Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 32 минути, bigiadri написа:

Въобще не си наясно ,какво се е случило между САЩ и Япония. Пояснявам ти ,за да не се излагаш. Япония е искала да измести САЩ от Пасифика и за това решава да унищожи американския флот и  ги напада .

Преразказ на книга от библиотеката? Отдел фантастика разбира се. Санкции, петролно ембарго нямат нищо общо. И разбира се пак е имало непредизвикана атака.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 54 минути, Митко Вълчев написа:

няма страшно, тези три процента стигат срещу всички други съседи. Време е да си поискат отнетото, съседите на рашистан се https://m.dnes.bg/rusia/2023/02/15/britanskoto-mo-rusiia-e-izpratila-97-ot-armiiata-si-v-ukraina.560322/amp

Интересно 97%, но пък изобщо не се споменава и една цифра. Как се хващате на тия кукички не е истина. Шарани пълно. След като главния клоун на Великобритания се оттегли (дано и завинаги) на него място достойно го заменя военният министър.

преди 2 минути, maxthon написа:

Интересно 97%, но пък изобщо не се споменава и една цифра. Как се хващате на тия кукички не е истина. Шарани пълно.

Не бе объркал съм се, 97 са си в Раша. Той Путин още не е почнал. Така по добре ли е? За малоумната рашистка пропаганда.

Макстоне, написах "Бен Уолъс 97 " в Гугъл и излязоха над десет потвърждения на новината. С колко пък да лъже британският министър на отбраната. Двойно, значи са 94 процента, тройно 91. Така устройва ли те човеко.

Когато искаш да обориш опонента си е нормално да представиш своите аргументи, с които да му възразиш.

Ти как мислиш, дали си се справил? :cool:

преди 13 минути, maxthon написа:

Преразказ на книга от библиотеката? Отдел фантастика разбира се. Санкции, петролно ембарго нямат нищо общо. И разбира се пак е имало непредизвикана атака.

преди 14 минути, maxthon написа:
преди 49 минути, bigiadri написа:

Въобще не си наясно ,какво се е случило между САЩ и Япония. Пояснявам ти ,за да не се излагаш. Япония е искала да измести САЩ от Пасифика и за това решава да унищожи американския флот и  ги напада .

преди 8 часа, N1K17Y написа:

Матушката кога пак ще ни нападне, след като имаше международна подкрепа за различните фракции на протестите срещу Бочко ? 

Аз бях там и сникерси не видях. Ти имаш ли снимка или клипче на чужд политик, който да е дошъл на площада?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Когато искаш да обориш опонента си е нормално да представиш своите аргументи, с които да му възразиш.

В смисъл санкциите и ембаргото не са аргумент или просто се направи на не ги виждаш?

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Макстоне, написах "Бен Уолъс 97 " в Гугъл и излязоха над десет потвърждения на новината.

Ама това не е потвърждение на новината. Нормално е клоунът като каже нещо не на десет, ами и на повече места да го откриеш. Пресметни колко са 97% от армията на Русия и може да стигнеш до извода дали са толкова в Украйна.

Виж неговия тескт

преди 1 час, bigiadri написа:

Въобще не си наясно ,какво се е случило между САЩ и Япония. Пояснявам ти ,за да не се излагаш. Япония е искала да измести САЩ от Пасифика и за това решава да унищожи американския флот и  ги напада . Ямато/така мисля че се казваше / обаче допуска грешка ,а може би е не знаел ,че ТРИ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТОНОСАЧА не са били там. После американците успяват да разшифроват техния код и да разчитат техните съобщения и им правят клопка ,като подават че базата им на малък остров в средата на Тихия океан е останал без вода ,уж бил повреден опреснителя  за вода. Там американците им унищожават флота и така до Япония .Знаейки, че японците ще се бият докрай и за да няма американски жертви ги бомбандират  с атомни бомби и ги принуждават да обявят капитулация. Една подробност . Гинко биловата  е спасила облъчените японци ,защото е спирала мутациите от радиация, дърветата от които се правило лекарството трябвало да бъде минимум на 18 години.Не като продаващата се сега гинко болова .

