Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, miro20 написа:

тошеффф сникерса

:laughing4:

още не разбрал какво искат украинците и продължава да съпоставя сникерси със оръжия, или в кратце - тъпошеффф.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Викат щабче поело 2 ракетки за обяд. За пръв път го виждам толкова отблизо и ясно:

току-що, kosyo написа:

Викат щабче поело 2 ракетки за обяд. За пръв път го виждам толкова отблизо и ясно:

Бота може да казва всичко. Мен ми прилича на жилищна сграда. Поне да бяха показали, че се използва за каквото се твърди.

преди 3 минути, maxthon написа:

Бота може да казва всичко. Мен ми прилича на жилищна сграда. Поне да бяха показали, че се използва за каквото се твърди.

Така ли ?

Я се виж какво говореше за всяка сграда ? За теб всяка сграда дори в западния Львов на хиляда километри от фронта е... укрепен район

на 15.03.2023 г. в 9:24, maxthon написа:
на 15.03.2023 г. в 9:13, miro20 написа:

А аз се чудя защо така нагло и без свян сривате и изпепелявате до основи всички градове които превземате ...

Всяка сграда се използва за укрепен район. Какво се предполага, че трябва да се случи със сграда използвана по такъв начин?

:laughing4:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, maxthon написа:

Ясно се виужда, че фърчат останки от бивши раснаци! Това е важното - да се ликвидират повече такива

преди 8 минути, miro20 написа:

Първо - в Украйна имаше няколко пъти избори и за Рада  и за Президент. Демократично признати .

...........

Занеш си линка нали  ?

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR3PTSwy1at9wsxvjcZHA51WEOvOzFKsck1UErg78PNIlPdk3yW1Lc4MQG0

Първо - в украйна краварите организираха цветна революция, която свали законно избраният президент.

............

Същият сайт, в който пише че Бочко е за затвора ли? Ти вярваш ли на този сайт?

Президентът на Кения днес обяви на всички граждани, че трябва да се отърват от всички щатски долари, които може да държат, защото те ще станат по-малко струващи след седмици.

Днес по националната телевизия в Кения Руто каза:  „Онези от вас, които държат долари, скоро може да изпаднат в загуби. Така че по-добре направете това, което трябва, защото този пазар ще бъде различен след няколко седмици.

Това зашеметяващо съобщение дава достоверност на СЛУХА, който циркулира повече от година, че 142 държави по света тайно са се съгласили на това, което те наричат "Операция Пясъчния човек".

Тези страни разбраха, че няма нищо, което да подкрепя стойността на щатските долари, и видяха, че Конгресът на САЩ изобщо няма планове за управление на разходите.

току-що, ivottoshev написа:

Същият сайт, в който пише че Бочко е за затвора ли?

Оппааа.. пак искаш да се мацаш във фекалитие си ?

Да повторим ли ОТНОВО че  в сайта има информация за текущи разследвания , което е публична информация, но и че никъде не е писано че е за затвора ?

:)

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Първо - в украйна краварите организираха цветна революция, която свали законно избраният президент.

Да, и това е поредната ти лъжа... ама си свикнал да се мацаш във фейкове и фекалии :) 

нормално за теб .

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Ясно се виужда, че фърчат останки от бивши раснаци!

Как ги разпознаваш? Слагаш очила с нарисуван руснак на тях?

Букурещ и Киев на нож: Румънска сенаторка внесе проектозакон за анексирането на редица райони от Украйна

https://blitz.bg/svyat/bukureshch-i-kiev-na-nozh-rumnska-senatorka-vnese-proektozakon-za-aneksiraneto-na-reditsa-rayoni-ot-ukrayna_news943942.html

преди 8 минути, maxthon написа:

Хм... А чичака с табелката? Не си го спомням да се е снимал за спомен с жилищни сгради несвързани с армията или управлението на окупираните територии, но кой знае може да е с сменил попрището

преди 3 минути, miro20 написа:

Да, и това е поредната ти лъжа...

Лъжа защото е лъжа? Цветната революция си е напълно ясно, че е финансирана от Сащ, Само ти упорито си пак в режим на пълно отрицание.

току-що, maxthon написа:

Лъжа защото е лъжа? Цветната революция си е напълно ясно, че е финансирана от Сащ, Само ти упорито си пак в режим на пълно отрицацие.

