Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, БаалБек написа:

Подписите са вече на лице.

Русия трябва да плати $5 млрд. на украинската "Нафтогаз"

Започва се....

Русия ще се яви в съда в Хага с трети московски и пети уралски полкове. :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, parmobil написа:

Какви изразни средства и картинки да използвам, за да признаеш или поне да млъкнеш, че Gasum не са осъдени за нищо?

Ако искаш този разговор да приключи има два начина и те са изцяло в твое поле. Подобни заплахи да използваш каквото и да било също не отменя факта, че Газум дължи пари.

току-що, maxthon написа:

Прочети за Римския статут. Няма нужда да измислям нещо, което вече други са направили.

Аз пък казвам че "има как" , независимо дали са подписали или не.

Не се  надявай много на тази вратичка. :) 

Ще плащате за престъпленията, за убийствата, за стотиците сринати градове и села до последната гривна .

:hush:

И няма как да бъде друго разбира се.

Германия до преди няколко години изплащаше репарации за ВСВ, така че и Рашистан очаква подобна съдба.

Свиквайте с тази мисъл и събирайте рублички, а по добре валута че не е сигурно :) 

преди 3 минути, vpvelev написа:
преди 1 час, БаалБек написа:

Подписите са вече на лице.

Русия трябва да плати $5 млрд. на украинската "Нафтогаз"

Започва се....

Русия ще се яви в съда в Хага с трети московски и пети уралски полкове. :)

Ей ся... само да превземат Бахмут за три дня че ги изпоти нещо ....

преди 1 минута, miro20 написа:

Предложи кое е това нещо и как се включва това в думата - законно? И специфично за това решение на съда без юрисдикция ако може.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ако искаш този разговор да приключи има два начина и те са изцяло в твое поле. Подобни заплахи да използваш каквото и да било също не отменя факта, че Газум дължи пари.

Какви заплахи? Gasum не са отричали задължения. Колко пъти да ти го напиша?

Просто ОТКАЗАХА да ги плащат в рубли и арбитражен съд се произнесе в тяхна (на Gasum) полза. Никой за нищо не ги е осъдил!

Какво не е ясно пак?

преди 5 минути, miro20 написа:

И защо не ме доцитираш ? Имаш ли нещо да кажеш за думите и за военокосмическите звездни флотилии на Путлю  , и най вече ми стана интересно, пратихте ли 2019 г човек наМарс или на Луната ?

:giggle1:

За чий гражданин ме мислиш?  Не съм на Руската Федерация.  Ходи ми се в Бразилия -защото не съм бил там.  Кой ще накара федерацията да плаща репарации - някой първо трябва да спечели война срещу същата.   А това не е по силите на НАТО и дори на Китай.  Пишеш отдавна само глупости.

току-що, parmobil написа:

Gasum не са отричали задължения.

И въпреки това не плащат. На мен ми прилича това на директно отричане.

преди 14 минути, miro20 написа:

Имаш ли нещо да кажеш за думите и за военокосмическите звездни флотилии на Путлю  , и най вече ми стана интересно, пратихте ли 2019 г човек наМарс или на Луната ?

Тукашната група ше са първите безаналогови космонавти на луната:giggle1:

преди 5 минути, attj написа:

И защо не ме доцитираш ? Имаш ли нещо да кажеш за думите и за военокосмическите звездни флотилии на Путлю  , и най вече ми стана интересно, пратихте ли 2019 г човек наМарс или на Луната ?

:giggle1:

За чий гражданин ме мислиш?  Не съм на Руската Федерация.  Ходи ми се в Бразилия -защото не съм бил там.  Кой ще накара федерацията да плаща репарации - някой първо трябва да спечели война срещу същата.   А това не е по силите на НАТО и дори на Китай.  Пишеш отдавна само глупости.

Абе кой те пита каква си що си ? Защо ме цитираш като не отговаряш на това което говоря ? Питам те за думите на Путлю и военокосмическите му звездни флотилии и програмите за освояване на Марс и Луната за които говори и щеше да реализира 2019 г .

