Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 34 минути, _sirena_ написа:

Тези деца са Спасени от руснаците , защото децата нямат вина за тази война ! 

Ако бяха ги оставили по родните места безпризорни щяха да ги убият същите тези нацисти , които защитаваш и после да обвинят Путин и Русия , че те са го направили . 

За да има да вият членестоногите  колко са Безпощадни тези руснаци и как избиват децата на Украйна !

Плоски и умопомрачителни са ви всички опорки западни , написани като за малоумни и деградирали Съзнания . 

Ако имаше малко Интелект щеше да си зададеш въпроса

Бе чакай малко бе на кого да вярвам ? 

На Уроди , които ме карат да ям буболечки , искат да ми сложат генно-модифицирана течност , която пробутват за ваксина , педофили - изверги , които искат да узаконят педофилските бракове , понеже и педофилите имали видите ли нужда от Любов !!

На Изверги , които правят био-лаборатории за вируси , с които после да заразяват човечеството и да Налагат Контрол и Локдауни , да съсипват икономиките на държавите и да изискват рестрикции  , които да убият стандарта и естествените нужди на собствените си народи и поданици ???!!!

Джендърство , трансхуманизъм , хаос , безредие , удар по образованието , наркотици , забрана за нормален живот , храна , вода , въздух !  

На тях ли избра да вярваш ? 

На тези хиени хищници , които откак са създадени клатят света във войни и пандемии и изтребват човечеството бавно и Брутално ? 

Които искат пълен контрол и власт над всички ? 

Тези , които с подмолни интриги насъскват света да гледа накъдето те пожелаят и правят всички военни манипулации , за да влизат като "сини каски " да раздават правосъдие , а истинската им цел е да направят цветни революции и да поставят техни пионки начело , които после да им позволят легално да изнесат богатствата на страната , която са нарочили ? 

На тях ли вярваш ? 

Не ми казвай , че не си запознат !  Маса материал сме оставили тук в тази тема .

Ако ти вярваш на тези уроди , то значи си умствено изостанал .   Нещо като аватарът ти . 

Сигурно не знаеш , ама да ти кажа

Най-Мощният отличителен белег на Автентичните Българи е бил СПРАВЕДЛИВОСТТА !

Във ВАТИКАНА  е съхранен един документ - "Аноним на Хазе " - който казва за Автентичните Българи следното

"Българите бяха някога най-справедливият от всички народи и затова градове и племена се присъединяваха към тях доброволно !" 

Да ти кажа ли защо ? 

Защото Българите нямаха данъчна система !

Българите се събираха всяка година и всеки разстилаше какво е спечелил !   

Колкото повече , толкова по-висш пост и Уважение се даваше !

Никой не си е помислял даже да укрие - това би било липса на Чест и Достойнство ! 

А те са били Достойни Хора ! 

Накрая са вземали толкова , колкото им е нужно , Останалото са го раздавали на нуждаещите се ! 

Такива са били Древните Българи !   Затова много племена са се натискали сами да са във тяхната държава !

Къде е тази Чест и Достойнство у вас сега ? 

Да слугувате на уроди и да им лижете седалищните части и да се срамувате , че сте родени българи ??? 

Да бягате да слугувате на чужди народи и да подскачате , че те живеели по-добре , вместо да се обедините и да построите желаният Рай в България ? 

И не само това , ами скачате на бой само при мисълта , че заради някои патриоти може да загубите правото да излизате навън и да Робувате на чужди нации ??? 

Ами не сте Българи бе , кво да ви кажа ....

Четеш ли ме мен ?   АЗ НОСЯ АВТЕНТИЧНИЯТ БЪЛГАРСКИ ДУХ ! 

Гледайте и се Учете !  

От мен лъха Сила , Достойнство и Чест !     Истински Войн !    

Запечатайте този Образ в Съзнанието си и се стремете да станете поне малко , колкото мен .

Имаме оръжие и раздаваме на нуждаещите се.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, _sirena_ написа:

Гледайте и се Учете !  

