Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 34 минути, Без умствен капацитет написа:

ами ако го духне вятъра към Варна:D

Пак ли ще са ти симпатични бандеровците?   Казаците в Донбас защо да нямат право на мнение?   НАТО да не са богоизбрани да се бъркат в този постсъветски спор?   Защо им пука къде щял да бъде Донбас!?   Накрая Китай са печеливши.   

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 часа, miro20 написа:

И защото заповедите им са да затрият от лицето на земята там всичко с цената на всичко  без да се съобразяват с цивилни и т.н.

Отново твое твърдение тип "една жена на пазара каза", "говори се", "в пресата пише"...

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ми да я видим тази съвременна "прорашистка конюктура"

Член сме на ЕС 

Член сме на НАТО

У нас има хАмерикански военни бази

Изгонихме 70 руски дипломати

Не позволихме на руски правителствен самолет да прелети над България на път за Сърбия

Официално решихме да ремонтираме поразените украинските танкове (като се присетя за това, винаги ме напушва смях :D)

Кръстихме тротоара пред руското посолство "Борис Немцов"

Сложихме украински парцал на фасадата на Община София

Имаме си паметник на краварските летци бомбардирали София, но ще бутаме този на Съветската армия, нищо, че такива паметници си седят и в Берлин и във Виена и никой не мисли да ги бута

По големите медии денонощно се прославя Украйна 

Та кое точно каза че ни е "прорашистко" на конюктурата?

На центъра на София стои паметник на окупационната съветска армия, щото "паметници не се бутали". Освен ако не са от Балканските войни, тогава можело. 

Цялата българска енергетика е подчинена на Русия. 

Единствената ни рафинерия е руска и беше на счетоводна загуба десетилетие. 

На протести уж срещу войната в София се веят... руски знамена. 

Столична община се намира на ул. "Московска" , а моралният палач на Левски си има собствена централна улица в София, на всичкото отгоре пресечна на бул. "Васил Левски". 

Въпреки, че от страна на Руската империя в боевете при Шипка участват само полкове от Кременчуг, на честванията се кани само руския посланик. 

Руското посолство до 2022 г. бе назначило 70 готвача и градинари. Много е вероятно наистина сред тях да е имало готвач и градинар. 

В учебната програма на българчетата продължава да се мълчи за създадения от КПСС македонизъм, за идеите за сливане на България с Югославия, както и за поведението на Русия спрямо България в годините след 1978 г. 

преди 15 минути, attj написа:

Пак ли ще са ти симпатични бандеровците?   Казаците в Донбас защо да нямат право на мнение?   НАТО да не са богоизбрани да се бъркат в този постсъветски спор?   Защо им пука къде щял да бъде Донбас!?   Накрая Китай са печеливши.   

Путин - предлага да се ходи на почивка на Крим - интересно ми е ако го предложеш на щерките - дали някоя ще иде:D или ще те погледне с умен поглед:D

https://tourism.interfax.ru/ru/news/articles/96401/

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

Путин - предлага да се ходи на почивка на Крим - интересно ми е ако го предложеш на щерките - дали някоя ще иде:D или ще те погледне с умен поглед:D

https://tourism.interfax.ru/ru/news/articles/96401/

Това е за руснаци.  Моите дъщери виждат -почивки в Гърция и в Турция сега  са доста  по-изгодни спрямо подобни в България.    Сега не е време да посещаваме Украйна, а утре не знаем какво ще е останало от тази държава.  Бандеровците пак ще са извън закона.  Позната ми е тяхната история, бил съм стажант там и съм се прехласвал по украинки.    Преди 35 години. 

преди 37 минути, parmobil написа:

Не ти ли е малко неудобно да се позоваваш на него.

Неукия и невежия имат права отвсякъде - оплаква се Кирчо. Как беше преди, @vpvelev? Чукундури без образование колеха и бесеха.

Не знам дали си запознат, но партията кърмилница е смъкнала образователния ценз за назначаване на учители, защото е "попрекалила" с "народния съд" и са се свършили кадрите.

И Кирчо как щеше си прави далаверите, лихварството и залите при условията преди 1990 г.? Но сега поучава назидателно.

