Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Тези невежите примитиви още ли ги люлеете между шамарите ? 

331627223_724822679108995_464160701843821863_n.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

И колко ще им дадат 100-200-300-1000-5000?  Рибата в морето, в Бяла Слатина тигани приготвят. Ето за тия бройки руснаците си пазят многото ракети за S300, a не както се опитват да ги изкарат, че стрелят по сгради. Круши, ябълки, всичко ще пада....

Тая рашистка реалност, все така топли хилядите останали завинаги на украинска земя руснаци. И е все така фантазна. Та какво точно, ще спечели Русия след тази война в най оптимистичните ви прогнози, като извадите от уравнението това което е загубила и ще продължава да губи?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Този какъв е спрямо ръководството на Русия?

преди 1 минута, maxthon написа:

Този какъв е спрямо ръководството на Русия?

Тези. Тези младежо. Това са платени рашистки пропагандони, прокарващи кремълските опорки.

преди 2 минути, kosyo написа:

Алтернативната вселена

И всичко това защото руската медия е преписала от американската?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Цъкни де, погледай малко, не се назлъндисвай. Или не знаеш руски ?

Аз много добре знам коя е въпросната личност. Въпроса ми остава в сила. Той ли решава дали ще има нещо за 3 дена или не?

току-що, Митко Вълчев написа:

Това са платени рашистки пропагандони, прокарващи кремълските опорки.

Ония зад голямата локва и те са платени. Само къде никой все още не може да докаже и буква от това, което бръщолевиш.

За Соловьов днес има един слух- казал че попаднал под обстрел на предните линии. Върти се един документ за онези от 155 бригада дето се оплакват/разбиват и т,н че да им вдигнат духа вместо снаряди им пратили Соловьов с екип от 7 човека. Обаче нещо се объркало и тържествената реч на Соловьов била твърде кратка че започнала яка бомбандировка. Ще видим колко е вярна

Fqd-w8GWwAIsPeE?format=jpg&name=medium

Редактирано от kosyo (преглед на промените)

преди 3 часа, miro20 написа:

Не правите разлика между "гледна точка " и престъпление.

Защита на педофил или убиец не е "другата гледна точка" .

До толкова си се оплел в опорки, че почна да говориш несвързано в опит да защитиш незащитимото. Аз ти говоря за забрана на медии, а ти намеси някакъв криминален престъпник :laughing5: 

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз като зема едно дърво...

Няма нужда да го взимаш за да се удариш с него.

Аз не знам тази пасмина малоумна как я Зомбираха така фатално !

Счупиха им икономиката , Поробиха ги по всички показатели , Отнеха им Свободата , Волята и Изборът !

Обрекоха ги на Мизерия , Нищета , Редуцират ги по всички възможни начини - биологични , химични , храна , въздух , вода , войни и пландемии и тези примитиви нещастни подскачат и викат "Ура " ?!

Казват им , че ще ги хранят с буболечки и гадини и тази зловредна маса пак подскача и им лиже седалищните части ???!!!

Според вас това човеци ли са ? 

НЕ !   Истинските им Същности са на пълзящи влечуги !  

Само влечугите се радват на тази храна !!!

Тези Нямат НИЩО ОБЩО С ЧОВЕЧЕСТВОТО !

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Нали уж като загубиш спор си признаваш? Защо сега, след като очеизвадно си го загубил, изписа цял чаршаф с работи нямащи нищо общо със спора ни, вместо да признаеш че си изтропал поредната си лъжа тук?

преди 35 минути, kosyo написа:

Алтернативната вселена:

FqdtOEdX0AIIWtp?format=jpg&name=large

🇺🇸🇷🇺Все повече и повече американци започват да виждат Владимир Путин като героя и президента, когото биха искали да видят в своята страна. Колумнистът на American Thinker Лора Уелингтън пише за нарастващата тенденция в социалните медии.

Тя отбеляза, че предишната ограничена популярност на руския лидер в Съединените щати се дължи на неговия ангажимент към спорта и здравословния начин на живот. Но напоследък тенденцията се промени. Американците виждат Путин като човек, който се грижи за страната и народа си много повече, отколкото те в Белия дом. Изданието посочва, че подобна метаморфоза е следствие и от недоверието, посято между Байдън и американските граждани.

