Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

5b01f9d-rostovska.jpg

Дрон атакува петролна фабрика в Ростовска област на Руската федерация

През нощта в района на село Киселивка, Красносулински район, в завода за нефтопродукти в Новошахти, безпилотен летателен апарат се разби в конструкцията на междуцеховия надлез на завода , след което гръмна!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, (__._.__) написа:

Елате да ми кажете как се влиза в чужда къща без причина?

Къщата не е чужда, а си е руска, а причини много. Повечето хАмерикански.

преди 20 минути, (__._.__) написа:

Като не знаят какво да правят започват да плашат. :question:

Още един трол-откачалка пристигна. Къде ви намират такива? Един свестен няма м/у вас.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Къщата не е чужда, а си е руска, а причини много. Повечето хАмерикански.

А руZката къща е БЪЛГАРСКА това защо не го казваш???

Ако гледаме миналото това са БЪЛГАРСКИ земи, на това дето му викаш рузка територия!:cool:

преди 3 минути, vpvelev написа:

Още един трол-откачалка пристигна. Къде ви намират такива? Един свестен няма м/у вас.

Еми малко да ви правя и аз компания, че вие започнахте да си мислите, че сте единствените "трол-откачалки"!

Да ви покажа че не сте само вие лудите!:speak::hush:

Забавно е в Турция:

Само дано не се намесят и Турците че те имат традиции в обработката на руски дипломати/самолети.

преди 10 минути, parmobil написа:

Евала, vpvelev!

Кога ги пусна Филипов, кога успя да ги изгледаш и харесаш? Кучето на Павлов е по-бавно с реакциите.

Първо му слагам лайк и после гледам. Досега Филипов не ме е подвел. И не се е налагало да си връщам лайка.

А другия случай е като видя, че на някой пост папагали, маймунки, оФце и другите подобни твари, ти си ги знаеш, са се ухилили до ушите и веднага слагам лайк без да чета. Защото зная че ще е нещо верно и умно.

преди 11 минути, (__._.__) написа:

А руZката къща е БЪЛГАРСКА това защо не го казваш???

Ако гледаме миналото това са БЪЛГАРСКИ земи, на това дето му викаш рузка територия!:cool:

Така е. Ама доста далечното минало. Аз се ядосвам, че сега около съвремена България земите са все български. Поне тях ако даде Господ да си върнем, ама с тия продажни политици и младите дето не искат да раждат да не им се развали талията или пък вече не знаят дали са мъже или жени, няма да можем да си ги върнем поне тях.

преди 52 минути, Гражданин написа:

И ква е правдата? Че взехте Киев за три дня ли?

Не знам дали знаеш, но докато Наркоман пазеше с цялата си армия Киев от една единствена руска танкова колона... загуби оставени без защита територии, които вече повече от 303 дни не може да си върне. Нужно беше само руснаците да му подхвърлят голата кукичка "Киев за три дня" и капанът щракна. 

Сега Еленски има запазено място в учебниците по риболов на гола кука като "най-гоУем шаран". Найс, а?

преди 2 минути, vpvelev написа:

Така е. Ама доста далечното минало. Аз се ядосвам, че сега около съвремена България земите са все български. Поне тях ако даде Господ да си върнем, ама с тия продажни политици и младите дето не искат да раждат да не им се развали талията или пък вече не знаят дали са мъже или жени, няма да можем да си ги върнем поне тях.

Викаш и ние да започнем да трепим като тях, така ли?:rolleyes:

Това ли е правилното?

Те вече се посе@аха, целия свет ги видя кви са л@н@!

Не могат и да се махнат вече, знаят че ще им се върне всичко в пъти.

Абе не ми се коментир................

преди 29 минути, (__._.__) написа:

Знаем че са повече, просто не искат да ви излагат и затова занижават тройно-четворно бройката!:hush:

А бре, вие от отбор "черешка" да не страдате от липса на внимание та не пишете като нормалните хора? Един във всяко изречение ВИКА, друг пише с включен болд...

Явно в реала никой не ви бръсне за слива и искате поне тук да сте сигурни че ще изпъкнете. Е, признавам че успявате да пожънете внимание - всички ви се смеят :laughing4:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не знам дали знаеш, но докато Наркоман пазеше с цялата си армия Киев от една единствена руска танкова колона... загуби оставени без защита територии, които вече повече от 303 дни не може да си върне. Нужно беше само руснаците да му подхвърлят голата кукичка "Киев за три дня" и капанът щракна. 

