки един човек но не съм зависим от сульо и пульо.

Това е похвално. И предлагаш всички онези, които имат отношение със страни от ЕС и дават препитание на хиляди семейства да напуснат ЕС? 

току-що, БаалБек написа:

Това е похвално. И предлагаш всички онези, които имат отношение със страни от ЕС и дават препитание на хиляди семейства да напуснат ЕС? 

Всеки сам си прави своя ибор дали да бъде в ЕС или не а за България ще е по добре ако не сме в ЕС.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Всеки сам си прави своя ибор дали да бъде в ЕС или не а за България ще е по добре ако не сме в ЕС.

А къде да бъде?

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Значи предлагаш всички българи имащи бизнес с ЕС и техните служители и семействата им да напуснат България, защото в противен случай остават без препитание?

преди 1 минута, parmobil написа:

А къде да бъде?

А спорд теб къде да бъде или предпочиташ да си зависим от някой си и сега както сме на това дередже харесва ли ти ЕС да те командори както си иска?

преди 1 минута, БаалБек написа:

Значи предлагаш всички българи имащи бизнес с ЕС и техните служители и семействата им да напуснат България, защото в противен случай остават без препитание?

Къде видя да съм написал че предлагам всички Българи да напуснат България и според теб колко Българи имат бизнес с ЕС? не питам за тези с ЕС субсидиите.

преди 4 минути, vlado1985 написа:

А спорд теб къде да бъде или предпочиташ да си зависим от някой си и сега както сме на това дередже харесва ли ти ЕС да те командори както си иска?

Къде видя да съм написал че предлагам всички Българи да напуснат България и според теб колко Българи имат бизнес с ЕС? не питам за тези с ЕС субсидиите.

Не и в Евразия.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Аз не знам колко…

Предполагам, че има някъде официални данни….

А ти колко мислиш, че са?

преди 12 минути, vlado1985 написа:

Три четвърти от износа към ЕС. За Русия под два процента и с отрицателно търговско салдо с Раша. Всички гълтаме вода при излизане, ти също всичко е свързано.

преди 2 минути, parmobil написа:

Не и в Евразия.

Ами не беше трудно да кажеш че не ти харесва да си зависим от ЕС. 

Давам пример с питането на @БаалБекЕдин приятел който е мой набор от нищото започна. Преди 2 години си изтегли заем от банка ОББ в размер на 4000000лв и си отвори фирма занимава се с производство на безалкохолно. Незнам дали ще ми повярваш или не но честно, това не ме вълнува, преди 2 години ми се наложи да ходя до София да си взема едни документи от една фирма. И същия ден имах уговорка с този мой приятел да се видим на по кафе и той ми предложи да ме закара до София и от там да отидем до банката и след това да обядваме някъде. Съгласих се закараме до София и на връщане отидохме до банката. И аз влезнах и си вкарах по мойта сметка малко пари и пред мен човека си подписа договора с банката че е одобрен за кредита и в момента в фирмата му работят 200 човека персонал. А отделно в селото на бащаму си има и друга фирма за производство на зеленчуци и да ти кажа честно всичките му работници на пича са много доволни от него и никой не взима заплата по малко 1500-1800лв А някои стигат и повече.

преди 9 минути, БаалБек написа:

Аз не знам колко…

Предполагам, че има някъде официални данни….

А ти колко мислиш, че са?

Няма как да ти кажа точно колко са. 

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Ами не беше трудно да кажеш че не ти харесва да си зависим от ЕС. 

Давам пример с питането на @БаалБекЕдин приятел който е мой набор от нищото започна. Преди 2 години си изтегли заем от банка ОББ в размер на 4000000лв и си отвори фирма занимава се с производство на безалкохолно. Незнам дали ще ми повярваш или не но честно, това не ме вълнува, преди 2 години ми се наложи да ходя до София да си взема едни документи от една фирма. И същия ден имах уговорка с този мой приятел да се видим на по кафе и той ми предложи да ме закара до София и от там да отидем до банката и след това да обядваме някъде. Съгласих се закараме до София и на връщане отидохме до банката. И аз влезнах и си вкарах по мойта сметка малко пари и пред мен човека си подписа договора с банката че е одобрен за кредита и в момента в фирмата му работят 200 човека персонал. А отделно в селото на бащаму си има и друга фирма за производство на зеленчуци и да ти кажа честно всичките му работници на пича са много доволни от него и никой не взима заплата по малко 1500-1800лв А някои стигат и повече.

Няма как да ти кажа точно колко са. 

Кхъ, кхъ. Къде съм казал това за ЕС?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.