Сравни го с твоя

преди 31 минути, maxthon написа:

Само тези думи ли си способен да напишеш и така да си опишеш аргумента?

или...

преди 14 минути, maxthon написа:

просто се направи на не ги виждаш?

;)

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Ти имаш ли снимка или клипче на чужд политик, който да е дошъл на площада?

А на конгрес на БКП устройва ли те?

image.png

преди 3 минути, БаалБек написа:

Сравни го с твоя

Виждаш два два декара написано, но там няма нищо и вече си впечатлена. Много хора притежават "дарбата" да приказват много, но всъщност да не казват нищо. Както казах вече санкции и ембарго много леслно и бързо може да се провери дали е имало спрямо Япония. Ама те японците искали нещо? Да не би в предишния си живот твърдящият го да е бил японски главнокомандващ по времето на Втората световна война?

преди 21 минути, maxthon написа:

В смисъл санкциите и ембаргото не са аргумент или просто се направи на не ги виждаш?

Ама това не е потвърждение на новината. Нормално е клоунът като каже нещо не на десет, ами и на повече места да го откриеш. Пресметни колко са 97% от армията на Русия и може да стигнеш до извода дали са толкова в Украйна.

Сравни какъв е шанса тоя да е "клоуна" на фона на Медведев, конашенко, Соловьов, теб, другите от Черешка?

преди 2 минути, maxthon написа:

Виждаш два два декара написано, но там няма нищо и вече си впечатлена. Много хора притежават "дарбата" да приказват много, но всъщност да не казват нищо. Както казах вече санкции и ембарго много леслно и бързо може да се провери дали е имало спрямо Япония. Ама те японците искали нещо? Да не би в предишния си живот твърдящият го да е бил японски главнокомандващ по времето на Втората световна война?

Писал е общоизвестни факти, ти бягаш по тъча, слагаш квалификации и твърдения без обосновка. Как това, че не искам да търгувам с тебе е причина да ме нападнеш?

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

няма страшно, тези три процента стигат срещу всички други съседи. Време е да си поискат отнетото, съседите на рашистан се https://m.dnes.bg/rusia/2023/02/15/britanskoto-mo-rusiia-e-izpratila-97-ot-armiiata-si-v-ukraina.560322/amp

Към това бих добавил и камарата оплаквания на чмобиките с аудио и видео, където пряко си казват че ги "водят на заколение"

С минимална подготовка, от отбранителни учения, веднага в щурмови подразделения.

Което означава само едно - реално "великая могучая безаналоговая армия" са закъсали тотално откъм качествени  войски , и процента 97 за който говори английския военен министър е напълно реален за състоянието на армията им .

Не виждам друга причина да пращат директно в пъклото толкова много неподготвени и в лошо здравословно състояние, хора.

освен и че загубите са ОГРОМНИ

преди 2 часа, maxthon написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

И какви са действията ? Можеш да изброиш някои в подкрепа на Рашистан.

Не познавам такава държава. Би ли уточнил коя точно е?

Пак ме караш аз да търся  потвържение на твоите думи. Откъде накъде ???? :laughing4:

преди 2 часа, maxthon написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Е пак не разбрах, по какви гробове в Украйна броиш жертвите ??

Забрави ли, че са пуснани материали именно с гробища в Украйна? Нали не мислиш, че са само тези пускани тук? Броя именно материалите. Гробчетата особено тези в Русия трябва ти да ги броиш понеже се изръси, че били повече.

От една камара страници с които спамиш с твоите гробове, не видях НИТО ЕДИН ЛИНК към тези материали.

Сега по стара твоя тролска изврътня пак ще кажеш - търси си ги сам... :laughing4:

Като онея несъществуващи клипове дето те питах КЪДЕЕЕЕ СААА А???  ти ме пращаш аз да си ги търся.

