Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

x230222164030-800x451.jpg.pagespeed_ic.7TLdIJRDf7.webp.a9a3b2df9468a80cc1ee5f387d65aba7.webp

Диалог между американец и украински евреин

- Здравей, Владимир.

- Добър ден, пан атаман.

- Що за град е това?

- Изглежда е Киев.

- Ами да, това е Киев, но аз мислех, че е Варшава. Напълно ме объркаха моите момчета от администрацията. Ти какво правиш тук?

- Аз ръководя героичната борба на целия свят срещу руските орки.

- Да, лоши, много лоши са тези руски орки. Но не им остана дълго. Тяхната армия бяга. Икономиката им е в упадък. Просто трябва да натиснете. В кой град сме?

- Това е столицата на Украйна.

- Точно така, това е столицата. И времето е хубаво. Ще ти дам половин милиард, само ги натисни. Знаеш ли, аз там имам избори и трябва да ги спечеля. Кой друг ще защитава интересите на обикновените американци? Ако не натиснеш много обаче, няма да ги спечеля. Това ми каза Тони.

- Кой Тони? Блеър?

- Не познавам никакъв Блеър. Моят Тони е Блинкен. Буйно момче, смелчага. Именно той ме посъветва да летя при вас. Изобщо не го е страх за мен. Сега рейтингът ми ще се повиши. Кога друг път американският президент е посещавал воюваща страна. Вие сте във война, нали?

- Разбира се, с всички сили.

-С кого?

- С тези орки, със зелените човечета.

- Затова те харесвам. Убийте всички зелени човечета и ще ви дам пари. Къде сме сега?

- Пан атаман, ние сме във война.

- На фронта, какво ли? Къде са зелените орки? Все пак Тони е гадняр. Изпрати ме на фронта. Ами ако руснаците пуснат бомбата?

- Каква ти бомба, пан атаман. В никакъв случай! Вие сте това, от което имат нужда.

https://t.me/pogled

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Чувал съм за 3 такива, отдавна изчерпани! Да не говорим, че това е най-мръсния възможен суров петрол - огромно количество скални примеси, което прави преработката му не ефективна... както и да е рша ще я ликвидираме - дали икономически или физически - няма значение за цивилизования свят

Има предостатъчно такива. Те хората си продават стоката в рекордни количества и някой все още си мисли, че ликвидира нещо. Кога ще стане това преди или след като САЩ обявят дефоут по дълговете си, които не са малко.

:yanim:

Цитат

Германското разузнаване очаква Путин да мобилизира до 1 милион руснаци. Дано не е истина.

Цитат
Споко. Германското разузнаване е прекалило с шнапса.

:lol6:

Цитат

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Тук печелиш. От теб Иво Тошев съм прочел за "отбор Черешка " в този форум и го ползвам с кеф. Ти Иво Тошев, за мен си гения на Черешка и няма да пиша до утре следобяд. Казах. Такова де, писах.

Амааааа, как така? Ти си забавен, а ся оставате с един клоун по-малко. Ми освен и аз да излипсвам и да наблегна на пиеньето, а?

Речено-сторено :drunk:

преди 21 минути, maxthon написа:

Ако беше италианец може би щеше да членува във фашистката партия там. Понеже е германец е член на Национал-социалистическата партия и след това и на SS.

Добре де, това ли е пример? А колко хора у нас членуваха в БКП по задължение и заради облаги? Казвал съм вече - автоматично ме направиха комсомолец. В 7- ми клас се приемаха изявените, а в 8 -ми, всички останали. Аз просто не отидох на церемонията. В 9-ти клас ми се появява комсомолски секретар и ми иска членски внос. Аз - "Аз не съм член". Той - " Ама как така? Не може! Утре паспортна снимка и 1.20 лв." Без да казвам поименно петимата от РМС и кой е Митко Палаузов и т.н. Толкова високи бяха критериите на партията. И няма "не искам".  А ти ми говориш за фон Браун?!

преди 13 минути, kosyo написа:

Няма да се плашиш - прясна е новината. https://archive.is/LnL3m

Косьо на мен ми е известно че така действате платените тролове. Единия пуска фалшива картинка, че раздават кренвирши, втория му ръкопляска и се прави на изненадан, а ти третия в редицата и постановката довършваш всичко накрая, за да изглежда, че няма лъжа и измама. И че вие не сте тролове и не разпространявате фалшиви новини. Нищо че не са кренвирши, а ма кой ще си играе да проверява. Важно е да се осмеят и унизят руснаците.

