Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, maxthon написа:

Лошото (за теб) е, че не само може да се пробвам. Отлично се знае на коя дата руснаците се изнесоха от Буча. И тя е преди 1 април, която се оказва реалната дата на заснемане на сателитната снимка. След няколко седмици даже имаше и материали в английска медия (мисля Guardian беше), че според аутопсиите на жертвите те са загинали от обсрел с артилерия. Нещо, което категорично опровергава всякакви материали с дронове показани от украинска страна.

Вместо толкова писане, да се беше пробвал...

А не да влизаш в обяснителен режим.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Я пак. Докажи, че е лъжа и спирам да пиша в темата. Ако грешиш ти , ти спираш. Някой с промит мозък ватник, не може да оцени как всяка дума има огромен смисъл и е абсолютно вярна. Хайде точка 2 и сбогом за един от нас. Колко членове на ком партията са убити в СССР и колко в САЩ. Кеф ти на човек от населението, кеф ти на брой комунисти, кеф ти като абсолютна цифра. Хайде умнико, дето не си дебил.

Дреме ми дали ще пишеш или не.

В точка 2 не пише:Къде са убити повече комунисти в САЩ или в СССР!

А пише:2. В най тъмните и страшни времена на Маккартизма да си комунист в САЩ е било много по безопасно от комунист в СССР.

:hush:

Хайде сега ми извади данни колко са били комунистите в САЩ и срещу колко от тях е имало преследване.

И после съответно за комунистите в СССР.Да сравним процентите.

Действай.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Нееееее, недей. Върни си думите назад, плийс :help:

Не ги връщам, хайде Вата, чакам някой да докаже, че повече комунисти в САЩ са убити отколкото в Раша. Тошев ти си невероятно противно лигав, в случай че друг не ти го е казвал да си знаеш. 

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Политиците имат представителност, десет полезни идиоти могат да се намерят винаги. Няма представител от висшия клир, който да осъжда изявлението на вселенския патриарх. Твоето мнение, неподкрепени от други е нула като тежест в случая.

Неговото мнение има тежест ако е подкрепено с документ. Липсата на такъв документ означава че думите му НЕ СА ПОДКРЕПЕНИ от духовният клир.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ама те ОССЕ нямат нищо общо със снимката в Буча. Те работеха в Донбас като "независима" институция, която се наложи да прекрати дейност там поради дейно участие в бойните действия. Давай за снимката какво може да означава една снимка с "несъзнателно" (тази дума е често използвана таз вечер) променена дата на заснемане? Според мен означава, че всякакви други "доказателства" отиват на кино.

Дал съм линк, схващаш трудно или изобщо не можеш?

Всяка вечер, на брега на морето седи чукча и крещи към Америка:

- Бедняци, бедняци!

Попитали го:

- Добре де, защо бедни? Там са богати и живеят добре!

- Да, Аляска купиха, а за Чукотка не им стигнаха парите!

преди 17 минути, M.Николов написа:

А пише:2. В най тъмните и страшни времена на Маккартизма да си комунист в САЩ е било много по безопасно от комунист в СССР.

Хайде сега ми извади данни колко са били комунистите в САЩ и срещу колко от тях е имало преследване.

Действай.

Значи голям ум, убийството на човек се равнява на това някой да му вземе данните и да го води на отчет. Големи сте мишки , ей. СССР убиеца на комунисти. Един убит съветски комунист, се равнява на  хиляда уволнени или привикани на разпит американски. Жалки Уотабаутисти, въртящи се като пумпал. Николов ако има грам почтеност в теб, спирай да пишеш.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Не ги връщам, хайде Вата, чакам някой да докаже, че повече комунисти в САЩ са убити отколкото в Раша. Тошев ти си невероятно противно лигав, в случай че друг не ти го е казвал да си знаеш. 

Убити само заради това че са комунисти ли?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Неговото мнение има тежест ако е подкрепено с документ. Липсата на такъв документ означава че думите му НЕ СА ПОДКРЕПЕНИ от духовният клир.

Кое е синоним на противно лигав знаеш ли?

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Не се занимавай. Има си разследващи. За да се подготви едно обвинение трябва екип от специалисти и време. Ще ги гледаме после по съдебните зали, ако са живи (извършителите) до тогава.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Значи голям ум, убийството на човек се равнява на това някой да му вземе данните и да го води на отчет. Големи сте мушкато , ей. СССР убиеца на комунисти. Един убит съветски комунист, се равнява на  хиляда уволнени или привикани на разпит американски. Жалки Уотабаутисти, въртящи се като пумпал. Николов ако има грам почтеност в теб, спирай да пишеш.

Къде са данните бре, клоун?

току-що, ivottoshev написа:

Убити само заради това че са комунисти ли?

Убити комунисти, които в държава със справедлива съдебна система дори не биха лежали в затвор. Нищо, че са мръсни комуноиди същите като убийците си.

току-що, БаалБек написа:

Вместо толкова писане, да се беше пробвал...

Е чети де. Там пише всичко. После ако се понапънеш малко ще намериш и датата на изнасяне на руснаците от Буча. И тя до колкото си спомям беше 30 март. Снимката с фалшива дата 19-ти март се оказа снимана на 1 април, а на 3-4 април показаха труповете от близо с доста свежа кръв като за загинали преди две седмици. Накрая пък се оказа и загинали от артилерия.

