Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, MZ/X написа:

На свестните хора тук във форума ще кажа: защо си губите времето и изобщо отразявате русофобите, евроатлантиците, безродниците, натовците, войнолюбците и украинските бандерки? Не им отговаряйте и ги игнорирайте! Убийте ги с мълчание! Те се хранят от нашето внимание и време и усилия! Ако не избълват лъжа, злъч и омраза към Русия и Путин не могат да заспят! Оставете ги! Те са нещастни хора, страдащи от липса на внимание и любов. Безработни са и затова висят денонощно тук! Самодостатъчни са си, а повечето имат и психични отклонения! Времето ще им покаже и накаже! Керванът си върви, кучето си лае! Колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на Русия !

(чужд коментар, който напълно съвпада с моите виждания)

Свободен ли си че си търся любов, спонсор и съм нещастен с психични проблеми? Прасето не ме обича вече, онзи с пералните - и той отече.  Голямо нещастие ме гони.. Само в тебе ми е надеждата

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, kosyo написа:

нещастен с психични проблеми

Че на кой му се занимава с такива хора?  

преди 17 минути, MZ/X написа:

На свестните хора тук във форума ще кажа: защо си губите времето и изобщо отразявате русофобите, евроатлантиците, безродниците, натовците, войнолюбците и украинските бандерки? Не им отговаряйте и ги игнорирайте! Убийте ги с мълчание! Те се хранят от нашето внимание и време и усилия! Ако не избълват лъжа, злъч и омраза към Русия и Путин не могат да заспят! Оставете ги! Те са нещастни хора, страдащи от липса на внимание и любов. Безработни са и затова висят денонощно тук! Самодостатъчни са си, а повечето имат и психични отклонения! Времето ще им покаже и накаже! Керванът си върви, кучето си лае! Колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на Русия !

(чужд коментар, който напълно съвпада с моите виждания)

Свестните хора, са изброените от теб. В този форум след прецизно проучване , се доказа извън всякакво съмнение, че единственото предимство на Раша е, че руските гейове трябва да не афишират открито предпочитанията си. Нито едно друго. Нито едно. От стотици възможни класации, по всички тях, жителите на ЕС живеят по добре. Но бих приел да не пишете фейковете си в темата. Ще е за добро. И за безродниците, абе копейки нашата родина е България, не Раша. Скрихте руските знамена в профилите, но и под българските с които се прикривате, пак сте ми ясни. Износ към Германия 15 процента, Румъния 7. Към ЕС над две трети от износа. Към Русия под 2 процента. Търговско салдо с Русия тотално в наша вреда и така е било винаги. При най малкото изразяване на мнение, веднага ни обявяват за враг и заплашват с нападение. Вие си им правите .... вятър. Русороби сър.

преди 6 минути, attj написа:

Че на кой му се занимава с такива хора?  

Tи отговаряш - значи на тебе ти се занимава... Познах ли ?

преди 19 минути, attj написа:

Някои съфорумци са излъгани наивно и вярват, че руснаците някога ще напуснат Крим и Донбас.  Та те ги обявиха за част от Федерацията и казаха, че ще ги бранят с всички възможни средства.   Приключено е с престоя в Украйна за тях.   Скоро дори и на Байдън това ще му се изясни.  И дано следващият президент на САЩ е като Тръмп.

Те какво ли не са обявявали през годините. Имаше варшавски договор, няма. СИВ, ми няма. СССР ми няма го. Крим наш, да бе, да. Има Русия..........

Няма да се плашите - всичко е по план. Ето плана за следващите няколко години..Предвиждам падания през прозорците за неизпълние:

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Те какво ли не са обявявали през годините. Имаше варшавски договор, няма. СИВ, ми няма. СССР ми няма го. Крим наш, да бе, да. Има Русия..........

В Донбас се стигна до бунт заради мероприятията на бандеровците.  Никой не протестира против Русия в Донбас и в Крим, защото там живеят руснаци.  Нищо ли не означава това?  

преди 10 минути, kosyo написа:

Tи отговаряш - значи на тебе ти се занимава... Познах ли ?

Свикнал съм - защото сестра ми е с психични отклонения от много години.  За съжаление.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Важното в случая е, че ЕДИНСТВЕНИЯТ виновник за войната е Русия. 

