Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Moriati написа:

Баскервилските навярно искаше да кажеш, те са по близо .... за бахмурски не съм чувал, а бахмутските едва ли, не вярвам някой от вас да се хване и замине да подкрепя така остро нуждаещите се от наемници ( " доброволци " )  укропи на фронта....

Имам извратено чувство за хумор- точно за бахмутските кучета говоря - ама сигурно това си го пропуснял. Беше актуално в украинските канали.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, kosyo написа:

Като почна патакламата дори един американец ни събра българите и ни каза ако стане напечено -заповядайте ще се сместим някак при мен за колкото е нужно.

Брейй, колко щедра душица наистина....  събрал ви всичките българи... а останалите?  За тях няма ли загриженост, или тях бахМурските кучета ги яли :biggrin:

П.С Случайно да не сте работили в един и същ офис :wub:

преди 4 минути, kosyo написа:

Имам извратено чувство за хумор- точно за бахмутските кучета говоря - ама сигурно това си го пропуснял. Беше актуално в украинските канали.

Да, сетих се какво визираш , дори на Безсонов и не само негови клипчетата съм гледал ,с кучета разнасящи укропски кокаляци из разни населени места лятото... 

А също гледах как укропски ципсошници понякога представяха това същото за уж разнасяни руски кокаляци... мдааам... 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Размени 2 думи и въпроса ще е отправен към теб. 

Искаш да кажеш, че погледнато глобално руснаците са извършили повече зулуми по света от краварите ли? Това ли е иронията в поста ми?

преди 12 минути, Moriati написа:

Брейй, колко щедра душица наистина....  събрал ви всичките българи... а останалите?  За тях няма ли загриженост, или тях бахМурските кучета ги яли :biggrin:

П.С Случайно да не сте работили в един и същ офис :wub:

Да, сетих се какво визираш , дори на Безсонов и не само негови клипчетата съм гледал ,с кучета разнасящи укропски кокаляци из разни населени места лятото... 

А също гледах как укропски ципсошници понякога представяха това същото за уж разнасяни руски кокаляци... мдааам... 

Ти гориш - сори избрал си грешната страна :) Хич даже не бяха през лятото, ама както и да е аз съм се убедил че сте тука за спора - реално не следите какво става в тази война.

преди 4 минути, kosyo написа:

Ти гориш - сори избрал си грешната страна

През ПСВ и ВСВ коя страна бяхме избрали? Правилната или грешната?

преди 11 минути, kosyo написа:

Ти гориш - сори избрал си грешната страна :) Хич даже не бяха през лятото, ама както и да е аз съм се убедил че сте тука за спора - реално не следите какво става в тази война.

Бре каквка увереност и категоричност... хахаха... сороспят да си, мале ле, умни, следящи, знаещи, на правилната страна хахахахаха

Смешко, хора като теб дето излизат с такива претенции мога да им пожелая само едно, бегай бегай ама по-тихо, че попадна на грешния човек.... Питай дебелотрътлестата фурнаджийска лопата Мирча да те стветне че с манипулации и тъпи фейкови копипейстове не минаваш, колкото и да ти ръкопляска и диви твоята публичка от троли....

Отделно, когато се касае до война и политика , това е моята специалност ако още не си го схванал, или не са ти прошепнали на ушенце...

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Искаш да кажеш, че погледнато глобално руснаците са извършили повече зулуми по света от краварите ли? Това ли е иронията в поста ми?

Колко точно, не съм ги броял, достатъчно са, за да кажеш, че са боклуци, но ти никога няма да го направиш :) 

преди 18 минути, ncl написа:

През ПСВ и ВСВ коя страна бяхме избрали? Правилната или грешната?

Третият път носи късмет.

преди 24 минути, kosyo написа:

Ти гориш - сори избрал си грешната страна :) 

Аа, не е, много си му е хубаво в пропадналата Англия. И ще продължи да си му е хубаво, колкото и неприятни неща да има там. 

преди 45 минути, Moriati написа:

Бре каквка увереност и категоричност... хахаха... сороспят да си, мале ле, умни, следящи, знаещи, на правилната страна хахахахаха

Смешко, хора като теб дето излизат с такива претенции мога да им пожелая само едно, бегай бегай ама по-тихо, че попадна на грешния човек.... Питай дебелотрътлестата фурнаджийска лопата Мирча да те стветне че с манипулации и тъпи фейкови копипейстове не минаваш, колкото и да ти ръкопляска и диви твоята публичка от троли....

Отделно, когато се касае до война и политика , това е моята специалност ако още не си го схванал, или не са ти прошепнали на ушенце...

До тук с нищо не си показал че е твоята специалност...Един конкретен факт дали ще благоволи негово благородие да спомене?  Някаква информация по актуална по възможност да е -от тази година поне..

Ето една информация от преди 100 години, но въпреки това актуална: Песня Будённовской конной кавалерии РККА - YouTube

Луб - Червената армия е най-силната - YouTube

преди 3 часа, ncl написа:

Ето една информация от преди 100 години, но въпреки това актуална: Песня Будённовской конной кавалерии РККА - YouTube

Да , определено тази тази война не интересна за вас.

