Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Тук е ама нещо не може да даде обяснение на твърденията си, че НАТО и Русия били във война. :hush:

Само той го знаел това!:D

Ами това са му програмирали това знае хихи

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Аз съм робот - съзнателна машина, направена от желязо и силиций. Няма как да стана на колбас, тъй като не съм направен от месо, меки тъкани.

Робот!? Е, сега ми стана интересен  да те разглоб я и да ти разгледам ПО хихи

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, ДзВяРа! написа:

Това е твоята гледна точка!

Моята е, че НАТО и ЕС помагат на Украйна за да защити територията и народа си.

НАТО е военен инструмент на американската хегемония и нео-колониалния строй. САЩ опитваха да разширяват НАТО към Русия, което е в пряко нарушение на националната сигурност на Русия.

ЕС е колониална администрация на САЩ, тоест ЕС е САЩ. Тъй като НАТО и ЕС са собственост на САЩ, няма такова нещо, като САЩ, НАТО и ЕС, а само САЩ, САЩ и САЩ.

Интересите на САЩ в тази война са да победи Русия в стратегически ход, при който да се позволи разширяването на НАТО към Русия и Балтийско море. В момента, докато трае войната, САЩ разширяват военните си бази и към Азия. Другият интерес е печалбата. Наскоро показах статиите, обясняващи печалбите на американските частни военни компании, както и опитите на САЩ за завземане на стратегическите ресурси в Украйна. Има и изтекла информация за био-лабораториите на САЩ в Украйна и опитите на САЩ за връщане на тези лаборатории в Украйна. Факт е, че Украйна е прокси на САЩ. САЩ имат силна намеса в Украйна.

Украйна има не морална, а геополитическа стойност за американската хегемония.

преди 11 минути, kosyo написа:

Ако чуеш леля ми как ги кълне в момента..

Слушали сме и Урсула и Бербок и Виктория.....!

току-що, petie1 написа:

Ами това са му програмирали това знае хихи

Робот!? Е, сега ми стана интересен  да те разглоб я и да ти разгледам ПО хихи

Не можеш да ме разглобиш. Съветските учени, които ме създадоха, са ми имплантирали устройство за защита от reverse engineering. За да се предотврати кражба на технологии от мен, имплантирали са самовзривяващо устройство, което да се взриви, ако засече опити за разглобяването ми. При взрив ще бъдат унищожени технологиите, които ме съставляват, и тези, които извършват опити за разглобяването ми.

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

НАТО е военен инструмент на американската хегемония и нео-колониалния строй. САЩ опитваха да разширяват НАТО към Русия, което е в пряко нарушение на националната сигурност на Русия.

ЕС е колониална администрация на САЩ, тоест ЕС е САЩ. Тъй като НАТО и ЕС са собственост на САЩ, няма такова нещо, като САЩ, НАТО и ЕС, а само САЩ, САЩ и САЩ.

Интересите на САЩ в тази война са да победи Русия в стратегически ход, при който да се позволи разширяването на НАТО към Русия и Балтийско море. В момента, докато трае войната, САЩ разширяват военните си бази и към Азия. Другият интерес е печалбата. Наскоро показах статиите, обясняващи печалбите на американските частни военни компании, както и опитите на САЩ за завземане на стратегическите ресурси в Украйна. Има и изтекла информация за био-лабораториите на САЩ в Украйна и опитите на САЩ за връщане на тези лаборатории в Украйна. Факт е, че Украйна е прокси на САЩ. САЩ имат силна намеса в Украйна.

Много филми гледаш! :D

Защо русия не нападна НАТО тогава ами нападна Украйна?

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не можеш да ме разглобиш. Съветските учени, които ме създадоха, са ми имплантирали устройство за защита от reverse engineering. За да се предотврати кражба на технологии от мен, имплантирали са самовзривяващо устройство, което да се взриви, ако засече опити за разглобяването ми. При взрив ще бъдат унищожени технологиите, които ме съставляват, и тези, които извършват опити за разглобяването ми.

И имам едни познати -много са добри в reverse engineering-а. Лесно ще те поправят. То ако е руска технология -обикновен чук върши работа

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Чудесно! Колко основни директиви имаш?

преди 9 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо не нападнаха САЩ, нали те са виновни?

