Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, vpvelev написа:

Да.

Русия е печелила най-лесно войните в които е била нападана. 

За война ли говориш, нали това там не беше война а "Специална военна операция", или нещо се е променило през последните 700-800 страници в които не съм идвал тук?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

За война ли говориш, нали това там не беше война а "Специална военна операция", или нещо се е променило през последните 700-800 страници в които не съм идвал тук?

Става война като излезе извън територията която е подарена на Украйна при СССР.

преди 4 минути, vpvelev написа:

Казвам ти какво ще им се случи на украинците, ако прекъснат парада на 9-ти. А видеата ще можеш да ги гледаш след парада.

Нова червена линия - това звучи мегаинтересно. Дано само орлите дето ще пазят от дронове Червения площад да стигнат.. А да на ОМОН-овците им раздавали бинокли да гледат за дронове. То май не си заслужава да се гледа наживо този парад- всеки ще гледа небето.

преди 4 минути, kosyo написа:

Дано само орлите дето ще пазят от дронове Червения площад да стигнат..

Зная, че от човешка гледна точка не е хубаво, а и няма начин руснаците да пропуснат дрон на парада, ама ме притеснява, че могат да пропуснат един дето ще падне на някой камион и дано да не избие хора. Та да имат повод да приключат със СВО.

Те украинците са глупави и могат да пуснат дронове на 9-ти, ама американците няма да им разрешат.

Военният конфликт Украйна - Русия ще свърши, когато американците сменят Зеленски с някой друг. Всичко друго останало за край на конфликта е в сферата на фентъзито. Зеленякът ще бъде изхвърлен, след като напълно го употребят - нищо лично, просто бизнес по американски.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Става война като излезе извън територията която е подарена на Украйна при СССР.

А когато русия нападне територията на друга държава, не е война?

Нещо миролюбиво ще да е, нали така?

Не знаех досега, но наистина е доста интересно!

Тях като ги нападат е ВОЙНА, а те като нападат не е война......:giggle1:

току-що, vpvelev написа:

Зная, че от човешка гледна точка не е хубаво, а и няма начин руснаците да пропуснат дрон на парада, ама ме притеснява, че могат да пропуснат един дето ще падне на някой камион и няма да избие хора. Та да имат повод да приключат със СВО.

Е то и на червения площад нямаше да падне нищо ама падна - дори 2-пъти. Сега пак се набираме да покажем колко сме страшни ама никой не ни се вързва на приказките..

Абе качиха ли "изделието" в самолета от първия път или не влиза в самолета? Че няма нова информация от няколко дена  и не знам да спя ли спокойно или да чакам изгрева от север?

Зная, че от човешка гледна точка не е хубаво, а и няма начин руснаците да пропуснат дрон на парада, ама ме притеснява, че могат да пропуснат един дето ще падне на някой камион и дано да не избие хора. Та да имат повод да приключат със СВО.

Ей тук вече ще трябва преводач!

Не било хубаво, нямало начин ама го притеснявало че ще......

А не те ли притесняват дроновете които руснаците пускат в украйна срещу хората?

преди 13 минути, Звяра!!! написа:

А когато русия нападне територията на друга държава, не е война?

Хайде замисли се сериозно. Така ли се води война? Русия напада Украйна и никакви комуникации, жп-та, свръзки и други подобни не бомбандира и не прекъсва. 

Вярваш ли че руснаците не могат да превземат един град 5 месеца например. Това да не е битката при Троя? Ако руснаците не пазеха мирните украинци първо щяха да сринат града с ракети и след това ако е останал някой на му набият канчето.

преди 36 минути, Звяра!!! написа:

така като постъпват САЩ докато руснаците правят точно противоположното, стремят се да унищожат колкото е възможно повече цивилни!

Поредната смешка.

:speak:

Наясно ли си, че във войната в Ирак са загинали над 200 000 цивилни?

https://news.bg/world/500-000-zhertvi-na-voynata-na-sasht-sreshtu-terora-ot-2001-g.html

До момента във войната в Украйна, според ООН са загинали под 10 000 цивилни!

https://www.vesti.bg/sviat/oon-obiavi-kolko-sa-zaginalite-civilni-grazhdani-vyv-vojnata-v-ukrajna-6165710

преди 1 минута, M.Николов написа:

Поредната смешка.