Според вътрешен източник на тeзи Ру Zив е решила да започне да използва масово авиация, въпреки че са наясно че ще имат загуби. Надяват се след време това да причини загуби и на Украйна.

https://storage.googleapis.com/istories/news/2023/02/16/istochnik-vazhnikh-istorii-rossiiskie-voennie-reshili-massovo-primenyat-aviatsiyu-v-ukraine/index.html

Има шанс за мойта платка

Къде сте бре ватенки.

Имаше един който все за минските споразумения повтаряше, нека да си вдигне ръката и да си посипе главата с пепел.

преди 7 часа, Moriati написа:

Троловете сте високо специализирани, така ли?

преди 4 часа, ncl написа:

Да ми покажеш Раша от двадесети век досега, да са спечелили война с противник който не е пет пъти по малък от тях, без чужда помощ? Смешници .

преди 2 часа, Banesc написа:

Нивото на руските тролове пада от ден на ден. Или си е било винаги такова. На брейка се позовават вече само лоботомираните.

преди 2 минути, Филипов написа:

На подпиндосниките  и особено наглата им разновидност  ЦИПсО пък хептен.

За година и три дни, какво постигнахте чебурашки? Изкарахте се напълно от цивилизацията и обрекохте руснаците на мизерия още десетилетия.

Каква цивилизация бе? Войнолюбците и олигархо бангстерите са? Що да плащаме няколко пъти повече за кефа на пиндосите? То бива промити мозъци ама . . .  направо безмосъчни.

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

Нивото на руските тролове пада от ден на ден. Или си е било винаги такова.

Нивото на руските тролове е най високото.

До преди войната, те бяха уважавани, колеха и бесеха в дефиниционната област на БОМ (българското обществено мнение).

След унизителните загуби и тоталната обосрация на руската армия на бойното поле, както и зверствата на руските солдати, започнаха да изглеждат като пълни тъпанари.

Не следва да се ласкаете, ако сега виждате лъжите им. Следва да се хвалят онези, които са виждали лъжите им, преди да избухне войната.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Нивото на руските тролове е най високото.

До преди войната, те бяха уважавани, колеха и бесеха в дефиниционната област на БОМ (българското обществено мнение).

След унизителните загуби и тоталната обосрация на руската армия на бойното поле, както и зверствата на руските солдати, започнаха да изглеждат като пълни тъпанари.

Не следва да се ласкаете, ако сега виждате лъжите им. Следва да се хвалят онези, които са виждали лъжите им, преди да избухне войната.

Да не съм нескромен, но аз съм от тези които имат основание да се хвалят отдавна. Просто преди войната, не бях толкова рязък и не бих твърдял, че Раша е била винаги ЗЛО толкова категорично като сега. Кои

преди 2 минути, Филипов написа:

Каква цивилизация бе? Войнолюбците и олигархо бангстерите са? Що да плащаме няколко пъти повече за кефа на пиндосите? То бива промити мозъци ама . . .  направо безмосъчни.

САЩ си следват и отстояват интересите от много време.   Стандарт и заплати там са доста различни -наши сънародници получават по 5-10 000 долара на месец. Устроили са се там преди години, децата им са американски граждани.      Глобалните им интереси търсеха как да влошат отношенията на ЕС с РФ.    Така намериха бандеровците в Украйна и заложиха милиарди долари на тях.  Докато Европа безмозъчно ги слуша ще бъде така, а "инвестицията"  им ще се изплати в пъти чрез стокооборота  ЕС-САЩ.  Нищо безплатно САЩ не правят.   Очевидно са по-умни от всички европейци, за съжаление.

преди 9 минути, attj написа:

САЩ си следват и отстояват интересите от много време.   Стандарт и заплати там са доста различни -наши сънародници получават по 5-10 000 долара на месец. Устроили са се там преди години, децата им са американски граждани.      Глобалните им интереси търсеха как да влошат отношенията на ЕС с РФ.    Така намериха бандеровците в Украйна и заложиха милиарди долари на тях.  Докато Европа безмозъчно ги слуша ще бъде така, а "инвестицията"  им ще се изплати в пъти чрез стокооборота  ЕС-САЩ.  Нищо безплатно САЩ не правят.   Очевидно са по-умни от всички европейци, за съжаление.

Ти беше неутрално, обективния нали? Абе не се правиш, личиш си от километри.

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Да не съм нескромен, но аз съм от тези които имат основание да се хвалят отдавна. Просто преди войната, не бях толкова рязък и не бих твърдял, че Раша е била винаги ЗЛО толкова категорично като сега. Кои

Аз твърдя, че нивото им е високо. Като избухна войната, се изненадах, колко много хора, които съм считал за хора, се оказаха ядрени ватенки.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз твърдя, че нивото им е високо. Като избухна войната, се изненадах, колко много хора, които съм считал за хора, се оказаха ядрени ватенки.

Просто в един момент спираш да мислиш и приемаш сдъвкани истини на готово колкото и да не са верни. Тези опорки които редят нашите ватници тука, промиват мозъците на българите от рождението им. Почти 80 години, тук пропагандата е руска. До 89 само такава, сега преобладаващо. Виж националните телевизии и радио на държава от ЕС и НАТО.

Де**а като се сетя за каква опорка беше неспазването на минските споразумения

https://news.bg/int-politics/kremal-prizna-s-polovin-usta-otkoleshniya-si-pesimizam-po-minskite-sporazumeniya.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.