Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, novaki написа:

функционално неграмотен всички нормални хора искат спиране на войната защото там умират невинни хора

Поредният когнитивен дисонанс за путинофили, подкрепят спирането на войната, подкрепят политика който я започна.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, novaki написа:

функционално неграмотен всички нормални хора искат спиране на войната защото там умират невинни хора

Циганите пишат по-грамотно, тръгнал да казва кой бил функционално неграмотен. 

Соловьов се нерви че не пускат прогнозата за времето:

@glenето за това говоря.Седиш си , гледате с брата по оръжие звездите, виждаш падаща звезда ,пожелаваш си нещо . И опа- то не било звезда (+21)

https://twitter.com/666_mancer/status/16246769193?s=20&)t=JgfzXnZcB8yel2Vm1ZkpP

Русофили патриоти https://www.actualno.com/europe/prigojin-poshturja-shtjal-da-dava-bylgarija-francija-i-italija-na-ukraincite-video-news_1903045.html пригожин ни даде, ние сме си роби за Раша , както винаги. 

И какво излезе ся?
Че войната в Украйна е била планирана още през 1998?

През 1998 г. на редовна среща на членовете на клуба е обсъден план за  споразумение, според който Русия се разделя на няколко зони на контрол:
центърът и Сибир да преминат към САЩ и Англия, югът и Поволжието към Турция, Далечният изток към Япония и северозападът към Германия.

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/novi-resheniya-na-taynoto-pravitelstvo-na-bilderbergite-razdelyane-na-rusiya-na-4-pogolovna-chipizatsiyata-na-khorata-i_news936509.html

Спомням си едни 'избухвания' на Нюланд също:
- за какво изхарчихме 5 млрд за Украйна(Майдана)?
- как така Русия ще си ползва само тя Сибир?
- Фък дъ ЕЮ..

Така че ситуацията в Украйна днес е логично-следствена връзка на план отпреди 20 години.

преди 2 часа, novaki написа:

Добре де, що не си изтеглите войските до международно признатите граници.

Обещахте ли неприкосновеност на украинските граници съгласно Будапещенския меморандум. Обещахте.

Като обещавахте не ривахте.

Сега що ривете, че ви убиват войниците, нахлули с оръжие на чужда територия ?

Изтеглете си войските и ще спрат да ви ги убиват.

А де. Нали искате уж мир ?

Искате грънци.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Поредният когнитивен дисонанс за путинофили, подкрепят спирането на войната, подкрепят политика който я започна.

само функционо  неграмотните тролове на сорос не искат войната да спре искат да умират невинни хора

логиката на соросоидните тролове е че който иска войната да свърши е путинофил желязна логика нямам думи

току-що, Реджеп Иведик написа:

Обещахте ли ни неприкосновеност на украинските граници съгласно Будапещенския меморандум. Обещахте.

Аз не съм обещал нищо и имате късмет че не съм лидер на РФ иначе досега щяха да са се сбъднали думите на Виктория-Майната му на ЕС!

преди 1 час, N1K17Y написа:

Циганите пишат по-грамотно, тръгнал да казва кой бил функционално неграмотен. 

нещо правила на форума или за троловете не важат а?

преди 1 минута, novaki написа:

само функционо  неграмотните тролове на сорос не искат войната да спре искат да умират невинни хора

логиката на соросоидните тролове е че който иска войната да свърши е путинофил желязна логика нямам думи

Евала бате, скачам крадна квото мога, но няма да ме напиняш на бой. Щом съм си го откраднал, мое е. И ако искаш да си вземеш твоето, ти си лош човек.

преди 3 минути, glen написа:

Аз не съм обещал нищо и имате късмет че не съм лидер на РФ иначе досега щяха да са се сбъднали думите на Виктория-Майната му на ЕС!

Или да си направил много вятър, преди последния си път.

преди 16 минути, MZ/X написа:

И какво излезе ся?

През 1998 г. на редовна среща на членовете на клуба е обсъден план за  споразумение, според който Русия се разделя на няколко зони на контрол:
центърът и Сибир да преминат към САЩ и Англия, югът и Поволжието към Турция, Далечният изток към Япония и северозападът към Германия.

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/novi-resheniya-na-taynoto-pravitelstvo-na-bilderbergite-razdelyane-na-rusiya-na-4-pogolovna-chipizatsiyata-na-khorata-i_news936509.html

- Фък дъ ЕЮ..

