Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Нали всичко знаехте за мен, нали ме коментирате?

Не съм в тая група. Не зная къде се е коментирало.

преди 3 минути, Звяра!!! написа:

Сега и ти разбра ли ме?

Разбрах те. Също и още някой (не помня кой беше) така написа, че мрази руснаците, че направо тръпки ме побиха. Нещо е станало като при теб в неговото семейство, явно някой руснак през войната като дошли тук е сторил нещо лошо на семейството му.

Сега се надявам и ти да ме разбереш.

Усещаш ли колко е тънка границата? Сещаш ли се че в други семейства мразят и ненавиждат други хора (не комунисти или руснаци), защото такива са им сторили зло?

Ама не е за тая тема...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 33 минути, Звяра!!! написа:

И накрая пак ще превземат останките на някоя сграда в покрайнините на града, ще развеят байряка и ще се снимат със викове, че са превзели целия град!

Явно не си наясно каква част от града е останала в украински ръце. Няма и да ти кажат или поне не и след 20 дни като случая със Соледар. Именно украинците продължаваха да се снимат незнайно къде на запад от града с идеята някой да им повярва, че са още там.

преди 1 минута, maxthon написа:

Обсъждаше се нещо конкретно и за секунда и не съм се хванал на поредните лъжи от украинска лъжа. Гола кука или със стръв няма значение. Всички хванали се шаранчета да им е честито.

Честито и на теб за това, че се хващаш само на руските лъжи!

Видя ли че пак щели да превземат Бахмут за 17-ти път?:giggle1:

преди 7 минути, Звяра!!! написа:

Видя ли че пак щели да превземат Бахмут за 17-ти път?

Не съм чул нищо за предните 16 пъти. Ако ще се правиш на интересен просто няма да ти се получи.

п.п. Българи, спрете се!! = Не ви прави чест!!! = Иначе явно не сте българи!!! = Не помните ... 

преди 49 минути, kaldata1 написа:

Тук моята лична надежда е в Китай. На няколко пъти подчертаваха, че ядреното оръжие е no-no и за двете страни и ако нещо възпре завистливите алкохолици, притиснати до стената, това ще е Си-то. 

Нищо не може да направи Си - той единствено може да призовава да не се ползва ядрено оръжие. Коя да е военна сила притежаваща ТЯО, в крайна сметка ще го ползва, ако се почувства застрашена.

Иронията в случая е, че ако се стигне до ползване на ТЯО от руснаците те ще бъдат само изпълнителите. Истинските виновници ще са сенилният Байдън и продажникът-изрод Зеленски.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Ама не е за тая тема...

Аз по принцип не пиша в тази тема, обичам да се шегувам и влизам в форума точно за това, тук много рядко пиша коментари и то предимно новини публикувам. Но разбрах, че съм обект на коментиране и затова ми стана интересно и се появих тук, искам да се разбере, че всичките глупости които си ги измислят някои хора за мен са си тяхна фантастика и нямат нищо общо със мен и мнението ми като цяло! Интересно ми сега как се чете всеки мой коментар със интерес и никой от фантазьорите не проявява смелост да застане пред мен и да напише измислиците си пред мен? Ей там скрити в дупката е лесно нали?

Къде сте бе?

%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-ukraine.g

преди 6 минути, дioiд написа:

п.п. Българи, спрете се!! = Не ви прави чест!!! = Иначе явно не сте българи!!! = Не помните ... 

Помислих, че след тия укори ще пуснеш нещо българско, а ти гръцко :(

преди 2 минути, MZ/X написа:

Нищо не може да направи Си - той единствено може да призовава да не се ползва ядрено оръжие. Коя да е военна сила притежаваща ТЯО, в крайна сметка ще го ползва, ако се почувства застрашена.

Иронията в случая е, че ако се стигне до ползване на ТЯО от руснаците те ще бъдат само изпълнителите. Истинските виновници ще са сенилният Байдън и продажникът-изрод Зеленски.

Още ли го качват "изделието"? 3-ри пореден ден вече. Не влиза ли или нещо се е прецакал транглюкатор-а?

преди 5 минути, vpvelev написа:

Ти к'во ... велик е нашия войник - Google Търсене ... ти, ко мукраиниците ли да ги възвеличаваме?! 

Прощавай, но не съм у края на нещо, а в сърцето съм!!! ;) = Винаги готов!!!

преди 7 минути, MZ/X написа:

А-ха - значи дори ако разпали ТСВ с ядрени оръжия, Русия пак ще се изкара жертва?!? 

преди 11 минути, maxthon написа:

Не съм чул нищо за предните 16 пъти. Ако ще се правиш на интересен просто няма да ти се получи.

Аз не се правя, но щом така мислиш значи ми се получава.

Ако имаш проблем със слуха или потърси медицинска помощ или се обърни към пожарната!

преди 22 минути, vpvelev написа:

Прощавай за елинския език или изкас, но не владея тракийски. ;) 

п.п. ИНАЧе ... Оломп е наш!!!

п.п.2., Украинците се правят, че са евреи в повече, а иначе са поляци!!! = селяни!!! 