ДВА, ЦЕЛИ ДВА ОТВРАТИТЕЛНИ ЧАСА НЯМАХМЕ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИНТЕРНЕТ, НИТО ТЕЛЕВИЗИЯ!

НАДЯВАМ СЕ НА ТОТАЛЕН РАЗГРОМ  ЗА УКРОНАЦИСТИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ!

ЕДНО ТАКОВА "ДЕМОКРАТИЧНО" МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ ЗАСЛУЖАВАТ САЩ!

ТОЛКОВА СЪМ БЯСНА,  ЧЕ МИ ИДЕ ДА УБИВАМ - БУКВАЛНО!

НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ЗАБЪРКВАМЕ ВЪВ ВОЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пускайте новини от фронта и стискайте палци нацистите да са претърпели адски загуби!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Когато САЩ преживеят такъв катарзис, повече никога няма да ни спират достъпа до медии!

545365730_nuclear_explosion_mushroom_clo

преди 49 минути, Anneliese написа:

ДВА, ЦЕЛИ ДВА ОТВРАТИТЕЛНИ ЧАСА НЯМАХМЕ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИНТЕРНЕТ, НИТО ТЕЛЕВИЗИЯ!

като ти казвам, че си набелязана от цру и те следят, ти майтап си мислиш - според мен си купи билет за москва за всеки случай, че както е тръгнало, като нищо може и да те навестят, а после вече става страшно.

На мен ми е много интересно в кои ли други части на България за два часа не е имало интернет и телевизия............ едва ли сме само ние..............

Жалко е, че още има хора, живеещи си в 90 - те години на 20 век и твърдо вярващи за всичко на американците и американското посолство. Останалите хора вече прогледнахме какво представлява САЩ,  какво представлява Запада, и не искаме да сме част от техния извратен свят.

Представяте ли си,  във форум за майки, няколко жени открито се гордееха , че оръжейната ни индустрия работи и хората имат работа и се надяват войната да не спре. Отврат! На тия са им важни парите (точно те не са работещи там), но не им пека къде отиват снарядите. На мен пък ми пука! Не желая да се замесваме в каквито и да е войни и да си цапаме ръцете с кръв и престъпления срещу човечеството.  Лично аз винаги съм ценяла мира, в който живеем, учителката ни по история в основното училище също ни учеше да се гордеем с това, че от Втората световна война нататък България изобщо не воюва. Учителите очакваха от нас да продължим това.

За мен всеки, който иска страната ни да участва в тази война, не е българин!

преди 18 часа, Гражданин написа:

До ся една сериозна организация не съм видял да излезе със счетоводните книги и да покаже.

Сметната палата достатъчно сериозна организация ли е за теб или...тя не се брои?

:hush:

преди 9 часа, BANKATA написа:

Призвежда таратанци.

Сега ще преминат изцяло на азиатски внос, за което не си произвеждат.   Не, че роднините ми в САЩ не си купуват корейски коли, телевизори, перални, хладилници, смартфони и т.н. Все ми хвалят Хюндай и Самсунг. Качествено и изгодно им е.    Световните оценки са, че Путин е прекратил упадъка на Русия  след управленията на Горбачов и на Елцин.   

преди 4 часа, insec написа:

като ти казвам, че си набелязана от цру и те следят

Степан Бандера е в Берковица

преди 4 часа, Anneliese написа:

На мен ми е много интересно в кои ли други части на България за два часа не е имало интернет и телевизия

Перник

преди 13 минути, attj написа:

Сега ще преминат изцяло на азиатски внос, за което не си произвеждат.   Не, че роднините ми в САЩ не си купуват корейски коли, телевизори, перални, хладилници, смартфони и т.н. Все ми хвалят Хюндай и Самсунг. Качествено и изгодно им е.    Световните оценки са, че Путин е прекратил упадъка на Русия  след управленията на Горбачов и на Елцин.   

На кого са тези световни оценки? attj, ivotoshev и компания.

