Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 часа, NewRedDragon написа:

Какво иска рассия няма значение. Нито пък какво "разследване" е правила рассия има значение.

Защо да няма значение?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 часа, RoG написа:

Май наистина не умеете осмисляте написаното.Разбираемо е, сегашното образование не е като тогавашното.

Тогава нямаше да вземеш средно.Маргарет Тачър даже се е учила от нас

Сега никой не ви уважава по света и ви третират, като втора ръка хора

Вас никой никога не ви е уважавал. Стига с тия селски легенди като тая с Тачър.

преди 7 часа, gagodrago написа:

Митьо-откачалката как да отиде във Фащ, като американските ни приятели не го пускат там.  :)

Гаганедоклатена, там където хваля ще отида. Не като ватнишките откачалки да ходя при врага.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Да сравним ли пак броят на бездомните и на умиращите ежегодно от свръхдоза в двете страни. Да ти припомня че за Кравария тези цифри са съответно 1 500 000 и 100 000. Дай да видим в Русия колко са.

Като сравним 12 години повече живот и това, че не ги бърка Пешо с панталон или пола се е облякъл, ясно е че Русия изобщо я няма на картата.

преди 57 минути, Митко Вълчев написа:

Гаганедоклатена, там където хваля ще отида. 

Необходими са покана, пари, виза, може и зелена карта.   Смехът понякога ми идва в повече.   Само едно не Ви харесвам -ако САЩ кажат, Вие ще искате да връщате дори Косово на Сърбия.   Както сега искате Донбас и Крим да ги връщат на Украйна.  По националистични причини то си е едно и също.    Безгръбначно е подобно мислене.   Може и да не те пуснат в САЩ.  Проучват желаещите да ходят там.

преди 17 минути, attj написа:

Само едно не Ви харесвам -ако САЩ кажат

Yes Sir казват по онези ширини. Типично поведение на слуга (дали всъщност не е роб в съвремен начин, но все пак роб).

Украински опити  да ударят цели в района на Москва са засега неудачни.  Близо до Коломна, недалеч от съоръжение на Газпром,  военнен дрон е паднал  (и не се е взривил). По руски данни - украински UJ22 производство на Укроджет с обсег 800 километра.   Могат да пробват да  атакуват с тези   дронове дори  Кремъл и Червения площад.  Изглежда скоро няма да видим мирни споразумения.

преди 32 минути, attj написа:

Необходими са покана, пари, виза, може и зелена карта.   Смехът понякога ми идва в повече.   Само едно не Ви харесвам -ако САЩ кажат, Вие ще искате да връщате дори Косово на Сърбия.   Както сега искате Донбас и Крим да ги връщат на Украйна.  По националистични причини то си е едно и също.    Безгръбначно е подобно мислене.   Може и да не те пуснат в САЩ.  Проучват желаещите да ходят там.

Вижте сега, жалки тъпи ватенки. САЩ е пример, модел как може да стане, както Раша е пример колко по зле може да стане. Вие жалки човечета бяхте наслагали снимки на рашистките знаме и малоумника Путлер, руски мечки и богатири. От съветската епоха е израза, Щом партията е решила така, добре. Ние снимки на САЩ, Обама или Байдън не сме слагали. Гламари са слагали на идиота Тръмп, но това обикновено са хора харесващи и Путин. Та не ми обяснявай кой действа като безмозъчен при нареждане отгоре.

преди 3 минути, attj написа:

Украински опити  да ударят цели в района на Москва са засега неудачни.  Близо до Коломна, недалеч от съоръжение на Газпром,  военнен дрон е паднал  (и не се е взривил). По руски данни - украински UJ22 производство на Укроджет с обсег 800 километра.   Могат да пробват да  атакуват с тези   дронове дори  Кремъл и Червения площад.  Изглежда скоро няма да видим мирни споразумения.

В района на Москва,..... засега? Кво стана бе "хора"? Май се отбранявате?

Добро утро червеноармейци.

Украински нощни жътвари  - казват 6 танка:

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Вижте сега, жалки тъпи ватенки. 

В района на Москва,..... засега? Кво стана бе "хора"? Май се отбранявате?

Всички, които не са на твоя акъл са отбраняващи се ватенки?  Браво.   Няма да те пуснат в САЩ, дори и да имаш пари.  Не пускат тези, за които има риск да останат там и да не се върнат откъдето са дошли.    За какво им са такива като теб? 

РуZки Су-25 успешно е денафицирал декар гора. Пилота е се е измъкнал:

Група руZнаци пробва нощни полети - части от тях успяха постигнаха успехи (+21):

преди 10 часа, maxthon написа:

Колкото разбрахме и за самолета в Беларус. Днеска го показаха чисто здрав. Прегледай двете видеа поне по десет пъти и ще се усетиш какво не им е наред.

Интересна нишка...

преди 38 минути, attj написа:

Украина от жертва неусетно се превърна в агресор.

Нацистите от украинския режим вече започнаха да нападат руски територии...

Какво ли все още задържа Путин да изстреля ракета с ядрена бомба по Киев, за да стопира моментално украинската агресия?

07-100.jpg_2903997411961053314_big.jpg.1aa2aae3137eaf15f6c733bc330e2c85.jpg

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Гаганедоклатена, там където хваля ще отида.

Като сравним 12 години повече живот и това, че не ги бърка Пешо с панталон или пола се е облякъл, ясно е че Русия изобщо я няма на картата.

Къде си тръгнал ти бре, тролопитектче златно?  Що децата ти не са там, където уж ще ходиш? Що ги лишаваш от 12 години повече живот :laughing5:

преди 5 минути, attj написа:

Биха пострадали огромен брой невинни хора.

Те до сега все невинни даваха фира... За какво я пази тая бомба - за себе си ли....

