Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 27 минути, attj написа:

Нищо не ти се разбира

Защо не си учил

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Coco1 написа:

Защо не си учил

Че кой се учи от своя си папагал?   

преди 22 минути, Coco1 написа:

Защо си папагал

Ты ничего не понимаешь, неважно на каком языке тебе это написано.  Попугайчик!

преди 1 минута, attj написа:

Ты ничего не понимаешь, неважно на каком языке тебе это написано.  Попугайчик!

Бъъъъъър комунделе-папагал

И тука дрон-камикадзе си вършее, РЕБ явно пак не е сработил:giggle1:

преди 1 час, kaldata1 написа:

Малко е несериозно настоящ културист-бивш сводник, изнесъл лекция на тема "Интимното окосмяване на жената" да прави геополитически анализи. Спрете с Киро Брейка, Венци Чикагото и Киро Скалата, защото много ви олекват тезите.

Все едно Митьо Очите се окаже "Слава Украине" и аз да го плесна тук. Какво точно доказвам - че тезата ми споделя с малоумни престъпници? 🤔

тва да не ти е  америка

тук всеки разбира   от неща в няколко сфери

дори и ти

макар че се изказваш неподготвен 

Кокича се радва когато някъде някой са убили -добре, че избяга, за какво ми е такъв папагал?

Добре че не са включили РЕБ-а че иначе как щяхме да се радваме тия клипчета (+21):

преди 1 час, Coco1 написа:

Защо си папагал

Зацикли нещо :) Гълтай бързо един хап :)

преди 36 минути, Banesc написа:

тва да не ти е  америка

тук всеки разбира   от неща в няколко сфери

дори и ти

макар че се изказваш неподготвен 

Със сигурност не се смятам за геополитически експерт, камо ли да правя видеа за Украйна, БРИКС, Г-7, в кой лагер отива Индия и какво бъдеще я чака Индонезия, малко след като съм говорил за предимствата на окосмените женски гениталии. 🤔

Такива пенкилери могат да бъдат само сутеньорите. 

Пак казвам - призива ми да филтрирате чии словесни чекии публикувате е напълно неангажиращ - ако искате, направо направете едно коментарно студио с малко педофили, изнасилвачи, серийни убийци и наркопласьори от ЦСЗ и бистрете битката за Бахмут, воаяжите на Лавров в Африка и инфлацията в Аржентина. Не мога да ви спра. 

преди 2 минути, kaldata1 написа:

ако искате, направо направете едно коментарно студио с малко педофили, изнасилвачи, серийни убийци и наркопласьори от ЦСЗ

Е който му се занимава да говори за западни ценности нека го прави.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

бистрете битката за Бахмут

Тя вече кажи-речи приключи. За едната страна от нея просто гледат на символиката както винаги и гледат да не се случи падането на града преди една дата. разбира се за сметка на животите на хората си.

преди 7 минути, Coco1 написа:

Бабо спиртния дух пак заговори

Много си зле дядовото. Явно няма спасение за теб.

преди 13 минути, Coco1 написа:

Бабо спри спирта, че си обърка пола

Моя пол си го знам и не си го сменям, ама ти явно си забравил какъв ти беше твоя :)

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Ти разлика м/ду двете не можеш да покажеш

Според теб ,ако има разлика трябва да ТОЧНО това което искаш ти !Той да НЕ знае техните договори ? Или ти ги знаеш?  Единствено разлика има в районите ,където се добива . В рассия е пълна скръб ,а тук в тези изоставени преди райони СЕГА се живее добре,защото се ИНВЕСТИРА в инфраструктура  и се дават добри заплати на работещите. Това е РАЗЛИКАТА.

Твоята нежна душа може да си мисли ,че като ПОДЧЕРТАВАМ с главни букви аз крещя. Престанал съм това да го правя от поне 40 години ,когато напуснах държавната работа ,където заради гафове на  мои подчинени го отнасях. Сега няма на кого да крещя освен на мен си. Пиша с тук с главни букви за да подчертая ГЛАВНОТО,някой го правят с дебело черно,други го подчертават ,трети го оцветяват ,на мен така ми е по-лесно! Въпреки всичко приеми ,ако искаш или не моите извинения!

преди 1 минута, bigiadri написа:

Твоята нежна душа може да си мисли ,че като ПОДЧЕРТАВАМ с главни букви аз крещя.

Подчертаване се прави така, а не ТАКА.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Че на кой му пука за някакъв си съд без юрисдикция?

На путлер му пука ,защото Европа за него е завинаги ЗАТВОРЕНА страница,а беше време  когато го посрещаха на червени килими .Абсолютен ТЪПАК ,да ама заради него обикновените руснаци страдат.

Спрете земята - искам да сляза. Бежанец от ЛНР отишъл да работи в Московска област, заедно със семейството си. Един ден  го отвлекли с кола (чужда марка е много важно) и го заставили да работи заедно с още 26 човека на детска градина. Успял да избяга заедно с един от Белорусия,  въпреки охраната. Абсолютно съм уверен че и за това ще намерите някакво оправдание :

https://www.mk.ru/incident/2023/04/26/pokhishhennyy-na-vokzale-bezhenec-iz-lnr-rasskazal-o-rabstve-v-podmoskove.html

Поздрав за отбор "Червено знаме" че си сипвам

преди 1 минута, bigiadri написа:

На путлер му пука ,защото Европа за него е завинаги ЗАТВОРЕНА страница,а беше време  когато го посрещаха на червени килими .Абсолютен ТЪПАК ,да ама заради него обикновените руснаци страдат.

цял живот му се разминава и всичко щеше да му се размине, при това със безпрецедентна лекота, и баш накрая такъв брилянтен автогол да направи, майсторско изпълнение образец за най- висока класа на оркска глупендерщина - то явно не случайно е речено, прост като на даринка путинката.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.