преди 8 минути, parmobil написа:

А колко хора у нас членуваха в БКП по задължение и  заради облаги?

Много неуместно сравнение. Колко члена на БКП са произвеждали оръжия, с които са избивани хора? Снощи се лъскаше имиджа на Бандера. Днеска е ред на друг нацист. Чудя се кога ще се стигне и до самия Хитлер? Явно ще е доста скоро.

преди 18 минути, Стоимен написа:

Това каза Иво Христов, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент (S&D) в интервю пред

да , да.. .знаем ги от екипа на мухльото пРезилдент, закононарушители и престъпници :

https://www.mediapool.bg/dksi-nachalnikat-na-kabineta-na-radev-nyama-dopusk-do-klasifitsirana-informatsiya-news265592.html

току-що, bulljo написа:

един и същи цирк... не е за пръв път, но винаги се надявам да е за последен....

преди 1 минута, maxthon написа:

Много неуместно сравнение. Колко члена на БКП са произвеждали оръжия, с които са избивани хора? Снощи се лъскаше имиджа на Бандера. Днеска е ред на друг нацист.

Ебати! Така ли ми опонираш? В "специално" производство не ходеше кой да е. Имаше проучване дали си благонадежден.

преди 5 минути, parmobil написа:

Ебати! Така ли ми опонираш? В "специално" производство не ходеше кой да е. Имаше проучване дали си благонадежден.

рашисткия бот говори с клишета... не му обръщай внимание. То не знае какво говори .

Хващал съм я многократно :) 

преди 21 минути, Anneliese написа:

Германското разузнаване очаква Путин да мобилизира до 1 милион руснаци. Дано не е истина.

нацистке, какво те притеснява ? Твоя идол е в бункера на топло нейде в полите на Урал може би ...

преди 22 минути, Стоимен написа:

От поглед инфо забравихте да добавите.... " украински евреин нацист бндеровец :giggle1:

Щото е нонсенс... да, нонсенс е... :) 

Знам че вие знаете че аз знам че си плямпате малоумна пропаганда :) 

И че нацистите са в Кремъл.

преди 37 минути, vpvelev написа:

Най-високо в класацията по простотия попадат тия дето се смеят и радват на снимки и карикатури усмиващи уж руснаците и Путин.

4S9VuqQ.png

Радвате се и пускате тук туит от някой си свети валентин. Ама дали е от Владивосток, дали въобще снимката е по темата, или дали е отпреди 20 години - няма значение.

Между свети валентин и свети джавелин не правиш ли разлика ?

Ех... що тонове танков металолом разбраха тази разлика... :laughing4:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 17 минути, maxthon написа:

Много неуместно сравнение. Колко члена на БКП са произвеждали оръжия, с които са избивани хора? Снощи се лъскаше имиджа на Бандера. Днеска е ред на друг нацист. Чудя се кога ще се стигне и до самия Хитлер? Явно ще е доста скоро.

А когато нашата мила, родна страна произвеждаше и продаваше едновременно на Иран и Ирак? Това защо го пропускаш? И изобщо, вие какво си мислите, че нашите военни заводи произвеждат само за вътрешни нужди?

преди 24 минути, vpvelev написа:

Косьо на мен ми е известно че така действате платените тролове. Единия пуска фалшива картинка, че раздават кренвирши, втория му ръкопляска и се прави на изненадан, а ти третия в редицата и постановката довършваш всичко накрая, за да изглежда, че няма лъжа и измама. И че вие не сте тролове и не разпространявате фалшиви новини. Нищо че не са кренвирши, а ма кой ще си играе да проверява. Важно е да се осмеят и унизят руснаците.

Е как да действаме по-различно? Нали се учим от най-добрите руски тролове по въпроса..

А повярвай му руснаците се самоунижават достатъчно но пак ли ние сме виновни ? Днес гледах интервю на Золкин с един пленен - уникано тъпа жена имаше. Караше го да  се съблича да види дали не са го били, да си сваля шапката че може и по главата да са го удряли... така били говорили.. Сега предполагам пак запада е виновен за това?