И изобщо, по какъв повод го цитирате в тази тема?

@parmobil, това е дълга тема и не ми се отговаря с няколко изречения, защото с толкова не мога да ти отговоря.

Само за отправка - образованието и здравоопазването тогава беше на много високо ниво, коквото не са сега.

преди 41 минути, parmobil написа:

Чукундури без образование колеха и бесеха.

Това е вярно, за съжаление.

Лошото е че сега махалото отиде в срещуположната посока - хора с образование го използват, за да вземат парите и на бедните. Имаше една такава книга доколкото си спомням: "Как да вземеш парите на бедняка".

преди 44 минути, parmobil написа:

защото е "попрекалила" с "народния съд" и са се свършили кадрите.

Това беше първите години след войната. Анархия и безправие. И в други страни също.

преди 45 минути, parmobil написа:

И изобщо, по какъв повод го цитирате в тази тема?

Дълъг отговор изисква и това. Не ми се пише. Явно не си изгледал клипа. Заради нещо от рода:

oZl8Ggy.png

Това е страхотна карикатура представяща средностатистическия потребител. Много има да се пише и по нея ама не ща. Ако не си го разбрал досега е късно вече.

"Лихвар, млихвар и край. Много е прост и не гледам нищо от него." - казваш ти. Така не става. 

преди 1 час, gagodrago написа:

Экс-разведчик КМП США Риттер призвал граждан Украины поднять мятеж против Зеленского

Офицер разведки морской пехоты США в отставке Скотт Риттер в интервью YouTube-каналу U.S. Tour of Duty посоветовал недовольным политикой Киева украинцам поднять восстание против президента Владимира Зеленского.

«Почему вы сидите сложа руки и ничего не делаете? Если вы разочарованы в правительстве Зеленского, то не бездействуйте», – выступил с призывом Риттер.

Риттер провел параллель с историей США, напомнив о том, как американский народ восстал против британцев, борясь за свою свободу.

3 марта Риттер заявлял, что военные украинской армии могут восстать против украинского лидера из-за критического положения на фронте.

за това руснаците спряха пред Киев-

да покажат на украинците че ще ги подкрепят ако се вдигнат и изгонят наркомана...

те не предприеха нищо....и руснака се изтегли и ги остави да сърбат попарата на зеленясалия продажник и да ги събират от улиците за фронта....

преди 9 часа, miro20 написа:

Вторжението което се случи не след 8 години "бомбили донбас" , а когато жертвите от забуксувалия конфликт  намаляваха и стигнаха за цялата 2021 г до само СЕДЕМ цивилни жертви ?

Тези седем цивилни за цяла година, и то загинали по линията на фронта от взаимните обстрели , оправдават ли масовия геноцид който започнаха рашистите  2022 ? ??

Колко удобно споменаваш само до 2021г.

Спекулантиноооо, я кажи за януари и февруари 2022г. колко са.

Ето ти една статийка от 20. 02. 2022г

https://dnes.dir.bg/svyat/ukrainskata-armiya-obstrelvala-donbas-s-balgarski-granatometi

Цитат

Очевидци съобщиха за агенция Ройтерс за множество експлозии, отекващи в центъра на град Донецк.

.....

От началото на текущото денонощие украинската страна е откривала огън по територията на ДНСР 29 пъти. Общо на територията на ДНР са изстреляни над 425 снаряда, мини и гранати, посочват още от народната милиция на непризнатата република.

преди 10 минути, attj написа:

Това е за руснаци.  Моите дъщери виждат -почивки в Гърция и в Турция сега  са доста  по-изгодни спрямо подобни в България.    Сега не е време да посещаваме Украйна, а утре не знаем какво ще е останало от тази държава.  Бандеровците пак ще са извън закона.  Позната ми е тяхната история, бил съм стажант там и съм се прехласвал по украинки.    Преди 35 години. 