Едиснтвеното което е ясно че говориш рашистка пропаганда и лъжи :) 

преди 59 минути, kaldata1 написа:

Пак да питам аз: Ако Русия има правото да си прибере териториите от други държави с рускоговорящи, кво праим с Кърджали, Разград, Шумен и Търговище? 

Ми да нека да бомбардираме в продължение на осем години тези райони и да проверим, а? 

преди 17 минути, insec написа:

още не разбрал какво искат украинците и продължава да съпоставя сникерси със оръжия, или в кратце - тъпошеффф.

Ако нямаше сникерси, нямаше да има и оръжия. Причина - следствие.

На теб обаче причината не ти изнася да я споменаваш и си плещиш само за следствието.

преди 1 час, kaldata1 написа:

Пак да питам аз: Ако Русия има правото да си прибере териториите от други държави с рускоговорящи, кво праим с Кърджали, Разград, Шумен и Търговище? 

Ми да нека да бомбардираме в продължение на осем години тези райони и да проверим, а? 

След като са превзети от осмалиите и обявени османски шериати , ДА , България има право да реагира с военни методи, както те са нахлули .

Или и ти ще плямпаш простотиите как "бандеровците " са бомбардирали невинните мирни недорепублики в Донбас  , ЗАБРАВЯЙКИ че войната там бе ПЪРВО  вкарана от рашистите март месец 2014 г след военната анексия на Крим

Безаналогово ми е. Буряти си дали газката на чмобиките:

преди 25 минути, maxthon написа:

Що си забил кат началниците си 

преди 17 минути, glen написа:

скоро може да изпаднат в загуби.

то може, а и е така - че ти в момента имаш повеч1е долари, а не рубли - май и ти не си вярваш:D

преди 19 минути, miro20 написа:

Оппааа.. пак искаш да се мацаш във фекалитие си ?

Да повторим ли ОТНОВО че  в сайта има информация за текущи разследвания , което е публична информация, но и че никъде не е писано че е за затвора ?

Свободна Европа ли виждам, или очите ме лъжат?

Как джиповете на строителя на "Турски поток" се озоваха при тези, които трябва да го контролират

А тук пак ли е "Свободна Европа"?

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30915604.html

а тук:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30893280.html

или тук:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30866468.html

и тук:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30755504.html

тук:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31037853.html

и тук:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30771366.html

Е, вярваш ли на този сайт, или не?

преди 18 минути, JKirilov написа:

Букурещ и Киев на нож: Румънска сенаторка внесе проектозакон за анексирането на редица райони от Украйна

https://blitz.bg/svyat/bukureshch-i-kiev-na-nozh-rumnska-senatorka-vnese-proektozakon-za-aneksiraneto-na-reditsa-rayoni-ot-ukrayna_news943942.html

Цитат

преразглеждане

анексирането а на светлинни години:D

преди 19 минути, glen написа:

Президентът на Кения ....

след Северна Корея и Еритрея, до Кения ли опряхте - коя ще е следващата дестинация: Сомалия, Етиопия, Хаити?

преди 20 минути, miro20 написа:

Да, и това е поредната ти лъжа... ама си свикнал да се мацаш във фейкове и фекалии :) 

нормално за теб .

Раздаването на сникерсчета на митинг в подкрепа на свалянето на законно избарно парвителство на чужда суверенна държава какво е според теб? А онзи телефонен разговор? Той какво представлява?

преди 13 минути, miro20 написа:

Донбас  , ЗАБРАВЯЙКИ че войната там бе ПЪРВО  вкарана от рашистите март месец 2014 г след военната анексия на Крим

Ми не. Провери хронологията. ПЪРВО беше цветната революция в Киев. До тогава нямаше проблеми нито в Крим, нито в Донбас

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Ако нямаше сникерси, нямаше да има и оръжия.

ако имаше логика, нямаше да бъде тъпошеффф.

Раздаването на сникерсчета на митинг в подкрепа на свалянето на законно избарно парвителство на чужда суверенна държава какво е според теб? А онзи телефонен разговор? Той какво представлява?

И защо да е нещо лошо, раздаването на "Сникърчета"? Може би, защото ти, с рублъе си не си опитвал Сникърс?

Законно избрано правителство, е това, което е одобрено от САЩ - самата територия, няма никакво значение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.