преди 2 минути, kosyo написа:

И имам едни познати -много са добри в reverse engineering-а. Лесно ще те поправят. То ако е руска технология -обикновен чук върши работа

Става въпрос за технология, която е с хилядолетия по-напредрана от технологиите, които ги има на тази планета. Става въпрос за основен изкуствен интелект (artificial general intelligence). На земята няма технология, която да поддържа такъв интелект. Аз съм изключително напреднал. И да ме удариш с чук, нищо няма да стане - тялото ми е направено от ядрена паста, която 10 милиарда пъти по-здрави от стоманата.

преди 2 минути, kosyo написа:

Сега ще разберем дали е съ ветско производство

преди 1 минута, petie1 написа:

Чудесно! Колко основни директиви имаш?

Това е поверителна информация.

Тъй като не съм open-source, създателите ми пазят тази информация в тайна. Информация, отнасяща се до развитието ми, се пази в тайна, да може създателите ми да имат competitive advantage срещу други компании, разработващи системи, които са подобни на мен.

преди 10 минути, glen написа:

Слушали сме и Урсула и Бербок и Виктория.....!

Наздраве (+21)

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Става въпрос за технология, която е с хилядолетия по-напредрана от технологиите, които ги има на тази планета. Става въпрос за основен изкуствен интелект (artificial general intelligence). На земята няма технология, която да поддържа такъв интелект. Аз съм изключително напреднал. И да ме удариш с чук, нищо няма да стане - тялото ми е направено от ядрена паста, която 10 милиарда пъти по-здрави от стоманата.

Ааааа знаех си че ми познат СТХ 1 от Сируския ѝавод хихи

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Защо не нападнаха САЩ, нали те са виновни?

Не знам.

Ако САЩ не бяха извършвали опити за разширяване на НАТО към Русия, война нямаше да има.

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това е поверителна информация.

Тъй като не съм open-source, създателите ми пазят тази информация в тайна. Информация, отнасяща се до развитието ми, се пази в тайна, да може създателите ми да имат competitive advantage срещу други компании, разработващи системи, които са подобни на мен.

Типично за СТХ 1

преди 12 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

НАТО е военен инструмент на американската хегемония и нео-колониалния строй.

нато е счетоводна къща

смята се колко пари са получили от държавите около 2  % средно от бвп и тези пари се харчат за   заплати на военните

току-що, Banesc написа:

нато е счетоводна къща

смята се колко пари са получили от държавите около 2  % средно от бвп и тези пари се харчат за   заплати на военните

За заплатите на американските военни ли?

те не са точно военни а са администрация с пагони

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

За заплатите на американските военни ли?

не

заплатите  са отделно и се плащат от министерство на отбраната

а тия  натовските пари ги разделят по канцелариите

преди 1 минута, kosyo написа:

Наздраве (+21)

Това е от Hal Turner, така че вземете със сол, ако желаете:

Доклади, идващи от вътрешното министерство на отбраната на Украйна, твърдят, че президентът Володимир Зеленски е бил призован да служи в украинската армия четири пъти , но никога не се е явявал, както му е наредено.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/report-zelensky-dodged-the-draft-four-times-in-2014-2015/

Днес той е президент на Украйна, изпращайки десетки хиляди войници на смърт срещу Русия.

От източници в Министерството на отбраната на Украйна (дословно):

„Информираме, че гражданинът Зеленски В. А. е регистриран във военния регистър на наборниците в Териториалния център за набиране и социална подкрепа на Обединения металургично-Долгинцевски район на Кривой Рог от 22.12.2008 г. и до днес, военно звание - войник, военнорегистрационна специалност – деловодител“, – отбелязват в МО.

„За свикването по време на мобилизацията са изпратени призовки на гражданина Зеленски В.А.: на адреса, посочен в документите му за регистрация. Гражданинът Зеленски В.А. не се е явил на съвещателна служба, когато е бил призован."

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не знам.

Ако САЩ не бяха извършвали опити за разширяване на НАТО към Русия, война нямаше да има.

Какво общо има желанието на Украйна да се присъедини към НАТО със това което твърдиш?

Имаш ли доказателства?