Така че ситуацията в Украйна днес е логично-следствена връзка на план отпреди 20 години.

Хубав план. Що го бавят не знам. Накрая да се оправят и Руснаците.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Добре де, що не си изтеглите войските до международно признатите граници.

И аз съм за това ама с война не става както виждаш трябва с преговори да се накара путин да  се изтегли от Украйна ама САЩ не искат преговори а искат ако може да съсипат Русия

преди 30 минути, MZ/X написа:

И какво излезе ся?

- Фък дъ ЕЮ..

Изобщо нещо конкретно прочете ли в статията? Някакво потвърждение? Някои предполагали, сръбски информационни агенции казали, решено било да се размрази......  На какво и кого се позовава "блиц"?

edit

преди 1 минута, novaki написа:

И аз съм за това ама с война не става както виждаш трябва с преговори да се накара путин да  се изтегли от Украйна ама САЩ не искат преговори а искат ако може да съсипат Русия

Е кой каза, че не става? Ти ли? Що все подкрепящите започналия войната, ревете за мир, но за сметка на украинците. Не е ли редно и коректно, ако сте за каквато и да е справедливост, да сте пути да си изтегли войските?

преди 47 минути, novaki написа:

ама САЩ не искат преговори а искат ако може да съсипат Русия

Напълно е възможно това да е вярно. Да приемем, че е така.

Не виждаш ли, че без съучастието на самата Русия, САЩ не биха могли да я съсипят.

Не е ли президента на Русия този, който следва да си изтегли войските и да предотврати плановете на САЩ ?

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Е кой каза, че не става? Ти ли? Що все подкрепящите започналия войната, ревете за мир, но за сметка на украинците. Не е ли редно и коректно, ако сте за каквато и да е справедливост, да сте пути да си изтегли войските?

Критикуваш @АСПЕКТза правописна грешка а ти си по зле не четеш какво си цитирал

преди 2 минути, novaki написа:

Всъщност, теб те критикуваха. Без запетайки и точки. Трябва да се гадае какво пишеш.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Ревльо, хайде да си отвориш очите за истината и да не ми дъвчиш едни и същи простотии!!!

преди 5 минути, novaki написа:

Къде критикувам правопис? За Евксиноград ли? Ма и ти ли сериозно, не схващаш каква ОГРОМНА глупост е написаното от него?

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Ревльо, хайде да си отвориш очите за истината и да не ми дъвчиш едни и същи простотии!!!

Отваряш ми очите с видеоклип, който не е налице. Ти да не вярваш, че дядо Ленин носи подаръци на добрите пионери?

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Отваряш ми очите с видеоклип, който не е налице. Ти да не вярваш, че дядо Ленин носи подаръци на добрите пионери?

Нали си "голямата работа", интелекте, а не можеш един линк да отвориш... Смешко! Не само е "налице", а и все още пропагандната машина не се е задвижила да го свалят.

Като изгледаш материала, тогава посегни да отговаряш!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Ми дадеш един случай на омраза към рускоговорящите украинци, преди 2014. Когато Путин реши, че има омраза и той трябва да раздава справедливост завземайки суверенни територии.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Нали си "голямата работа", интелекте, а не можеш един линк да отвориш... Смешко!

Стига ми, че съм по умен от теб, провокиращ Троле. Отивам на купон. До скив.

Нали си "голямата работа", интелекте, а не можеш един линк да отвориш... Смешко!

Като изгледаш материала, тогава посегни да отговаряш!

Тамън мислех, да гледам още такива помии, че не съм гледал в началото.

преди 58 минути, glen написа:

Е свърши на най-интересното...

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Ми дадеш един случай на омраза към рускоговорящите украинци, преди 2014. Когато Путин реши, че има омраза и той трябва да раздава справедливост завземайки суверенни територии.

Стига ми, че съм по умен от теб, провокиращ Троле. Отивам на купон. До скив.

Тамън мислех, да гледам още такива помии, че не съм гледал в началото.

Вярно си се насочил, отдавна трябваше да ни освободиш от присъствието си, но трябваше аз да ти посоча вратата!

Художествени филми? Ако се напъна ще намеря севернокорейски филм как Южна Корея напада Северна. Явно много хора са гледали такива, защато не знаят, че е станало точно обратното. На старите им е простено - те са "учили" по други учебници.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.