Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

току-що, insec написа:

ако имаше логика, нямаше да бъде тъпошеффф.

Ако имаше аргументи, щеше да ме обориш. Ти обаче такива нямаш и ти остава единственият полезен (според теб) ход - да плещиш глупости.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Законно избрано правителство, е това, което е одобрено от САЩ - самата територия, няма никакво значение

Русия не мисли така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4276

• miro20

4153

• maxthon

3820

току-що, ivottoshev написа:

Ако имаше аргументи, щеше да ме обориш. Ти обаче такива нямаш и ти остава единственият полезен (според теб) ход - да плещиш глупости.

Какво има да се оборва при тебе, бе мамун?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Русия не мисли така.

За пореден път: Какво мисли рассия, никой не го интересува. Няма такава държава

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ivottoshev написа:

А мнението на краварите? То що не се ограничава само до собствената им държава, а се стремят да го налагат по целият свят?

Щото копират Руската империя

преди 58 минути, ivottoshev написа:

Ми да нека да бомбардираме в продължение на осем години тези райони и да проверим, а? 

Ако нямаше сникерси, нямаше да има и оръжия. Причина - следствие.

На теб обаче причината не ти изнася да я споменаваш и си плещиш само за следствието.

Ако нямаше отказ в последният момент от Споразумението за асоцииране на Украйна с ЕС, нямаше да има сникерси.  Причина - следствие.

На теб обаче причината не ти изнася да я споменаваш и си плещиш само за следствието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, ivottoshev написа:

... да плещиш глупости.

ъхъ, аз съм вдигнал оръжие срещу сникерси. Комунделски сдуханяк, никой да няма право на мнение, квот каже руZия това трябва да бъде, ще ядем сникерси само по нова година - разбира се само, който е успял да се уреди с доларчета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, shishmanovp861 написа:

Кой го решава това дали е суверенна държава?

Международните договори, които съседните на Украйна страни надлежно са ратифицирали. Включително и Русия ги е ратифицирала.

преди 6 часа, maxthon написа:

E там имаше Ципсо кампания, която разбира се не е вярна....

Вие и за Херсон така казвахте.

преди 5 часа, kaldata1 написа:

Пак да питам аз: Ако Русия има правото да си прибере териториите от други държави с рускоговорящи, кво праим с Кърджали, Разград, Шумен и Търговище? 

Разменяме ги за Одрин, Лозенград и Цариград.

Ватенките са тъпи като чугуни с петолъчка на челото.

Затуй им викаме чугуни с петолъчка на челото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Ми да нека да бомбардираме в продължение на осем години тези райони и да проверим, а? 

Ако нямаше сникерси, нямаше да има и оръжия. Причина - следствие.

Тъпошеф пак зацикли

Джорджа Мелони ашколсун !

И в САЩ идва Рон Десантис.

Аз доволен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ми не. Провери хронологията. ПЪРВО беше цветната революция в Киев. До тогава нямаше проблеми нито в Крим, нито в Донбас

Е да де. Първо Янукович реши да остави Украйна извън Европа, хората откачиха и го свалиха, оттам Русия вкара зелените човечета в Донбас за подкрепа на справедливия гняв  срещу рептилите, сатанистите и ония с хубавия и дълъг живот. Войната в Донбас се случи СЛЕД КАТО Русия я започна, уплашена от Майдана и предстоящия европейски сценарии за Украйна.

Естония в ЕС, Литва в ЕС, Латвия в ЕС ... иди-доди. Грузия - абе ще я пазим до последно, ама не е чак толкова страшно. Ама Украйна, златната кокошка на СССР, житницата на руский мир ... абсурд. Това е като да изтръгнеш маркова чанта от плеймейтка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Щото копират Руската империя

Ако нямаше отказ в последният момент от Споразумението за асоцииране на Украйна с ЕС, нямаше да има сникерси.  Причина - следствие.

Тези неща се решават на честни избори, не чрез организиран от чуждо посолство преврат.

преди 4 часа, insec написа:

ъхъ, аз съм вдигнал оръжие срещу сникерси. Комунделски сдуханяк, никой да няма право на мнение, квот каже руZия това трябва да бъде, ще ядем сникерси само по нова година - разбира се само, който е успял да се уреди с доларчета.

Не всеки, който е "против" краварите да го играят световни полицаи и да става само каквото те решат е "комунделски сдуханяк". Ти преди да си легнеш, проверяваш ли под леглото за комунделски сдуханяци?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Не всеки, който е "против" краварите да го играят световни полицаи и да става само каквото те решат е "комунделски сдуханяк". Ти преди да си легнеш, проверяваш ли под леглото за комунделски сдуханяци?

Като човек, който недолюбва американската външна политика - има ситуации в света/живота, в които нещата все пак са само черни или бели. Ситуацията в момента е такава - ако не си със САЩ, ЕС, Япония, Австралия, Канада, Нова Зеландия, Индия и Канада, значи просто си против тях. Техните противници искат демонтаж на световната система за сигурност, нов геополитически строй и нова икономическа доктрина за цялото човечество. Няма място за неутралитет, средно положение, "всяка страна има своите доводи" и други хън-мън. Ситуацията е "или-или". 

Защото падне ли Украйна, моментално ще бъдат нападнати Полша, Южна Корея, Тайван и Израел. А това е ТСВ на секундата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, shishmanovp861 написа:

България е била близо до Истанбул по Сан Стефанския мирен договор.Но понеже историята не е важна и не изхождаме от нея се мешат великите сили.

Пак ли този договор ще търкаляме. Вземете прочетете малко каква е ролята на този договор и тези преди и след него. Будапещенско споразумение, лондонско. Много лесно кълвете на евтини номера.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, kaldata1 написа:

Защото падне ли Украйна, моментално ще бъдат нападнати Полша, Южна Корея, Тайван и Израел. А това е ТСВ на секундата.

E това е довода, който се използва постоянно за да се оправдае помоща към Украйна. И разбира се няма и капка истина в него.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Къде, кога? Как пък вярваш на всичко, което ти пуснат в ютуб?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, maxthon написа:

E това е довода, който се използва постоянно за да се оправдае помоща към Украйна. И разбира се няма и капка истина в него.

Къде, кога? Как пък вярваш на всичко, което ти пуснат в ютуб?

Аз мога да ти дам и друг.

Будапещенакият меморандум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, BANKATA написа:

Будапещенакият меморандум.

Един нарушава меморандум, друг нарушава споразумение. Смятам, че са квит нещата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, maxthon написа:

Един нарушава меморандум, друг нарушава споразумение. Смятам, че са квит нещата.

Нали питаше защо се помага на Украйна.

Иначе идиотите винаги биха намерили оправдание за да нападнат някоя страна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, maxthon написа:

Не бих бил толкова убеден. Реваншизмът у Иран и Северна Корея само търси подходящата опора. На всичкото отгоре аятоласите опитват безпрецедентно стопляне с кръвния съперник СА, което си е директна коалиция срещу Израел. 

Не забравяй и за секунда, че на света живеят стотици милиони, чиято единствена цел е да спрат да живеят по начина, по който живеят. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...