Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, vpvelev написа:

Браво дядовото. Все по-дълги изречения започна да пишеш.

Сега остана да оправиш смисъла само и си готов за фронте с дрона :)

Бабо, сега сега дядо ли си:giggle1:

преди 1 минута, gagodrago написа:

Тоя гном бълбукащ, мъж ли е, жена ли е, никой не знае. Преструва се на жена, ама май е някакъв сдухан джендър. 

Жена с такъв каруцарски език няма.

Като отидете при Путин ни пишете

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, gagodrago написа:

Тоя гном бълбукащ, мъж ли е, жена ли е, никой не знае.

Явно е нещо по средата :)

Време е да свикнем:

1 март 2023 г., Kremlin.ru, официален уебсайт  на Президента на Руската федерация, Съвместно изявление на Руската федерация и Китайската народна Република:

„Всички ядрени държави не трябва да разполагат ядрени оръжия извън националните си територии и са длъжни да изтеглят всички ядрени оръжия, разположени извън границите им…“

25 март 2023 г., президентът на Русия в ефира на ТВ канал „Россия 24“:

„Москва и Минск се договориха за разполагане на тактически ядрени оръжия в Беларус…“

----------------------------------------

Речта на цар Пу през 2005 в Хага в сградата на Международния наказателен съд.

2 ноември 2005 г., Kremlin.ru:

Ваша чест, г-н председател на Международния съд, уважаеми съдии!

Като възпитаник на руската правна школа, за мен е чест да говоря пред главния съдебен орган на ООН. Тази среща е доста важна. От съществено значение е както за страната ни, така и за по-нататъшното укрепване на престижа на Международния съд.

Специално ще подчертая: Международният съд, неговите решения играят решаваща роля за укрепването и развитието на международните правни принципи и норми, осигурявайки ясно разбиране на правата и отговорностите на държавите, като по този начин влияе положително върху процесите на универсалното право.

Ще го отбележа още веднъж: самият факт, че Международният съд съществува в системата на ООН, е най-важното условие за стабилността и легитимността на тази организация, включително в контекста на цялостна стратегия за противопоставяне на нови предизвикателства и нови заплахи пред човечеството.

Русия се застъпва за засилването на ролята на Международния съд и активно подкрепи включването в окончателния документ на срещата на върха през 2005 г. на закони, потвърждаващи задължението на държавите-членки да решават споровете си с мирни средства, включително чрез Международния съдебен съд.“

????

----------------

Явно е изплискал лигена, а покрай него и феновете му @maxthon, @vpvelev, @glen, @Moriati, @ivottoshev, @_nib_ , @Sliderum2 и още поне десетина.

П.П.

@gagodrago

Как не се намери за толкова години един психиатър да изследва феномена "Български русофили, плюещи Запада и мечтаещи за един вид паста за зъби в магазина, които не желаят да отидат в Русия дори на екскурзия и със зъби и нокти драпат да си пратят детето да учи в иначе разпадащо се според тях общество". 

преди 2 минути, БаалБек написа:

Време е да свикнем:

1 март 2023 г., Kremlin.ru, официален уебсайт  на Президента на Руската федерация, Съвместно изявление на Руската федерация и Китайската народна Република:

„Всички ядрени държави не трябва да разполагат ядрени оръжия извън националните си територии и са длъжни да изтеглят всички ядрени оръжия, разположени извън границите им…“

25 март 2023 г., президентът на Русия в ефира на ТВ канал „Россия 24“:

„Москва и Минск се договориха за разполагане на тактически ядрени оръжия в Беларус…“

----------------------------------------

Речта на цар Пу през 2005 в Хага в сградата на Международния наказателен съд:

Ваша чест, г-н председател на Международния съд, уважаеми съдии!

Като възпитаник на руската правна школа, за мен е чест да говоря пред главния съдебен орган на ООН. Тази среща е доста важна. От съществено значение е както за страната ни, така и за по-нататъшното укрепване на престижа на Международния съд.

Специално ще подчертая: Международният съд, неговите решения играят решаваща роля за укрепването и развитието на международните правни принципи и норми, осигурявайки ясно разбиране на правата и отговорностите на държавите, като по този начин влияе положително върху процесите на универсалното право.

Ще го отбележа още веднъж: самият факт, че Международният съд съществува в системата на ООН, е най-важното условие за стабилността и легитимността на тази организация, включително в контекста на цялостна стратегия за противопоставяне на нови предизвикателства и нови заплахи пред човечеството.

Русия се застъпва за засилването на ролята на Международния съд и активно подкрепи включването в окончателния документ на срещата на върха през 2005 г. на закони, потвърждаващи задължението на държавите-членки да решават споровете си с мирни средства, включително чрез Международния съдебен съд.“

????

----------------

Явно е изплискал лигена, а покрай него и феновете му @maxthon, @vpvelev, @glen, @Moriati, @ivottoshev, @_nib_ , @Sliderum2 и още поне десетина.

@gagodrago

Тия материали ти ли си ги подготвяш или ти ги изпращат?

