Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, glen написа:

Не се притеснявайте, това ще остане в историята.Вашите внуци ще го изучават!

Хайде, кажи честно, вярваш ли в една дума от това което пишеш. Вече е забравена, освен от бранещите опорката за огромният и ефект и смисъл тролове .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 часа, Митко Вълчев написа:

Оборвам някоя идиотия от хилядите на Черешка и правя констатация за интелекта ви. Или по скоро за липсата на такъв.

Ти ли говориш за интелект?!? Те т'ва е поредната смешка:laughing5: 

Та ти даже името "отбор Черешка" го копира от мен. До толкова ти стигна "интелекта"... 

преди 1 минута, maxthon написа:

Май винаги са казвали, че ще защитават страната си дори ако се наложи и с ядрено оръжие? Което е напълно нормално за всяка една държава да се защитава с каквото има. Манипулацията ти какво са казали руснаците просто не минава.

Не. Постоянно намекват как ще го използват, ако загубят АГРЕСИВНАТА си война в Украйна. Което е много различно от защита на страната си. Глупостите ти не минават.

току-що, maxthon написа:

Май винаги са казвали, че ще защитават страната си дори ако се наложи и с ядрено оръжие? Което е напълно нормално за всяка една държава да се защитава с каквото има. Манипулацията ти какво са казали руснаците просто не минава.

Значи Украйна няма право да се защитава при реална истинска военна инвазия и цепене на територии в разрез със всякакви международни и човешки норми,  а Рашистанм която никой не я е нападал, няма проблем да си измисля "те щяха да ни нападнат, затова ние нападаме първи за да се защитим' ??

Що за шизофрения ?

Не, не ме учудва, всеки ден чета такива проистотии от вас, но все пак след 2800 страници да повтаряте отново и отново такива малоумщини, мисля нещо  не е наред тука...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ти ли говориш за интелект?!? Те т'ва е поредната смешка:laughing5: 

Та ти даже името "отбор Черешка" го копира от мен. До толкова ти стигна "интелекта"... 

Черешар, ма ти "отбор Черешка" за твой патент ли го имаш? Сигурно това е най умното, до което си стигнал сам през живота си, но ще те разочаровам. Повечето го ползваме от деца и не съм го виждал писано от тебе.

преди 2 минути, miro20 написа:

Значи Украйна няма право да се защитава

Всеки има право да му се привиди, че някой е казал нещо такова. Дори и ти.

преди 1 минута, maxthon написа:

Всеки има право да му се привиди, че някой е казал нещо такова. Дори и ти.

Тогава защо Раша дрънка ядрено оръжие, кой дори намеква, че ще превзема международно признатите и територии. Не се измъквай, отговори. Руснаците и техните фенове идиоти ли са или са идиоти?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Тогава защо Раша дрънка ядрено оръжие, кой дори намеква, че ще превзема международно признатите и територии.

Ти би ли повярвал на човек, който в момента казва: Никой няма да напада Русия? и в миналото предшествениците му казват: Дайте да сключим Мински споразумения(и след това да не ги спазим), а още преди това един друг такъв предшественик: Нато няма да се разширява на Изток (и всъщност да го направи). Всеки нормален държавен глава няма да повярва и на буква от това сегашно твърдение.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Руснаците и техните фенове идиоти ли са или са идиоти?

Грешката на САЩ е - мислеха че врагът е тъп като тях......!

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Вие, толкоз много като не сте излъгани, зехте ли Киев за три дняяя ?

Верно е че имаше некой излъган за тези "три дняяя". И вече триста дняя, тоя същия, не може да си върне това което загуби докато кълвеше голата кукичка "Киев за три дняя" 

images.jpg.8caabc76c2b32836f639b4b38bfa8eff.jpg

:wink12:

преди 4 минути, maxthon написа:

Ти би ли повярвал на човек, който в момента казва: Никой няма да напада Русия? и в миналото предшествениците му казват: Дайте да сключим Мински споразумения(и след това да не ги спазим), а още преди това един друг такъв предшественик: Нато няма да се разширява на Изток (и всъщност да го направи). Всеки нормален държавен глава няма да повярва и на буква от това сегашно твърдение.

