Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

и аз съм оборвал и повтарял 1001 пъти тези техни лъжи и сравнения, ама не... гьонсурати ...

Само че хората от Общото събрание на ООН не знаеха за тези опорки и мълчаха като пукали когато Вучич ги попита какви са разликите.

Сега се пита в задачата кой е гъонсурат? Ти, или онези от ООН-ето

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, insec написа:

по смешен диктатор историята не помни - баси палячото, гледаш го и се чудиш туй президент ли е, мажоретка ли е.

И тебе като те гледа човек какви глупости пишеш се чуди тъпунгер ли си или гнусно инсект.

преди 50 минути, miro20 написа:

Значи Украйна няма право да се защитава при реална истинска военна инвазия и цепене на територии в разрез със всякакви международни и човешки норми, 

Сърбия имаше ли право да се защитава от агресора, който отцепи от територията ѝ?

преди 1 минута, vpvelev написа:

И тебе като те гледа човек какви глупости пишеш се чуди тъпунгер ли си или гнусно инсект.

Да не гледаш огледалото? Така се връзва написаното.

преди 3 часа, maxthon написа:

Е то става въпрос за доставен и неплатен газ. След като не са го платили ти спират кранчето. Няма нищо по-нормално от това.

Би ли припомнил кой има да плаща 300 млн. евро? Ние ги осъдихме, ама все пак имаме да им плащаме. Малко заприлича на Финско-Руската война, където Финландия "побеждава" Русия, но се принуждава да даде територии.

Кой е осъден? Поне три пъти пусках линк от прес-службата на Gasum, но нещо преднамерено го подминавахте - https://www.gasum.com/en/About-gasum/for-the-media/News/2022/gasum-to-continue-negotiations-regarding-natural-gas-supply-contract-after-a-decision-from-the-arbitral-tribunal/

А, сега се сетих - нали и нас щяха да ни съдят? Поне така се твърдеше в тази тема.

преди 48 минути, Митко Вълчев написа:

Черешар, ма ти "отбор Черешка" за твой патент ли го имаш? Сигурно това е най умното, до което си стигнал сам през живота си, но ще те разочаровам. Повечето го ползваме от деца и не съм го виждал писано от тебе.

Тук почна да го ползваш, след като аз в отговор на твой пост ви оприличих на "отбор Черешка". Не можа да измислиш друго. Само до copy/paste ти стигнаха силичките, г-н Интелектуалний  :giggle1:

Този вариант ми харесва повече:

17749579.jpg

Малко се пие в тази държава :)

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

А някакви дебили, ги бяха излъгали, че Раша има великата армия, с която може да прегази цяла Европа .

Ама чакай малко. Ти наричаш Наркоман "лъжец" ли?

Не за друго, ама това му е лайтмотива за да иска оръжия от европейците: "помогнете ни, щото иначе вие сте следващите"

преди 2 часа, vpvelev написа:

Не, на прав път към унищожението на фашизма. Първо в Украйна, а после и в други градове.

Защото когато Русия унищожи веднъж фашизма през 1945 година в Германия, то фашизма беше възобновен в САЩ. Като прибраха много фашисти от Германия. Например фон Браун.

Нещо ти куца историята. Преди години беше простимо, защото така се преподаваше, но да ми пишеш сега, че СССР сама е победила Германия е невежество.

Байдън се среща с 9 лидери на „източния фланг“ на НАТО, обещава отбрана на САЩ

spacer.png
„Това са до голяма степен групата от източните флангови съюзници на НАТО, които са основно и, честно казано, буквално на предните линии на нашата колективна отбрана в момента “
Байдън е там, за да каже на България, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния и Словакия, че след като всички украински граждани бъдат мъртви, техните граждани ще станат новото пушечно месо.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Тук почна да го ползваш, след като аз в отговор на твой пост ви оприличих на "отбор Черешка". Не можа да измислиш друго. Само до copy/paste ти стигнаха силичките, г-н Интелектуалний  :giggle1:

Я се открий и го постни, няма да спра да пиша, но ще те обявя за гения на Черешка. Иначе много пъти съм писал, че  от човек, приемащ дванадесет години повече живот за равностойно на проблем хомосексуалните да носят женски дрехи . Аз лично големи очаквания нямам, ако трябва да съм честен, направо никакви.

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

щом те успокоява 

Нормално е ти да имаш да живееш повече от мен.  И не се ли притесняваш?   Всичко може да бъде унищожено, а аз вече съм на неподходяща възраст тепърва да емигрирам в Австралия или в ЮАР...   Заради надеждата радиоактивните облаци да не достигнат до там.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ама чакай малко. Ти наричаш Наркоман "лъжец" ли?

Не за друго, ама това му е лайтмотива за да иска оръжия от европейците: "помогнете ни, щото иначе вие сте следващите"

Не знам кой е Наркоман? Наричам тебе лъжец и жалък, правещ се на луд трол. Извъртащ всеки факт, сочещ каква тотал щета са Путин , армията му, държавата и обществото които той създаде за 23 години. 

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Не се правя - аз знам. Няма никаква специфика, в сравнение с останалите методи (които не са толкова много).

И на каква дълбочина се копае за да се добива Уралс?

преди 6 минути, parmobil написа:

Нещо ти куца историята.

Май на тебе ти куца. Къде съм писал, че сама Русия е победила. Проблема е че помагачите и особено САЩ приютиха удобните им фашисти.

Освен това се осведоми кой е бащата и истинската (и мащехата също е интересна) на Клаус Шваб.

И още една история ако си забравил:

https://fb.watch/iS9OVeY9lH/

преди 52 минути, glen написа:

Грешката на САЩ е - мислеха че врагът е тъп като тях......!

Американците да не би да са нападнали някой ?

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Я се открий и го постни, няма да спра да пиша, но ще те обявя за гения на Черешка.

Обявявай ме за к'вот си искаш:

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/?do=findComment&comment=5450536

преди 3 минути, attj написа:

Нормално е ти да имаш да живееш повече от мен.  И не се ли притесняваш?   Всичко може да бъде унищожено, а аз вече съм на неподходяща възраст тепърва да емигрирам в Австралия или в ЮАР...   Заради надеждата радиоактивните облаци да не достигнат до там.

Притеснява ме и то много. Затова искам тоя да го заврат на майка му в русията и следващ идиот от негов тип, много да се замисли преди да започне нова война и да използва ядрен.  шантаж.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Американците да не би да са нападнали някой ?

Ба Си! Ами те не са спирали да правят това. И сега накрая решиха, че са велики като Наполеон и Хитлер и нападнаха Русия, но ще свършат като тях. Повервай ми!

П.П. Банка, ти победи останалите ти приятели тролове по тъпотия. Браво! Това беше в графата най-кратък виц - "Американците да не би да са нападали някой"

преди 2 минути, vpvelev написа:

Май на тебе ти куца. Къде съм писал, че сама Русия е победила. Проблема е че помагачите и особено САЩ приютиха удобните им фашисти.

Освен това се осведоми кой е бащата и истинската (и мащехата също е интересна) на Клаус Шваб.

И още една история ако си забравил:

https://fb.watch/iS9OVeY9lH/

Виж, вашата пропаганда обясняваше как момиченце на снимката с Хитлер е Меркел, та няма да ти казвам къде да си завреш всички доказателства от този тип.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.