Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, glen написа:

знам че винаги ще си намерите оправдание за това предателство което правите - все пак мишките се крият някъде при опасност:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Sliderum2 написа:

Май и на теб ще трябва да повтарям докато ти се запише на плочата: Откакто се помня.

Ами тогава не раздавай експертни мнения на ангро.

преди 58 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

В Украйна се изпълнява насилствена мобилизация. Ето тук може да видите цялата статия по този въпрос:

Другаря Путлер скоро ненасилствено ще те мобилизира. 

преди 12 минути, parmobil написа:

Ами тогава не раздавай експертни мнения на ангро.

Ъ, експертно. Къде съм твърдял че е експертно? Чавдарче.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Ъ, експертно. Къде съм твърдял че е експертно? Чавдарче.

Определено съм бил преди теб. Съответно и помня за неща преди теб. А ти си с идеализиран образ как са те водили на луна-парк и всичко преди 1989 г. е било шарено, красиво и дъвка Turbo.

преди 7 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Тази статия не е легитимна. Кои са тези, които са интервюирани, платени актьори ли са? Във всеки случай, статията, която споделяш, няма значение. Тази статия, която аз споделих, представлява подробен и задълбочен анализ, а не някакво си click-bait-ско заглавие, водещо до статия, чиято цел е емоционална манипулация на читателите с цел пропаганда и изкривяване на преценката за реалност.

Смях е залата... Прави впечатление че нещо си намалил дължината на постовете, но не и глупостите в тях...Лошо Седларов, много лошо.

Добро утро червеноармейци!

Много добро попадение първо с мина и след това прекрасна главичка с мината от дрона(+21):

Поне съм обвиняван че само кървища пускам , ще се поправя и ще пусна и малко майтапи. След като филма за Навални спечели Оскар , Конашенков спечели номинация за най-добра комедийна роля. Путин го поздравил и му позволи да не говори глупости 2 дена. В коментарите можете да видите най-доброто от ГОВОРИТЕЛЯ:

Айде да се отчета и тук, понеже се писа и в тази тема за банките в сащ. Signature Bank фалира, това е втората действително фалирала, след Silicone Valley Bank. Взета е под федерален контрол.

преди 10 часа, Sliderum2 написа:

Сега се направи че можеш да мислиш

Комунисте Слидерум, защо не можеш да мислиш ?

Или може би копейките в джоба тежат повече от акъла в главата ?

Май май а ?

О, ержеп, не си спала драга. Следиш ме, за да се опитваш да ме хапеш. По начин подозрително еднакъв с на един гейпросащесср трололинка, който го прилага към Прасчо. О да, ако добре съм запомнил и сравнил начина на писане, 1:1 си с куку1.

преди 9 часа, БаалБек написа:

slavaukr.png

Слидерум

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Неутрално

Те и тука неутралните скандират Расссияяя

преди 8 часа, Филипов написа:

Зехте ли Авдеевка ?

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Айде да се отчета и тук, понеже се писа и в тази тема за банките в сащ. Signature Bank фалира, това е втората действително фалирала, след Silicone Valley Bank. Взета е под федерален контрол.

Злобния Комунист Слидерум, вместо да троли, написа полезен пост.

Е, не е по темата, но съдържа вярна и полезна информация.

Съдържа вярна и полезна информация, но не е по темата.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Слидерум

Те и тука неутралните скандират Расссияяя

Зехте ли Авдеевка ?

Злобния Комунист Слидерум, вместо да троли, написа полезен пост.

Е, не е по темата, но съдържа вярна и полезна информация.

Съдържа вярна и полезна информация, но не е по темата.

То пък ти и другите винаги сте в коловоза. Внимавай, влака идва.

преди 10 часа, miro20 написа:

Да, нормално ежедневие в нацистка фашистка държава в която арестуват за празен лист, за песничка " пусть всегда будет солнце" , за надпис"не на овйната" , за рисунка с гълъб и т.н. и т.н.

Все неща които са цитирани и показвани многократно .

Сиво ежендевие за Рашистан... :) 

Самите руснаци ,съвсем чистосърдечно се ЧУДЯТ ,защо за фейк наказанието е ПО–ГОЛЯМО от убийство /питания в руските журнали/

Институтът за изследване на войната: Руската офанзива срещу Бахмут изглежда буксува

уската офанзива срещу Бахмут изглежда буксува, каза Институтът за изследване на войната в анализ за най-продължителната сухопътна битка от началото на войната в Украйна, предаде АП, цитирана от БТА.

Руската армия и подразделения на частната военна компания "Вагнер"

продължават да извършават сухопътни атаки срещу града, но няма данни за съществен напредък, каза базираният във Вашингтон мозъчен тръст.

В анализа се цитира говорителят на Източната групировка на украинските въоръжени сили Сергий Черевати,

че боевете в района на Бахмут са били по-ожесточени тази седмица, отколкото през предишните.

Украинските войски продължават да удържат Бахмут с цел "да спечелят време" за организиране на контраофанзива

срещу руските сили в района на този град в Източна Украйна, който Москва от миналото лято се опитва неуспешно да превземе с цената на тежки загуби, отбелязва Франс прес.

"Истинските герои са защитниците, които удържат фронта на изток", каза командващият сухопътните войски на Украйна Олександър Сирски.

"Трябва да спечелим време, за да съберем резерви и да предприемем контраофанзива, което ще е съвсем скоро", добави той, цитиран от пресслужбата на украинската армия.

Украинското министерство на отбраната съобщи,

че въоръжените сили на страната са отразили онзи ден "повече от 100 вражески атаки" в основните зони на бойни действия.

https://www.vesti.bg/sviat/ruskata-ofanziva-sreshtu-bahmut-izglezhda-buksuva-6163391

Българският филм/може да се каже/ " Навални" СПЕЧЕЛИ ОСКАР! Светът ще разбере  какви ги върши УБИЕЦЪТ военнопрестъпник путьо.Това е голям шамар за него и престъпна рассия!

Дам, подчинените на сащ мисирчи "български" медии, цитират аналлиз от сащ аналлизатори, които са най-истинните от най-истинните източници на информация в света 

Вече съм около 20 умрели напред, а никой от отбор "Червено знаме" не е пуснал едно странно видео с разстрела на "Предаващи" украинци? Какво ви става бе хора- губите я тази война.

Обявявам награда за първия който го открие!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.