Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, nikssi написа:

Айде бе. HIMARS , гаубиците , танковете са взе за защита. Дроновете също са за защита ... 

Танковете не са оръжия за защита.

Танковете са военни оръжия за нападение.

Тези, които твърдят, че НАТО изпраща само оръжия за защита, на знаят за какво говорят и не разбират за какво става въпрос.

Истината е, че НАТО се бие срещу Русия, използвайки Украйна, като прикритие. Войната в Украйна е прокси война на САЩ срещу Русия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Нещо невярно ли казах?

Защо си озлобен срещу Русия?

Ти примерно с твоята любов към нея ме вдъхновяваш.. Може би защото съм бил там и знам за какво говорим. Чета , слушам и знам какво говорят - тези хора трябва да преминат по същия път като немците след WW2.

току-що, nikssi написа:

Не бе те си стрелят по мишени само ... що за въпрос задаваш?

Ами като твоите, най-вероятно така ми е удобно да ги задавам! Не че не мога и по-друг начин.:D

преди 1 минута, glen написа:

Руската кръв може да я пие без да слага лед!

Руската кръв е като "bloody merry" - вместо доматен сос. Водка има достатъчно.

преди 1 минута, kosyo написа:

Ти примерно с твоята любов към нея ме вдъхновяваш.. Може би защото съм бил там и знам за какво говорим. Чета , слушам и знам какво говорят - тези хора трябва да преминат по същия път като немците след WW2.

Не, не си бил в Русия. Не знам защо доста голяма част от русофобите лъжат, че са били в Русия. Вероятно го правят, за да звучат по-достоверно, убеждавайки аудиторията си, че са били в Русия и имат личен опит и знаят по-добре от всички останали хора.

Какво имаш предвид, като казваш: "тези хора трябва да преминат по същия път като немците след WW2"?

току-що, kosyo написа:

Руската кръв е като "bloody merry" - вместо доматен сос. Водка има достатъчно.

Някой ден ще почерпиш,мислех да не е нещо като Меча кръв!

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не, не си бил в Русия. Не знам защо доста голяма част от русофобите лъжат, че са били в Русия. Вероятно го правят, за да звучат по-достоверно, убеждавайки аудиторията си, че са били в Русия и имат личен опит и знаят по-добре от всички останали хора.

Аз съм бил в русия, дори имах оферта за работа в Москва преди две години.

Ха ей го и Грухи Биоса таман се бях притеснил да не е станал на колбаси хихи

преди 3 минути, petie1 написа:

Тук е ама нещо не може да даде обяснение на твърденията си, че НАТО и Русия били във война. :hush:

Само той го знаел това!:D

току-що, petie1 написа:

Аз съм робот - съзнателна машина, направена от желязо и силиций. Няма как да стана на колбас, тъй като не съм направен от месо, меки тъкани.

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Аз съм бил в русия, дори имах оферта за работа в Москва преди две години.

Каква е била предложената работа?

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво имаш предвид, като казваш: "тези хора трябва да преминат по същия път като немците след WW2"?

Нали ти казах - ходил съм при леля ми и свако ми - работиха там на няколко места. По техни думи съм заченат в Грозни дори. Отделно съм бил в Москва и в азиатската им част но преди много време. 

Ако чуеш леля ми как ги кълне в момента... аз ще ти се сторя цвете.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Тук е ама нещо не може да даде обяснение на твърденията си, че НАТО и Русия били във война. /cdn-cgi/mirage/bb4e395d80c627b643a57a5bf9d8c6aac65f70762be4c0fe6acc1e55099e2009/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_hush.gif

Само той го знаел това!:D

Защо мислиш, че НАТО (САЩ) не е в прокси война с Русия? Нали войната се финансира точно от САЩ и проксита на САЩ.

Ето тук има кратко обяснение по този въпрос:

Имам и още, по-дълги и подробни обяснения, намиращи се в блога "Достоверни политически анализи".

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Каква е била предложената работа?

В транспорта, но парите бяха малко за мен а за тях били много. Нещо по спомен 130 000 рубли ... аз ги смятах тогава бяха към 2700 лева. Сметни сега квартири, и разходи като ток, вода, телефон и храна и колко ще ми останат на мен?

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Имам и още, по-дълги и подробни обяснения, намиращи се в блога "Достоверни политически анализи".

324112883_685331479955236_1702585337326765944_n.jpg

преди 2 минути, kosyo написа:

Нали ти казах - ходил съм при леля ми и свако ми - работиха там на няколко места. По техни думи съм заченат в Грозни дори. Отделно съм бил в Москва и в азиатската им част но преди много време. 

Ако чуеш леля ми как ги кълне в момента... аз ще ти се сторя цвете.

Ти не знаеш ли къде си заченат и роден? Осиновин ли си? Отвлечен ли си бил, че не знаеш фундаментални факти за битието си?

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо мислиш, че НАТО (САЩ) не е в прокси война с Русия? Нали войната се финансира точно от САЩ и проксита на САЩ.

Ето тук има кратко обяснение по този въпрос:

Това е твоята гледна точка!

Моята е, че НАТО и ЕС помагат на Украйна за да защити територията и народа си.

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

В транспорта, но парите бяха малко за мен а за тях били много. Нещо по спомен 130 000 рубли ... аз ги смятах тогава бяха към 2700 лева. Сметни сега квартири, и разходи като ток, вода, телефон и храна и колко ще ми останат на мен?

2700лв са добро количество пари, дори и при днешната инфлация.

преди 21 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Казах, че знае.

Твойто "казване", стандартно е набор от букви без смисъл.

преди 26 минути, attj написа:

Подкрепяш обединението на волжските и кубанските казаци с тези около Днепър и Дон?   Този въпрос не е важен за мен.   А за НАТО и за  бандеровците защо е най-важен?     

Като напишеш някакво абсурдно твърдение без смисъл, какво постигаш освен тролене и разводняване на темата. Как "втората " армия в света, се оказа втората в Украйна?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.