Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Кой, този в СССР или тези в Британска Индия и Ирландия?

Този в СССР, разбира се. Другите са прекалено назад във времето и с неясни данни и статистики. На този доскоро имаше очевидци. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, vpvelev написа:

Чудех се защо не вдяваш в сегашната обстановка, а ти грешиш още из основи, като смяташ хората от сегашна Русия за "комундета". Че то в момента има повече комунисти в САЩ отколкото в Русия.

И това сигурно са пак някакви твои предположения и разсъждения?

Искам сега внимателно да прегледаш всички мои коментари, които съм написъл и да ми кажеш къде говоря за САЩ и за комунистите в САЩ? Знам, че сте навсякъде, то се и вижда де но това е друга тема за разговор.

"Глобалната надпревара за боеприпаси може да реши войната в Украйна"
https://www.vesti.bg/sviat/tova-mozhe-da-reshi-vojnata-v-ukrajna-6167489

преди 8 минути, MZ/X написа:

Ситуацията се напича. В последно време много се изговори в тая насока, сякаш да ни подготви, че трябва да сме готови за такова развитие.

https://blitz.bg/svyat/rogozin-stresna-sveta-za-spirane-na-kontranastplenieto-na-ukrayna-e-neobkhodimo-izpolzvaneto-na-taktichesko-yadreno-orzhie_news951834.html

Тук моята лична надежда е в Китай. На няколко пъти подчертаваха, че ядреното оръжие е no-no и за двете страни и ако нещо възпре завистливите алкохолици, притиснати до стената, това ще е Си-то. 

Русия прехвърля в Бахмут бойци на частната военна компания "Вагнер" от цялата фронтова линия, тъй като иска да превземе града за отбелязването на Деня на победата на 9 май. Това заяви заместник-министърът на отбраната на Украйна Ханна Маляр заяви, цитиран от Ройтерс.

https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-prehvyrlia-v-bahmut-bojci-na-vagner-ot-cialata-frontova-liniia-6167532

:giggle1:

И накрая пак ще превземат останките на някоя сграда в покрайнините на града, ще развеят байряка и ще се снимат със викове, че са превзели целия град!:lol6:

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Русия прехвърля в Бахмут бойци на частната военна компания "Вагнер" от цялата фронтова линия, тъй като иска да превземе града за отбелязването на Деня на победата на 9 май. Това заяви заместник-министърът на отбраната на Украйна Ханна Маляр заяви, цитиран от Ройтерс.

https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-prehvyrlia-v-bahmut-bojci-na-vagner-ot-cialata-frontova-liniia-6167532

:giggle1:

И накрая пак ще превземат останките на някоя сграда в покрайнините на града, ще развеят байряка и ще се снимат със викове, че са превзели целия град!:lol6:

Само Русия може да превземе един град 4 пъти за два месеца и накрая да събира ресурси, за да го превземе. 

преди 16 минути, Звяра!!! написа:

Искам сега внимателно да прегледаш всички мои коментари, които съм написъл и да ми кажеш къде говоря за САЩ и за комунистите в САЩ?

Нещо ти убягва логиката. Или не вдяваш какво ти пиша?

Отговарям ти на постоянните ти твърдения, че руснаците са комунисти. Сега разбра ли?

преди 16 минути, Звяра!!! написа:

Знам, че сте навсякъде, то се и вижда де но това е друга тема за разговор.

Кои сме навсякъде? Комунистите ли?

Добре. Пак ще ти обясня. Това че в момента съм на страната на Русия не означава че съм комунист, защото както и по-горе ти писах сега в Русия най-малко комунисти има.

В момента съм на страната на Русия, защото се борят против глобализма в лицето на САЩ. Защото Русия се бори срещу родител1 и родител2. Ако САЩ не обикаляха света да търсят майка си и баща си и да свалят правителства, ако не искаха само те да комадват другите народи какво да правят, тогава, ако Русия беше нападнала безпричинно Украйна (а тя никога нямаше без причина да го направи) то щях да съм на страната на Украйна. 

П.П. Само за твое сведение по въпроса за комунистите. Не ме приеха в БКП, защото дядо ми е бил бирник и кмет преди 9-ти. И ни водеха фашисти.

Явно си малък и не си роден при социализъма. И затова сега се периш че не си комунист. Ама ако беше мой набор сигурно щеше да си горд комунист. Така че недей да лаеш много по това направление.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Само Русия може да превземе един град 4 пъти за два месеца и накрая да събира ресурси, за да го превземе. 

Всичкото им е пълна излагация придружена със провал.

преди 17 минути, vpvelev написа:

Чудех се защо не вдяваш в сегашната обстановка, а ти грешиш още из основи, като смяташ хората от сегашна Русия за "комундета". Че то в момента има повече комунисти в САЩ отколкото в Русия.

Да не говорим за Китай и Северна Корея.   В Русия направо вече няма такива.  А в Бандеристан възродиха нацизма на бившите немски националсоциалисти.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Това че в момента съм на страната на Русия не означава че съм комунист

Бабо-комунделка-русоробка от Мосейково верно ли ма, пак ли получи раздвоение :giggle1:

преди 1 минута, vpvelev написа:

Отговарям ти на постоянните ти твърдения, че руснаците са комунисти. Сега разбра ли?

Добре. Пак ще ти обясня. Това че в момента съм на страната на Русия не означава че съм комунист, защото както и по-горе ти писах сега в Русия най-малко комунисти има.

