Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 часа, M.Николов написа:

Защо не пращат на Украйна бре?

Защо се делят от демократичната общност?

Защо прибраха нацисткото злато ?

Защо перат парите на престъпници, включително български ?  :P

преди 1 час, gagodrago написа:

"Не е нашата война!"

Междувременно протестиращите скандират "Русия!"

Неутрално

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, glen написа:

Проблема е как това ще се разпространи в ЕС,Япония и Австралия!Видяхме че вече банката на Англия пострада!

Интересно ми е дали ще се повтори 2008-ма. Тогава колапсът на световната икономика започна почти по същия начин.

преди 15 минути, glen написа:

Проблема е как това ще се разпространи в ЕС,Япония и Австралия!Видяхме че вече банката на Англия пострада!

В Россия е спасението, бегом !

преди 1 минута, gagodrago написа:

Интересно ми е дали ще се повтори 2008-ма. Тогава колапсът на световната икономика започна почти по същия начин.

Клаус каза, че следващото нещо,което правят ще направи пандемията на covid да изглежда като нищо?

Да предположим, че това не е друга здравна криза, която произвеждат, а монетарно-икономическа криза?

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Дебнеш дали колегата няма да изброи някои имена на банки у дали тази която ползваш не е в списъка? Ами ако е?

На Сорос банките са стабилни. 

преди 33 минути, Sliderum2 написа:
преди 35 минути, miro20 написа:

Да, нормално ежедневие в нацистка фашистка държава в която арестуват за празен лист, за песничка " пусть всегда будет солнце" , за надпис"не на овйната" , за рисунка с гълъб и т.н. и т.н.

Все неща които са цитирани и показвани многократно .

Сиво ежендевие за Рашистан... :) 

Хубаво изброяваш, богата фантазия.

фантазия ама друг път.

Не знаеше ли  ??

преди 14 минути, N1K17Y написа:
преди 1 час, gagodrago написа:

"Не е нашата война!"

Междувременно протестиращите скандират "Русия!"

Неутрално

Винаги съм се чудил на нашите комунета... наистина ли са толкова наивни, аконе са ... наистина ли са реално толкова тъпи , и какво струва компромиса им със съвестта и морала  да са фенове на очевидно античовешки режими и идеологии ??

преди 10 минути, miro20 написа:

фантазия ама друг път.

Не знаеше ли  ??

Винаги съм се чудил на нашите комунета... наистина ли са толкова наивни, аконе са ... наистина ли са реално толкова тъпи , и какво струва компромиса им със съвестта и морала  да са фенове на очевидно античовешки режими и идеологии ??

Мирко, определено ми изглежда, че богатата ти фантазия тази вечер постига особени висоти. Други такива нагласени сценки имаш ли?

Изглежда че утре„банковата паника“ще превземе САЩ!

Потокът от новини започва да се ускорява бързо,вероятно ще има здраво теглене на пари!
Думите Украйна,Зеленски вече не съществуват,за няколко часа забравиха и за Русия и за чичко Путин!

преди 2 часа, Филипов написа:

преди 1 час, Филипов написа:

толкова ли си зле, че не помниш какво си копнал в прения си пост

Зеленски: Руските сили са загубили над 1100 души в боевете за Бахмут за по-малко от седмица

Руските сили са загубили над 1100 души в боевете за Бахмут от понеделник, заяви днес украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс, предаде БТА.

"За по-малко от една седмица, считано от 6 март, ние успяхме да убием повече от 1100 вражески войници

само в бахмутското направление, необратими загуби за Русия, точно там, близо да Бахмут", каза Зеленски в традиционното си вечерно видеообръщение. Той добави, че Русия е понесла и 1500 души "санитарни загуби", т. е. бойци, които са пострадали толкова тежко, че няма да могат да участват в по-нататъшни военни действия...............

https://www.vesti.bg/sviat/zelenski-schitano-ot-6-mart-nie-uspiahme-da-ubiem-poveche-ot-1100-vrazheski-vojnici-tam-6163396

В Украйна е доста страшно за тези, които отговарят на изискванията за мобилизация.

В Украйна се изпълнява насилствена мобилизация. Ето тук може да видите цялата статия по този въпрос: https://www.rt.com/russia/572751-mobilization-terror-in-ukraine/

Това е демокрация, нали? Украйна е най-демократичната държава, нали?

Украинската олигархия, притежавана от американската олигархия, е готова на всичко, само и само да направи така, че войната да продължи колкото се може по-дълго и да се получават търговски договори и кредити ("дарения"), за да се перат пари и да се облагодетелстват...

преди 1 час, miro20 написа:

Да, нормално ежедневие в нацистка фашистка държава в която арестуват за празен лист, за песничка " пусть всегда будет солнце" , за надпис"не на овйната" , за рисунка с гълъб и т.н. и т.н.

А за празна туба от гориво? 

