Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Глупостите които ръсиш, стават нещо умно ли?

Взе ми думите от устата! Точно се отнасят за тебе!

Ако искаш да обсъждаш църкви,има си отделен раздел в този форум! Успех!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, ivottoshev написа:

Защото на едни гхзове оттатък океана, положението на мир и разбирателство не им се харесваше и искаха да ръчкат руската мечка чрез укропски ръжен. За целта раздадоха едни сникерсчета на един площад. Преди това в Донбас проблеми нямаше, Крим си беше украински, а укрите имаха достъп и до Азовско море....

Коя мечка? Кво каза? Дай ги тия сникерси, че съм нов и ми звучат смешно. Толкова да са ви трепнали на путинофилите.

Групата на ДзВяРа, как сте?

На мен не ми дамат да пиша тук, затова няма да пиша! :D

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Руската църква скъсва връзки с вселенската патриаршия, странно защо не със частното лице Вартоломей, то дори не би трябвало да е Вартоломей а да е светското му име в случая.     https://bntnews.bg/bg/a/ruskata-tsrkva-sksva-vrzki-s-vselenskata-patriarshiya-kakvo-oznachava-tova. И питах те, но пак да те питам, като извърташ нещата, правиш се на луд казано по нашенски, мислиш, че това те прави интересен ли? Глупостите които ръсиш, стават нещо умно ли? Когато изкарваш несравними освен от умствено увреден индивид факти и ситуации за еднакви, ти асоциираш ли се с този индивид или мислиш, че си над нещата?

Остана само да обясниш какво общо има късането с това, което е решил да каже Вселенския на икономически форум? Още от време оно такива неща се решават на вселенски събор, а не където му е хрумнало на Патриархът да прави политически изказвания. Кой се прави на луд и ръси глупости си го запази за тебе си като се гледаш в огледалото. И ако искаш се асоциирай с какъвто ти дойде на акъла. Ще ти отива каквото и да измислиш.

Това, че САЩ губят тази прокси война е лошо,но е буквално *единственото* хубаво нещо, което се случва в наши дни.

Въпросът е, че те все още си мислят, че печелят.

преди 3 минути, glen написа:

Това, че САЩ губят тази прокси война е лошо,но е буквално *единственото* хубаво нещо, което се случва в наши дни.

Ти ли ще им кажеш че губят - че знаят носителя на лоши новини..

преди 34 минути, bigiadri написа:

Какъв Киев , целта им е до  Ламанша

Целта не им се е променила от времето на разпадналия се СССР. А тя винаги е била само една - завладяване на целия свят. И това ясно се показва в символа на техния герб. "Всяка прилика е случайна". Съветския/руския ботуш да гази по целия свят и всички да сме еднакви - по техен модел.

ussr.png

преди 4 минути, kosyo написа:

Ти ли ще им кажеш че губят - че знаят носителя на лоши новини..

Тази сутрин имаше едно щастливо видео. Няколко укие бандити от СБУ щяха да се опитат да мобилизират някои хора през нощта. Пишеше, че са цигани.

Ами циганите избиха тъпаците от СБУ. Трябва да намеря тази връзка.Дали ще ти хареса?

преди 35 минути, Митко Вълчев написа:

Руската църква скъсва връзки с вселенската патриаршия, странно защо не със частното лице Вартоломей

Щото Тошев ви лъже, затуй.

Аз нали ви казах !

преди 28 минути, glen написа:

Трол. Вие тръгнахте да обсъждате и извъртате. Ние писахме, че е обявил руската църква за ерес. И накрая след като ни губихте време, излязохме прави както винаги.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Трол.

Трол! Вие мразите Русия, защото Русия е това, което Америка трябва да бъде или е била. И вече не е.

И не можеш да го преглътнеш. Но ще преглътнеш. Това е почти всичко.

преди 18 минути, maxthon написа:

Остана само да обясниш какво общо има късането с това, което е решил да каже Вселенския на икономически форум? Още от време оно такива неща се решават на вселенски събор, а не където му е хрумнало на Патриархът да прави политически изказвания. Кой се прави на луд и ръси глупости си го запази за тебе си като се гледаш в огледалото. И ако искаш се асоциирай с какъвто ти дойде на акъла. Ще ти отива каквото и да измислиш.

Остава само да обясниш, що къса? Заради обявяването и за ерес бе, трудно вдяващия. Ти се правиш, а може би не? 

преди 30 минути, glen написа:

Не си прав. Сатанистите от Руската Православна Църква официално благословиха убийствата и изнасилванията на деца !

Именно затуй Негово Светейшество Патриарх Вартоломей ги анатемоса !!!

преди 15 минути, glen написа:

Губят в чие изкривено съзнание?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Не си прав. Сатанистите от Руската Православна Църква официално благословиха убийствата и изнасилванията на деца !

Именно затуй Негово Светейшество Патриарх Вартоломей ги анатемоса !!!

Реджеп,Богохулстваш! Карай по добре за войната!

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Губят в чие изкривено съзнание?

Невъзможно е за вашия ограничен интелект да разбере какво се случва в съзнанието на всеки здрав човек.

преди 10 минути, glen написа:

Тази сутрин имаше едно щастливо видео. Няколко укие бандити от СБУ щяха да се опитат да мобилизират някои хора през нощта. Пишеше, че са цигани.

Ами циганите избиха тъпаците от СБУ. Трябва да намеря тази връзка.Дали ще ти хареса?

Е иска ли питане...

преди 11 минути, glen написа:

Реджеп,Богохулстваш!

Ти Богохулстваш, като подкрепяш сатанистите от РПЦ.

Гондяев е шпионин и срам за Православната вяра и се кланя на Дявола !!!

Защо благослови убийствата и изнасилванията на деца а ?

Защо отричаш, че Негово Светейшество Патриарх Вартоломей справедливо обяви Руската Православна Църква за Ерес ?

преди 6 минути, glen написа:

Трол! Вие мразите Русия, защото Русия е това, което Америка трябва да бъде или е била. И вече не е.

И не можеш да го преглътнеш. Но ще преглътнеш. Това е почти всичко.

Сега дай едно доказателство за твърдението си? Аз твърдя, че Русия е по зле от САЩ и ЕС във всяко отношение и съм дал безспорни доказателства. По зле. Във всяко отношение. Безспорни доказателства.

преди 6 минути, glen написа:

Невъзможно е за вашия ограничен интелект да разбере какво се случва в съзнанието на всеки здрав човек.

Чакай сега.

Ние ли подкрепяме Сатаниста Гондяев или ти ?

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Сега дай едно доказателство за твърдението си? Аз твърдя, че Русия е по зле от САЩ и ЕС във всяко отношение и съм дал безспорни доказателства. По зле. Във всяко отношение. Безспорни доказателства.

Този път едно ли? Сигурен ли си? Да не поискаш после и още 299? 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Този път едно ли? Сигурен ли си? Да не поискаш после и още 299? 

Още 3000 ако е тип чукча издържа повече на мизерия от ескимос. Надявам се дори ти да схванеш за какво иде реч, но като цяло съм отчаян по отношение на теб.

За една година  някои сте стопиха от 44мил. на 36мил. население.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Още 3000 ако е тип чукча издържа повече на мизерия от ескимос. Надявам се дори ти да схванеш за какво иде реч, но като цяло съм отчаян по отношение на теб.

Искаш едно доказателство, но ако ти се даде такова, ще искаш още. Някакво странно deja vu получавам в тоз момент:speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.