В момента съм на страната на Русия, защото се борят против глобализма в лицето на САЩ. Защото Русия се бори срещу родител1 и родител2. Ако САЩ не обикаляха света да търсят майка си и баща си и да свалят правителства, ако не искаха само те да комадват другите  ако беше ной набор сигурно щеше да си горд комунист. Т

Би ли обяснил каква е алтернативата, която Русия предлага, че ми е страшно любопитно? В Полша също няма родител 1 и родител 2 и за миналата година са привлекли рекорден брой инвестиции за цялата си история. За така разискваното тоя дни БВП да не говорим пак. 

Отделно пък вече, че на всеки джендър в Западна Европа (само тях забелязвате) има по 10 хетеро европееца, които си бачкат, чукат си жените, пият си пиенето, отглеждат си децата и си пътуват и се кефят на живота. 

Това къде го има в Русия?!? 

Въобще защо "не се кефим на САЩ" = "обичаме руските олигарси, кофти пътищата и ниските заплати"?!? 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Бабо-комунделка-русоробка от Мосейково верно ли ма, пак ли получи раздвоение :giggle1:

Папагала пак го изтърваха :) Какво се опита да кажеш бе дядовото :)

току-що, vpvelev написа:

Папагала пак го изтърваха :) Какво се опита да кажеш бе дядовото :)

Горката комунистка-русоробка, прекалила е със огнената вода и е признателна до гроб на партията БКП че са и дали всичко

преди 5 минути, Coco1 написа:

Бекапистката от соца :giggle1:

Папагале, даже и да исках да съм на страната на Украйна, като видя че екземпляр като тебе ги защитава и се отказвам.

Как ги събраха само прости във вашата група? Тия НПО-та не могат да избират кадри. Или могат?

преди 1 минута, Coco1 написа:

Горката комунистка-русоробка, прекалила е със огнената вода и е признателна до гроб на партията БКП че са и дали всичко

Вече си като повреден грамофон, къде са снимките?

Папагале, даже и да исках да съм на страната на Украйна, като видя че екземпляр като тебе ги защитава и се отказвам.

Как ги събраха само прости във вашата група? Тия НПО-та не могат да избират кадри. Или могат?

Бабо от последните редици на БКП, ма много си спряла, до 89г е върха на развитието ти :yanim:

преди 4 минути, attj написа:

Те го видяха че е толкова зле с акъла, че даже и снимки вече не му пращат да пуска. И това не може :)

https://streamable.com/acblng

преди 2 минути, attj написа:

И другата БКП баба от Мосейково

току-що, vpvelev написа:

Те го видяха че е толкова зле с акъла, че даже и снимки вече не му пращат да пуска. И това не може :)

Бабо-русоробке от БКП защо не си виждала 1000 долара пенсия

В момента съм на страната на Русия, защото се борят против глобализма в лицето на САЩ. Защото Русия се бори срещу родител1 и родител2. Ако САЩ не обикаляха света да търсят майка си и баща си и да свалят правителства, ако не искаха само те да комадват другите народи какво да правят, тогава, ако Русия беше нападнала безпричинно Украйна (а тя никога нямаше без причина да го направи) то щях да съм на страната на Украйна. 

П.П. Само за твое сведение по въпроса за комунистите. Не ме приеха в БКП, защото дядо ми е бил бирник и кмет преди 9-ти. И ни водеха фашисти.

Явно си малък и не си роден при социализъма. И затова сега се периш че не си комунист. Ама ако беше ной набор сигурно щеше да си горд комунист. Така че недей да лаеш много по тая тема.

Ще ти отговоря на въпроса за комунистите и мнението ми за тях!

Баба ми беше заклета комунистка, тя постоянно звънеше и аз не знам къде за да издава баща ми и дърщеря си, майка ми!

Всеки божи ден е звъняла и е докладвала всичко, аз имам една травма заради тези нейните доклади и бях свидетел на нещо много лошо, което остави спомен във мен, който ще помня до края на живота си и никога няма да забравя. Наиснитина не знам какво точно е комунист но за мен комуниста е нещо много лошо. Мразя ги от тогава комунистите и никога не съм искал да знам за този режим и хората които са го подкрепяли.

И аз не съм против руснаците като народ и държава, но съм против това което правят в момента в Украйна. Подкрепям Украйна и съм на страната на Украйна и всички които са със Украйна!

Сега и ти разбра ли ме?

Нали всичко знаехте за мен, нали ме коментирате?

Изненадахте се май?

3757078828_flag-ukrainy-s.jpg

Други въпроси имате ли, че и на мен ми стана интересно?

Пригожин пак е яхнал моторетката. Ако продължава така може и да изхвърчи през прозореца:

преди 3 минути, kosyo написа:

Пригожин пак е яхнал моторетката. Ако продължава така може и да изхвърчи през прозореца:

Ше го взривят комунистите накрая като оня неговия човек в Петербург наскоро дет беше

И от серията няколко минути по-късно(+21 близки кадри).

Този беше прекалено "горещ" между слабините

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Те поне има на какво да се хванат за разлика от теб, ти се хващаш на гола кука.

Обсъждаше се нещо конкретно и за секунда и не съм се хванал на поредните лъжи от украинска лъжа. Гола кука или със стръв няма значение. Всички хванали се шаранчета да им е честито.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.