Наясно ли си, че във войната в Ирак

А ти наясно ли се, че тази тема е за войната в Украйна а не в Ирак?

преди 5 минути, kosyo написа:

Е то и на червения площад нямаше да падне нищо ама падна - дори 2-пъти.

преди 3 минути, Звяра!!! написа:

А не те ли притесняват дроновете които руснаците пускат в украйна срещу хората?

Сега като на малки деца ли да ви обяснявам?

Досега падали неща на Червения площад, руснаците пускали и те дронове...

Не виждате ли символиката? Да се пусне дрон, който да убие на Червения площад хора, които отбелязват незнам си колко години от победата над фашистка Германия. Символиката да убиеш мирни хора които са против ФАШИЗМА.

преди 34 минути, M.Николов написа:

Така де, но явно вие не го разбирате.

Никъде в термина няма ограничение на реалните стоки.

:D

Ограничението е в паричните ресурси, с които разполагаш, за да ги получиш. 

Сега като на малки деца ли да ви обяснявам?

Досега падали неща на Червения площад, руснаците пускали и те дронове...

Не виждате ли символиката? Да се пусне дрон, който да убие на Червения площад хора, които отбелязват незнам си колко години от победата над фашистка Германия. Символиката да убиеш мирни хора които са против ФАШИЗМА.

Ми не не виждам разлика. Гледам ОГРОМЕН МЕЖДУНАРОДЕН интерес тази година към този парад. Я кажи колко държавни глави ще бъдат там. Гледам единия е казал че ще го отпразнува локално. Че те за едно каре карти не могат да се съберат.

преди 6 минути, vpvelev написа:

Хайде замисли се сериозно. Така ли се води война? Русия напада Украйна и никакви комуникации, жп-та, свръзки и други подобни не бомбандира и не прекъсва. 

Вярваш ли че руснаците не могат да превземат един град 5 месеца например. Това да не е битката при Троя? Ако руснаците не пазеха мирните украинци първо щяха да сринат града с ракети и след това ако е останал някой на ми набият канчето.

Хайде и ти се замисли сериозно, притеснявам се, че при теб е невъзможно поради празното въздушно пространство, което имаш между ушите! Затова ще си отговориш на въпроса, като прочетеш подписа ми!!!:cool:

Аз не вярвам, аз съм реалист и виждам кой какво може и прави за разлика от теб.

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Затова ще си отговориш на въпроса, като прочетеш подписа ми!!!:cool:

Кой от двата се отнася за мен?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Тогава защо ни разказваш смешки?

А ти защо ги четеш?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Поредната смешка.

Наясно ли си, че във войната в Ирак са загинали над 200 000 цивилни?

https://news.bg/world/500-000-zhertvi-na-voynata-na-sasht-sreshtu-terora-ot-2001-g.html

До момента във войната в Украйна, според ООН са загинали под 10 000 цивилни!

https://www.vesti.bg/sviat/oon-obiavi-kolko-sa-zaginalite-civilni-grazhdani-vyv-vojnata-v-ukrajna-6165710

Двете държави са доста различни по отношение на населението. Украйна са цивилизована страна, докато тези в Ирак са племена които си се трепят от стотици години помежду си, ако не хилядолетия. Още по времето на Саддам си се стреляха шиити и сунити.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Двете държави са доста различни по отношение на населението. Украйна са цивилизована страна, докато тези в Ирак са племена които си се трепят от стотици години помежду си, ако не хилядолетия. Още по времето на Саддам си се стреляха шиити и сунити.

Така че САЩ може да опаткат още 200 000 ей така, за кеф. Те и без това се избиват помежду си.

преди 51 минути, BANKATA написа:

Онези от Донбас спазиха ли договореното по минските споразумения?

Даваш автономия на региони в рамките на страната си и след това диктуваш как ще се извършат местни избори в тези региони. Какво друго е трябвало да извършат в ДНР и ЛНР според Минските споразумения освен да проведат избори?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.