Русия се превърна в зомбирана кочина. Във война са която хич не върви добре за тях, загубиха най-големият си пазар ЕС, половината от съседите и ги мразят.

преди 4 часа, Anneliese написа:

На мен ми е много интересно в кои ли други части на България за два часа не е имало интернет и телевизия............ едва ли сме само ние..............

Жалко е, че още има хора, живеещи си в 90 - те години на 20 век и твърдо вярващи за всичко на американците и американското посолство. Останалите хора вече прогледнахме какво представлява САЩ,  какво представлява Запада, и не искаме да сме част от техния извратен свят.

Представяте ли си,  във форум за майки, няколко жени открито се гордееха , че оръжейната ни индустрия работи и хората имат работа и се надяват войната да не спре. Отврат! На тия са им важни парите (точно те не са работещи там), но не им пека къде отиват снарядите. На мен пък ми пука! Не желая да се замесваме в каквито и да е войни и да си цапаме ръцете с кръв и престъпления срещу човечеството.  Лично аз винаги съм ценяла мира, в който живеем, учителката ни по история в основното училище също ни учеше да се гордеем с това, че от Втората световна война нататък България изобщо не воюва. Учителите очакваха от нас да продължим това.

Понякога е странно как някои майки имат по-големи топки от повечето мъже тук, ама...какво да се прави.

Но пък е странно как мрънкате срещу даването на оръжие но не и срещу изпратените руснаци в Украйна.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Русия се превърна в зомбирана кочина. 

Това тъжно определение е вярно за Украйна.  В Русия обичайният живот си продължава.    След контранастъплението, украинците  не само няма да постигнат  заявените цели за „възстановяване на границите от 1991 г.“, но тогава Украйна със  САЩ и НАТО  ще се изправят пред труден избор: какво да правят по-нататък?

преди 5 минути, attj написа:

Това тъжно определение е вярно за Украйна.  В Русия обичайният живот си продължава.    След контранастъплението, украинците  не само няма да постигнат  заявените цели за „възстановяване на границите от 1991 г.“, но тогава Украйна със  САЩ и НАТО  ще се изправят пред труден избор: какво да правят по-нататък?

До преди войната съм работил с украинци, молдовци и руснаци, и знам що за стока са. Дори молдовците са по-кадърни от руснаците. Също като по съветско време цялата им държава е къща от карти. Всеки знае че е зле, но не иска да го признае. Ще се сгромолясат като през '89 понеже това си им е в природата.

преди 51 минути, BANKATA написа:

Всеки знае че е зле, но не иска да го признае.

Безобразията сега са само в Украйна.   Уж спонтанен Майдан с преврат до какво доведоха.     Бандеровците съвсем забравиха за милионите руснаци в държавата си.   Сега ще свикват трудно с последствията за грешките си.   Руснаците са много, не трябваше да ги бъркат с унгарското, румънското или с полското малцинство.    Руският винаги е бил втори официален език там - щом вече  няма да бъде, значи Украйна ще е с други граници.  Просто е. 

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото нахлухте бре !!!

Нъл затуй са борим, за да ви изгоним

Точно ти пък кои ще гониш?   Донските казаци защо да са още в Бандеристан?   Нормално е да са при волжските и кубанските казаци, които са в Русия.   Там няма бандеровци.

преди 6 часа, Anneliese написа:

Имаше износ на интернет към Украйна вечера за 2 часа, че трябваше да им се огранизират едни взривове край Петербург и на още едно място. Съжаляваме за причиненото неудобство.

преди 17 минути, Coco1 написа:

Бандеровците скоро ше те потърсят

И ти ли ще гониш казаците от Донбас?  Браво!

преди 18 минути, Coco1 написа:

Много скоро идват бандеровците

Вземи да ги заведеш в Мосейково да се лекуват.

преди 21 минути, attj написа:

Вземи да ги заведеш в Мосейково да се лекуват.

Пеи тебе идват бабо, много обичат комунистките от КПСС БКП

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.