преди 20 минути, maxthon написа:

Рече защитник на Путлер. 

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, Митко Вълчев написа:

За минските споразумения, в понеделник излезе изказване на висш руски чиновник, че никога не са имали намерения да ги спазват.

Обичаш да преиначаваш чужди думи нали? Тези, които казаха, че са нямали намерение да ги спазват са Порошенко (и наследника му), Меркел, Оланд. Руснака каза, че са се съмнявали нещо да се случи (не по тяхна вина) и въпреки това са участвали и са сключили споразуменията с ясната мисъл кой няма да ги изпълни. А кой не ги изпълни хората си признаха.

Я дай да видим кое е преиначено ?

Това ли ?

И как смееш да преиначаваш думите насамия си вожд :)

"Минските споразумения не съществуват, след като сме признали независимост"  каза Путлю :

преди 5 минути, parmobil написа:

А когато нашата мила, родна страна произвеждаше и продаваше едновременно на Иран и Ирак? Това защо го пропускаш? И изобщо, вие какво си мислите, че нашите военни заводи произвеждат само за вътрешни нужди?

Колкото и да се чудиш как да сравниш фон Браун с някой друг за да оправдаеш действията му няма да ти се получи.

Все за някакви двойни стандарти приказвате, та да ви питам.

Защо на Виетнам можеше са даваме орУжие, а на Украйна не може.

Защо хранехме виетнамци, а украинци не може.

преди 1 минута, miro20 написа:

Я дай да видим кое е преиначено ?

Е само къде пропускаш, че става дума за бивш чиновник. Къде се намира този образ в момента и това обяснява ли защо говори това?

преди 36 минути, maxthon написа:

Има предостатъчно такива. Те хората си продават стоката в рекордни количества и някой все още си мисли, че ликвидира нещо. Кога ще стане това преди или след като САЩ обявят дефоут по дълговете си, които не са малко.

Първо - къде видя "хора"? Думите раснаци и "хора" няма как да бъдат в едно словосъчетание

Да продават - няма лошо - цената я определяме ние

Тръмп заяви, че Нуланд и  „други като нея“  в Държавния департамент са подкрепили  „въстанията“  през 2014 г. в Украйна, при които демократично избраният бивш президент Виктор Янукович беше заменен с прозападния Петро Порошенко, който след това започна кампания на военни репресии срещу жителите на Донецк и Луганск.

Нуланд се срещна с бунтовници в Киев през 2014 г., където обеща на прозападните политици програма за гарантиране на заеми от милиарди долари и военна помощ. В скандално изтекъл разговор между Нуланд и тогавашния посланик на САЩ в Украйна Джефри Паят, двамата обсъдиха избора на лидер, който да замени Янукович от списък с опозиционни политици.

Тръмп заяви, както на няколко пъти през последната година, че конфликтът в Украйна  „никога не би се случил, ако бях ваш президент“.

„Аз бях единственият президент, който отхвърли катастрофалните съвети на много от вашингтонските генерали, бюрократи и така наречените дипломати, които знаят само как да ни вкарат в конфликти“, продължи той, добавяйки, че „трябва да се отървем от корумпираното  глобалистко  естествошълство което проваля всяко голямо външнополитическо решение от десетилетия.“

„Държавният департамент, Пентагонът и институциите за национална сигурност ще бъдат много различно място до края на моята администрация“,  каза Тръмп, твърдейки, че  „подпалвачите на война, измамите и провалите във висшите чинове на нашето правителство ще изчезнат“.

преди 5 минути, miro20 написа:

"Минските споразумения не съществуват, след като сме признали независимост"

Ама те са в кофата преди той да го каже това. И разбира се хората си признаха защо не са смятали да ги спазват.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Да продават - няма лошо - цената я определяме ние

Ти не можеш в копърката на апарата си да програмираш цена, тръгнал си да определяш цени на неща, които не разбираш.

преди 5 минути, maxthon написа:

Колкото и да се чудиш как да сравниш фон Браун с някой друг за да оправдаеш действията му няма да ти се получи.

Като вски нормален човек, действията му се движат от насрещното заплащане! Който плаща, той поръчва музиката. Музиканта /рассия/, просто изпълнява

преди 4 минути, maxthon написа:

Какви са му действията на фон Браун??? Занимава се с наука!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.