преди 3 минути, БаалБек написа:

Айде като се пишеш за много умна, защо САЩ не изпълняват горното. А сега се сърдят на Русия.

преди 33 минути, БаалБек написа:

Да му мислят @maxthon и @vpvelev ..и логиката им

Като чуя за правда от украинец и ми се повдига. Мога ли да дойда в Казанлък да имам двоен повод да го направя?

преди 2 минути, vpvelev написа:

Айде като се пишеш за много умна, защо САЩ не изпълняват горното. А сега се сърдят на Русия.

Напиши нещо за Рф и В.В.Пу, което е свързано с последователност, логика, истина и предвидимост.

И тогава задавай тъпи въпроси.

току-що, maxthon написа:

Мога ли да дойда в Казанлък да имам двоен повод да го направя?

Ти не живееш в България и не си чист българин. Извинен си.

преди 24 минути, БаалБек написа:

Речта на цар Пу през 2005 в Хага в сградата на Международния наказателен съд.

Това се е случило преди речта му в Мюнхен нали? Капката, която преля чашата на доверието беше излята именно там.

преди 14 минути, БаалБек написа:

и не живееш в България и не си чист българин.

Винаги съм си мислил, че Казанлък е друга България. Току що показа, че е така. Или поне една малка обособена част от него.

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Как не се намери за толкова години един психиатър да изследва феномена "Български русофили, плюещи Запада и мечтаещи за един вид паста за зъби в магазина, които не желаят да отидат в Русия дори на екскурзия и със зъби и нокти драпат да си пратят детето да учи в иначе разпадащо се според тях общество". 

Айдеее, ново тролско попълнение.

Щом и тоя пращат, значи руснаците са превзели Бахмут @Реджеп Иведик

преди 5 минути, БаалБек написа:
преди 9 минути, vpvelev написа:

Напиши нещо за Рф и В.В.Пу, което е свързано с последователност, логика, истина и предвидимост.

И тогава задавай тъпи въпроси.

Защо САЩ имат ядрено оръжие извън територията си? Глупав въпрос, а? :)

преди 14 минути, БаалБек написа:

Явно е изплискал лигена, а покрай него и феновете му

Забрави да изброиш себе си. 

преди 3 минути, vpvelev написа:

Айдеее, ново тролско попълнение.

Щом и тоя пращат, значи руснаците са превзели Бахмут @Реджеп Иведик

Защо САЩ имат ядрено оръжие извън територията си? Глупав въпрос, а? :)

Така е извън фейсбук групата "България е руска територия" - сблъсъка с истинския живот, в който хората могат да отворят Гугъл Мапс и да видят на какво прилича Русия. 

преди 40 минути, vpvelev написа:

Не се разсейвай, а търси дрон и утре на фронте.

а ти на фронта ли си да защитаваш руснаците

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Така е извън фейсбук групата "България е руска територия" - сблъсъка с истинския живот, в който хората могат да отворят Гугъл Мапс и да видят на какво прилича Русия. 

И на какво прилича Русия?

Не виждаш ли че българите като не ни пускаха през социализъма на запад и си мислехме, че е много хубаво там. Като отидихме и се наядохме на тик-так и банани и взехме да проглеждаме, че има нещо гнило в Дания. Не било толкова хубаво и розово на Запад.

Гледай и брой колко българи ще се върнат тая и другата година от запад.

преди 32 минути, gagodrago написа:

Тоя гном бълбукащ, мъж ли е, жена ли е, никой не знае. Преструва се на жена, ама май е някакъв сдухан джендър. 

Жена с такъв каруцарски език няма.

то като гледат - ти махнй си с неопределен пол. Преструва се на мъж, ама май е някакъв сдухан джендър. 

мъж с такъв каруцарски език няма.- и рода в гейския съюз

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то като гледат - ти махнй си с неопределен пол. Преструва се на мъж, ама май е някакъв сдухан джендър. 

мъж с такъв каруцарски език няма.- и рода в гейския съюз

Не ми се вярва в Бургас да има оФце.

преди 30 минути, vpvelev написа:

Явно е нещо по средата :)

то като гледам и ти не се опреде;лляш - явно си по долу от средата:D

преди 1 минута, vpvelev написа:

Не ми се вярва в Бургас да има оФце.

а на мен ми се вярва в Германия да има овце:D

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то като гледам и ти не се опреде;лляш - явно си по долу от средата:D

Не съм по-долу, а направо съм в края.

Ти мед. сестра ли беше, че забравих?

току-що, vpvelev написа:

Не съм по-долу, а направо съм в края.

Ти мед. сестра ли беше, че забравих?

да знак че си забутан в края - да мед сестра съм, щом това те възбужда:D

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

а на мен ми се вярва в Германия да има овце:D

Ами, пълно е. Затова племеницата се върна.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

да знак че си забутан в края - да мед сестра съм, щом това те възбужда:D

Какво възбужда, направо ме побърква. Жена от Бургас и то мед. сестра... Трябва да се видим да ти кажа какво работи германеца ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.