Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Митко Вълчев написа:

Защо докато не решиха руснаците да цепят територии с измислените си републики, нямаше никакви проблеми с тези казаци както ти ги наричаш. Наистина ли сте толкова прости, та прокарвате рашистката имперска пропаганда.

Наистина са толкова. Че и повече бих казал.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, insec написа:

цъ - медведев ги е монополизирал тия други линии.

Остана само да покажеш и признаци, че ги употребява. Чисто физически. Оня с потниците няма видео, къде да не си личи колко се друса.

преди 4 минути, miro20 написа:

Дефицит на квалифицирани кадри се появи именно в Рашистан

Като видя кой е перцедателя на туй подобие на медия и стигам до извода, че положението е тотално в обратна посока.

преди 4 минути, maxthon написа:

Остана само да покажеш и признаци, че ги употребява.

като го чуеш как пак ще мята ядрени боНби, значи си е превишил дозата днеска.

преди 7 минути, miro20 написа:

Че и повече бих казал.

неизмеримо много повече

току-що, insec написа:

като го чуеш как пак ще мята ядрени боНби, значи си е превишил дозата днеска.

Аз не съм чул. Ако чуваш гласове,а няма никой наоколо вземи мерки. Може да е сериозно положението.

току-що, maxthon написа:

Аз не съм чул.

то ти не си и чул, че има война в Украйна :laughing5:

преди 1 минута, insec написа:

то ти не си и чул, че има война в Украйна :laughing5:

Аз ти казах, адски е тъп.

току-що, glen написа:

Кой е обявил война на Украйна?

Драгой

преди 1 минута, glen написа:

не си ли още? 🤣

преди 6 минути, insec написа:

то ти не си и чул, че има война в Украйна

То не си чул (видял), че има и Буквари, но това е една съвсем друга тема. Все пак се върни на първоначалната ти спекулация кой е заплашвал да стреля с ядрени ракети може ли? Или да ходя да ти търся Букварче?

преди 2 минути, glen написа:

Мивко,смени малко темата за Укайна с Османската империя!

Че колко такива станаха в групата на високоинтИлигентните?

преди 9 минути, maxthon написа:

Аз не съм чул. Ако чуваш гласове,а няма никой наоколо вземи мерки. Може да е сериозно положението.

Пич, пишете за Зеленски Наркомана, човек който се държи супер адекватно. А медведа, дето е завършен дебил според всичко което казва, не бил. Да ви и логиката ватнишка, Русия е винаги права, дори когато взриви атомната бомба.

преди 16 минути, glen написа:

Нормален ли си? Не отговаряй, явно е.

преди 13 минути, glen написа:

Мивко,смени малко темата за Укайна с Османската империя!Стигнахме дъно!

Лъжеш, за вас Ватата дъно няма. Но защо човекоподобни човечета и нас завличате.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

А медведа, дето е завършен дебил според всичко което казва, не бил.

Медведа е евроатлантик,и аз като казвам че всички евроатлантици са дебили,ти не вярваш! Така е!

преди 12 минути, maxthon написа:

То не си чул (видял), че има и Буквари, но това е една съвсем друга тема. Все пак се върни на първоначалната ти спекулация кой е заплашвал да стреля с ядрени ракети може ли? Или да ходя да ти търся Букварче?

Че колко такива станаха в групата на високоинтИлигентните?

Ами пишейки с вас ватничета, твърдящи шизофренични неща, придобиваме самочувствие на свръхинтелигентни .

Медведа е евроатлантик,и аз като казвам че всички евроатлантици са дебили,ти не вярваш! Така е!

Колкото Медведев е евроатлантик, толкова ти НЕ си, супер тъп и прост лигавещ се ватник.

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

Защо докато не решиха руснаците да цепят територии с измислените си републики, нямаше никакви проблеми с тези казаци както ти ги наричаш. Наистина ли сте толкова прости, та прокарвате рашистката имперска пропаганда. Кажи ми държава, която има само един етнос. Тоест всяка по голяма държава, може да провокира такива проблеми като руснаците. Не им е и първи такъв случай, не е само Украйна. Знам , че си губя времето като пиша и че ти или си прекалено тъп и не можеш да схванеш тези елементарни неща или прекалено безскрупулен, но засега не мисля да се отказвам .

Те искат да се отделят от Бандеристан, информацията за най-много бежанци в Русия е публична в руските  медии.   Изглежда си в недостиг на интелект- ако например не можеш да накараш албанците от Косово да искат да са в Сърбия.  Едно и също е.     САЩ и НАТО  съзнателно  го правят уж да е различно.  Папагалите се лъжат и преповтарят.   

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Пич, пишете за Зеленски Наркомана, човек който се държи супер адекватно.

Първо не съм ти пич. Второ неадекватен си колкото и Еленски Наркоманчето.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

А медведа, дето е завършен дебил според всичко което казва, не бил.

Казва, че ще защитава страната си дори и с ядрено оръжие и ти приемаш това за заплаха? Е по-добре да не пробваш дали може да стигне до там да си защитава страната нали? Все тъй неадекватен...

преди 1 минута, maxthon написа:

Първо не съм ти пич. Второ неадекватен си колкото и Еленски Наркоманчето.

Може даже да се пробвам да го надмина -ако ми сипят милиарди долари и евро.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Колкото Медведев е евроатлантик, толкова ти НЕ си, супер тъп и прост лигавещ се ватник.

Ватник,в Русия има две течения едното е евроатлантици с представител Медведа,другото е Евразия с представител-чичко Путин!

Сещаш ли се?

преди 1 час, maxthon написа:

Запада нищо не е проспал. Запада отлично знаеше какво ще направи Русия ако Нато продължи да се разространява на изток. Лично на Буш-син му е заявено това.

На изток не може, а на север може.Защо тази неравнопоставеност ? Мислех че си радетел за равното начало  и другата гледна точка?

Ватник,в Русия има две течения едното е евроатлантици с представител Медведа,другото е Евразия с представител-чичко Путин!

Сещаш ли се?

Галена с тоз чугун къде си тръгнала 

Преваляване с гръмотевици...

А тука е ударила светкавица:

преди 1 час, glen написа:

В колония съм или според годишния доклад на НАТО се намирам не в държава а територия на замразен конфликт!

ама не си в Русия:D затова казваш в русия е убаво , щот не си там:D

преди 12 минути, attj написа:

Те искат да се отделят от Бандеристан, информацията за най-много бежанци в Русия е публична в руските  медии.   Изглежда си в недостиг на интелект- ако например не можеш да накараш албанците от Косово да искат да са в Сърбия.  Едно и също е.     САЩ и НАТО  съзнателно  го правят уж да е различно.  Папагалите се лъжат и преповтарят.   

Нямаше проблеми, преди Русия да активира агентурата си, мозък! Всеки загинал в тази война тежи на съвестта на Путин и на руснаците. И на полезните идиоти по света, които им дадоха кураж също. 

Малко бързаше и като че някой падна под веригите (+21):

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

затова казваш в русия е убаво , щот не си там:D

Ако се наложи да избирам между Русия и Меден рудник бъди сигурен че ще избера Меден рудник!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.