Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Аз ли трябва да кажа колко са според Пригожин или самият той да го направи? Аз те упътих къде да гледаш индиректно за какво става дума.

Е хайде де помогни ми малко. Друго си е той да го каже през твоята уста - така се затвърждава 2-но казаното-  1:5 ли беше? - Да/Не ми върши работа също

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Coco1 написа:

Веднага замазаха, че са свалили бикините ватниците. То не е от сега.

Ето това е истинско сваляне на гащите :

https://tass.ru/politika/17628133

Другаря Пу дал правото да се свалят временно  санкции срещу украинци и украински компании.

преди 3 минути, kosyo написа:

Ето това е истинско сваляне на гащите :

https://tass.ru/politika/17628133

Другаря Пу дал правото да се свалят временно  санкции срещу украинци и украински компании.

Няма неистинско сваляне на бикините, нещата са много сериозни за ватенките на глобално ниво. 

Вчера  мисля ,че в Събеседник , пишеше какво доносничество се е развихрило в рассия.Човек изхвърлял боклука  и намерил една реклама за доброволец на фронта и я изхвърлил с боклука, естествено бил арестуван след  донос,една баба санитарка се изпуснала и казала в стола ,че Зеленски е  красив и остроумен  и естествено била арестувана, момиче била вързала  със синьо -жълта лента  косата  си и естествено била арестувана ,журналистката  казва  ,че при такива доноси анонимните доносници сигурно са повече от 4 милиона  и се пита какво движи всичко това.Иронично казва ,че с настъпването на пролетта  ще има и донос за дъгата!

В  концертна зала " Октябарская" в Петербург ,където са имали концерти известни изпълнители, директорката която преди се пишела като много добра приятелка на Ала Пугачова,  взела че свалила портрета на Ала  . Когато журналисти я запитала  защо го е направила ,тя казала че е видяла някакво петно на  портрета ,после се коригирала като казала ,че ще се прави реконструкция и взела че свалила всичките портрети.  Заради едно петно във фоаето на залата няма да има повече портрети.

Внуците на авторите на известни  съветски  песни от ВСВ  НЕ искат СЕГА тези песни да се изпълняват  по случай деня на победата.

Много интересни неща  се случват с произведенията на изкуствата в музеите   в окупираните от руснаците  територии . Пише за изчезнали картини струващи милиони долари на Куинджи и Айвазовски и други автори  ,броят на такива арт предмети/ като например 13 килограмовата библия на  Мартин  Лутър и  др/ изчезнали ,ограбени са стотици хиляди.

Форматите на световно -известните  шоута като " Голос" и др. били забранени от притежателите им , забранява се изпълненията на западни певци и състави. Сигурно ще минат на китайски изпълнители?/сМех/

Такива прекрасни неща стават в руския мир.  

преди 38 минути, Coco1 написа:

Всеки те подминава като пътен знак, соц-бот

Какви пътни знаци гледаш, ти не беше ли летящ нанякъде папагал?  

преди 2 минути, attj написа:

Какви пътни знаци гледаш, ти не беше ли летящ нанякъде папагал?  

Червена бабо готви се да ти се радват бандеровците

преди 16 минути, bigiadri написа:

С две думи свободни съчинения. На килограм при това.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Е запиши си бандеровец де. Друг вариант няма освен ти да му се радваш. Но така от разстояние, че близки срещи (не от трети вид) може да не са много приятни. Ще се случат иначе едни неща описани много добре от актьора Камен Донев.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Ама и те ли са долетели до Мосейково като теб?  Я покажи някои снимки.  А довчера не бях ли дядо!?

преди 7 минути, maxthon написа:

Е запиши си бандеровец де. Друг вариант няма освен ти да му се радваш. Но така от разстояние, че близки срещи (не от трети вид) може да се са много приятни. Ще се случат иначе едни неща описани много добре от актьора Камен Донев.

Бот, за вас платените-червени- баби ще има много наЧини тепърва да ви се радват бандеровците

преди 4 минути, attj написа:

Ама и те ли са долетели до Мосейково като теб?  Я покажи някои снимки.  А довчера не бях ли дядо!?

преди 1 минута, maxthon написа:

С две думи свободни съчинения. На килограм при това.

