Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо твърдиш, че имам "интелектуален дефицит"? Просто защото не харесваш това, което говоря, не означава, че имам "интелектуален дефицит".

Русофобите трябва да се научат, че просто защото някой не е последовател на евроатлантическата пропаганда и фалшивото и нагло вярване American Expectionalism, това на означава, че този някой е "трол" или има "интелектуален дефицит".

Е колко време един документ търсиш и не го откриваш.Има някаква липса ама каква точно не смея да кажа:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Раша прави вятър с уста. Великата и непобедимата глътна вода в Украйна. Само ядреното и оръжие я пази да не бъде ритана до зад Урал.

Иска ти се да е "вятър с уста".

Русия се бие срещу целия Колективен Запад, като войната се разиграва на територията на Украйна. Войната не е между Русия и Украйна, а между Русия, САЩ, Европа, цялото Каролинско и Англо-Саксонско ядро, целия Колективен Запад.

Още ли не си разбрал, че войната в Украйна е прокси война на КЗ срещу Русия?

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо твърдиш, че имам "интелектуален дефицит"? Просто защото не харесваш това, което говоря, не означава, че имам "интелектуален дефицит".

Русофобите трябва да се научат, че просто защото някой не е последовател на евроатлантическата пропаганда и фалшивото и нагло вярване American Expectionalism, това на означава, че този някой е "трол" или има "интелектуален дефицит".

Няма как да разбереш, защото си с такъв. Сещаш се. Омагьосан кръг.

Русия се бие срещу целия Колективен Запад, като войната се разиграва на територията на Украйна. Войната не е между Русия и Украйна, а между Русия, САЩ, Европа, цялото Каролинско и Англо-Саксонско ядро, целия Колективен Запад.

А Запада знае ли го? Под 1'процент от оръжията на НАТО в Украйна.

току-що, kosyo написа:

Е колко време един документ търсиш и не го откриваш.Има някаква липса ама каква точно не смея да кажа:)

Този документ, за който говориш, отдавна съм го забравил. Сега се сетих за него, само защото ти го спомена и ми напомни за него.

Ти да не си помисли, че аз реално търся този документ и прекарвам дните в търсене на този документ? Въпросният документ нито ме интересува, нито ми е важно да го намеря. Аз съм казал мнението си за войната; дали можеш да осмислиш и приемеш мнението ми или не, това не е мой проблем.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

НАТО ни пази, перфектно. Ще помогне и на украинците

Сега всички допълнителни усилия  ще бъдат пропилени, тъй като оръжията ще говорят всичко.

За да бъда брутално честен, дано настоящата война няма да избухне в нещо много по-голямо. Да, това все още е възможно .

Но към днешна дата смятам, че само някакво чудо може да предотврати голяма ескалация.

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Като готвили се години за тази война, каква оценка даваш на твойте хора? Ей така без цитати кажи какво мислиш?

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Този документ, за който говориш, отдавна съм го забравил. Сега се сетих за него, само защото ти го спомена и ми напомни за него.

Ти да не си помисли, че аз реално търся този документ и прекарвам дните в търсене на този документ? Въпросният документ нито ме интересува, нито ми е важно да го намеря. Аз съм казал мнението си за войната; дали можеш да осмислиш и приемеш мнението ми или не, това не е мой проблем.

Ми не е така. Този документ в момента обяснява действията на голяма част от страните а ти викаш не е важен.. Бива ли така да го изпускаш

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

А Запада знае ли го? Под 1'процент от оръжията на НАТО в Украйна.

Разбира се, че го знае. Кой налага санкции и дава оръжия, кредити и търговски договори? Точно този, който иска войната да продължи и да бъде дестабилизиран региона.

Кой провокира войната? САЩ, като опитваха да разширяват НАТО, което е военен инструмент на американската хегемония и нео-колониалния строй.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

НАТО ни пази, перфектно. Ще помогне и на украинците. Дишай дълбоко. Русия ще загуби, но ти ще намериш други смешки които да пишеш.

Значи ще навреди на казаците и ти си съгласен?   

преди 4 минути, glen написа:

Сега всички допълнителни усилия  ще бъдат пропилени, тъй като оръжията ще говорят всичко.

За да бъда брутално честен, дано настоящата война няма да избухне в нещо много по-голямо. Да, това все още е възможно .

Но към днешна дата смятам, че само някакво чудо може да предотврати голяма ескалация.

Заради боклука Путин може да се случи. Но мисля, че там почнаха да приемат реалността. Виж последно време брой рускини отишли да раждат в Аржентина. Напомня ли ти за нещо?

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Къде тогава са ракетите, къде са самолетите, къде са натовските бомби, къде са корабите?

Само някой глупав може да си помисли, че русия воюва със САЩ!

Ако не си забелязал, НАТО изпращат само оръжия за защита а не за нападение!

Разбира се, че го знае. Кой налага санкции и дава оръжия, кредити и търговски договори? Точно този, който иска войната да продължи и да бъде дестабилизиран региона.

