Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, attj написа:

Коко лъже за Мосейково -другите папагали щяха да са го накълвали по човката...

Те в Мойсеково няма да ги мобилизират . Папагала ще отърве перушината и ще блъска картинки до несвяст , между приема на хапчетата .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, _sirena_ написа:

Ако ме помоли ще му поискам само карта със стратегическите цели , които го притесняват .

Сирен от Мосейково виж какво направи

преди 25 минути, N1K17Y написа:

Да отговориш, защо 25 години никой не е закачал рускоговорящите, а само след като Путьо си вкара войските в Украйна ?

Русоробите точно на това кълват. На Кремълската опорка за рускоговорящите. Няма значение какъв език говориш. Щом живееш в Украйна, ползваш държавните услуги - медицински, образование, пенсии и т.н. си украинец. Ако не им изнася отиват да живеят и трудят на друго място. Като нашите ватници, които не харесват демокрацията в България, жадуват за комунизма и избират живота в Западна Европа, САЩ, Канада, Австралия. 

преди 20 минути, _sirena_ написа:

Ето бе , в Държавен Вестник - ПРИЕТО Е ! 

Мдааа,
Чл.61 - тенджерата, в която да ни сготвят
Чл.134 - капакът на тенджерата, да не избягат или  откажат военните ни.

преди 2 минути, kosyo написа:

Не знам защо ни мисля че му е време да те помоли за помощ... Само ти си му надеждата...Китайците са заети да пускат балони, Иран - имат малко проблеми с Израел май, Северна Корея се чуди какво да яде. Само ти му остана.

Не измествай темата ! 

Слагай си двата слипа в сака и беж на фронта !  

Тъкмо ше видиш реално фетиша си как хвърчат телесни части . Нали това издирваш във всички компютърни клипчета , които бълваш като изоглавен тук ? 

И двата слипа ше подмокриш само , ако чуеш куршум да свисти около теб , ама иначе в къщи на топло сте смели всичките . 

Викате тук от сутрин до мрак за зеленият пигмей и "слава украйне " , м ? 

НА ФРОНТААААААА !!!

Преди да изхвърчите в "космоса" да си направите по ено селфи за спомен . 

Ние ще ви споменем тук и химна на Русия ще ви пуснем. 

За Българският химн не сте дорасли още .

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Те в Мойсеково няма да ги мобилизират . Папагала ще отърве перушината и ще блъска картинки до несвяст , между приема на хапчетата .

Маруся му е на гости, без той да знае.  Не е там в Мосейково попугайчик  Коко.  Тя му рови из компютъра и му се чуди на акъла.  Може да покаже на всички  някоя негова тайна снимка.

Не мога да разбера, защо някои хора си мислят, че Русия се бие със НАТО в Украйна? :D

Много сте жалки наистина! :D

Само една ще ви кажа, молете се да не се намеси НАТО пряко във войната, защото чак тогава ще разберете заедно със другаря Путин какво е ВОЙНА! :speak:

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Не измествай темата ! 

Слагай си двата слипа в сака и беж на фронта !  

Тъкмо ше видиш реално фетиша си как хвърчат телесни части . Нали това издирваш във всички компютърни клипчета , които бълваш като изоглавен тук ? 

И двата слипа ше подмокриш само , ако чуеш куршум да свисти около теб , ама иначе в къщи на топло сте смели всичките . 

Викате тук от сутрин до мрак за зеленият пигмей и "слава украйне " , м ? 

НА ФРОНТААААААА !!!

Преди да изхвърчите в "космоса" да си направите по ено селфи за спомен . 

Ние ще ви споменем тук и химна на Русия ще ви пуснем. 

За Българският химн не сте дорасли още .

Може ли да се класирам поне за една стратегическа цел в картата дето ще я пращаш? И партенки да си слагам ли в сака че гледам още ги ползват руснаците?

преди 14 минути, MZ/X написа:

Мдааа,

В Камбоджа, Афганистан, Ирак по коя конституция имаше български части?

едит

За малко да забравя - по предишната конституция бяхме в Чехословакия през 1968 г.

преди 15 минути, MZ/X написа:

Мдааа,

Набиваме им го Тук 2700 стр. и няма бе ....Зомби - Апокалипсис ! 

Ей ся дойде Видьов ден !

Хак да им е НАТО !   

Нали от Възраждане се бояха и скачаха против Костадин , че щял да им върне военна служба ???

Кой им я Върна , че и на фронта ги праща ???? 

ХА , ЧЕСТИТО ВИ , НАТОВЦИ - БОЙЦИ !  

Мачкаха България и Българите 30 години !  Държаха ги Умишлено в МИЗЕРИЯ !

Прогониха трудоспособните да отидат на Техният пазар за роби ! 

Тъпаните малоумни и зомбирани така и не разбраха , че това беше просто Уродският им план да прогонят българите от собствената им страна , в търсене на хляб и по-добър живот за БЛИЗКИТЕ ИМ ! 