Zа твое  сведение РУСКИ ТРОЛ, тези неща ги пишат в  " Събеседник" официален  руски  журнал. Там в горния ми пост  може да съм избрал НЕ толкова трагични ,смешни неща ,по-точно голямата простотия ,която в момента цари в рассия ,но  9 години колония за Сергей Валентинович Коклов  си е  една ГОЛЯМА човешка трагедия . Съдът му я дава за това  ,че той в ЧАСТЕН телефонен разговор се изказал против войната. Адвокатът му казва ,че ако в кухнята  на своя апартамент ,кажеш че си за мир и прекратяване на войната ,може да те осъдят. Майката след присъдата на сина си казва" Серьожа, 9 години!   След 9 години  няма да те видя!  Няма да доживея..."  Е това НЕ са прекрасни неща !

преди 5 минути, Coco1 написа:

Бот, за вас платените-червени- баби ще има много наЧини тепърва да ви се радват бандеровците

Зомби апокалипсис ли се очаква? Това е варианта да има бандеровци и да излизат от гробовете. Да знаеш и теб няма да подминат...

преди 1 минута, maxthon написа:

Зомби апокалипсис ли се очаква? Това е варианта да има бандеровци и да излизат от гробовете. Да знаеш и теб няма да подминат...

Като съветски чугун не се напрягай, а очаквай.

преди 5 минути, bigiadri написа:

Zа твое  сведение РУСКИ ТРОЛ, тези неща ги пишат в  " Събеседник" официален  руски  журнал. Там в горния ми пост  може да съм избрал НЕ толкова трагични ,смешни неща ,по-точно голямата простотия ,която в момента цари в рассия ,но  9 години колония за Сергей Валентинович Коклов  си е  една ГОЛЯМА човешка трагедия . Съдът му я дава за това  ,че той в ЧАСТЕН телефонен разговор се изказал против войната. Адвокатът му казва ,че ако в кухнята  на своя апартамент ,кажеш че си за мир и прекратяване на войната ,може да те осъдят. Майката след присъдата на сина си казва" Серьожа, 9 години!   След 9 години  няма да те видя!  Няма да доживея..."  Е това НЕ са прекрасни неща !

Журнал с главен редактор намиращ се извън Русия. Каква гаранция можеш да ми дадеш в такъв случай, че ми съобщаваш реални "трагични, смешни неща"?

преди 5 минути, Coco1 написа:

Като съветски чугун не се напрягай, а очаквай.

В очакване съм, на Годо. Знаеш какво е това нали?

преди 15 минути, maxthon написа:

Не забравяй за щатските биолаборатории.. Абе какво стана нали аха да покажат всички доказателства а още само Дилянчето се мъчи да върже 2 доказатества по разни полу-кабеларки. Няма ли да ги видим най-после тия неща. Ако може преди натовските генерали от разните му там бункери?

Дронове някакви в подмосковието - това вече е ежедневие...

https://lenta.ru/news/2023/04/27/dronedrone/

преди 14 часа, Anneliese написа:

ДВА, ЦЕЛИ ДВА ОТВРАТИТЕЛНИ ЧАСА НЯМАХМЕ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИНТЕРНЕТ, НИТО ТЕЛЕВИЗИЯ!

НАДЯВАМ СЕ НА ТОТАЛЕН РАЗГРОМ  ЗА УКРОНАЦИСТИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ!

ЕДНО ТАКОВА "ДЕМОКРАТИЧНО" МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ ЗАСЛУЖАВАТ САЩ!

ТОЛКОВА СЪМ БЯСНА,  ЧЕ МИ ИДЕ ДА УБИВАМ - БУКВАЛНО!

НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ЗАБЪРКВАМЕ ВЪВ ВОЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пускайте новини от фронта и стискайте палци нацистите да са претърпели адски загуби!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Когато САЩ преживеят такъв катарзис, повече никога няма да ни спират достъпа до медии!

545365730_nuclear_explosion_mushroom_clo

Ами берковското княжество май е под санкции та затва ви спират нета хихи

преди 1 час, bigiadri написа:

завръщането на съвеЦкия цоциализъм, в пълната му прелест - честито на печелившите :bye1: ще се видим пак след още 50 години ...... поне.

преди 34 минути, insec написа:

завръщането на съвеЦкия цоциализъм, в пълната му прелест - честито на печелившите :bye1: ще се видим пак след още 50 години ...... поне.

Колко смяташ да живееш?   На мен това в Бандеристан ми прилича на немския националсоциализъм отпреди близо век.  Покойният ми дядо им е бил фен навремето.    В Русия си е бъркотия и там винаги има всякакви.   Сега се сетиха да помагат на донските казаци в Донбас  -заради новооткритите там  находища на природен газ, въглища и разни  руди.  Иначе местното население е предимно руско и има право на самоопределение.

