Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, BANKATA написа:

Питай циганите.

Казвай....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Едва ли ще си промениш мнението. Ама ето какво е казал руският постоянен представител в ООН:

https://clubz.bg/134427

Не е изненадващо.  Много смесени бракове има в Украйна.    Не трябваше да има никакви военни операции.   А Путин е държавен глава на РФ  с имунитет и не подлежи на никакви съдебни определения.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

С нареждане за арест за кражба на деца

От съд без юрисдикция това нареждане е едно правно нищо.

преди 5 минути, attj написа:

Не е изненадващо.  Много смесени бракове има в Украйна.    Не трябваше да има никакви военни операции.   А Путин е държавен глава на РФ  с имунитет и не подлежи на никакви съдебни определения.

Няма ли да коментираш откраднатите деца, другото го остави.

ПП: Малко безаналогова техника

Голямо постижение голяма работа.

Няколко години по-рано из арабската пустия:

libya16.jpg

Руския РЕБ е малко като Арматата на фронта-всички са чували за него  ама не само го виждали на фронта още(освен в клипчетата с разрушаването и де):

https://twitter.com/PaulJawin/status/1651095718671654913?s=20

преди 3 часа, miro20 написа:

Не се интересуваш, няма значение, но "да си кажеш"  :giggle1:

Чукча писатель чукча не читатель :) 

Ами ето затова си фейкомет насран спекулант и плямпало :) 

И пак не можеш да кажеш каква е разликата. Що бре, г-н Насраний? Да не е защото опорката за случая още не е измислена?

преди 4 минути, maxthon написа:

От съд без юрисдикция това нареждане е едно правно нищо.

Това е поредна глупост на западната пропаганда.  Войната все някак ще приключи, а Донбас и Крим няма повече да бъдат в Украйна.   

Успокоих се - парад по случай победата поне в Москва ще има - цели 125 единици техника.

РЕБ-а е готов също :)

https://twitter.com/markito0171/status/1651097423559680001?s=20

Дано да не станат гафове само

РЕБ-а е на ON (+21):

Танк или БМП с ескплозиви - ефектно денацифициране:

Бая височко хвърли куполата..

преди 8 минути, attj написа:

Това е поредна глупост на западната пропаганда.

А вече започна и нова вълна. Дедоларизацията било пък китайска пропаганда и такова нещо не се случва.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

И пак не можеш да кажеш каква е разликата. Що бре, г-н Насраний? Да не е защото опорката за случая още не е измислена?

Защото сравняваш реалните огромни и напълно истински кражби и начин на живот на рашисткия елит и престъпна военна хунта на рашистката олигархия с фейкове за "канадското световно ограбване на века"

:giggle1:

преди 1 час, kaldata1 написа:

Тия поне не развяват знамена със свастики в името на "неутралитета" и "мира с Хитлер". 

Не са се сетили да им пратят от Германия  :giggle1:

Иначе лозунгите и транспарантите са красноречиви и с еднакви със сегашните, текстове. Само дето са за сегашния изрод от Кремъл и неговата военна хунта.

А ето икакви са руските генерали

Да припомня че и Шойгу никога не е ходил в казарма....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Защото сравняваш реалните огромни и напълно истински кражби и начин на живот на рашисткия елит и престъпна военна хунта на рашистката олигархия с фейкове за "канадското свеотнво ограбване на века"

Той не знам какво сравнява, но ти го правиш и в единия случай нямаш никакви данни, но го окачествяваш като "реалните огромни и напълно истински кражби", а в другия случай имаш напълно официални данни и го наричаш фейк.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Кой е г-н Насраний ?

Не виждаш ли, че задава въпрос и има отговор от форумен участник. Мен това ми прилича на легитимация.

преди 2 минути, maxthon написа:

Той не знам какво сравнява, но ти го правиш и в единия случай нямаш никакви данни, но го окачествяваш като "реалните огромни и напълно истински кражби", а в другия случай имаш напълно официални данни и го наричаш фейк.

Пак е точно обратното. Цитирам ФАКТИ и отчети на фирмата, с цифри от рода на 30-60 млн , плюс няколко статии за златодобива.

А това че преди Путлю нямаше милиардери, а при него станаха 100-на , си е общоизвестен факт, цитиран от Форбс и т.н. в класациите.

Всичките приятели наПутлю от мафиотския му кръг са милиардери .

Отделно знаем стандарта на живот на руската провинция, па дори и големите градове.

Въобще не прилича на стандарт на държава в която чистите приходи от продажба на природни ресурси и богатства стигаха рекордни стойности от рода на 1 млрд$ на ден.

Затова и съмкоментирал - всеки месец ако Путлю позлатяваше едно руско село , сега Рашистан щеше да е с шейхове и стандарти като в СА , Кувейт и подобни... :)  Но уви ... Всичко се краде от рашистката мафия и олигархия.

Текущите отрицателни рашистки успехи :

преди 10 минути, miro20 написа:

Защото сравняваш реалните огромни и напълно истински кражби и начин на живот на рашисткия елит и престъпна военна хунта на рашистката олигархия с фейкове за "канадското световно ограбване на века":giggle1:

Това ли е опорката? Само това ли можахте да измислите :giggle1:

Милиардерът Х е взел на концесия находище на "алмази" в Русия и дава нищожен процент от печалбата си на държавата.

Милиардерът Y е взел на концесия находище на злато в България и дава нищожен процент от печалбата си на държавата.

Аз питам каква е разликата м/ду "Х" и "Y", а ти ми плещиш за начин на живот и военни хунти :laughing4:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Това ли е опорката? Само това ли можахте да измислите :giggle1:

Милиардерът Х е взел на концесия находище на "алмази" в Русия и дава нищожен процент от печалбата си на държавата.

