Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Върви ли контранаступа?! Един вика върви, друг вика - не още, а както казва Тамир Шейх ако има успех, значи върви, ако няма - не или само мъничко, а пък другото идва скоро. А наркото пак е на турне за да събере още мъни, щото му се чинят малко тия досега или някое самолетче да изпроси, или някоя ракетка далекобойка, та да (не) удари Кремъл, щото и сега не е той ... може би някоя проукрогрупа. Не знам къв е тоя вой за дроновете, за мен е ясно, че са пуснати от десетките (или стотици, или ...) диверсанти, допълзяли до Русия под прикритие на бежанци, пък и руснаците си имат достатъчно гниди, които мразят собствената си държава, но когато ги осъдят, това било нарушение правата на човека. Никакво нарушение няма, защото няма човек.

преди 3 часа, Moriati написа:

Рррр, дзверчишко, ти баш кат еднорогче си се маскирал да го ева :D 

А тези приказки си ги чети за лека нощ сам :P

Мдааа, още един се пръкна ... или клонче е?! Няма значение, колкото повече, толкова по-малко. Колкото повече пишат, толкова по-малко казват ... както винаги, беден капацитет - безумствен.

преди 3 часа, maxthon написа:

Дай на украинец да брои (правилно) и му гледай сеира.

Споменатият Тамир Шейх на това му вика Зеблановая математика, негов си термин и само той знае какво означава, но според мен решението на загадката е в начина на работа на укропското пво според Дмитрий Василец. Значи, ако руската ракета порази целта означава, че е свалена и по този начин всички ракети са свалени. Що се отнася до другите цифри излиза, че руснаците вече са почти без армия, а укрите изобщо нямат загуби и не към Крим, а към Кремъл ... кухина отвсякъде.

В крайна сметка за мен е ясно едно: Толкова много хора разчитат на Русия да нарита шибната и отвратна либерация, че няма начин да загуби. Това е.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 48 минути, Гражданин написа:

И ти радваш ли се, че не могат да си върнат териториите? Ще се радваш ли, ако на нас ни вземат Кърджали?

Не, няма да се радвам, но ако сме толкова глупави та заради чужди интереси да почнем да търсим конфронтация с Турция и осем години поред да бомбардираме и да подлагаме на геноцид местното население, като нищо накрая Кърджали може да стане турски.

преди 38 минути, N1K17Y написа:

Не знам дали знаеш, но в 3-те изречения имаш 4 лъжи :giggle1:

Ай стига бре :speak:

Я посочи кои са

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Не, няма да се радвам, но ако сме толкова глупави та заради чужди интереси да почнем да търсим конфронтация с Турция и осем години поред да бомбардираме и да подлагаме на геноцид местното население, като нищо накрая Кърджали може да стане турски.

А ако Турция ПРЕДИ тези 8 години е завзела и отцепила ВЕЧЕ Кърджали и провежда геноцид над българите във тези ВЕЧЕ окупирани територии ?

С повод например... "български националист министър рита бабички на границата " ??

И АКО без да има никакъв геноцид , а само 7 жертви по линията на фронта , Ердоганреши да започне пълномащабна война използвайки ТВОИТЕ лъжи за геноцид ?

Ко правим, другарю националнокастриран антибългарин ?

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Не знам дали знаеш, но докато Наркоман пазеше с цялата си армия Киев от една единствена руска танкова колона... загуби оставени без защита територии, които вече повече от 303 дни не може да си върне. Нужно беше само руснаците да му подхвърлят голата кукичка "Киев за три дня" и капанът щракна. 

Сега Еленски има запазено място в учебниците по риболов на гола кука като "най-гоУем шаран". Найс, а?

Пак старите си глупости ли повтаряш ?

Тука колежката ти макстонката  май бе казала че Атаката на Киев била да се отвлече вниманието от Бахмут... :giggle1:

Все едно сте си плюли в устата с алабализмите и простотиите колкото да оправдавате тоталния провал на Путлю :) 

Я виж как Пригожин реве и псува Шойгу и Герасимов заради това че имат 70% недостиг на боеприпаси :)

https://t.me/c/1483183478/5608

Браво ! Гойдаааа ! 