преди 14 часа, Anneliese написа:

На мен ми е много интересно в кои ли други части на България за два часа не е имало интернет и телевизия............ едва ли сме само ние..............

Жалко е, че още има хора, живеещи си в 90 - те години на 20 век и твърдо вярващи за всичко на американците и американското посолство. Останалите хора вече прогледнахме какво представлява САЩ,  какво представлява Запада, и не искаме да сме част от техния извратен свят.

Представяте ли си,  във форум за майки, няколко жени открито се гордееха , че оръжейната ни индустрия работи и хората имат работа и се надяват войната да не спре. Отврат! На тия са им важни парите (точно те не са работещи там), но не им пека къде отиват снарядите. На мен пък ми пука! Не желая да се замесваме в каквито и да е войни и да си цапаме ръцете с кръв и престъпления срещу човечеството.  Лично аз винаги съм ценяла мира, в който живеем, учителката ни по история в основното училище също ни учеше да се гордеем с това, че от Втората световна война нататък България изобщо не воюва. Учителите очакваха от нас да продължим това.

За мен всеки, който иска страната ни да участва в тази война, не е българин!

Сменяй дилъра!

преди 5 часа, _sirena_ написа:

Тъкър Карлсън се канеше да разкрие елитен педофилски кръг, преди да бъде изгонен

Тъкър Карлсън беше уволнен от Fox News, въпреки че беше тяхната най-популярна звезда и водещ на кабелни новини с най-висок рейтинг в историята. Уволнението дойде само дни след като Fox News Corp на Рупърт Мърдок се споразумя за 787,5 милиона долара в съдебно дело за клевета с Dominon Voting Systems, в което Карлсън изигра главна роля.

Огромна бомба е на път да избухне, напълно оправдавайки Тъкър и доказвайки, че е прав за всичко. Тази бомба е толкова мощна, че доказва, че така наречените „теоретици на конспирацията“ са прави за всичко и разкрива дълбоката държава и основните медии като компрометирани по най-лошия възможен начин.

Карлсън беше в спор с висшето ръководство на Fox News в продължение на месеци след смелото си решение да разкрие лъжите в основата на разказа на истаблишмънта около изпитанията срещу J6.

И има много лъжи.

Всички мейнстрийм медии се подписваха от един и същ лист с химни, покривайки елита, но Тъкър излезе сам и представи доказателства, доказващи, че протестиращите са преследвани жертви на корумпирани правоприлагащи институции, които са били отвлечени от елитите.

Fox News, собственост на Рупърт Мърдок, който случайно е член на Световния икономически форум, нареди на Карлсън да спре и да се откаже от репортажи за J6.

https://thepeoplesvoice.tv/tucker-carlson-was-about-to-expose-elite-pedophile-ring-before-being-ousted/

Я да видим сега кой приюти Карлсън :

CNN ОТХВЪРЛИ ЛЕМЪН, ЗА ДА ОТВОРИ ПЪТ НА ТЪКЪР! Според този източник тайно се договаря пет годишен договор за 250 милиона долара между Тъкър Карлсън и CNN. Сумата включва привличането на целия продуцентски екип на Карлсън в CNN. Това ще завърши визията на Крис Лихт за превръщането на CNN обратно в централа за рейтинги. Крис Лихт = Chris Licht - Chairman and Executive officer of CNN World Wide from April 2022. Рейтингът на новините по кабелна телевизия за понеделник, 24 април, разкрива, че FOX News е загубил над един милион зрители само първата вечер без Тъкър Карлсън.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11504121/CNN-boss-Chris-Licht-forced-hire-extra-security-gutted-hundreds-network-staff.html?fbclid=IwAR205W8nrEtwK_tGszgNuhCJxvsyLBz_L7YHGxC-yA5hAGGxK7hhkTByWaU

Там в момента тече преструктуриране и уволнения. С членовете на Управителния съвет беше много трудно да се работи, тъй като те имат обратни канали към ФБР, хората на Клинтън, Сорос, които оказват натиск върху тях. Те са защитени от мощни къщи на адвокати на висшия елит, които имат преки връзки с главния прокурор на САЩ и съдиите от Федералния съд, които приемат указания от глобалистките елити. ▪️Изпълнителният директор Крис Лихт беше принуден да наеме допълнителна охрана, поставена пред корпоративния ну офис на 17-ия етаж, след като уволни стотици служители на мрежата. Известни водещи сега търсят нови работни места, за да спасят кариерата си. Едно от най-големите съкращения

Кой зомбира българите !

https://en.wikipedia.org/wiki/Central_European_Media_Enterprises

https://www.segabg.com/hot/category-media/sobstvenikut-na-nova-tv-se-sporazumya-i-za-vestnicite-na-peevski

Зад Драган Шолак, който няма собствено финансиране, стои финансовият американски гигант за дялови инвестиции “Kohlberg, Kravis, Roberts & Co. L. P.” (KKR), ръководен от бившия шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс.