Милиардерът Y е взел на концесия находище на злато в България и дава нищожен процент от печалбата си на държавата.

Аз питам каква е разликата м/ду "Х" и "Y", а ти ми плещиш за начин на живот и военни хунти :laughing4:

Това си е твоя опорка бре. Само ти ги плямпаш тези сравнения и фейкове :)

преди 20 минути, maxthon написа:

А вече започна и нова вълна. Дедоларизацията било пък китайска пропаганда и такова нещо не се случва.

Атакуваха Макрон, че ходил чак до Пекин да сключва договори в китайски юани.   Имаме и в България солиден внос от там на какво ли не - може и на нас да ни се наложи същото.

преди 8 минути, miro20 написа:

А това че преди Путлю нямаше милиардери, а при него станаха 100-на , си е общоизвестен факт, цитиран от Форбс и т.н. в класациите.

А това че през същият период в Кравария милиардерите се увеличиха с повече какво означава? 

преди 10 минути, miro20 написа:

Пак е точно обратното. Цитирам ФАКТИ и отчети на фирмата, с цифри от рода на 30-60 млн , плюс няколко статии за златодобива.

E чети хубаво какво ти се пише. Именно данни има за Дънди и го наричаш фейк. За другото данни нямаш и е най-голямата кражба на света. Само, че когато има данни може да се сравнят с подобни или други концесии по света.

преди 12 минути, miro20 написа:

Текущите отрицателни рашистки успехи

Ураааа Украинска математика...

току-що, miro20 написа:

Това си е твоя опорка бре. Само ти ги плямпаш тези сравнения и фейкове :)

Кое е лъжа в поста ми?

Това че нямаш логичен отговор на поставеният въпрос не го прави опорка, а само неудобен за Тролската централа :)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Това че нямаш логичен отговор на поставеният въпрос не го прави опорка, а само неудобен за Тролската централа 

Логиката е, че едното е най-голямата кражба в човечеството, другото е напълно нормално нещо.

преди 45 минути, maxthon написа:
преди 57 минути, miro20 написа:

E чети хубаво какво ти се пише. Именно данни има за Дънди и го наричаш фейк. За другото данни нямаш и е най-голямата кражба на света. Само, че когато има данни може да се сравнят с подобни или други концесии по света.

Е чети като ме цитираш де. дал съм цифри по назад.

А, забравих че вие, фейкометите сте на принципа чукча не читатель чукча писатель :)

Еий на и тошефффф фейкомета си плямпа ли плямпа за "великото канадско ограбление"

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, BANKATA написа:

Няма ли да коментираш откраднатите деца, другото го остави.

ПП: Малко безаналогова техника

Голямо постижение голяма работа.

Няколко години по-рано из арабската пустия:

libya16.jpg

Какви "откраднати деца , бре ?? М ? 

Вие ЧЕТЕТЕ ли какво Поствам Тук или си правите волни програми , докато ме няма ??? 

Аз дадох ли МАТЕРИАЛ , където се ОПРОВЕРГАВА тази западна опорка на Чудовищата и то от американски журналист ???

Ти къде беше ??? Защо не знаеш ? М ? 

Или мен като ме няма и почвате да дрънкате простотиите си щото няма кой  да ви обори , а ??? 

на 10.04.2023 г. в 22:59, _sirena_ написа:

Американски журналист посети предполагаем „лагер за отвлечени украински деца“ в Москва и обвини в лъжа МНС 

"

Международният наказателен съд (МНС) издаде заповед за арест на руския президент Владимир Путин, обвинявайки го в „незаконно депортиране“ на украински деца в мрежа от лагери в Русия. Заповедта се основава на доклад на Yale HRL – център, който се финансира от Държавния департамент на САЩ, показа разследване на американската медия Gray Zone. Американският журналист Джереми Лофредо, съавтор на статията, е посетил един от въпросните лагери, спонсорирани от руското правителство. Той обвини в лъжа и манипулация твърденията на МНС.

Центърът за деца „Донбас Експерс“ е разположен в околностите на Москва. Лофредо се е срещнал с младежи от разрушени от войната региони в Денецк и Луганск, които получават безплатно музикално обучение и са благодарни, че са в сигурна среда.

Кво става бе , тролски гадинки ???  М ? 

Нещо да кажете ??   Нали подскачахте , че Путин депортирал украинските деца с нечисти цели ?

Преглед на журналистите от Grayzone на доклада на Yale HRL установява, че съдържанието на документа противоречи на много твърдения, съдържащи се в заповедта на Международния наказателен съд. Той също така притиворечи на изявленията на неговият директор Натаниел Реймънд, направени пред медиите.

В интервю с американския журналист Лофредо директорът на Yale HRL допълнително опроверга твърденията, които направи в интервю за CNN за масова „ситуация със заложници“ в Русия, признавайки, че повечето от лагерите, които е изследвал, са били културни програми, подобни на „плюшени мечета“. Той разкри и сътрудничеството си с американското разузнаване.

https://obektivno.bg/amerikanski-zhurnalist-poseti-predpolagaem-lager-za-otvlecheni-ukrainski-decza-v-moskva-i-obvini-v-lazha-mns-video/?fbclid=IwAR1dmvtFeERtM-5a0RcpJUuzyALvOo5-esuOzMRa2MV08342sOfQfdoYnhk

Още една Лъжа и Манипулация Разкрита и то от Американски , забележете , журналист !!!

Дадох ли това аз ?  Ти чете ли го ? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.