Да използвам думата АКО?
- ако нямаше мераци на НАТО за разширяване до границите на Русия;
- ако САЩ си бяха спазили обещанията пред Горбачов;
- ако САЩ нямаше мераци за унищожението и разпарчестосването на Русия за ресурси;
- ако САЩ не бяха организирали Майдан;
- ако укронацистите не бяха репресирали рускоезичното  население и други етнически групи, включително българи;
- ако Зеленски не беше продължил уклона на укронацистите;
- ако Зеленски не беше саботирал Минските споразумения;
- ако САЩ не беше задължил и въвлякал цяла Европа в инициираната от САЩ война.

Наистина ли смяташ, че Светът щеше да е пред прага на Трета световна война?
Наистина ли смяташ, че щеше въобще да има конфликт Украйна-Русия?
Наистина ли сматаш, че Крим, Донбас, Луганск, Запорожие щяха да са руски анексирани територии?

Ако отговорът ти е 'да' - значи да те слагам в графата на онези с психичните отклонения.
Защото САЩ започнаха тази война чрез укро-малоумниците!!

преди 24 минути, attj написа:

В Донбас се стигна до бунт заради мероприятията на бандеровците.  Никой не протестира против Русия в Донбас и в Крим, защото там живеят руснаци.  Нищо ли не означава това?  

Свикнал съм - защото сестра ми е с психични отклонения от много години.  За съжаление.

В Русия за празен лист арестуват. Въпрос за милиони, какво би се случило на протестирал срещу Русия. Бонус. Какво се е случвало, на протестиращ срещу червената армия 1945, при положение, че са избивани хора само заради антипатия от взелите властта комунисти.

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

Благодаря. Обичам хора които ме оценяват правилно. Но има още работа. Години чета хардуер форума, там пишеха, че тук е голям зоопарк на русоробите, пък то се оказа, че сте били повече читавите. Просто рашистите са по агресивни и нагли . Малко помощ от мен с техните методи и се пооправиха леко нещата.

Аве , Илот Рептилски , не използвай ситуацията , че хората работят през деня и не са безработни като теб да драскат простотии от сутрин

до мрак !   Един факт се набива очевидно - имаш школовка по форуми , села и паланки !   Попиваш като гъба отровна Маниер и техника от 

хора , които умеят да се бият !  Иначе си най-обикновен мушмурок с тролски апетит ! 

Ако не беше толкова грозен и беше успял да възбудиш какъв да  е интерес в погледът ми щях да се задържа повече тук и да те трепя на почивки докато окапеш ! хахаххах пешка детронирана 

Малко са тези в темата , които могат да Удрят и на това разчиташ да си въртиш калпака , м ? 

"Оценявали го хората " !   Оценяваме те , да - сива мишка с къса опашка ! :biggrin:

Илот !  И не ме имитирай - познавам си почерка ! "у лево " е мой лаф ! Забелязах , че го ползваш !

Явно месеци си ме чел и "тренирал " преди да се престрашиш да изпълзиш в тази тема и този форум !

Анди има 2 качества , които ценя - Търпението и Прозорливостта , нооо за съжаление е Мек и много гъвкав и не става за Войн !

Просто няма Техниката !  И ти това използваш , нали палячо ? 

преди 57 минути, kosyo написа:

Свободен ли си че си търся любов, спонсор и съм нещастен с психични проблеми? Прасето не ме обича вече, онзи с пералните - и той отече.  Голямо нещастие ме гони.. Само в тебе ми е надеждата

Оп , имаме самопризнания , драги зрители !

Вземи илот рептилски .  Има тестостерон . Ще те прави див и щастлив !  хахаххах

преди 41 минути, MZ/X написа:

Да използвам думата АКО?
- ако САЩ нямаше мераци за унищожението и разпарчестосването на Русия за ресурси;
- ако укронацистите не бяха репресирали рускоезичното  население и други етнически групи, включително българи;

Наистина ли сматаш, че Крим, Донбас, Луганск, Запорожие щяха да са руски анексирани територии?

Ако отговорът ти е 'да' - значи да те слагам в графата на онези с психичните отклонения.