"Каквото ви кажем - това е ИСТИНАТА " ! 

и после що имало Зомбирани амеби по форуми , села и паланки ?! 

Ти му подаваш материал , то ти вика - "не може , не е вярно , по бтв и нова не казаха така " 

Верните източници за дебили и малоумни са тези горепосочените !

И после чакайте тези облъчените невестулки да се Пробудят ?!

Кауза Пердута !

16831870_1409985559042541_4611611847915405170_n.jpg

Медиите и подкупните журналя се оказаха най-силното и подмолно оръжие на глобалните-гей-новоредовци. Шепата мръсници, които искат да управляват целия свят или ако не могат да го унищожат.

Започвам да гледам CNN да видим дали ще имат "топки" да се изправят свещу тиранията. И да кажат, че царя е гол.

преди 2 часа, Coco1 написа:

Червена бабо идват идват бандеровците

Пак не казваш къде идват,  дори и снимка няма. 

преди 3 часа, bigiadri написа:

Вчера  мисля ,че в Събеседник , пишеше какво доносничество се е развихрило в рассия.Човек изхвърлял боклука  и намерил една реклама за доброволец на фронта и я изхвърлил с боклука, естествено бил арестуван след  донос,една баба санитарка се изпуснала и казала в стола ,че Зеленски е  красив и остроумен  и естествено била арестувана, момиче била вързала  със синьо -жълта лента  косата  си и естествено била арестувана ,журналистката  казва  ,че при такива доноси анонимните доносници сигурно са повече от 4 милиона  и се пита какво движи всичко това.Иронично казва ,че с настъпването на пролетта  ще има и донос за дъгата!

В  концертна зала " Октябарская" в Петербург ,където са имали концерти известни изпълнители, директорката която преди се пишела като много добра приятелка на Ала Пугачова,  взела че свалила портрета на Ала  . Когато журналисти я запитала  защо го е направила ,тя казала че е видяла някакво петно на  портрета ,после се коригирала като казала ,че ще се прави реконструкция и взела че свалила всичките портрети.  Заради едно петно във фоаето на залата няма да има повече портрети.

Внуците на авторите на известни  съветски  песни от ВСВ  НЕ искат СЕГА тези песни да се изпълняват  по случай деня на победата.

Много интересни неща  се случват с произведенията на изкуствата в музеите   в окупираните от руснаците  територии . Пише за изчезнали картини струващи милиони долари на Куинджи и Айвазовски и други автори  ,броят на такива арт предмети/ като например 13 килограмовата библия на  Мартин  Лутър и  др/ изчезнали ,ограбени са стотици хиляди.

Форматите на световно -известните  шоута като " Голос" и др. били забранени от притежателите им , забранява се изпълненията на западни певци и състави. Сигурно ще минат на китайски изпълнители?/сМех/

Ами напълно реално  да са такива руснаците сега. По подобен начин и германците са били увлечени от национал социалистическата идеология на Хитлер .

В соц лагера и у нас също процъфтяваше доносничеството , а някои откровенно се "престараваха" в угаждачество към партията.

преди 4 часа, kosyo написа:

И този пак са го разжалвали:

FutahOzXsAIkB8y?format=jpg&name=large

Това е част от ПЛАНА!

Красноречиво самопризнание за "успехите " на рашистите :) 

А тролченцата рашисти нека ревът  :)

преди 4 часа, Anneliese написа:

Направо да почва открито Третата световна! То не се издържа вече!

Нямам търпение за деня, в който ще разстреляме и избесим всички национални предатели и войнолюбци!

А тези, които приемат военните кървави пари - всичко най - лошо да им се случи! Гниди!

БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ МИР И ЦИВИЛЕН ЖИВОТ!

Е, недей така, какво ще правим без вас, копейките и промитите психо-нацистки ??

:giggle1:

преди 5 часа, Anneliese написа:

Стига клипчета, дайте и новина в текст какво е станало снощи на фронта.

рашистите настъпват отрицателно

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.