:) :) :)

преди 10 часа, bigiadri написа:
преди 21 часа, kaldata1 написа:

Русия се обича най-силно от разстояние, ако може - от някоя фалираща, загниваща и зъзнеща държава.

Този НЕ обича рассия ,а МРАЗИ Запада. Успял да се уреди да бачка/слугува/ в Англия ,живее сигурно в една стая с няколко пърдящи бачкатори ,а наоколо хората живеят ,завижда им и единствената му утеха е  да плюва по хората ,които искат да живеят по-добре съгласно способностите си  ,защото той НЕ може . Какво по-добро място от тук в тази тема да обижда , да се подиграва, да избива разни комплекси. Просто ЕДИН ЖАЛЪК ТИП!

Точно . Всички червени путлювисти тук, а и в чужбина са точно такива.

:) 

Пригожин за жертвите от вчера. Малко е припалил моторетката, сменил е жанра ,но като цяло жертви няма (това за брояча на трупове по украински , дето мълчи в последно време):

Цитат

россияне массово сдаются в плен: проект «Хочу жить» получил уже 16 тысяч заявок.

Такое количество обращений подано за время существования инициативы. В апреле заявок было 3 200 – на 10% больше, чем в марте.

путин после удара (https://t.me/truexanewsua/72445) по кремлю: «‎А где подать заявку?»‎ 😂

На все повече рашисти им идва акъла в главата.

:yanim:

На тукашните путлювисти едва ли... няма как да ти дойде нещо дето никога не си имал....

преди 11 часа, Moriati написа:

Сириозно ли бе Миме :D 

Я пак се заинтересовай как се изчислява жизнен стандарт и до кое е по-близко той, до ВВП на човек, или до ВВП по покупателна способност ;)

Например, ти имаш 2000 долара като ВВП на човек, но можеш да купиш с тях само 3 кила ябълки например, а друг има само 100 долара на ВВП на човек, но може да купи с тях към 5 кила ябълки ... Но ти сороспийската се смяташ за по-успешен?? хахахахаха :hush: .. Смешко, върви да четеш и учиш малко за икономиката, а не да повтаряш кат папгал прост заучени фразички и сравнение на цифрички дето не разбираш, но които уж изглеждат много яко за целта която имаш  :wub: ...

Аман от кухавели тука с псевдопретенции за знания, и фасони до небето, ВВП на Литва ако имала ресурсите на РФ видите ли, хахаха..

П.С И не са 40 пъти по-малко литовците, а минимум 60 пъти, и тази пропорция се увеличава ..мдам, емигрират горките , дето са уж в пъти по-добре от други по ВВП :ph34r:

Охо, и кьоравия реши да се обади и направи на умен значи :whist:

Бухляк, виждам че газ пикаеш яко обаче, ти явно живееш съгласно способностите си на дупелиз сороспийски само  нали :wub: , и затова завиждаш на другите дето сами без да се подлагат се справят дори в чужбина...

Мдааам, Ганьо Ганьо бух бух :hush:

Припозна се! Явно правилно съм  описал един жалък тип, а ти реши че става дума за теб! /сМех/

преди 7 минути, miro20 написа:

На все повече рашисти им идва акъла в главата.

:yanim:

На тукашните путлювисти едва ли... няма как да ти дойде нещо дето никога не си имал....

Бандеровците и ти  Миро, ако имаха акъл, щяха ли толкова лесно да бъдат излъгани и употребени от САЩ?

Рогозин се появи в бойна форма, явно още се товари "изделието" на самолетите. Ей размина ни се и този път :

Червената линия не е пресечена, последното предупреждение става вече като китайското.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ай стига бре :speak:

Я посочи кои са

Тошев, хайде кажи ми на какъв геноцид преди 2014 са били подложени руснаците в Донбас?