ЕС !!!  Лижеха им седалищните части , без да ПРОУМЯВАТ , ЧЕ СЪЩИЯТ ТОЗИ ЕС  ги докара до това СЪСТОЯНИЕ ДНЕС. 

Тези , които останаха ще искат да ги изпратят на фронта !!!

Кой ще остане в България ? 

МЕКЕРЕТА , старци , жени и деца !!!! 

БЕЗ ЗАЩИТА ! 

Хитър ли е им плана ??? 

УРОДСКИ Е ! 

"западните ценности , нато , ес " Бля-бля ! 

Джендъри , келемета , скакалци , бубулечки , полове - молове - Трансхуманизъм !

Зомби - Апокалипсис ! 

преди 10 минути, ДзВяРа! написа:

Не мога да разбера, защо някои хора си мислят, че Русия се бие със НАТО в Украйна? :D

Само една ще ви кажа, молете се да не се намеси НАТО пряко във войната, защото чак тогава ще разберете заедно със другаря Путин какво е ВОЙНА! :speak:

На фронта - ВИДНАГА !

преди 8 минути, kosyo написа:

Може ли да се класирам поне за една стратегическа цел в картата дето ще я пращаш? И партенки да си слагам ли в сака че гледам още ги ползват руснаците?

и памперси и памперси ....

преди 12 минути, ДзВяРа! написа:

Не зная дали съм от жалките, но ако имаш няколко гънки в мозъка си, ще си вече проумял, че при директен военен конфликт НАТО-Русия никоя от двете страни няма да се ограничи само с конвенционални оръжия.

Тази, дето не ме вижда, да вземе да прочете ЗАКОН за отбраната и въоръжените сили на Република България и да спре с волните интерпретации.

НАТО намеси ли се в кофликта, той ще се премести вече на североизток, няма да е на територията на Украйна както досега!

Тогава ще ви питам Путин в кой бункер се крие или е под земята някъде.

Ще ви питам също какво ще ги правим Руските емигранти и къде ще ги слагате? След като цяла Европа ги мразят в коя държава ще отидат? Тези които ще дойдат при нас, ще ги слагаме в тоалетни и по кочините със пра..та, а Украинците ще им се смеят. Интересното ще е на територията на Русия, когато започнат да падат бомбите.

Много сте отворени, но или се правите на ударени или не виждате какво се случва в момента в Украйна.

преди 4 минути, _sirena_ написа:

и памперси и памперси ....

Е не тензух само , какви са тия западни изчанчени удоволствия. Трябва да е като шкурка.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Интересното ще е на територията на Русия, когато започнат да падат бомбите.

Как виждаш ядрена държава да загуби войната? Влагайте малко разум в писаниците. 

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

НАТО намеси ли се в кофликта, той ще се премести вече на североизток, няма да е на територията на Украйна както досега!

Гоуем стратег се извъди. Съмнявам се и в казарма да си служил с тези наивни разсъждения.

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Ще ви питам също какво ще ги правим Руските емигранти и къде ще ги слагате? След като цяла Европа ги мразят в коя държава ще отидат? Тези които ще дойдат при нас, ще ги слагаме в тоалетни и по кочините със пра..та, а Украинците ще им се смеят. Интересното ще е на територията на Русия, когато започнат да падат бомбите.

Много сте отворени, но или се правите на ударени или не виждате какво се случва в момента в Украйна.

МалЛе , Малеееееееееееее  , егати проститиите !!!!

На Фронта ! Без звук и скърцане на зъби !!!

току-що, nikssi написа:

Как виждаш ядрена държава да загуби войната? Влагайте малко разум в писаниците. 

Едно време ни учеха че в държава с АЕЦ не се водили войни. А се оказа че можело и да се стреля по нея.

преди 4 минути, kosyo написа:

Е не тензух само , какви са тия западни изчанчени удоволствия. Трябва да е като шкурка.

Вземай тензуха и заминавай , стига си са бавил 

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Надявам се да не го мислиш сериозно това.

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Вземай тензуха и заминавай , стига си са бавил 

Само ако сме заедно :) Хайде де аз съм гаден - сложи ме в картата със стратегическите цели.. Моля

Интересна статистика за вероятността да избухне танк след попадение, базирана на 766 случая на руски танка за периода между февруари 2022 и 31.01.2023:

Fn03PfPWIAAYfG9?format=jpg&name=large

Ето целия анализ:

https://twitter.com/Wilkmans/status/1620512558326374400

@_sirena_ Сега пък Китайците щели да свалят нещо над тях:

Днес или вчера Канада и те се разписаха (с американски самолет) и имаше видео на още обекти от нейде.

Ти ми изглеждаш запозната с материята - я кажи какъв е шанса да са извънземни?

преди 19 минути, kosyo написа:

Само ако сме заедно :) Хайде де аз съм гаден - сложи ме в картата със стратегическите цели.. Моля

аАаа и аз искаш да дойда , а ....

Аз да воювам , а ти да ми стоиш в джоба и да разглеждаш бойното поле като екскурзиант :biggrin:

дребосъчета , амебки малки :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.