Сега Еленски има запазено място в учебниците по риболов на гола кука като "най-гоУем шаран". Найс, а?

Още капацитети по военно дело.

Да не сме 1939г.? Разузнаване, интернет, сателити са Terra Incognita? Американците предупреждаваха месец преди това, а Лавров, Песков и Путин будалкаха с планирани учения.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

А бре, вие от отбор "черешка" да не страдате от липса на внимание та не пишете като нормалните хора? Един във всяко изречение ВИКА, друг пише с включен болд...

Явно в реала никой не ви бръсне за слива и искате поне тук да сте сигурни че ще изпъкнете. Е, признавам че успявате да пожънете внимание - всички ви се смеят :laughing4:

:bye1:Винаги са ме развеселявали смешните коментари, които драскаш!:giggle1:

Сега шрифта ли не ти харесва?:lol6:

Този как е? Ще можеш ли да го разчетеш или да ти викна преводач?:wink12:

Виждам, че имаш и ясновидски способности, искаш ли да ти разкажа за моите?

ukraine-ukraine-flag.gif

преди 6 часа, vpvelev написа:

Ами папагал. Какво да го правиш. Като му кажеш "кажи нещо" и той започва да повтаря десетината думи, които е научил :)

ппапагала само повтаря без да влага думи от него си  - като гледам това прави само Филипов - явно и на теб ти е харесало да те гони с тротинетката :)

преди 55 минути, (__._.__) написа:

:bye1:Винаги са ме развеселявали смешните коментари, които драскаш!:giggle1:

Сега шрифта ли не ти харесва?:lol6:

Този как е? Ще можеш ли да го разчетеш или да ти викна преводач?:wink12:

Виждам, че имаш и ясновидски способности, искаш ли да ти разкажа за моите?

Явно коментарът ми че страдаш от липса на внимание е бил точно в десятката, и сега наблюдаваме типичната защитна реакция. 

Баце, земи нАпарви нещо в реала. Вече разбрахме че тук си гоУемата работа и няма нужда да ни го доказваш още по-красноречиво :)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Явно коментарът ми че страдаш от липса на внимание е бил точно в десятката, и сега наблюдаваме типичната защитна реакция. 

Баце, земи нАпарви нещо в реала. Вече разбрахме че тук си гоУемата работа и няма нужда да ни го доказваш още по-красноречиво :)

то като гледам и други доказват , цял ден това - НО само в форума

В борбата за по-добър кадър за малко единия да се филмира сам завинаги. Беларуски граничари стрелят по дрон (видеото е от 2-те страни и предполагам са използвали звука от беларуското видео )

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Баце, аз в реала каквото трябва съм го направил но ти няма как да знаеш това.

Има и още много какво да направя и съм сигурен, че ще го направя!

За теб щом тук съм голямата работа в реала не знам какво ще ти е мнението.

Не знам защо си се загрижил за мен и къде я видя тази "типична защитна реакция"?

Аз влизам в темата на 500 страници изписани със вашите глупости, веднъж да напиша няколко коментара и вие цапате гащите от яд.

Притеснявате се за моя реален живот а всъшност нищо не знаете за него?

Пак някой ви пуска мухите и вие ги лапате лакомо като .........

преди 1 час, ivottoshev написа:

И ти радваш ли се, че не могат да си върнат териториите? Ще се радваш ли, ако на нас ни вземат Кърджали?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Не знам дали знаеш, но в 3-те изречения имаш 4 лъжи :giggle1:

преди 23 минути, Гражданин написа:

И ти радваш ли се, че не могат да си върнат териториите? Ще се радваш ли, ако на нас ни вземат Кърджали?

то Къджали и Хасково - са взети, но не с действия дет да мрът хора, а просто с партия в политиката

то така трябваше да направи и Русия

не всичко е сила и бомби

преди 48 минути, (__._.__) написа:

Баце, аз в реала каквото трябва съм го направил но ти няма как да знаеш това.

Има и още много какво да направя и съм сигурен, че ще го направя!

За теб щом тук съм голямата работа в реала не знам какво ще ти е мнението.

:D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.