Кратко: "видяла жабата да потковават вола и тя ... надигнала кракът си... " :) 

И к'во сега со някои земноводни вси пред строя ли и мирно?! = Няма как!!! = Путин знае!!!

Само и единствено комунизмъ ке оправи света!!! :beer:

п.п. Звера да му мисли!!! :)  

преди 44 минути, kosyo написа:

Пригожин пак е яхнал моторетката. Ако продължава така може и да изхвърчи през прозореца:

Как смееш? maxton сега ще каже, че тези десетки хиляди ги броят неграмотни укропитеци. По руските сводки са 6-7000.

СИРЕНИ ЗА ВЪЗДУШНА ТРЕВОГА В УКРАЙНА; АКТУАЛИЗАЦИИ НА ЖИВО В ПРОЦЕС

Изглежда Русия започва да отмъщава за атаката с дрон срещу Кремъл. Множество изтребители/бомбардировачи и стратегически бомбардировачи са във въздуха. Въздушни изстрелвания на крилати ракети вече наближават Украйна! Актуализации на живо по-долу. . .

Доклади за няколко бомбардировача ТУ-95М във въздуха. Изглежда, че лети в режим на радиомълчание.

Област Кировоград, тревога за въздушна атака! - Областно военно управление. Продължете към заслоните.

Украински източници съобщават за изстрелване на крилати ракети X-101 от над Каспийско море, но в момента няма ракети над Украйна.

Множество украински източници съобщават за изстрелвания на ракети от руски стратегически бомбардировачи.

ПОТВЪРДЕНО: 4 Ту-22М3 са излетели. . .

Жители съобщават за експлозии в Краматорск, Донецка област. Очакваме официалната информация.

Град Киев, области Киев и Житомир, тревога за въздушна атака! - Областно военно управление. Продължете към заслоните.

10:34 EDT --

В Киев и други региони на Украйна е обявена въздушна тревога.

Украинските канали TG съобщават за изстрелвания на ракети на RuAF от района на Каспийско море

Ракети над Харков и Донецка област.

10:38 EDT --

Руски стратегически бомбардировачи стрелят с ракети по фронтовите райони в Източна Украйна. Съобщава се за много експлозии в Краматорск. Не помня това да се е случвало преди.

Още за въздушните тревоги в Украйна: Кораби с ракети-носители напуснаха Черно море. Очаква се масово изстрелване на Украйна. Експлозии вече има в Славянск и Краматорск. Стратегическата авиация също беше вдигната в небето.

преди 14 минути, дioiд написа:

п.п. Звера да му мисли!!! :)  

Е, ти сега му пожелаваш най-трудното ;)

преди 5 минути, kaldata1 написа:

А-ха - значи дори ако разпали ТСВ с ядрени оръжия, Русия пак ще се изкара жертва?!?

Да ти задам алтернативен въпрос?
Представи си Мексико, който е еквивалентът на Украйна за САЩ - тръгне да си връща с военна сила заграбени от САЩ щати и с политическата подкрепа на половината свят, или поне Америките?
Смяташ ли, че САЩ ще ползва само еквиваленти на оръжия, които имат Мексико, ще протакат цяла година с конвенционални оръжия, а няма да ги изтрескат с ТЯО още в началото? Не мисля, че американците ще имат търпението на руснаците в такава хипотетична ситуация. И изобщо няма да ги е еня, че могат да разпалят ТСВ - то сега не ги е еня дето ТВД е у другия край на света, камо ли тогава когато хипотетично биха рязали територии от тях.

Актуализации

10:48 EDT --

Високоговорители в района на Запорожие информират жителите, че трябва да се евакуират. Приблизително 70 000 жители ще бъдат принудени да се евакуират.

Изглежда Славянск и Краматорск бяха силно ударени.

Камикадзе безпилотни самолети към Киев и Полтава, а не ракети.

11:34 EDT --

Ръководителят на Николаевска област Виталий Ким призова местните жители да не снимат и не публикуват в интернет движението на украинска военна техника в региона в близко бъдеще.

Руска ракета Х-22 удари машиностроителния и стоманодобивен завод НКМЗ в Краматорск:

преди 4 минути, vpvelev написа:

Е, ти сега му пожелаваш най-трудното ;)

Е, ако е млад ... да му е ... мен питал ли ме е като съм бил млад?! = Всеки си го прави по негово!!! = Аз комуниста = Направих ... той новия "демократ" ... да направи повече ... Аз сдадох!!! :) Вахтата ил властта ... 

Кратко: Кът е мъж да прави деца!!! 

п.п. Ако е джендър да си кака у ... я ... :) ако е от мъжки пол де ... иначе не става за мъ ... нъФФФ ... :) 

преди 7 минути, MZ/X написа:

Представи си Мексико, който е еквивалентът на Украйна за САЩ - тръгне да си връща с военна сила заграбени от САЩ щати и с политическата подкрепа на половината свят, или поне Америките?

М/у другото четох скоро, че мексиканците са си поискали техните щати, дето хАмериканците са им ги откраднали. Аризона, Ню Мексико и Тексас.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.