в гадния запад а:D защо не ходят в Калининград:D

преди 46 минути, ivottoshev написа:

Ми да я видим тази съвременна "прорашистка конюктура"

Член сме на ЕС 

Член сме на НАТО

У нас има хАмерикански военни бази

Изгонихме 70 руски дипломати

Не позволихме на руски правителствен самолет да прелети над България на път за Сърбия

Официално решихме да ремонтираме поразените украинските танкове (като се присетя за това, винаги ме напушва смях :D)

Кръстихме тротоара пред руското посолство "Борис Немцов"

Сложихме украински парцал на фасадата на Община София

Имаме си паметник на краварските летци бомбардирали София, но ще бутаме този на Съветската армия, нищо, че такива паметници си седят и в Берлин и във Виена и никой не мисли да ги бута

По големите медии денонощно се прославя Украйна 

Та кое точно каза че ни е "прорашистко" на конюктурата?

Член сме на ЕС  - Бяхме в СИВ. И?

Член сме на НАТО - Бяхме със СеСеСеРе. И?

У нас има хАмерикански военни бази - Имаше СеСеСеРе бази. И?

Изгонихме 70 руски дипломати - Сумарно не сме имали други чужди дипломати.

Не позволихме на руски правителствен самолет да прелети над България на път за Сърбия - ГолЕм праз!

Официално решихме да ремонтираме поразените украинските танкове (като се присетя за това, винаги ме напушва смях )  ...........

Кръстихме тротоара пред руското посолство "Борис Немцов" ... -  А колко улици и булеварди имаме на руски дипломати и военни? Не очаквам отговор, защото ще загубиш.

Сложихме украински парцал на фасадата на Община София - Няма да отговорям на това, защото е унизително на колко места се веят на  СССР и РФ, но не и на царска Русия.

Имаме си паметник на краварските летци бомбардирали София, но ще бутаме този на Съветската армия, нищо, че такива паметници си седят и в Берлин и във Виена и никой не мисли да ги бута -        един паметник и колко на СеСеСеРе? Подчертавам на СеСеСеРе, а не на царска Русия, която заради съвсем личните си нужди ни "освобождава". После не иска да се съединяваме, но това е съвсем друг въпрос. Благодарим на царска Русия до ден днешен, но на СеСеСеРе? Аре, нЕма нужда.

По големите медии денонощно се прославя Украйна  - На постващите тук не виждам да им липсват руски медии. А на теб?

Та кое точно каза че ни е "прорашистко" на конюктурата? - Виж горното.

Вижте с очите си какво представляват скапаните укри - така любими на българските продажници, тролове и подлоги на САЩ, -

това са един скапани убити нацистки комплексари с меки пи шки, които тормозят и тероризират беззащитни жени и деца...

Само Путин ще ги оправи тези боклуци! Да.

Чакаме с нетърпение, когато нацизма и тероризма бъдат изкоренени в Украйна, ще си отворя бутилка шампанско за да го отпразнувам...

https://ok.ru/video/4641102301824

преди 2 минути, gagodrago написа:

тролове и подлоги на САЩ, -

това са един скапани убити нацистки комплексари с меки пи шки, които тормозят и тероризират беззащитни жени и деца...

а родата ти каза ли и че са " тролове и подлоги / това са един скапани убити нацистки комплексари с меки пи шки, които тормозят и тероризират беззащитни жени и деца...

все пак са в съшз с САЩ

преди 8 минути, gagodrago написа:

Вижте с очите си какво представляват скапаните укри - така любими на българските продажници, тролове и подлоги на САЩ, -

Чакаме с нетърпение, когато нацизма и тероризма бъдат изкоренени в Украйна, ще си отворя бутилка шампанско за да го отпразнувам...

https://ok.ru/video/4641102301824

Възмутения дядо-комуняга-русороб, който не мърда и се крие в Европа

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

в гадния запад а:D защо не ходят в Калининград:D

Сега са им интересни страните от ЕС и там е дори по-евтино.    На мен пак ми се ходи в САЩ, а вече  няма да ме пуснат, защото никога няма да се ваксинирам за Ковид.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Точно така донска-папагалке

Попугайчик от Мосейково - кога ще отидеш там?   Сметна ли копейките?  