„Това показва колко отчаян е станал американският народ, как завиждат на лидера на един враг заради неговата предполагаема изключителност и лоялност... „За две години животът стана толкова сюрреалистичен, недостижим и достатъчно луд, че започва бягството в Русия да изглежда добре за някои“, отбеляза авторът.

Според автора на статията този обрат на събитията е показател за пълния провал на администрацията на Байдън. И повишаването на популярността на Путин в САЩ не трябва да се приема като случайно.

https://www.easternherald.com/2023/03/05/at-americans-want-a-president-like-putin/

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Нали уж като загубиш спор си признаваш? Защо сега, след като очеизвадно си го загубил, изписа цял чаршаф с работи нямащи нищо общо със спора ни, вместо да признаеш че си изтропал поредната си лъжа тук?

Лъжата беше, че.  Хомосексуален с женски дрехи, не е по опасен от такъв във мъжки? Уточнявай бе шегаджия!

току-що, glen написа:

🇺🇸🇷🇺Все повече и повече американци започват да виждат Владимир Путин като героя и президента, когото биха искали да видят в своята страна. Колумнистът на American Thinker Лора Уелингтън пише за нарастващата тенденция в социалните медии.

Тя отбеляза, че предишната ограничена популярност на руския лидер в Съединените щати се дължи на неговия ангажимент към спорта и здравословния начин на живот. Но напоследък тенденцията се промени. Американците виждат Путин като човек, който се грижи за страната и народа си много повече, отколкото те в Белия дом. Изданието посочва, че подобна метаморфоза е следствие и от недоверието, посято между Байдън и американските граждани.

„Това показва колко отчаян е станал американският народ, как завиждат на лидера на един враг заради неговата предполагаема изключителност и лоялност... „За две години животът стана толкова сюрреалистичен, недостижим и достатъчно луд, че започва бягството в Русия да изглежда добре за някои“, отбеляза авторът.

Според автора на статията този обрат на събитията е показател за пълния провал на администрацията на Байдън. И повишаването на популярността на Путин в САЩ не трябва да се приема като случайно.

https://www.easternherald.com/2023/03/05/at-americans-want-a-president-like-putin/

Да ... Аз не си говоря с американци и не знам. Единия (бивш морски пехотинец) ме молеше да му пратя още видеа как украинските трактори мъкнеха руски скраб .. Беше му много забавно.

преди 8 минути, _sirena_ написа:

329266695_6208967205802284_2045188052364906626_n.jpg

Не си харесваш лицето, нямаш пари за пластична операция? Украинска граната Ф-1 е решението на твоите проблеми (+21): тежки кадри !!!

преди 52 минути, maxthon написа:

Кой бърза да го взима след като може да се ликвидират максимално количество хора спуснати от политическото ръководство на страната. Правилно прочете политическото ръководство пречи да се оттеглят на места, които по-лесно се отбраняват.

Ауу, от "след няколко седмици", до "ама кой бърза" 

на 11.01.2023 г. в 11:29, maxthon написа:

Арестович, ти ли си? Още преди няколко дена започна медийната кампания да се намали най-вече психологическата тежест от Соледар. Нямало значение Соледар, линията Славянск, Краматорск, Константиновка била най-укрепената и т.н. След няколко седмици (ако не и по-скоро) и Бахмут няма да е от значение. А укрепената линия предстои да се разбере дали е такава. Същата такава кампания имаше и при Северодонецк/Лисичанск, имаше и при Мариупол. А нещата както виждаш се случват малко по-малко в нежелана за теб посока, но какво да правиш освен да седиш и да гледаш. Продължавай да се самонавиваш, че град като Соледар е поредния нямащ значение. Е като стигнат до административната граница на Донецка област наистина може вече да няма значение.

Последно, от значение ли е завземането на Бахмут ? Опорките пак катастрофираха една с друга. 

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Лъжата беше, че.  Хомосексуален с женски дрехи, не е по опасен от такъв във мъжки? Уточнявай бе шегаджия!

Не знам с кого ме бъркаш, но аз за тази история за пръв път чувам и не съм взимал отношение по нея. Спорът ни беше относно лъжата, която изтропа в този си пост:

преди 8 часа, Митко Вълчев написа:

Доказва се подкрепа режима на Кремъл. При липса на такава нямат проблем.

Тенисистът Данил Медведев и биатлонистите на Русия с доказана подкрепа към Кремъл ли са, или търпят санкции само защото са руснаци?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.