Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 23 минути, _sirena_ написа:

Рептилчето ли ?  Като го видя и камшика ми се възбужда ...мхм ...

Цялата ви дружинка сте спам , опорки и пропаганда .    Ти какво от бан ли се плашиш ? 

Затова ли ходиш в "проблемите " да се жалваш ? хахахах

Аз съм фаворит в банове  в този форум за еротика , сега и за шамарите върху вас ще ям , ама кво да се прави ..

Преди всичко Истината и Справедливостта ! 

Невинни глави Никога не Сека !  Наведени Също !  

Имам Принципи !  Имам си Кодекс - Военен ! 

Разпъна чаршафа, след малко ще се появи любимия ти, да не избягаш пак?

За жалването си има бутон на много удобно място и не трябва да се разхождам до където и да било. И този бутон използвал ли съм го за теб?

Можеш да прегледаш коментарите от онази вечер и ще видиш, че ние си коментирахме по ТЕМАТА а твоето приятелче цитираше наред всички коментари и ръсеше благословии. Това нормално ли за теб, чакай малко, ти щом държиш за Руснаците ... да това обеснява мисленето ти!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, gagodrago написа:

:)Ха-ха, и аз това си помислих.

Нормална жена едва ли би издържала някой мухльо ако почне да и мели на главата 24/7 за русороби, вати и тем подобни дивотии - ще му покаже вратата директно. 

рептила е агресивен !   На челото му пише , че е нагъл , циничен бройлер  - тиранин .

"Ела , вика ма намери , тва ми е тела , ама до март няма да съм в магазина на митко "  хаххахах

Мушмурок та дрънка :D

Всички укропитеци са ей такива "бибитки" . 

Имал бан у фейса , изтичал му след 2 дни , ама тук виси ! 

Що имаш бан ве , гугутко ? Щото си мноо тъп , прост и циничен трол !  

Не изтече ли тоа бан да са прибираш в 10 -те си профила тролски във фейса ? 

аматьори 

FntNHlLXwAAnwUm?format=png&name=large

Руски снимачен екип отишъл да снима военната операция в запорожеието. В ресторант се натъкнали на кадировци. 

Мъжа със средна телесна повреда, жената изнасилена.

И сега драги мили русофили си представете каквото се случва с местното населенке което "освобождават".

Продължавайте да се залъгвате че новините за разстрели и убийства от "освободителите" са западна пропаганда.

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Разпъна чаршафа, след малко ще се появи любимия ти, да не избягаш пак?

За жалването си има бутон на много удобно място и не трябва да се разхождам до където и да било. И този бутон използвал ли съм го за теб?

Можеш да прегледаш коментарите от онази вечер и ще видиш, че ние си коментирахме по ТЕМАТА а твоето приятелча цитираше наред всички коментари и ръсеше благословии. Това нормално ли за теб, чакай малко, ти щом държиш за Руснаците ... да това обеснява мисленето ти!

Анди е възпитан и културен мъж и затова се обяснява !  Разчита , че насреща си има поне малко интелект да прочете аргументите му !

За съжаление тази маса тук е далеч от функционална грамотност за интелигентност да не говорим . 

За това не намирам подходът на Анди за подходящ , специално към тази клика тук . 

Ще се върти в един Порочен кръг от грухтящи насреща му дебили   до безкрай !   

Но Анди си е Анди ! Аз съм Войн ! Разликата е Голяма .

Преценявам "къде , кога и как " .    Ниските Вибрации ми Стържат в Съзнанието като тенекия на покрив ! 

Аз чета , мълча , чета , докато се Напълня и ВЛИЗАМ с шамарите директно . 

Просто е .... 

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Анди е възпитан и културен мъж и затова се обяснява !  Разчита , че насреща си има поне малко интелект да прочете аргументите му !

За съжаление тази маса тук е далеч от функционална грамотност за интелигентност да не говорим . 

За това не намирам подходът на Анди за подходящ , специално към тази клика тук . 

Преценявам "къде , кога и как " .    Ниските Вибрации ми Стържат в Съзнанието като тенекия на покрив ! 

Просто е .... 

Не говорих за Анди а за онзи мармарот

преди 12 минути, ДзВяРа! написа:

да не избягаш пак?

Знам , че вдигам активността на форума с присъствието си , ала нямам време да седя на масата да ви правя компания цяла вечер .

Когато имам време и настроение - идвам ...

Айде , повръшането може да започне Сега ! 

Излизам :lipstick:

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Просто е .... 

Аз кога съм се карал със Анди?

Със него сме се хапали, но и се шегуваме и си пишем нормално. Не сме от вчера в този форум, че да не се знаем!

Русалка пак е на амфети. И си мисли, че като раздава жлъчни коментари и се връзват. Но тя си вярва и после се бие по пазвата, че раздала шамари, милата тя.