Кой провокира войната? САЩ, като опитваха да разширяват НАТО, което е военен инструмент на американската хегемония и нео-колониалния строй.

Знае ли че е във война. Не , че помага.

преди 1 минута, glen написа:

Опитваш се да си обективен. Но и сам се сещаш, че без ядрения рекет, няма как Русия да устои на коалицията срещу нея.

преди 1 минута, attj написа:

Значи ще навреди на казаците и ти си съгласен?   

В Москва казаци няма. Все някой трябва да го отнесе. Не съм съгласен, подкрепям с две ръце.

Хиляди бременни рускини пристигат в Аржентина, за да родят

Южноамериканската страна започна да разследване

Хиляди бременни рускини пристигат в Аржентина, за да родят. Южноамериканската страна започна да ги разследва, защото подозира незаконна дейност. В няколко апартамента имаше полицейски рейдове и арести.

За последната година в Аржентина са пристигнали 10 500 бременни рускини. Властите смятат, че те искат да родят там, за да изкарат на децата си аржентински паспорти. С документи от Аржентина може да се пътува без виза до 170 държави, включително Европейския съюз и Съединените щати. Пристигането и раждането не представляват нарушение на закона. Но властите разследват дали организирани групи са взимали пари, за да уреждат пътуванията и настаняването, без да декларират такава дейност.

преди 11 минути, kosyo написа:

Стана ли време да си шерваме един на друг кърващата?(+21)

https://twitter.com/markito0171/status/1624842635658596354

Не,не стига толкова кръв за днес! Дай да говориме за пиене!

Някои санкции не издържаха,край на санкционираната водка!Може да пиете до полуда!

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

НАТО ни пази, перфектно. Ще помогне и на украинците. Дишай дълбоко. Русия ще загуби, но ти ще намериш други смешки които да пишеш.

Това не е вярно. НАТО не е предназначено да пази, а да изземва пари, които да се изпращат на САЩ, да се финансират военните действия на САЩ. Примерно, по време на кризата, НАТО и САЩ ни оказаха натиск, да даваме пари и да изпращаме военни за Афганистан, да се подпомагат военните действия на САЩ. Това е пример за експлоатация, при която НАТО, което е паразит, изсмуква ресурси от гостоприемника си. Както вече съм казал многократно, НАТО е военен инструмент на американската хегемония и нео-колониалния строй.

НАТО и САЩ са замесени и в редица инвазии по света. Примерной инвазиите в Сърбия и НАТО бяха извършени от САЩ. САЩ са използвали и атомна бомба да пъти, изпарявайки стотици хиляди хора. Историята на САЩ се свежда до военни действия в различни места по света, от Втората Световна война насам.

Знаеш ли колко държави са бомбардирани и нападани от САЩ?

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това не е вярно. НАТО не е предназначено да пази, а да изземва пари, които да се изпращат на САЩ, да се финансират военните действия на САЩ. Примерно, по време на кризата, НАТО и САЩ ни оказаха натиск, да даваме пари и да изпращаме военни за Афганистан, да се подпомагат военните действия на САЩ. Това е пример за експлоатация, при която НАТО, което е паразит, изсмуква ресурси от гостоприемника си. Както вече съм казал многократно, НАТО е военен инструмент на американската хегемония и нео-колониалния строй.

НАТО и САЩ са замесени и в редица инвазии по света. Примерной инвазиите в Сърбия и НАТО бяха извършени от САЩ. САЩ са използвали и атомна бомба да пъти, изпарявайки стотици хиляди хора. Историята на САЩ се свежда до военни действия в различни места по света, от Втората Световна война насам.

Знаеш ли колко държави са бомбардирани и нападани от САЩ?

321296174_892656541750628_8421693453969373757_n.jpg

преди 2 минути, glen написа:

Не,не стига толкова кръв за днес! Дай да говориме за пиене!

Някои санкции не издържаха,край на санкционираната водка!Може да пиете до полуда!

Мерси ама аз пия руска кръв за закуска и вечеря с кафето... Жалко.

току-що, Митко Вълчев написа:

Не съм съгласен, подкрепям с две ръце.

Подкрепяш обединението на волжските и кубанските казаци с тези около Днепър и Дон?   Този въпрос не е важен за мен.   А за НАТО и за  бандеровците защо е най-важен?     

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Ако не си забелязал, НАТО изпращат само оръжия за защита а не за нападение!

Айде бе. HIMARS , гаубиците , танковете са все за защита. Дроновете също са за защита ... 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

току-що, Coco1 написа:

321296174_892656541750628_8421693453969373757_n.jpg

Нещо невярно ли казах?

преди 1 минута, kosyo написа:

Защо си озлобен срещу Русия?

преди 1 минута, kosyo написа:

И на нея ли и паднаха санкциите?

току-що, nikssi написа:

Айде бе. HIMARS , гаубиците , танковете са взе за защита. Дроновете също са за защита ... 

Какво са нападнали със тях, че нещо нямам спомен?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.