Нещо за тях имаш ли да кажеш ??

преди 2 минути, Coco1 написа:

Тукашната група ше са първите безаналогови космонавти на луната:giggle1:

Ще Ви питам от Рио с Миро за Мосейково и за Елбруса.   В Бразилия също има интернет.

преди 13 минути, maxthon написа:

Предложи кое е това нещо и как се включва това в думата - законно? И специфично за това решение на съда без юрисдикция ако може.

Много просто . Рашистан се съобразява и започва да изпълнява решенията на международния съд.

Нали разбираш че когато войната свърши, Рашистан няма да е същия ?

Това е другия аспект на войната - че от обикновенна "СВО" за три дена и капитулиране на Киев , нещата отиват точно наопаки - на тотално сътресение в самата РФ , а Украйна от разединена и колеблива - единна като юмрук  и с огромна международна подкрепа.

:)

преди 9 минути, attj написа:

Ходи ми се в Бразилия -защото не съм бил там

Защо не помниш дядо че преди малко беше там! Толкова ли ти е тежко положението

преди 1 минута, attj написа:

Ще Ви питам от Рио с Миро за Мосейково и за Елбруса.   В Бразилия също има интернет.

Питам те за думите на Путлю и военокосмическите му звездни флотилии и програмите за освояване на Марс и Луната за които говори и щеше да реализира 2019 г .

преди 1 минута, miro20 написа:

с огромна международна подкрепа.

:)

10 %  от света.   Това е НАТО.      

преди 3 минути, miro20 написа:

Питам те за думите на Путлю и военокосмическите му звездни флотилии и програмите за освояване на Марс и Луната за които говори и щеше да реализира 2019 г .

Трябва ли да съм запознат?   На мен ми се ходи в Рио.

преди 12 минути, miro20 написа:

Много просто . Рашистан се съобразява и започва да изпълнява решенията на международния съд.

И защо да се съобразява ? Защото трола @miro20 така иска 

преди 16 минути, Banesc написа:

А на Metallica излезе нов албум!

В Русия се карат за броя на жертвите си.

Емили Ратайковски - отново искрена за секса и за ходенето по срещи.

преди 52 минути, maxthon написа:

Само напомням, че това са решения, които няма как да се изпълнят на териториите на Русия и Украйна като страни неподписали се под Римския статут.

Сигурно обаче се отнасят за активи намиращи се извън територията на самая могучая бензиноколонка обаче? Какво ще кажеш по въпроса?

преди 1 час, maxthon написа:

Сега ако и пари не получаваш за тази работа си направо набутан от всякъде.

Завист ли усещам или съмнение? @glenппочерпи за рекламата

преди 40 минути, miro20 написа:

Казах да се включва в думата законно. Позицията на Русия спрямо Римския статут я знаеш.

преди 13 минути, kosyo написа:

Сигурно обаче се отнасят за активи намиращи се извън територията на самая могучая бензиноколонка обаче? Какво ще кажеш по въпроса?

Някой намери ли ги, че нещо се бяха изгубили? И пак да попитам къде са 300 млрд., къде 12 трилиона (според Вашингтон пост)?

преди 12 минути, maxthon написа:

Казах да се включва в думата законно. Позицията на Русия спрямо Римския статут я знаеш.

Тук вече аз имам съмнения-сериозни.

Любовни отношения между руZнаци на фронта (+21).

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1646524910515400711?s=20

Мир и любов цари на фронта. Намерено видео на телефон.

преди 29 минути, parmobil написа:

А на Metallica излезе нов албум!

Още преди месец гледах в Тубата клип "If Darkness Had a Son", а днес гледах клип на "72 Seasons".

Самите песни стават, но няма по глупаво направени клипове в историята на музиката  :no-no: 

РазочаровАх се :(

преди 3 минути, kosyo написа:

Немците са казали ОК на Полша за Миговете

Ако нямат поне хиляда от тях даже и не споменавай, че има изобщо самолети.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.