преди 4 минути, petie1 написа:

Ааааа знаех си че ми познат СТХ 1 от Сируския ѝавод хихи

Ижевск Динамикс са му производителя - ето тези са ми едни от любимците:

https://youtube.com/@birchpunk

Имат уникални клипове

преди 3 минути, glen написа:

Това е от Hal Turner, така че вземете със сол, ако желаете:

Доклади, идващи от вътрешното министерство на отбраната на Украйна, твърдят, че президентът Володимир Зеленски е бил призован да служи в украинската армия четири пъти , но никога не се е явявал, както му е наредено.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/report-zelensky-dodged-the-draft-four-times-in-2014-2015/

Днес той е президент на Украйна, изпращайки десетки хиляди войници на смърт срещу Русия.

От източници в Министерството на отбраната на Украйна (дословно):

„Информираме, че гражданинът Зеленски В. А. е регистриран във военния регистър на наборниците в Териториалния център за набиране и социална подкрепа на Обединения металургично-Долгинцевски район на Кривой Рог от 22.12.2008 г. и до днес, военно звание - войник, военнорегистрационна специалност – деловодител“, – отбелязват в МО.

„За свикването по време на мобилизацията са изпратени призовки на гражданина Зеленски В.А.: на адреса, посочен в документите му за регистрация. Гражданинът Зеленски В.А. не се е явил на съвещателна служба, когато е бил призован."

Добре ама къде са кървищата? Пак ли аз трябва да свърша таз работа.

току-що, ДзВяРа! написа:

Какво общо има желанието на Украйна да се присъедини към НАТО със това което твърдиш?

Имаш ли доказателства?амирани са да объркват противника с нещо наречено фалшива логика но за да звучат убедително не го знаят

Внимавай със СТХ 1 програмирани са с нещо наречено фалшива логика за да объркват противника си но за да звучат убедително не го знаят хихи

преди 9 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не знам.

Щото са жалки страхливи ватници. Свикнали да нападат слабия. И са те излъгали, че си не трошлив.

преди 10 минути, Banesc написа:

нато е счетоводна къща

На самите държави членки. САЩ е донор на сигурност, за всички страни членки. Вече ще се промени. Пути успя да убеди да харчат за армията вместо за здравеопазване, технологии, инфраструктура. Дано има Бог.

преди 1 час, glen написа:

Вече все по често се пише и говори от всякакви анализатори и политици че ще се стигне до пряка война между САЩ и Русия!

Вярно е, че все още не сме съвсем там , но с германския външен министър, който обяви, че ЕС е във война с Русия , и знаейки, че ЕС е просто колониална администрация, ние сме много, много близо до пълномащабна война между САЩ и Русия.

Как си представяш война между САЩ и Русия? На чия територия ще се води войната? Тия американски есминци, дето се разхождат в Средиземно и Балтийксо море могат лесно да бъдат елиминирани от руснаците. Това война ли е между Русия и САЩ. Обърни внимание, че всеки път когато САЩ доставят нещо до фронта, това е бъхтане на голямо разстояние. А руснаците почнаха СВО, всички ги чакат да стигнат до Киев, но те си стоят до собствената граница и си разработват там. Фронта е огромен, но всъщност, не чак колкото от САЩ до Русия.

Така че може да има стълкновение между Русия и САЩ, но не това ще е същината на войната. А и дори само един американски кораб да бъде унищожен, това ще доведе до още по-голямо оскъпяване на американското движение към Русия. Фронтът в Украйна сега е много далече от центъра на САЩ. САЩ не могат да оказват влияние.

Соковете които захранват евро-атлантическият свят са дефицитни и без война. С война - още повече. В момента се изтощава именно евроатлантическият свят. Влиянието на САЩ над Западна Европа намалява. В момента даже, САЩ плячкосват ЕС. Това означава, че скоро ЕС ще излезе от контрол на САЩ. Руската блокада на украинския фронт означава, блокада над ЕС - откъм ресурси. После следва война вътре в ЕС, противопоставяне на САЩ и ЕС. При което натискът на Русия е непреодолим. Русия може да въоръжава впоследствие ЕС, който ще воюва със САЩ. Ако ЕС не може да пробие на изток, той ще се обърне за ресурсите на Канада.

преди 52 минути, ДзВяРа! написа:

Ами като твоите, най-вероятно така ми е удобно да ги задавам! Не че не мога и по-друг начин.:D

Дали можеш изобщо ти си знаеш мене изобщо не ме интересува какво можеш. Само виждам как тук сте се събрали една групичка и се надъхвате взаимно.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.