Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, ivottoshev написа:

Аз съм "за", но при положение, че се запазят резултатите от референдумите в Крим и ЛДНР (или ако трябва да се проведат нови такива), защото иначе бандеровци ще продължат с геноцида над живущите там.

А ко стана с разширяването на НАТО ? :giggle1: Нали това беше причината за инвазията ? По график ли превключваш опорките или на случаен принцип ? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

По любимата тема на Черешка за джендърите. Дами и господа "сина" на Соловьов https://www.actualno.com/europe/sinyt-na-ruskija-propagandist-soloviov-s-pricheska-i-cheren-lak-otkazva-da-se-bie-v-ukrajna-snimki-news_1904489.html. Не че момчето, не може да се прави по съвет на баща си, да отърве мобилизацията.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Колко месеца/години ще им трябват на още на укрите за да си върнат онова, което загубиха докато бяха налапали тази гола кукичка?

Всъщност голият/голата беше за Раша. Дори подкрепящите Украйна смятахме, че великата безаналогова ще ги победи. Пиздец. Но ясно, те Раша казваха, че ще вземат Киев за заблуда, а поначало си беше, квот откраднем все берекет версия.

току-що, N1K17Y написа:

А ко стана с разширяването на НАТО ? :giggle1: Нали това беше причината за инвазията ? По график ли превключваш опорките или на случаен принцип ? 

И защо едното да противоречи на другото? Украйна (или поне Крим и ЛДНР, дори и след изтеглянето на руснаците от там) в обозримо бъдеще няма да влиза в НАТО, демек тази цел е постигната. Ако жителите на тези области се окажат защитени от бандеровският геноцид - това ще означава че и тази цел ще е постигната. Укарйна без НАТО-вско оръжие на практика е демилитаризирана. Ето ти и третата цел която е постигната.

преди 19 минути, attj написа:

Това би увеличило жертвите и разрушенията и вещае лоши прогнози са ескалация на конфликта.

Жертвите, разрушенията и ескалацията на конфликта, са само и единствено следствие действията на Путин и Русия. Досега критика към тези действия от теб не съм прочел.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност голият/голата беше за Раша. Дори подкрепящите Украйна смятахме, че великата безаналогова ще ги победи. Пиздец. Но ясно, те Раша казваха, че ще вземат Киев за заблуда, а поначало си беше, квот откраднем все берекет версия.

И докато укрите защитаваха с почти цялата си армия Киев от една единствена танкова колона, руснаците си присвоиха оставеното без защита Азовско море, което ако въобще укрите успеят да си го върнат, ще е след още месеци/години.

Кой е печеливш от "Киев за три дни" и кой се оказа налапал гола кукичка - надявам се и сам да можеш да прецениш.  

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Барселона Испания.

Също като при Радев, нали? Е, това официалната българска версия по въпроса за Крим ли е?

Действията на Радев са критикувани от стотици общественици. Има и официално изявление срещу думите му от политическа партия. Такива критики от духовници към думите на патриарха да ми посочиш поне две. Щото до една, платени копейки се намират.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Барселона Испания.

Също като при Радев, нали? Е, това официалната българска версия по въпроса за Крим ли е?

Действията на Радев са критикувани от стотици общественици. Има и официално изявление срещу думите му от политическа партия. Такива критики от духовници към думите на патриарха да ми посочиш поне две. Щото до една, платени копейки се намират.

преди 25 минути, attj написа:

Това би увеличило жертвите и разрушенията и вещае лоши прогнози са ескалация на конфликта.

Е тъкмо ще видиш чудовищната мощ на руското оръжие.. Нали го величаеш..

преди 1 час, miro20 написа:

Италианският министър-председател Джорджа Мелони подчерта "твърдата подкрепа" на своето правителство за Киев.

Аз казах ли ви ?

Тошев ви лъже, че е Берлускони.

преди 15 минути, maxthon написа:

Напълно лично мнение изказва и разбира се субективно и политическо такова. Ако искаше да е мнение на Патриаршията, щеше да задвижи нещата да се приеме като такова.

И той и путьо Радев се изказват от името на институциите, които олицетворяват. Когато е като частно лице се упоменава изрично. Лъжеш.

преди 42 минути, ivottoshev написа:

Защо нямаше геноцид преди краварите да почнат да раздават сникерсчета? Всичко останало започна след тази случка. 

Малко по-рано започна всичко - 07.06.1990г. Тогава доста "тоблерони" са раздадени от Корекома на населението. 

arhiv7-6-1990.png

преди 9 минути, ivottoshev написа:

дори и след изтеглянето на руснаците от там) в обозримо бъдеще няма да влиза в НАТО, 

И това откъде го измисли ? 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Това са новите опорки на Кремъл.

Готвят бидломасата и урапатриотите за представяне на поражението за победа.

Що ви пускам клипове като не ги гледате.

Вместо да ми целувате ръка...

преди 12 минути, ivottoshev написа:

И докато укрите защитаваха с почти цялата си армия Киев от една единствена танкова колона, руснаците си присвоиха оставеното без защита Азовско море, което ако въобще укрите успеят да си го върнат, ще е след още месеци/години.

Кой е печеливш от "Киев за три дни" и кой се оказа налапал гола кукичка - надявам се и сам да можеш да прецениш.  

Брей, като прочета някаква такава яка мисъл, дето даже Соловьов не се е сетил да я лансира като твърдение. Си викам, тоя човек дали сам си вярва на глупостите, та се надява ние да се вържеме.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Към единият имало критики, а към другият не? Е, и? Какво променя това? Към един политик (който и да е той) винаги е имало и ще има критика. Нали за това е опозицията - за да намира кусури. 

току-що, ivottoshev написа:

Към единият имало критики, а към другият не? Е, и? Какво променя това? Към един политик (който и да е той) винаги е имало и ще има критика. Нали за това е опозицията - за да намира кусури. 

Към единия имало критика към другия не. Пиша Тошев и допълва, Винаги ще има критика. Ама баце, към патриарха няма, няма. Към румения боклук има.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Това е мое мнение. Не допускам в скоро време Краварите да влязат в чак толкова открита конфронтация с руснаците, че да разположат бази и ракети в Украйна.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Не допускам в скоро време Краварите да влязат в чак толкова открита конфронтация с руснаците, че да разположат бази и ракети в Украйна.

Путин с каква цел казахте, че е анексирал Крим през 2014 г.?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Към единия имало критика към другия не. Пиша Тошев и допълва, Винаги ще има критика. Ама баце, към патриарха няма, няма. Към румения боклук има.

Ами към един политик винаги ще има критика. Ти да си видял някога някакво действие на политик, към което да не е имало критика?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

С каква цел каза, че Путин анексира Крим през 2014 г.

Не знам. Сигурно нещо съм излъгал :topsecret2:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ами към един политик винаги ще има критика. Ти да си видял някога някакво действие на политик, към което да не е имало критика?

Не знам. Сигурно нещо съм излъгал :topsecret2:

Търсихме към патриарха, пък то нещо нъц. 

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Брей, като прочета някаква такава яка мисъл, дето даже Соловьов не се е сетил да я лансира като твърдение. Си викам, тоя човек дали сам си вярва на глупостите, та се надява ние да се вържеме.

А нима не стана точно така? Кажи кое се разминава с фактите според теб? 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не знам. Сигурно нещо съм излъгал

Не си. Ти никога не лъжеш. Путин ви лъже.

Новата опорка противоречи на старата

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.