преди 17 минути, gagodrago написа:

Кога ще пусне Путя от Мосейково

преди 2 минути, attj написа:

Попугайчик от Мосейково - кога ще отидеш там?   Сметна ли копейките?  

преди 4 минути, attj написа:

Сега са им интересни страните от ЕС и там е дори по-евтино.    На мен пак ми се ходи в САЩ, а вече  няма да ме пуснат, защото никога няма да се ваксинирам за Ковид.

значи си за еврото и че рублата е просто за тапети:D

преди 1 минута, Coco1 написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с 6 души и изправени хора

От друга страна е радостно, че само прости хора като папагала коко1 например поддържат войната в Украйна като се радват, че САЩ изпращат оръжия там. Радостно е че само прости и умствено ограничени хора поддържат САЩ и соросоидалните организации. Без да се интересуват САЩ майка си ли търсят в Черно море например.

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

значи си за еврото и че рублата е просто за тапети:D

Руски рубли и турски лири са ти нужни само, ако ще ходиш там при руснаците или при турците.

преди 27 минути, parmobil написа:

Член сме на ЕС  - Бяхме в СИВ. И?

Това как се вързва с твърдението че имаме "прорашистка политическа съвременна българска конюктура"

Член сме на НАТО - Бяхме със СеСеСеРе. И?

Това как се вързва с твърдението че имаме "прорашистка политическа съвременна българска конюктура"

У нас има хАмерикански военни бази - Имаше СеСеСеРе бази. И?

Изгонихме 70 руски дипломати - Сумарно не сме имали други чужди дипломати.

Ако наистина имамхе "прорашистка политическа съвременна българска конюктура", това щеше ли да се случи?

Не позволихме на руски правителствен самолет да прелети над България на път за Сърбия - ГолЕм праз!

Ако наистина имамхе "прорашистка политическа съвременна българска конюктура", това щеше ли да се случи?

Официално решихме да ремонтираме поразените украинските танкове (като се присетя за това, винаги ме напушва смях )  ...........

Кръстихме тротоара пред руското посолство "Борис Немцов" ... -  А колко улици и булеварди имаме на руски дипломати и военни? Не очаквам отговор, защото ще загубиш.

Сложихме украински парцал на фасадата на Община София - Няма да отговорям на това, защото е унизително на колко места се веят на  СССР и РФ, но не и на царска Русия.

Имаме си паметник на краварските летци бомбардирали София, но ще бутаме този на Съветската армия, нищо, че такива паметници си седят и в Берлин и във Виена и никой не мисли да ги бута -        един паметник и колко на СеСеСеРе? Подчертавам на СеСеСеРе, а не на царска Русия, която заради съвсем личните си нужди ни "освобождава". После не иска да се съединяваме, но това е съвсем друг въпрос. Благодарим на царска Русия до ден днешен, но на СеСеСеРе? Аре, нЕма нужда.

Ако наистина имамхе "прорашистка политическа съвременна българска конюктура", кой от двата паметника щяхме да бутаме? Този на армията освободила Централна и Източна Европа (включително и България) от нацисткият ботуш, или този на летците избили над 3000 цивилни български граждани?

По големите медии денонощно се прославя Украйна  - На постващите тук не виждам да им липсват руски медии. А на теб?

На мен не. Липсва ми европейската ценност "свобода на словото", за която иначе сме с две ръце "за"... но само докато нечия гледна точка не започне да става неудобна и почнем да я замитаме под чергата

преди 3 минути, vpvelev написа:

От друга страна е радостно, че само прости хора като папагала коко1 например поддържат войната в Украйна

а Германия подържа ли ее след като пррати наа Украйна танкове - това значе3 лик слред като нищо не и каза като се връща в Германия и ти си

преди 5 минути, vpvelev написа:

прости и умствено ограничени хора

преди 4 минути, vpvelev написа:

От друга страна е радостно, че само прости хора като папагала коко1 например поддържат войната в Украйна като се радват, че САЩ изпращат оръжия там. Радостно е че само прости и умствено ограничени хора поддържат САЩ и соросоидалните организации. Без да се интересуват САЩ майка си ли търсят в Черно море например.

Бабо защо предаде Расия, защо не си там 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.