Защо аз тряба да търся доказатества за твоите измишльотини с които спориш , ума ми не го побира :) :) :)

Същото с гробовете дето си броила, ма не от ТВ... и обyрна палачинката аз да съм търсел гробове , че и имаше наглостта да казваш че АЗ съм твърдял за броене на гробове !!!!

WTF ??? :questions:

но поне ми стана ясен начина ти на тролене.

Така заърташ и останалите с които спориш без грам аргументи .

Да имат и останалите наум за твоя гьонсуратък , въртене и тролене.

5331.jpeg?ssl=1

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

От Фейсбук "защо има русофили за България, а няма Българофили за Русия" и от мен. - Или  "руснаци за България" , "руснаци българофили". Тая неблагодарна гмеж,  руснаци умирали за свободата на България, а че опълченците умирали във война от която те взеха територия от Румъния, а Румъния наша. Тоест за наша сметка. Един път благодариха ли ни мизерните ватници. След 105 години обратна селекция, това население е оскотяло в огромната си част, дори преди това да не е било съвсем така.

преди 1 час, bigiadri написа:

Това няма нищо общо с истината . В описаните събития въобще няма от СССР. Те те не са се оправили още съюза , та какво в Турция , смешно е!

Искали са да присъединят и турската нова  република към СССР.      Няма да  си го чел в познатата ни  соц.  история.  Ататюрк получава доста оръжие и руско злато - после обаче избира самостоятелна политика.  В СССР  са другите им републики с мюсюлмани, а в Турция преди 100 години  се оказва неудачен опита за износ на болшевизма.   

преди 25 минути, miro20 написа:

От една камара страници с които спамиш с твоите гробове, не видях НИТО ЕДИН ЛИНК към тези материали.

E пак забрави, че има няколко пуснати тук. И разбира се не помниш за кои пишеше, че са герои. На нещо различно от гробище ли ти заприлича това странно събрание на украински знамена на едно място?  Ако малко се замислиш къде може да ги откриеш ще отидеш там и ще ги видиш. Последно от днес има и видео от месомелачката в Бахмут и множество кофчези приготвени да се връщат към украинска страна за да запълнят повече от гробищата из страната.

преди 31 минути, Митко Вълчев написа:

Сравни какъв е шанса тоя да е "клоуна" на фона на Медведев, конашенко, Соловьов, теб, другите от Черешка?

Е едно нещо трябваше да направиш за да откриеш кой е клоун и ти не го направи.

преди 25 минути, miro20 написа:

Пак ме караш аз да търся  потвържение на твоите думи. Откъде накъде ????

Карам те да немериш държавата, за която говориш на картата и тогава може да говорим за нея.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Аз бях там и сникерси не видях. Ти имаш ли снимка или клипче на чужд политик, който да е дошъл на площада?

Ми не знам, каза подкрепа. Имаш ли списък с това каква подкрепа е оправдано Матушката ти да нахлува в държави и да трепе хората и каква подкрепа не я оправдава. За сникерса ясно, нещо друго оправдава ли ги ? 

"Продължавам да търся русофил, който е обърнал спестяванията си в рубли (1 рубла=2 стотинки), за да се спаси от пагубното влияние на еврото..." Нейде от фейса.

преди 17 минути, N1K17Y написа:

За сникерса ясно, нещо друго оправдава ли ги ? 

Важна е хронологията...

И първите 8 години домбили бомбас

преди 32 минути, Филипов написа:

благодарря че съдействаш за премахването на пропагандата:D

Днес славната руска армия има една годишнина - отряд "Червено знаме" сеща ли се какво е станало на днешния ден през 1989? Като гледам как ви влече по история няма как да сте го прoпуснали този момент

Черешка, понеже сте вдлъбнати, сега разцъках. Сорос има 6.5 милиарда. Поне 4 западни университети имат по над 25 милиарда дарителски фонд. Един над 35 милиарда. Та ако толкова ее повлиял на света с тези пари. Значи е гений. Слава нему Господи. Да пребъде името му.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.