Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Данните се отнасят за Африка, а не за Азия.

преди 35 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Азия и Африка се експлоатират от САЩ, умишлено се държат в състояние на бедност.

Момче поправи се моля те - ето още в заглавието имаш грешка.. Твойта приятелка Мадам В знаеш ли как викаше по такива като тебе дето още на заглавието или подзаглавието овапцваха пейзажа

Как да го чета това надолу сега - кой знае още колко грешки ще открия..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4276

• miro20

4153

• maxthon

3820

току-що, kosyo написа:

Момче поправи се моля те - ето още в заглавието имаш грешка.. Твойта приятелка Мадам В знаеш ли как викаше по такива като тебе дето още на заглавието или подзаглавието овапцваха пейзажа

Как да го чета това надолу сега - кой знае още колко грешки ще открия..

Не е грешка. Да, Африка и Азия са под нео-колониалния режим на САЩ, но аз имам данни само за Африка. Показах данни само за Африка, защото нямам данни и за Азия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

Момчета някой как мога да го блокна тоя добър човек. Моля ви!

Говори му за БИОС-и. Недей така с лошо - добре че вчера му казах че Blackwater - ги няма от години , едно благодаря не каза за което. Гледам вече се е научил  - има напредък

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

За да не преливаме от пусто в празно, вижте си статистики за Русия. Средната продължителност на живота в САЩ е много по голяма. Което е важното в случая.

Айде пак с дрън-дрън. Аз каквото и да ти покажа, то все не е важно и било незнамсикаквоси. Сто хиляди карвари са пукнали от свръхдоза само за година. Как изобщо можеш да се опитваш да омаловажаваш този факт, пък да говориш са статистики? 

А броят на бездомниците? В Кравария те са над милион и половина. Дай да видим колко са в Русия. Всъщност тази статистика показателна ли е, или и нея можем да пренебрегнем?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не е грешка. Да, Африка и Азия са под нео-колониалния режим на САЩ, но аз имам данни само за Африка. Показах данни само за Африка, защото нямам данни и за Азия.

Ми като нямаш данни не можеш да твърдиш такива работи.. Току виж са те осъдили . Тук пак го играя Мадам В. - да не си помислиш че аз го казвам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, BANKATA написа:

Рекламният банер на Кремъл ще държи сметка за офтопика в темата. 🇺🇦

Те тоя успяха да го махнат от хардуер форума и там беше за посмешище горкият, но тук е намерил сродни путиноидни душички и вирее.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Момчета някой как мога да го блокна тоя добър човек. Моля ви!

Така е... Като нямаш какво да кажеш и не можеш да оспориш даден човек, го блокираш...

Има хора, в дадени социални мрежи, които правят коментари, после блокират този, който е направил публикацията, да не може да им отговори и да ги оспори. Това са хора, които знаят, че грешат, нямат какво да кажат и се страхуват от аргументация и противоречащи гледни точки.

Ти твърдиш, че греша, критикуваш ме, но искаш да ме блокираш, вместо да ме оспориш. Това доказва, че аз съм прав, докато ти нямаш какво реално да кажеш. Твоите русофобски нагласи и изкуствено насадени евроатлантически виждания не могат да издържат на фактите, които ти показвам.

преди 1 минута, kosyo написа:

Ми като нямаш данни не можеш да твърдиш такива работи.. Току виж са те осъдили . Тук пак го играя Мадам В. - да не си помислиш че аз го казвам

Нямам данни за Азия, но показах данните за Африка. В Азия, ситуацията е същата, като в Африка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Айде пак с дрън-дрън. Аз каквото и да ти покажа, то все не е важно и било незнамсикаквоси. Сто хиляди карвари са пукнали от свръхдоза само за година. Как изобщо можеш да се опитваш да омаловажаваш този факт, пък да говориш са статистики? 

А броят на бездомниците? В Кравария те са над милион и половина. Дай да видим колко са в Русия. Всъщност тази статистика показателна ли е, или и нея можем да пренебрегнем?