преди 4 минути, Стоимен написа:

07-100.jpg_2903997411961053314_big.jpg.1aa2aae3137eaf15f6c733bc330e2c85.jpg

@glen писа още преди 3-4 дена че го превзели - още ли се туткат?

Неприязънта към укрите нараства:
https://blitz.bg/svyat/obrat-more-ot-tsvetya-za-izgoryal-ruski-tank-v-berlin-a-ukrainskoto-zname-stpkano-video_news939373.html 

Пленен е първият Леопард с пшишиткащ екипаж
https://blitz.bg/svyat/sutreshna-svodka-vsu-obyavi-ima-li-zapoved-za-otteglyane-ot-bakhmut-plenikha-prviya-leopard-s-polski-naemnitsi_news939883.html 

В подготовка е последното масово самоизтребление на украински войници:
https://blitz.bg/svyat/kiev-obyavi-podgotovkata-za-kontranastplenie-sledvashchite-3-mesetsa-sa-kritichni_news939846.html 

преди 4 минути, kosyo написа:

Те до сега все невинни даваха фира... За какво я пази тая бомба - за себе си ли...

Радиоактивният облак би поразил и създал щети в  доста страни в Европа, а розата на ветровете може да го насочи също  и към Донбас и Крим.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Къде си тръгнал ти бре, тролопитектче златно?  Що децата ти не са там, където уж ще ходиш? Що ги лишаваш от 12 години повече живот :laughing5:

Щото, неадекватник в моят случай в БГ като стоя, са само 4 повече. Отделно в ЕС, който ми е по на сърце има страни с още по голяма продължителност. Момчето в момента учи испански, по желание, там по тоя показател са върха на сладоледа. И най важното Тролотоше, аз винаги им давам за пример Запада. Тоест при мен има пълно съвпадение между каквото мисля и каквото говоря. Убеден съм, че ти си им обяснил на твоите, защо Раша е по добрият избор.

преди 6 минути, attj написа:

Радиоактивният облак би поразил и създал щети в  доста страни в Европа, а розата на ветровете може да го насочи също  и към Донбас и Крим.

И почти сигурно ще закара бомби в Кремъл или бункера, според случая.

преди 6 минути, attj написа:

Добре де какво ти пуска за тая пропаднала дупка Европа. Снощи канал 1 пак се е вихрил по темата за секса с животни - дори България са споменали пак...

преди 53 минути, attj написа:

Всички, които не са на твоя акъл са отбраняващи се ватенки?  Браво.   Няма да те пуснат в САЩ, дори и да имаш пари.  Не пускат тези, за които има риск да останат там и да не се върнат откъдето са дошли.    За какво им са такива като теб? 

Тебе в Раша ще те пуснат от раз, събра ли за билет или да помагаме? Нищо не написа, какви са тия неуспешни "засега " украински атаки към центъра на вселената?

преди 28 минути, gagodrago написа:

Украина от жертва неусетно се превърна в агресор.

Нацистите от украинския режим вече започнаха да нападат руски територии...

Какво ли все още задържа Путин да изстреля ракета с ядрена бомба по Киев, за да стопира моментално украинската агресия?

Това, че за да оцелее толкова години, явно има повече мозък от тебе.

преди 17 минути, MZ/X написа:

Неприязънта към укрите нараства:
https://blitz.bg/svyat/obrat-more-ot-tsvetya-za-izgoryal-ruski-tank-v-berlin-a-ukrainskoto-zname-stpkano-video_news939373.html 

Пленен е първият Леопард с пшишиткащ екипаж
https://blitz.bg/svyat/sutreshna-svodka-vsu-obyavi-ima-li-zapoved-za-otteglyane-ot-bakhmut-plenikha-prviya-leopard-s-polski-naemnitsi_news939883.html 

В подготовка е последното масово самоизтребление на украински войници:
https://blitz.bg/svyat/kiev-obyavi-podgotovkata-za-kontranastplenie-sledvashchite-3-mesetsa-sa-kritichni_news939846.html 

Blitz, blitz, blitz това като блицкрига е достоверно, всичко писано в този парцал.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Щото, неадекватник в моят случай в БГ като стоя, са само 4 повече. Отделно в ЕС, който ми е по на сърце има страни с още по голяма продължителност. Момчето в момента учи испански, по желание, там по тоя показател са върха на сладоледа. И най важното Тролотоше, аз винаги им давам за пример Запада. Тоест при мен има пълно съвпадение между каквото мисля и каквото говоря. Убеден съм, че ти си им обяснил на твоите, защо Раша е по добрият избор.

И почти сигурно ще закара бомби в Кремъл или бункера, според случая.

Ясно. Ти явно не искаш най-доброто за децата си. Избираш да живеят четири години в повече, вместо животът им да се удължи с цели 12 :laughing5:

Искаше едно предимство - показах ти едно предимство. Не съм казвал че ще пращам децата си където и да е. Ти обаче в стремежа си да не с е окажеш паднал по гръб... се оказваш всеки път един от главните клоуни на форума, за което ти благодаря. Тук нямаше да е същото без теб :wink12:

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Тебе в Раша ще те пуснат от раз, събра ли за билет или да помагаме? Нищо не написа, какви са тия неуспешни "засега " украински атаки към центъра на вселената?

Какво от това, че съм бил в Москва, Петербург, Киев.  Не зная дали пак ще отида.  Ходил съм на доста места, а ми се ходи където не съм бил досега  - например наблизо, в Дубровник.    Това за новите украински дронове с увеличен обхват  го прочетох в някаква руска медия и повече подробности не са ми известни.   Вероятно ще има още подобни атаки.  

Страшен малшанс да влезеш в неправилната врата: (+21)

A онази атака в Туапсе - нещата хич даже не са били леки :

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.