преди 10 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

В Украйна е доста страшно за тези, които отговарят на изискванията за мобилизация.

В Украйна се изпълнява насилствена мобилизация.

а в русия мобилизацията е доброволна, че чак избяга от русия доста народ:)

Руснаците бягат: "Не искам да убивам и да умирам в Украйна"

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

ето защо умират по много само 3-4 дена им е обучението

https://t.me/Govorit_NeMoskva/5736

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

а в русия мобилизацията е доброволна, че чак избяга от русия доста народ:)

Руснаците бягат: "Не искам да убивам и да умирам в Украйна"

Тази статия не е легитимна. Кои са тези, които са интервюирани, платени актьори ли са? Във всеки случай, статията, която споделяш, няма значение. Тази статия, която аз споделих, представлява подробен и задълбочен анализ, а не някакво си click-bait-ско заглавие, водещо до статия, чиято цел е емоционална манипулация на читателите с цел пропаганда и изкривяване на преценката за реалност.

🇺🇸🇬🇪🇺🇦🇷🇺Грузинският премиер Гарибашвили:

„Знам, че няколко десетки хора са дошли от Украйна. Искам да се обърна към тях – нека нямате илюзии и очаквания, че тук нещо ще се случи. Нищо няма да стане, братя. Искам да пожелая на всички бойци в Украйна да се върнат здрави при семействата си, но ви призовавам да не се поддавате на мръсни провокации. Ние знаем много повече, отколкото те могат да си представят. Държавата днес е на най-високо ниво... докато „Грузинската мечта“ е на власт, ние няма да допуснем втори фронт, това е изключено“,

каза Гарибашвили в интервю за телевизия „Имеди“.

Украйна изпрати бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили в родината му, за да дестабилизира ситуацията в Грузия и да въвлече страната във военни операции...
Благодаря ви за това!
https://t.me/azmilitary11/40602

преди 29 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

В Украйна се изпълнява насилствена мобилизация. Ето тук може да видите цялата статия по този въпрос: https://www.rt.com/russia/572751-mobilization-terror-in-ukraine/

Това е демокрация, нали? Украйна е най-демократичната държава, нали?

Украинската олигархия, притежавана от американската олигархия, е готова на всичко, само и само да направи така, че войната да продължи колкото се може по-дълго и да се получават търговски договори и кредити ("дарения"), за да се перат пари и да се облагодетелстват...

Какво значи насилствена?

"Такава" има и от двете страни и е нормално в 21 век.

Ако след една година все още не си разбрал ще ти ппясня, въпреки че пак няма да разбереш

.Украйна се бие за държавата си.

преди 19 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Тази статия не е легитимна.

например - ти , глен, ефендито, кр, топки на филипов

преди 24 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Тази статия не е легитимна. Кои са тези, които са интервюирани, платени актьори ли са? Във всеки случай, статията, която споделяш, няма значение. Тази статия, която аз споделих, представлява подробен и задълбочен анализ, а не някакво си click-bait-ско заглавие, водещо до статия, чиято цел е емоционална манипулация на читателите с цел пропаганда и изкривяване на преценката за реалност.

Можеш само да си направиш една.... удоволствие с твоите статии!

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Писал съм, че откакто се помня. А аз не помня 50-те години. Едва ли и ти. 

Аз също, но говорехме за сурови зими, нали? А има архиви. И аз пак казвам, че ти с религиозен плам се опита да опонираш с необичайно топла зима, което са пълни глупости според записите на БАН.

преди 28 минути, glen написа:

🇺🇸🇬🇪🇺🇦🇷🇺Грузинският премиер Гарибашвили:

„Знам, че няколко десетки хора са дошли от Украйна. Искам да се обърна към тях – нека нямате илюзии и очаквания, че тук нещо ще се случи. Нищо няма да стане, братя. Искам да пожелая на всички бойци в Украйна да се върнат здрави при семействата си, но ви призовавам да не се поддавате на мръсни провокации. Ние знаем много повече, отколкото те могат да си представят. Държавата днес е на най-високо ниво... докато „Грузинската мечта“ е на власт, ние няма да допуснем втори фронт, това е изключено“,

каза Гарибашвили в интервю за телевизия „Имеди“.

Украйна изпрати бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили в родината му, за да дестабилизира ситуацията в Грузия и да въвлече страната във военни операции...
Благодаря ви за това!
https://t.me/azmilitary11/40602

Вчера за кой ли път разбрахме, че не четеш или не разбираш какво постваш. Защо сега да ти вярваме?

преди 1 минута, parmobil написа:

Аз също, но говорехме за сурови зими, нали? А има архиви. И аз пак казвам, че ти с религиозен плам се опита да опонираш с необичайно топла зима, което са пълни глупости според записите на БАН.

Май и на теб ще трябва да повтарям докато ти се запише на плочата: Откакто се помня.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.