Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, kosyo написа:

:) Добър опит ама не ти се получи...

всичко ми се получи

винаги ми се получават нещата 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, _sirena_ написа:

Какви "откраднати деца , бре ?? М ? 

Вие ЧЕТЕТЕ ли какво Поствам Тук или си правите волни програми , докато ме няма ??? 

Аз дадох ли МАТЕРИАЛ , където се ОПРОВЕРГАВА тази западна опорка на Чудовищата и то от американски журналист ???

Ти къде беше ??? Защо не знаеш ? М ? 

Или мен като ме няма и почвате да дрънкате простотиите си щото няма кой  да ви обори , а ??? 

Дадох ли това аз ?  Ти чете ли го ? 

Е, аз на някакъв репортер заведен незнайно къде ли да вярвам или на официалният представител в ООН на Русия който каза че щели да върнат децата. Ако няма отвлечени деца какво ще връщат тогава ?

Тези деца какви са ?

https://news.bg/int-politics/ukrayna-si-varna-31-detsa-ot-rusiya.html

Ти като жена би трябвало да имаш малко повече съчувствие по такива въпроси, ама....

"Официално" "Вагнер" срещу "Поток" - за сега само минус 2 позиции.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Тези деца какви са ?

Не са отвлечени ако това ти е мисълта.

преди 9 минути, maxthon написа:

Ух колко глупости написали на едно място. Ако имаше толкова много нефт и газ в Сирия, нямаше сега САЩ да седят там и да охраняват директна кражба на ресурсите в източна Сирия. Никаква аналогия не може да откриеш с тук нали? Няма как да е нещо по-различно. В Кремиковци злато не може да се преработва. По официални книги и Лукойл нямаше печалба.

Не са глупости. Дадох сравнение, че щом сме имали Кремиковци, значи сме имали достатъчно тежки индустрии, че една златодобивна да не е пречило да се развие. Комунягите не е да не са си имали хал хабер кво стопанисват 45 години. И не ме интересува никаква Сирия. А за лукойла не съм специалист. Говорих ти конкретно за златото, че всичките политици го дъвчат, при това най-вече копейките, а нито един не излезе в интернет (ако толкоз се правят, че я цензурирали темата, въпреки че ефирно време бол) с официални документи и т.н.. Да представи пред камерите. Има имунитет, има и как да си поиска охрана. Значи може да има два варианта, или са тежко зависими, или са страхливци, щом не го правят. И двата варианта не са хубави. Но аз смятатм, че има и бая смели хора, нищо няма да ги спре да раздуят случая с доказателства, ако имаше такива. Е, що няма такива политици или будни краждани ми кажи? Всичко е само някакви пасквили в тип сайтове "скандално1234.нет" наблъскани с реклами.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Говорих ти конкретно за златото, че всичките политици го дъвчат, при това най-вече копейките, а нито един не излезе в интернет (ако толкоз се правят, че я цензурирали темата, въпреки че ефирно време бол) с официални документи и т.н.

Е каквото и да се дъвче факта, че получаваме унизително ниско концесионно възнаграждание е налице. И разбира се това не е само в тази област и ти много добре го знаеш.

преди 14 минути, kosyo написа:

тази валидна ли е че има подпис и печат - одобряваш ли?

И това не е мобилизация ако това се мъчиш да намекнеш. За наборна служба чувал ли си? Знаеш ли, че все още я има в Русия? Подобна призовка имаше и последния път другия образ не успял да докаже, че има мобилизация в един от линковете, които пусна. Там даже малко по-ясно си личеше, че става дума за наборна служба.

преди 16 минути, maxthon написа:

Е каквото и да се дъвче факта, че получаваме унизително ниско концесионно възнаграждание е налице. И разбира се това не е само в тази област и ти много добре го знаеш.

Не ми отговори на въпроса кой политик имаше топки да покаже с факти, а не само да дъвка темата, за да разлайва електората? Това "получаваме унизително ниско концесионно възнаграждание" е налице само ако се докаже. Кой го доказа за 30 години? Иначе всеки може да лае като копейка и да твърди каквото си иска. Извади документи, покажи... То така и аз мога да ти кажа, че Дисниленд е в ущърб на България и ни пречи по някакъв начин и има конспирация и да наточим вилите и запалим факлите, но без факти няма да е честно.

преди 11 минути, maxthon написа:

И това не е мобилизация ако това се мъчиш да намекнеш. За наборна служба чувал ли си? Знаеш ли, че все още я има в Русия? Подобна призовка имаше и последния път другия образ не успял да докаже, че има мобилизация в един от линковете, които пусна. Там даже малко по-ясно си личеше, че става дума за наборна служба.

Никога не вникваш в детайлите - това червения печат викаш е нормално?

преди 8 минути, Гражданин написа:

Не ми отговори на въпроса кой политик имаше топки да покаже с факти, а не само да дъвка темата, за да разлайва електората?

Не задавай въпроси на които всеки знае отговора. Нямат топки. Или поне тези участвали в управлението на страната.

преди 8 минути, kosyo написа:

Никога не вникваш в детайлите - това червения печат викаш е нормално?

