Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 39 минути, glen написа:

Кой е обявил война на Украйна?

кой стреля в Украйна, по всичко дет мърда:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, maxthon написа:

Първо не съм ти пич. Второ неадекватен си колкото и Еленски Наркоманчето.

Казва, че ще защитава страната си дори и с ядрено оръжие и ти приемаш това за заплаха? Е по-добре да не пробваш дали може да стигне до там да си защитава страната нали? Все тъй неадекватен...

Явно си КА, има подозрения по въпроса но ти го потвърди. Казвал, че ще защитава държавата си. След всяка загуба на Ватата почва да праща сармати по Лондон, Париж, Ню Йорк. Няма да те питам нормален ли си, явно е.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Всеки загинал в тази война тежи на съвестта на Путин и на руснаците.

Само 500 000 деца жертви ,без да се броят другите  в Ирак, дали тежат на нечия съвест?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

След всяка загуба на Ватата почва да праща сармати по Лондон, Париж, Ню Йорк.

Казва, че ще защитава страната си. Изпращането на ракети си е чисто твоя измислица.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

кой стреля в Украйна, по всичко дет мърда:D

Укронацистите подкрепяни от полските плъхове!

преди 3 минути, glen написа:

Ако се наложи да избирам между Русия и Меден рудник бъди сигурен че ще избера Меден рудник!

ма маалата е по убава от помийната яма Русия - в маалата поне има канализация:D

Това било онова малко самолетче в Беларус дето го било насрало птичето... Разочарован съм ..

преди 1 минута, glen написа:

Укронацистите подкрепяни от полските плъхове!

въпроса е колкото се може повече Украйна да отвлича вниманието на путин - докато има едни процеси в Русияя - иначе на никой не му пука за украйна и на украйна

току-що, Без умствен капацитет написа:

въпроса е колкото се може повече Украйна да отвлича вниманието на путин - докато има едни процеси в Русияя - иначе на никой не му пука за украйна и на украйна

Чичко ти Путин също не бърза,просто печели време за своите съюзници Иран и Китай да се подготвят за предстоящата буря!

преди 2 минути, kosyo написа:

Това било онова малко самолетче в Беларус дето го било насрало птичето... Разочарован съм ..

Тези от беларуското партизанско движение наистина са добри  :)  Преди побъркаха ЖП доставките на рашистите като вривяваха релсите. Като едно време при фашистите :) 

Казват с него самолет координирали и насочвали ракетите против цивилното население които изстрелват рашистите.

Oчаквам статистиката на рашистките ракетни удари  как са се променили .

:)

преди 22 минути, glen написа:

Ватник,в Русия има две течения едното е евроатлантици с представител Медведа,другото е Евразия с представител-чичко Путин!

Сещаш ли се?

Сещам се. Щом за тебе Медведев е евроатлантик, нормално е Русия да е нормална държава, а Путин велик държавник и стратег. С твоя мозък толкова.

преди 1 минута, miro20 написа:

Тези от беларуското партизанско движение наистина са добри  :)  Преди побъркаха ЖП доставките на рашистите като вривяваха релсите. Като едно време при фашистите :) 

Казват с него самолет координирали и насочвали ракетите против цивилното население които изстрелват рашистите.

Oчаквам статистиката на рашистките ракетни удари  как са се променили .

:)

Спорят общо взето колко такива самолети имат руснаците -  между 9 и 5 са цифрите. За този, днес казаха че бил някаква уникална бройка - тествали някакви неща за интеграция на него . А за партизаните днес влак се наложило спешно да спре че не помня вече какво му бяха направили на линията..

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Нямаше проблеми, преди Русия да активира агентурата си, мозък! Всеки загинал в тази война тежи на съвестта на Путин и на руснаците. И на полезните идиоти по света, които им дадоха кураж също. 

Пак папагалиш.  Не четеш какво съм ти написал.  Защо да ми пука за Русия и за Путин - като аз не съм там?

преди 8 минути, maxthon написа:
преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

След всяка загуба на Ватата почва да праща сармати по Лондон, Париж, Ню Йорк.

Казва, че ще защитава страната си. Изпращането на ракети си е чисто твоя измислица.

Нали ?

А  тия рашистки ракети дето сега сриват жилищни блокове , детски градини, болнци , топлоцентрали, електроцентрали, изцяло цивилна инфраструктура далеч от фронта в  противоположния край на Украйна, казваш е.... "защитават страната си" ???

Или онзи буряти и якутчета дето като нахлуха в Крим 2014 г и  се прочуха с клиповете дето казват "ние сме дошли тук да се защитаваме" .

Кой отива в чужда държава да се защитава ??

току-що, maxthon написа:
преди 1 минута, miro20 написа:

Нали ?

E чети за какво става дума де....

Е точно за това става дума.

За шизофреничните абсурди които плямпате рашистите.

Нападат и сриват една чужда държава, извършват геноцид, с оправданието ... "ние се защитаваме" .

тотални побърканяци гьонсурати :hit:

преди 17 минути, Coco1 написа:

Мекере

С Мосейково ли го сбърка?  

преди 2 минути, attj написа:

Пак папагалиш.  Не четеш какво съм ти написал.  Защо да ми пука за Русия и за Путин - като аз не съм там?

Ватник-дедка-комуняга , получи раздвоение. Така ги учат в Мосейково 

току-що, miro20 написа:

Е точно за това става дума.

Говорим за ядрени ракети нали? Все още не си чул за такива. Не размивай темата.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Сещам се. Щом за тебе Медведев е евроатлантик, нормално е Русия да е нормална държава, а Путин велик държавник и стратег. С твоя мозък толкова.

Ватник,тези две течения преди се противопоставяха,затова САЩ разчитаха че в даден момент Медведев и чичко ти Путин ще застанат един срещу друг! Но не познаха,сега те работят в синхрон заради интересите и заплахата за Русия!

Сети ли се,вата!

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

ма маалата е по убава от помийната яма Русия - в маалата поне има канализация:D

Каква е тая бургаска махала дето е колкото 6-7   Бели Слатини!?   

преди 2 минути, Coco1 написа:

Ватник-дедка-комуняга , получи раздвоение. Така ги учат в Мосейково 

Разтроение даже е малко - ама още си малък...

преди 7 минути, miro20 написа:

А  тия рашистки ракети дето сега сриват жилищни блокове , детски градини, болнци ,

Браво пак позна. Онзи ден имаше и невзвривен снаряд на детска площадка. Също така стреляха и по линейки, а преди няколко месеца и по болницата в Донецк.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.