Баси 2601 страници поти 3000 заради войната с велика Расия и Укракника такова реване един си защитава Путлинка друг си защитава Хамериканците. Та даже и до драматични спорове сте стигнали и само, мрънкане, до безкрай. А сигурно всеки един си дава сметка че при 3та световна всички ще го духаме в захлас а България е точно на едно врабче ако живот.

преди 6 минути, vlado1985 написа:

Баси 2601 страници поти 3000 заради войната с велика Расия и Укракника такова реване един си защитава Путлинка друг си защитава Хамериканците. Та даже и до драматични спорове сте стигнали и само, мрънкане, до безкрай. А сигурно всеки един си дава сметка че при 3та световна всички ще го духаме в захлас а България е точно на едно врабче ако живот.

Владо, ти за кои си?

преди 1 час, _sirena_ написа:

Какво стана , укропитек , лепнах ти 2 шамара и почна да заекваш и да кълнеш ли , ве ? хахах

Що ми отговаряш , ве невежий ?  Право в целта съм те уцелила , а ? хаххахах

Случайно те наритаха на борсата до март , казваш .... ся от злоба ще фантазираш , че "риташ ватенки " , а ?  хахахах 

добиче 

Не бе глупи, работя си. Просто няма много работа в момента и може да си пиша с малоумни изтрещялки, говорещи за великия код на българите и други подобни идиотии.

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Владо, ти за кои си?

Честно за никой а и всички са един доу дренки но най много са ми смешни Хамериканския пуяк и Расийското джудже Путлинка.

Ти къде с тез цървули ? 

Що не вземеш да му олижеш седалищните части на тоя гологлав рептил ? 

Като гледам голямо привличане цъфти между вас , та сърца , та мечета , та палци ?

На края на филма ще се вземете ?   М ? 

Надаш се някой на теб да ти прати целувка, но на мумиите не се полага. Вземи си куче то МОЖЕ БИ ще те обича.

Ти как мислиш дали имат семейства ? 

Гологлавият рептил е разведен на 98% ! 

Онова мекере дзвяра жена не е виждал цяла петилетка. 

Ако не бях щастливо женен и нямаше друга жена на света освен теб. Пак не бих ти го дал, жалко женоподобно нещо.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Честно за никой а и всички са един доу дренки но най много са ми смешни Хамериканския пуяк и Расийското джудже Путлинка.

Къртиш с коментара! putin.gif joe-biden-wink.gif volodymyr-zelenskyy-zelensky.gif

От всички "мъже " по полови белези за моите хормони се лепна ,а  ? знаех си ....хахахахах 

На мъжко магаре ше ви кача , ей ... 

Сваляш ли ме ? 

Има да се надаш, нали за да те свали някой трябва да се видите на живо. Дано познава някой който лее куршум.

преди 54 минути, gagodrago написа:

Нормална жена едва ли би издържала някой мухльо ако почне да и мели на главата 24/7 за русороби, вати и тем подобни дивотии - ще му покаже вратата директно. 

Твойта показва ли ти вратата или ти като бранител на традиционните ценности ѝ биеш 2 шамара ? 

преди 1 час, attj написа:

Сега военните действия са в райони с руско население.  Бандеристан  го обстрелват с ракети.    Бандеровците се инатят - искат да си довършят АТО в югоизточна Украйна.  Не съм вярвал да е възможна такава трагикомедия.  Ето вече 9 години  идиоти командват нормални - щели били да изгонят руснаците от Крим и Донбас?   Това е невъзможно.   Мъка.

Тоя Путин, докато не довърши рускоговорящите украинци, няма да напусне Украйна.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Къртиш с коментара! putin.gif joe-biden-wink.gif volodymyr-zelenskyy-zelensky.gif

@ДзВяРа! намери на кои да се възхищаваш на един функционално неграмотен трол и един изкуфял старец който се ръкува с сянката си

Рептилчето ли ?  Като го видя и камшика ми се възбужда ...мхм ...

Цялата ви дружинка сте спам , опорки и пропаганда .    Ти какво от бан ли се плашиш ? 

Затова ли ходиш в "проблемите " да се жалваш ? хахахах

Аз съм фаворит в банове  в този форум за еротика , сега и за шамарите върху вас ще ям , ама кво да се прави ..

Преди всичко Истината и Справедливостта ! 

Невинни глави Никога не Сека !  Наведени Също !  

Имам Принципи !  Имам си Кодекс - Военен ! 

Ти си щастлива, че не се усещаш колко си нещастна. Женоподобно нещо. В каква ли реалност живееш, че с тези тъпи фантазии да се успокояваш, че си някоя, различна от 0.

преди 1 час, gagodrago написа:

О да, нормалните обичат да слушат колко хубаво е в Раша и да им обещават, че там ще отидат да живеят. Мамини сладки ушати.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.