1. Украйна желаеше да се.  "разшири" в НАТО. 2. Източник към документа, гарантиращ неразширяване на НАТО. Твърди се за устни обещание, което няма никаква тежест в правото, особено между държави. 3. Ако Путин беше направил за 22 години, най богатата държава в света, поне нормално място, ако не от най добрите, Украйна щеше да иска да е с Русия. Някой да нападнел бензиностанцията с най много ядрени ракети, къртите ей. 4. Как пък САЩ намира хора да му вършат работата, пък стратега Путин не успява, платени проруски военни, политици, чиновници имаше повече от при нас.5 укронацисти ? Кои? В парламента, крайно десен тип Възраждане имаше един депутат, в Раша крайнодесните са повече. Зеленски евреин, обвиняван , че е проруски ориентиран. Нацисти? Заради него бяха стопирано модернизирането на армията.6. САЩ инициирал войната, при която путин влезе в Украйна, защото света не реагира достатъчно остро при предните му нарушения на суверенитета и ? Нагъл, по нагъл, най нагъл, ванишки пропагандист. Прав си, ако света бе приел кражбата на Украйна, трета световна ЗАСЕГА нямаше да има. После трябваше да приеме Прибалтика, нас, Финландия и още и още. Може да не си от онези с отклоненията, може например да си платен, за да твърдиш, че е виновен друг, не бункерния гном и обкръжението му. Трети вариант няма.

преди 39 минути, Митко Вълчев написа:

В Русия за празен лист арестуват. Въпрос за милиони, какво би се случило на протестирал срещу Русия. Бонус. Какво се е случвало, на протестиращ срещу червената армия 1945, при положение, че са избивани хора само заради антипатия от взелите властта комунисти.

Украинските болшевики навремето също така са се справили с бандеровците.  Те и тогава не са искали да бъдат в СССР.   Било  е диктатура на пролетариата не само там.  Защо за всичко си толкова много излъган?  Без вероятно досега да  си бил дори за кратко  лично  в Украйна или в Русия...

преди 1 час, _sirena_ написа:

Аве , Илот Рептилски , не използвай ситуацията , че хората работят през деня и не са безработни като теб да драскат простотии от сутрин

до мрак !   Един факт се набива очевидно - имаш школовка по форуми , села и паланки !   Попиваш като гъба отровна Маниер и техника от 

хора , които умеят да се бият !  Иначе си най-обикновен мушмурок с тролски апетит ! 

Ако не беше толкова грозен и беше успял да възбудиш какъв да  е интерес в погледът ми щях да се задържа повече тук и да те трепя на почивки докато окапеш ! хахаххах пешка детронирана 

Малко са тези в темата , които могат да Удрят и на това разчиташ да си въртиш калпака , м ? 

"Оценявали го хората " !   Оценяваме те , да - сива мишка с къса опашка ! :biggrin:

Илот !  И не ме имитирай - познавам си почерка ! "у лево " е мой лаф ! Забелязах , че го ползваш !

Явно месеци си ме чел и "тренирал " преди да се престрашиш да изпълзиш в тази тема и този форум !

Анди има 2 качества , които ценя - Търпението и Прозорливостта , нооо за съжаление е Мек и много гъвкав и не става за Войн !

Просто няма Техниката !  И ти това използваш , нали палячо ? 

Кода, пиши за кода. Иначе рептили , Илюминати, сатанисти са моите хора. Почивай . Иначе ако не съм те чел и копирал, бел ден да не видиш.  Отговарям на русороби, ако видя едно твърдение, което може да мине вярно, при тебе няма такова. У лево, го вика половин България. Иначе ако не играеш ролята на луда, нещата са супер зле. То и да играеш, колко да играеш. И май се имаш за голямата красавица, както Анди *ей се има за наистина интелигентен. Мамини сладки вие. Случайно работя за себе си и до март мога да ритам ватенки. 

Другари, амбразурчиците на сащ твърдят, че всички бягали от Русия към прогнилия запад. Като как тогава над 5.2 милиона украинци са бежанци на територията на Русия и защо не са избягали вместо това в сащ, или в западнясала Европа?

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Другари, амбразурчиците на сащ твърдят, че всички бягали от Русия към прогнилия запад. Като как тогава над 5.2 милиона украинци са бежанци на територията на Русия и защо не са избягали вместо това в сащ, или в западнясала Европа?

Украински руснаци накъде да бягат?   Доста от тях все още са в България заради безумните военни операции в Донбас. През последните 15 години  по-заможните си купиха около 500 000 апартамента и сега са си като у дома.  Покрай Черноморското ни крайбрежие е пълно с такива.   Често в големи магазини българите сме малцинство.   И те не знаят докога ще стоят в България.   

току-що, attj написа:

Украински руснаци накъде да бягат?   Доста от тях все още са в България заради безумните военни операции в Донбас. През последните 15 години  по-заможните си купиха около 500 000 апартамента и сега са си като у дома.  Покрай Черноморското ни крайбрежие е пълно с такива.   Често в големи магазини българите сме малцинство.   И те не знаят докога ще стоят в България.   