Гледай какво отношение в Германия на твойте хора - в скоро време и тук.  Ите  си мислят същото като тебе - убеден съм:

преди 1 минута, kosyo написа:

Гледай какво отношение в Германия на твойте хора - в скоро време и тук.  Ите  си мислят същото като тебе - убеден съм:

Гледай и в Русия!

преди 1 минута, glen написа:

Гледай и в Русия!

Погледни как изглеждат трибуните нейде след средата- когато свършило яденето дето го раздавали... Слаб бил кетринга

преди 3 минути, kosyo написа:

Погледни как изглеждат трибуните нейде след средата- когато свършило яденето дето го раздавали... Слаб бил кетринга

Не те разбрах! Искаш да кажеш че тълпата очевидно е била вкарана с автобус специално за митинга. Тези, които не показаха необходимото количество ентусиазъм, бяха изслушани в ковчег?

преди 4 минути, glen написа:

Гледай и в Русия!

по смешен диктатор историята не помни - баси палячото, гледаш го и се чудиш туй президент ли е, мажоретка ли е.

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Тогава защо Раша дрънка ядрено оръжие

Тези в Киев защо не се притесняват поне???    САЩ навремето се скъсаха от притеснения заради руски ядрени ракети в Куба.   Нормалните хора се притесняват - аз пак съм обезпокоен и притеснен.  Надеждата ми е в следващите президенти на САЩ и РФ.

току-що, glen написа:

Не те разбрах! Искаш че тълпата очевидно е била вкарана с автобус специално за митинга. Тези, които не показаха необходимото количество ентусиазъм, бяха изслушани в ковчег?

Този път  поне са до бокулка а не вътре:

преди 13 минути, maxthon написа:

Понеже Украйна щеше да нападне  Русия, въпреки че това го имаше само в рашистката пропаганда, тя нападна Украйна. За минските споразумения, в понеделник излезе изказване на висш руски чиновник, че никога не са имали намерения да ги спазват. За неразширението на НАТО, пак го има в руската пропаганда, но някой някога, някъде, на някой бил казал, при това по недоказани твърдения, не е никакъв довод в международното право. И сега за капак, ми може по принцип някой да ни нападне, я да вдигнем опасността от ядрено унищожение на човечеството с няколко степени за всеки случай. Проста, дебилна вата със сгрешена родина.

преди 3 минути, insec написа:

по смешен диктатор историята не помни - баси палячото, гледаш го и се чудиш туй президент ли е, мажоретка ли е.

След 9:35 става доста интересно но му казвай на @glen че все пак е негото видео...

преди 19 минути, glen написа:

А се оказа в пъти по тъп, като феновете си. Виж сравнение ресурси -икономика. Отвори IT страницата на Калдата и виж които и да са десет произволни страници, колко открития от САЩ и има ли две от Ватистан?

преди 1 час, miro20 написа:

Отдавна "усетих' как са ни лъгали десетилетия. Разбрах и защо са криени много неща от Възрожденците и защо те са били против имперска Русия.

Мдаааа, и за това дори и 30години по-късно, манифеста на Фердинанд (който ти лично даде тук) започва с:

"великият братски руски народ подпомогнат от румънци и българи сломи робските вериги, които от векове сковаваха България"

FdPnf0JXkAASabL.thumb.jpg.948cab84a6e7b32aab44ff9a5d9f10e1.jpg

Щото много сме ги мразели и за това ги обиждаме на "великият братски народ". Каква обида само, а? Ум да ти зайде :laughing5:

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Верно е че имаше некой излъган за тези "три дняяя". И вече триста дняя, тоя същия, не може да си върне това което загуби докато кълвеше голата кукичка "Киев за три дняя" 

images.jpg.8caabc76c2b32836f639b4b38bfa8eff.jpg

:wink12:

А някакви дебили, ги бяха излъгали, че Раша има великата армия, с която може да прегази цяла Европа и тези човекоподобни се виждаха върха на хранителната верига, понеже я подкрепяха от разлагащия се ЕС. Но пиздец.

преди 24 минути, glen написа:

това е целта - да се мисли че врага е тъп - казват му подцняване

преди 8 минути, attj написа:

Тези в Киев защо не се притесняват поне???    САЩ навремето се скъсаха от притеснения заради руски ядрени ракети в Куба.   Нормалните хора се притесняват - аз пак съм обезпокоен и притеснен.  Надеждата ми е в следващите президенти на САЩ и РФ.

Надай се, щом те успокоява 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.