Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, glen написа:

Чичко ти Путин също не бърза,просто печели време за своите съюзници Иран и Китай да се подготвят за предстоящата буря!

от икономическа гледна точка, на Китай и трябва пазара на европа;)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, miro20 написа:

Нападат и сриват една чужда държава, извършват геноцид, с оправданието ... "ние се защитаваме" .

тотални побърканяци гьонсурати :hit:

Това за коя държава говориш Либия,Ирак,Югославия .....?Да се защитават от собствения си тероризъм?

преди 33 минути, kosyo написа:

Разочарован съм ..

И аз също. По крилата се виждат същите такива тъмни белези от липса на каквато и да било повреда. A дали белите петна всъщност не са сняг? Геращенко да ходи на преглед моментално.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Те отдавна го имат,даже и хапчетата-кукумицина ,които ги пие цоцо1 и те са от Китай!

преди 10 минути, Coco1 написа:

Длъжен слуга. Дядка без мозък

Кое от двете?  Или и ти се пробваш в разтроение?   

преди 15 минути, maxthon написа:
преди 25 минути, miro20 написа:

А  тия рашистки ракети дето сега сриват жилищни блокове , детски градини, болнци ,

Браво пак позна. Онзи ден имаше и невзвривен снаряд на детска площадка. Също така стреляха и по линейки, а преди няколко месеца и по болницата в Донецк.

Пак ми цитираш Донецк където е фронтова зона. И има предостатъчно свидетелства за обстрел на цивилни  от рашистите.В Донецк.

Аз ти говоря за мирни села и градове, изцяло цивилна инфраструктура, топлоцентрали,  жищищни квартали и др  на стотици километри от фронта.

Спекулацията и лъжата ти пак не се получи. :hush:

Пробвай пак :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 минути, maxthon написа:

И аз също. По крилата се виждат същите такива тъмни белези от липса на каквато и да било повреда. A дали белите петна всъщност не са сняг? Геращенко да ходи на преглед моментално.

Няма страшно ... както казват във вашите рашистки опорки ... прегрупират се отрицателно .... :giggle1:

преди 2 минути, miro20 написа:

Няма страшно ... както казват във вашите рашистки опорки ... прегрупират се отрицателно .... :giggle1:

Бригадата от тролове, която работи тук, за да разстрои разговора, само показва мярка за отчаянието на Запада, тъй като те не правят нищо друго, освен да рециклират своите уморени изтъркани точки за говорене. Но те нямат влияние върху реалността, която се опитват да замъглят.

преди 34 минути, glen написа:

Само 500 000 деца жертви ,без да се броят другите  в Ирак, дали тежат на нечия съвест?

Те и негрите биеха в САЩ, докато в ГУЛАГ загинаха милиони. Но нищо от това, не е по темата Войната в Украйна.

преди 43 минути, glen написа:

Само 500 000 деца жертви ,без да се броят другите  в Ирак, дали тежат на нечия съвест?

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

А Китай и Иран знаят ли, че са му съюзници. А , че ще влязат във войната сънували ли са?

преди 11 минути, miro20 написа:

Пак ми цитираш Донецк където е фронтова зона. 

Там от 9 години е ДНР.  Сега се трепят за Бахмут.

преди 15 минути, glen написа:

Те отдавна го имат,даже и хапчетата-кукумицина ,които ги пие цоцо1 и те са от Китай!

Мислиш, че ще рискуват да го загубят заради Сибир. Та той ще е техен, независимо от подкрепата им.

преди 7 минути, glen написа:

Бригадата от тролове, която работи тук, за да разстрои разговора, само показва мярка за отчаянието на Запада, тъй като те не правят нищо друго, освен да рециклират своите уморени изтъркани точки за говорене. Но те нямат влияние върху реалността, която се опитват да замъглят.

Раша винаги, особено от 1917 е била , отвратително място за живот, като жизнен стандарт и общество. Руснаците са перманентно отчаяна нация, но сега са вече фаталисти. Руски полезен.