Украинци бежанци, това значи такива които държат на своето гражданство и са избягали на руска територия, минавайки държавната граница. Руското население във възвърнатите територии вече са унищожили украинските лични документи и са с руски паспорти с вписана ДНР, или друга териториална единица, в зависимост къде точно живеят.

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Е, ако си поискат комшиите Южна България, нашите войници които го възпират какви ще бъдат.

Ми не знам. В подобни случаи, каквито реши Кравария - такива ще бъдат войниците ни. Примерно: сръбските войници, които се биеха срещу терористите от АОК, които искаха да отхапят парче от държавата им... излязоха лошите.

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Свестните хора, са изброените от теб. В този форум след прецизно проучване , се доказа извън всякакво съмнение, че единственото предимство на Раша е, че руските гейове трябва да не афишират открито предпочитанията си. Нито едно друго. Нито едно.

Е, ти искаше да ти се покаже едно предимство и най-накрая призна че "Кончита Вурст" е предимство. Сега ще ми се извиниш ли?

ПП: Та какво казваше че правиш, когато изгубиш спор? 

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

В Русия за празен лист арестуват.

В Канада за празна туба от гориво арестуваха...

преди 19 часа, Митко Вълчев написа:

Няма проблем, но столицата ще бъде Киев, а името Киевска Рус. 

...тъй-отсече-Митьо-трола

наша-утрешна-опора....

даже лека рима

има...

преди 2 часа, _sirena_ написа:

Ти отговаряш ли на условията?

преди 2 часа, MZ/X написа:

Да използвам думата АКО?

А ако не лъжеше като циганин  руснак ? 

преди 49 минути, Sliderum2 написа:

Вярно е бе. Как не се сетихме. Защо не беше така преди руската инвазия? Липса на избор говори ли ти нещо. Въпрос за средна ватенка, колко профила преди войната имаха знамена на САЩ или която и да е ЧУЖДА държава без рашистките? Кога някой бе наречен предател, защото говори лошо за САЩ, тоест ние да приемаме САЩ или която да е чужда държава за родина, като вас Ватата? Кои СТЕ предателите, не разбрали , че България е родината ни и Раша е ЗЛО. Винаги. 

преди 1 час, attj написа:

Украинските болшевики навремето също така са се справили с бандеровците.  Те и тогава не са искали да бъдат в СССР.   Било  е диктатура на пролетариата не само там.  Защо за всичко си толкова много излъган?  Без вероятно досега да  си бил дори за кратко  лично  в Украйна или в Русия...

Не разбрах, как от това, че болшевиките в Украйна на директно командване на Кремъл, са избивали борците за независимост на Украйна и причинили заедно с руските болшевики, повече от четири милиона гладни смърти в Голодомора и милиони други в гулази, чистки и други. Следва нещо добро?

преди 2 часа, _sirena_ написа:

Зарежи - не ставаш - тия са по яки:

FntNHlLXwAAnwUm?format=png&name=large

За любителите на РуZия дето не знаят руски. НТВ праща журналисти в горещата точка. Ама става твърде гореща точката и оператора е със средна телесна повреда, журналистката - изнасилена. Делото обаче ще е при закрити врата. въпреки че искали да е открито. Единствено което ме учудва е че, понеже извършителите се представили като бойци на батальона Ахмат- не са изнасили оператора и пребили жената.

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Ми не знам. В подобни случаи, каквито реши Кравария - такива ще бъдат войниците ни. Примерно: сръбските войници, които се биеха срещу терористите от АОК, които искаха да отхапят парче от държавата им... излязоха лошите.

Е, ти искаше да ти се покаже едно предимство и най-накрая призна че "Кончита Вурст" е предимство. Сега ще ми се извиниш ли?

ПП: Та какво казваше че правиш, когато изгубиш спор? 

В Канада за празна туба от гориво арестуваха...

Признах, че Кончита е предимство. Тоест ти си го твърдял аз съм признал. Ок, значи пак предимство на Запада. Твое мнение.

преди 18 минути, gagodrago написа:

...тъй-отсече-Митьо-трола

наша-утрешна-опора....

даже лека рима

има...

Амин, шЪ стане.

Overkill (+21):

@ivottoshev: Арест за антивоенен разговор в ресторант. Арестували ги , но оставали 9 годишното им дете само...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.