Онзи с казаците не можа да ми отговори цяла година. Та да питам теб.

преди 1 час, miro20 написа:

макстонката  май бе казала че Атаката на Киев била да се отвлече вниманието от Бахмут...

За разлика от теб помня точно какво съм казал и точно това не съм. Спри вече да говориш на май и вземи поне един път да напишеш нещо вярно. Или го напиши както трябва или си мълчи за да се налага пак да ти затваряме устата (всъщност пръстите). Че само вятър прави и нищо друго.

преди 40 минути, BANKATA написа:

Тошев, хайде кажи ми на какъв геноцид преди 2014 са били подложени руснаците в Донбас?

Онзи с казаците не можа да ми отговори цяла година. Та да питам теб.

Донските казаци се оказаха потърпевши от последствия. Малък си бил.  Майданът започна през 2013 година -финансово стимулиран от САЩ като поредна цветна революция с цел реален преврат.  Путин проспа събитията.   Две са основните цели на САЩ - стокооборота ЕС-РФ и регенерирането на НАТО.  От стокооборота с Европа,   САЩ ще си възстановят с печалба подарените милиарди на Зеленски.   А НАТО им е важен инструмент, че Тръмп без малко да го разформирова като отживяла времето си организация.   Не ми харесва, че накрая цялата сметка все  ще я плаща Европа.  Бил съм и в Киев сред бандеровците и нямам нищо лично против тях.  Освен, че са много наивни и допуснаха тези конфликтни военни операции.  При  автономия на ЛДНР можеше те да не се случат и двете области още щяха да са си в Украйна. Донските казаци бяха съгласни, а сега повечето са бежанци в Русия. Западната проаганда изопачава много истини.

преди 2 часа, miro20 написа:

А ако Турция ПРЕДИ тези 8 години е завзела и отцепила ВЕЧЕ Кърджали

Пак се върни на поста ми и го прочети отново, но този път с разбиране. Обърни специално внимание на първият ред от него.

Зеленски обикаля Европа да иска още оръжие, пари и като украинският президент дава оценка , че руските сили на бойното поле са деморализирани и че Киев вярва, че планираната от него контраофанзива за отвоюване на окупираните от руските войски земи ще бъде успешна.  Дали?

току-що, attj написа:

Зеленски обикаля Европа да иска още оръжие, пари и като украинският президент дава оценка , че руските сили на бойното поле са деморализирани и че Киев вярва, че планираната от него контраофанзива за отвоюване на окупираните от руските войски земи ще бъде успешна.  Дали?

Бабо разработи ли се :giggle1:

преди 59 минути, attj написа:

Донските казаци

Играха ли си снощи със тебе :giggle1:

току-що, Coco1 написа:

Бабо разработи ли се :giggle1:

Споделям мнения с мислещи съфорумци.    Папагалчетата за какви да ги считам?    Приличат ми на долетели за да се изгубят в Мосейково, защото Елбруса им нещо се е объркал...

преди 3 минути, Coco1 написа:

Защо си немислеща папагалка работеща за копейки

Не ми е наложително.   Днес пак нещо не си във форма -щом забравяш да показваш снимки.

Кори им даваше оръжие на бандеровците  чрез посредници, заради комисионни, а Кокич все нищо не е разбрал.

току-що, attj написа:

Кори им даваше оръжие на бандеровците  чрез посредници, заради комисионни, а Кокич все нищо не е разбрал.

Защо нищо не става от тебе и работиш за копейki

преди 1 минута, Coco1 написа:

Защо  работиш за копейki

А ти въобще нещо работиш ли?   Или и това ти се отдава толкова - колкото папагаленето ти?

преди 31 минути, attj написа:

А ти въобще нещо работиш ли?   Или и това ти се отдава толкова - колкото папагаленето ти?

Zaщо си работеща копейка със малка соц пенсия 

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'BbH oT eC 5 HowyBKи B rbpuиR EBpO 3a 240 peAoBa KoneйKa imgflip.com maflio com TAKE-CLARK.TUmBLR'

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.