преди 40 минути, attj написа:

Пак папагалиш.  Не четеш какво съм ти написал.  Защо да ми пука за Русия и за Путин - като аз не съм там?

Ми тогава що си късаш дъто, да прокарваш техните опорки. Да не е вече да се размисли нещо, късно е чедо , локализиран си.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Мислиш, че ще рискуват да го загубят заради Сибир. Та той ще е техен, независимо от подкрепата им.

Вата,когато САЩ открито говорят за подчинение на Русия само за да продължат и да победят Китай, защо китайските лидери все още са толкова внимателни да останат „неутрални“ във войната Русия-Украйна – Русия-НАТО-чрез прокси-САЩ?

Защо Китай не прегръща повече Русия, когато европейските нации открито заплашват да се намесят в Тайван, ако възникне някакъв конфликт в този регион?

Защо Китай все още иска да протяга ръка, за да се сприятели с Европа и САЩ, когато официално, така и открито те третират Китай като враг?

преди 37 минути, glen написа:

Ватник,тези две течения преди се противопоставяха,затова САЩ разчитаха че в даден момент Медведев и чичко ти Путин ще застанат един срещу друг! Но не познаха,сега те работят в синхрон заради интересите и заплахата за Русия!

Сети ли се,вата!

Мурзилка, ако ти кажеш, че си интелигентен, да не би да ставаш такъв? Същото е и с медведа, кога каже, че е евроатлантик.

преди 3 минути, glen написа:

Вата,когато САЩ открито говорят за подчинение на Русия само за да продължат и да победят Китай, защо китайските лидери все още са толкова внимателни да останат „неутрални“ във войната Русия-Украйна – Русия-НАТО-чрез прокси-САЩ?

Защо Китай не прегръща повече Русия, когато европейските нации открито заплашват да се намесят в Тайван, ако възникне някакъв конфликт в този регион?

Защо Китай все още иска да протяга ръка, за да се сприятели с Европа и САЩ, когато официално, така и открито те третират Китай като враг?

Защото Запада командва парада и Китай е кротък и смирен. Пути не го разбра и сега ще правите вятър с уста.

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Ми тогава що си късаш дъто, да прокарваш техните опорки. Да не е вече да се размисли нещо, късно е чедо , локализиран си.

Донбас и Крим са отделно от Киев и не си интересен ти с какви опорки се занимаваш.   

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Защото Запада командва парада и Китай е кротък и смирен. Пути не го разбра и сега ще правите вятър с уста.

Вата, отношенията между Китай и Русия са издигнати до „координация“ на тяхното стратегическо сътрудничество.

Китай иска да спаси пазара на ЕС и логистичните планове, които имаше за BRI и да използва геоложките позиции и атрибути на Украйна.

преди 31 минути, miro20 написа:

И има предостатъчно свидетелства за обстрел на цивилни  от рашистите.В Донецк.

Цивилни в Донецк под обстрел от кого? Би ли показал едно от тези свидетелства? За предпочитане да не е Свидетелство за невменяемост на твое име.

преди 38 минути, miro20 написа:

изцяло цивилна инфраструктура,

Тази плоча вече сме ти я слушали. Не е цивилна инфраструктурата ако спомага за вземане на военни решения и такава подпомагаща противникова армия - логистика, ремонт и т.н. Напълно легитимна военна цел си е.

преди 38 минути, miro20 написа:

жищищни квартали и др  на стотици километри от фронта.

Знае се много добре какво пада там. Полските трактори също.

току-що, maxthon написа:

Цивилни в Донецк под обстрел от кого? Би ли показал едно от тези свидетелства? За предпочитане да не е Свидетелство за невменяемост на твое име.

Той никога и за нищо на света не би ти дал линк на сайт,който не е спонсориран от Сорос!

Твърде много мини , моля изпратете повече БМП-та да разчистят:

FqEY50lXgAE5PsQ?format=jpg&name=medium

преди 1 минута, glen написа:

Той никога и за нищо на света не би ти дал линк на сайт,който не е спонсориран от Сорос!

Все пак да се пробва да даде. Точно от Донецк ми е интересно какво има да покаже.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.