току-що, Митко Вълчев написа:

Кое е синоним на противно лигав знаеш ли?

Знам кое е синоним на "насран трол".

Всички били "за" да се обяви РПЦ за ерес, ма не го направили. Що? Ми щото така :giggle1:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Къде са данните бре, клоун?

Николов смЕх в СССР има ли СТОТИЦИ пъти повече убити членове на комунистическата партия, отколкото в САЩ. Хайде отворило, кои са убийците на комунисти?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Знам кое е синоним на "насран трол".

Всички били "за" да се обяви РПЦ за ерес, ма не го направили. Що? Ми щото така :giggle1:

Щот Митко е казал, що.

:giggle1:

преди 11 минути, M.Николов написа:

Действай.

Бягаш ли по тъча тролче, пожелавам ти да изпиташ справедливост по комунистическото твоите хора. Колко сте жалки били винаги комуноидите.

Ехаа, не спряха да си удрят главите в парапети тия руснаци, много самоубийства много нещо!

Руски генерал, който наскоро бе уволнен от президента на Русия Владимир Путин, е намерен мъртъв, като се предполага, че се е самоубил, предава БГНЕС. 67-годишният генерал-майор Владимир Макаров отговаряше за "борбата с екстремизма" в Русия и е бил намерен застрелян днес сутринта. Той е ръководил издирването на опоненти на руския президент, както и на журналисти, смятани за враждебно настроени към Кремъл. Макаров също така е предприемал действия срещу млади хора, които са протестирали срещу Путин. Миналия месец президентът на Русия е издал указ за уволнението му. Мотивите за това обаче остават неясни. Роднините му твърдят, че той "не е знаел какво да прави", след като Путин го уволнил.

.......................

От началото на 2022 г. десетки руски политици и бизнесмени бяха открити мъртви при неизяснени обстоятелства. От 24 до 26 декември имаше поредица от четири мистериозни смъртни случая. На 26 декември Павел Антонов - най-богатият депутат от руската Дума и критик на Путин - загина в Индия, падайки от прозорец на хотел. Неговият спътник Владимир Биденов бе намерен мъртъв в същия хотел четири дни по-рано. Алексей Маслов, 69-годишен, бивш началник на руските сухопътни войски, почина в болница на 25 декември, а Александър Бузаков - ръководител на руските "адмиралтейски корабостроителници" в продължение на десетилетие - почина на 24 декември. През юли 76-годишният пенсиониран генерал-майор от Федералната служба за сигурност на Руската федерация Евгений Лобачев беше открит мъртъв в Москва. Смъртта му също беше обявена за самоубийство. Сред другите скорошни смъртни случаи са редакторът на популярно руско пропагандно списание, вицепрезидентът на „Газпромбанк“ и висш служител на „Газпром“. Един изгоря жив, след като заспа със запалена цигара в Москва, друг падна от балкон, а трети - от стълбище. Подозрителните смъртни случаи на видни руснаци не се ограничават до границите на Русия. През април Сергей Протосеня - бивш заместник-председател на "Новатек" беше намерен обесен на парапет. Съпругата и дъщеря му бяха намерени убити с прободни рани. Бизнесменът Михаил Уотфорд пък беше намерен мъртъв в дома си в Съри, Англия, а друг олигарх, Владимир Биденов почина във Франция, след като си удари главата в парапет.

https://www.vesti.bg/sviat/ruski-general-otkrit-myrtyv-sled-uvolnenie-ot-putin-6161464

Убити комунисти, които в държава със справедлива съдебна система дори не биха лежали в затвор. Нищо, че са мръсни комуноиди същите като убийците си.

Това не отговаря на въпросът ми. Питах дали примерно идва някой на вратата ти казва "ти си мръсен комунист и влизаш в затвора". За такива случаи ли казваш че са повече в Русия отколкото в Кравария?

Николов смЕх в СССР има ли СТОТИЦИ пъти повече убити членове на комунистическата партия, отколкото в САЩ. Хайде отворило, кои са убийците на комунисти?

То има и стотици пъти повече комунисти.

И затова те чакам да представиш данните да направим сравнение.

Можеш ли?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Щот Митко е казал, що.

:giggle1:

Точно така смЕх, комунист свестен няма, Сталин е свършил нещо полезно на всичката му идиотия.

преди 5 минути, maxthon написа:

Е чети де.

Кое? Ако си пратил нещо не съм видяла. Прати пак, моля.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

На дойче веле както има да му се схване? Тоест има ли какво да му се схване след като отдавна са се превърнали в масова медия за фалшиви новини. В случая цитират ОССЕ, които доказано не са "независими". Питах нещо и се направи на Лили Иванова. Та питам пак какво би означавало една сателитна снимка(и всъщност явяваша се и единственото предоставено "доказателство" показващо до някаква степен кога е извършено зверството в Буча) да се окаже заснета след като руснаците са се изнесли от Буча?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Това не отговаря на въпросът ми. Питах дали примерно идва някой на вратата ти казва "ти си мръсен комунист и влизаш в затвора". За такива случаи ли казваш че са повече в Русия отколкото в Кравария?

Има убити комунисти, това твърдя. Чети, лигави се за нещо друго. Това значи че в античовешки строй като комунизма, дори да си от глутницата няма гаранция за справедливост.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.