И след тези уникални, показателни факти, остава дребният факт, че средната ватенка живее средно 12 години по малко от средния хамериканец. Дреболия наистина, не си струва споменаването. То един добър кучешки живот повече, за ватата си е такъв, защо им е по дълъг?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Момчета някой да обясни, как мога да го блокна тоя добър човек. Моля ви!

Има бутон Блокирай. Виж снимката къде се намира.

снимка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Така е... Като нямаш какво да кажеш и не можеш да оспориш даден човек, го блокираш...

Има хора, в дадени социални мрежи, които правят коментари, после блокират този, който е направил публикацията, да не може да им отговори и да ги оспори. Това са хора, които знаят, че грешат, нямат какво да кажат и се страхуват от аргументация и противоречащи гледни точки.

Ти твърдиш, че греша, критикуваш ме, но искаш да ме блокираш, вместо да ме оспориш. Това доказва, че аз съм прав, докато ти нямаш какво реално да кажеш. Твоите русофобски нагласи и изкуствено насадени евроатлантически виждания не могат да издържат на фактите, които ти показвам.

Нямам данни за Азия, но показах данните за Африка. В Азия, ситуацията е същата, като в Африка.

Помагайте, моляяя!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, miro20 написа:

тошеффф е класическифейкомет спекулант

Не вярваш на статии дори и от любимият ти Дойче веле, само защото не ти изнасят? И как това прави мен фейкомет. 

Някакъв фейк ли пуснах? Дойче веле са излъгали ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не вярваш на статии дори и от любимият ти Дойче веле, само защото не ти изнасят? И как това прави мен фейкомет. 

Някакъв фейк ли пуснах? Дойче веле са излъгали ли?

Не те прави "фейкомет".

"Фейкомет" е дума, която той използва срещу всеки, който не мисли като него и не е последовател евроатлантическата колониална пропаганда и Американското Изключение, което е фалшиво и нагло вярване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво общо има Русия с нео-колониалния строй на САЩ?

Не съм беден.

Не, не съдя по себе си.

"Някой помни ли, когато мобилните устройства BlackBerry бяха навсякъде и едва ли някой беше чувал за iPhone например? Е, САЩ създадоха BlackBerry от частни военни/охранителни изпълнители – Blackwater – след десетилетия на аутсорсване на военни и разузнавателни операции чрез различни подставени компании "

Чудя се на колко "BlackBerry"-та може да напише това човек?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Има бутон Блокирай. Виж снимката къде се намира.

снимка

Излиза само Последвай. Ужас.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не с лошо - този е най-забавния от всичките. Само от него може да учиш всичко което не е по темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поставяш мишката върху името му и ще ти се покаже един прозорец, отдолу има три бутона единия е блокирай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Помагайте, моляяя!

За толкова години единствено тоя кух комсомолец и мен ме доведе до момента да кажа " Е не, не мога, отказвам се "  :)  Уникално плитък е :) 

И закономерно е крайно червен , просъветски, антизападно настроен путинист , като всеки промит мозък . Също явна закономерност.

Затова гледам да го заобикалям катоголям камък....  :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, bulljo написа:

Спестил е от входна такса, асансьор и чистачка

+ WIFI  от комшията. Чудя се презервативите перат ли се?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не сте прави хора - той е добро момче - винаги има с какво да ме разсмее. И е винаги готов да отговори на моя зов. Ето преди малко го призовах и веднага дойде

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, kosyo написа:

"Някой помни ли, когато мобилните устройства BlackBerry бяха навсякъде и едва ли някой беше чувал за iPhone например? Е, САЩ създадоха BlackBerry от частни военни/охранителни изпълнители – Blackwater – след десетилетия на аутсорсване на военни и разузнавателни операции чрез различни подставени компании "

Чудя се на колко "BlackBerry"-та може да напише това човек?

Какво каза? Не се изрази разбираемо. "Това човек"?

Казваш, че BlackBerry не бяха известни? Всъщност, по едно време бяха доста известни, дори и в България.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...