Детайла тук не е в печата. Абсолютно навсякъде в законодателствата на всяка страна е уредена тази материя за отговорност ако не се явиш при получена повиквателна. Дали ти го напишат с текст или с печат е едно и също. Още повече, че това е и призовка за явяване на медицинска комисия. И се правиш на пределно луд, че не знаеш какво е това. А може пък и да не знаеш...

преди 11 минути, maxthon написа:

Не задавай въпроси на които всеки знае отговора. Нямат топки. Или поне тези участвали в управлението на страната.

Ми значи тия политици за нищо не стават дето са в момента в парламента. И няма такова нещо като неучаствали в управлението на страната, когато са стигнали до банките в Народното събрание. Толкова договорки си правят на затворени врати, могат да вкарат законопроекти и т.н.. Кво стана с копейките, толкова врякаха за концесии и т.н., за да настървяват хората, ся за никакви концесии не говорят, нито законопроекти вкарват. Значи може с нахалство към прогрес (да седнеш на депутатската банка), ма вече кат си там дори не опитваш да стане, даже ако трябва 10 пъти да си ползваш депутатските възможности да бутнеш закона, а току-виж събереш подкрепа. Че нали си там като депутат да буташ законите, за които са те вкарали твоите избиратели, тогава трябва да концентрираш енергия да правиш именно това. Не да чопкаш теми, за да си в светлините на прожектора. (очевидно не ти де, не си депутат). Оня ден гледах клипове със Сидеров от преди 10-на години. Ми че той е същия като копейката, постоянно плашеше с въвличането на България във война я на Балканите, я с Иран, я с Русия... Едно и също. Направо от един учебник учат тия политици дето се правят на най-загрижени за народа с кво да омайват, после никакви ги няма.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Ми значи тия политици за нищо не стават дето са в момента в парламента.

Сега ли стигна до този извод? Е никога не е късно....

преди 42 минути, maxthon написа:

Макстъне соц-боте от Мосейкове, а така брани вождовете че пенсията и допълнителните левчета могат спрат 

преди 4 минути, maxthon написа:

Сега ли стигна до този извод? Е никога не е късно....

Мислех, че харесваш копейката понеже мисля, че някаква такава нотка бях усетил при писането ти. Но ето, че ме поправи.

Лъжливият ПростоКиро  дали дари една своя заплата на Украйна  чрез дарителската сметка в Нигерия???

преди 6 минути, Coco1 написа:

Макстъне соц-боте от Мосейкове, а така брани вождовете че пенсията и допълнителните левчета могат спрат 

Прочете ли  горе в дясно какво пише: Приложение 1 и нататък....? И да си го прочел няма как да осъзнаеш какво значи. Даже вече започна и да ме местиш по други населени места. Днеска нормата на ушити плюшени папагалчета изпълни ли я, че реши да се явиш в работно време да ръсиш глупости?

преди 3 минути, maxthon написа:

Прочете ли  горе в дясно какво пише: Приложение 1 и нататък....? И да си го прочел няма как да осъзнаеш какво значи. Даже вече започна и да ме местиш по други населени места. Днеска нормата на ушити плюшени папагалчета изпълни ли я, че реши да се явиш в работно време да ръсиш глупости?

Соц-бот ти си копейка-фейкомет 

преди 5 минути, Coco1 написа:

Е нали цялата трупа постоянно го повтаряте и забравяте детайла защо.....

преди 1 минута, maxthon написа:

Е нали цялата трупа постоянно го повтаряте и забравяте детайла защо.....

Соц-бот, защо си копейка-фейкомет. 

преди 1 час, Banesc написа:

Малко е несериозно настоящ културист-бивш сводник, изнесъл лекция на тема "Интимното окосмяване на жената" да прави геополитически анализи. Спрете с Киро Брейка, Венци Чикагото и Киро Скалата, защото много ви олекват тезите.

Все едно Митьо Очите се окаже "Слава Украине" и аз да го плесна тук. Какво точно доказвам - че тезата ми споделя с малоумни престъпници? 🤔

Гуркин се изказва за миналото на Донецк. Странни работа са се случвали общо взето, но на отбор "Червено знаме" няма да им хареса :) "Освободатили" -ха-ха-ха

преди 25 минути, Coco1 написа:

Нищо не ти се разбира - защото така и не успях да те науча да говориш, ти избяга нанякъде като отлетя от терасата ни . Как не те е изял някой гладен гларус!?       Май чак до Мосейково си стигнал.   Виж какво правят хората     https://www.dnes.bg/usa/2023/04/26/vashington-podgotvia-rezoliuciia-za-vryshtane-na-granicite-na-ukraina-ot-1991-g.567780

Сега Въоръжените сили на Украйна имат  танкове,  бронетранспортьори  и нови подразделения, обучени и оборудвани от американците и от силите на НАТО.    Украйна се готви да започне контранастъпление против руските войски през май, пише "Ню Йорк таймс", позовавайки се на американски официални лица.   Без решителна победа, подкрепата за Украйна от страна на Запада може да отслабне, а Киев да се окаже под натиск -  могат да поискат начало на сериозни преговори с Русия за прекратяване или замразяване на войната.  А Зеленски ще иска още много пари и оръжия -това е новата му роля. За местното население в югоизточна Украйна никой от Запада не мисли.  Затова потокът от повечето  бежанци е към Русия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.