Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, parmobil написа:

Аз не съм! И не се оправдам с други. 

Голодомор, ако обичаш. Ползвай русизмите по предназначение!

Не се оправдай, а доказвай!!! :) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 часа, M.Николов написа:

Кой, този в СССР или тези в Британска Индия и Ирландия?

преди 48 минути, Moriati написа:

:wub: :biggrin:

Дорогой сороспяткин, та ти дори не знаеш че последния гладомор на мелкобритите в Индия е от времето на втората световна даже, най голямото достижение на Чърчил   хахахаха... Илитерате илитерате, за 5 стотинки знания нямаш, ама центчетата много обичаш и катго пръво кученце тичаш по команда сороска :D :hush:

Гладоморът си е само един, този в Украйна. Случилото се в Индия си има друго име, ама пуста руска пропаганда, попивате я като гъби, а дори не се усещате, как се изобличавате :yanim:

преди 4 минути, vpvelev написа:

За какво си мислиш? Тая вечер нощна смяна ли си?

мисля за услугите който правиш за русия , за да не си в русия:)

преди 1 минута, vpvelev написа:

Не се мъчи. Няма да можеш да ни сплотиш българите.

Ти пъ де видя зор в мен??? :) = То ми е фо нрава ... :) 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Гладоморът си е само един, този в Украйна. Случилото се в Индия си има друго име, ама пуста руска пропаганда, попивате я като гъби, а дори не се усещате, как се изобличавате :yanim:

ОО, сериозно ли, а аз да не знам че този в Индии бил с друго име :biggrin:

Блондичичики, а патент за запазено име случайно да имаш за доказателство  , че думата гладомор не мога да я употребявам и за други събития свързани със смърт от глад а  :newspaper:

Садис, слаба двойкаджийка русокоса :wub:

П.С Вечерната смяна дойде , сега започват блеене, и русокоси умотворения на килограм, не се блъскайте за всички ще има, на корем хахаххааха 

преди 17 минути, Moriati написа:

Хехехех, а по покупателна способност ще покажеш ли статистиката а , или вече не говориш за нея :wub::D

Ех смешко смешко, сучиш въртиш, абе вас сороспятата само как да връткате дебели гъзове ви учат май, когато нещо не ви се връзва хахахахаха // ти, дебелогъзия, косето босе и сие уфци, блондинки, разни плешивци, копърки и так дале  :D 

Явно при вас важи фразата , или по скоро перифразата - Сороспийка на хубави цифри се радва , само и само да покаже уж колко зле е Русия, ама не и се получава хахахаха 

Хехехех, я провери няколко пъти, какво означава последната колонка :D 

Ех смешко смешко, надпреварваш се да напишеш все по-голяма тъпотия от предишната ти, а заедно с това ти скача и увереността в правотата ти. 

преди 8 минути, parmobil написа:

Трябва ли да потърсим помощ за дioiд?

Или това си е нормалното му поведение?

Кой тим каза, че имам нужда от помощ??? :) 

п.п. Тук не съм да спечеля ... 

преди 3 минути, parmobil написа:

Тук вече ме загуби.

Отчел съм загубите ... = не разбираш от стратегия ... :) 

otZuHTd.png

Едно време тук имаше един лаф: "Няма! И в склада няма, и братушките не пращат!"

Голяма игра се играе...

преди 7 минути, Moriati написа:

ОО, сериозно ли, а аз да не знам че този в Индии бил с друго име 

С елементарни познания за света и историята. Имаш нужда. 

пп. британец, пък да не знаеш наименованието на случилото се в Индия на собственият си език. Баси срама. 

Голяма игра се играе...

Цъ ... не бе игра, а въпрос на психология бе ... ;) 

току-що, дioiд написа:

Цъ ... не бе игра, а въпрос на психология бе ... ;) 

Точно. Ама те руснаците се научиха на това от американските филми. Като изпднат две ченгета например в беда, обкръжени от бандити и започват да се карат и удрят един-друг. И бандитите се чудят какво става и докато се чудят ония ги натъркалят на земята.

преди 50 минути, Moriati написа:

ОО, хиенчо, мерхаба, сипал си си от рано гледам, че и фасадата оакал :D 

Паузите май ги дават укрите нещо, вместо напред, гордо правят кръгом и така напредват 

Не олду?

Точно. Ама те руснаците се научиха на това от американските филми.

Е те ... и в Русия ке устаната само руснаци ... ;) Мъ руснак свой не изоставя!!! ;) = Това не е хамерикански филм "всички спасавят редник .. :) 

п.п. на ен-тъ степен: Срещу Любовта всеки е безсилен!!! ;) 

Колкото и да се дърпат украинците, то те ке си устанат на у края ил Русия ил Европа ... :) = селяни демек!!! :) = просои оръ ... :) 

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Хехехех, я провери няколко пъти, какво означава последната колонка :D 

Ех смешко смешко, надпреварваш се да напишеш все по-голяма тъпотия от предишната ти, а заедно с това ти скача и увереността в правотата ти. 

Сериозно ли последната колонка трябва да гледам, ба си, а аз да не знам :D

А източника на тази таблица, и откъде са взети данните нещо а :biggrin: :ph34r: 

П.С Упс, това беше твоя фраза забравих хахахахахахах :tongue2:

П.П.С А ме кефи как и уж Бг е по-напред от РФ хахах, че и Турция, смях в залата :hush:

Само и единствено САЩ им надуват да са "въздух под налягане", т.е. илюзията, че са велики ... кът актьора Зеленски ... :) 

п.п. Заслужил си е малинката = анти оскара!!!! :) 

преди 7 минути, дioiд написа:

Е те ... и в Русия ке устаната само руснаци ... ;) Мъ руснак свой не изоставя!!! ;) = Това не е хамерикански филм "всички спасавят редник .. :) 

п.п. на ен-тъ степен: Срещу Любовта всеки е безсилен!!! ;) 

Колкото и да се дърпат украинците, то те ке си устанат на у края ил Русия ил Европа ... :) = селяни демек!!! :) = просои оръ ... :) 

Покъртително! Нещо от Гюрга Пинджурова?

Де из Укайна такова, за сме??? 

Славни са българките ил македонките, но не по северно от България де е сега, а не в миналото ... :) 

Ей ... имали българки, Ъ??? :) 

преди 2 минути, parmobil написа:

Покъртително! Нещо от Гюрга Пинджурова?

Реч го по по простичко къ на вулгар .... :) 

преди 10 минути, Moriati написа:

Сериозно ли последната колонка трябва да гледам, ба си, а аз да не знам :D

А източника на тази таблица, и откъде са взети данните нещо а :biggrin: :ph34r: 

П.С Упс, това беше твоя фраза забравих хахахахахахах :tongue2:

П.П.С А ме кефи как и уж Бг е по-напред от РФ хахах, че и Турция, смях в залата :hush:

Очевидно не знаеш, щом питаше да ти се покаже и си цитирал именно таблица, където е показано :) 

преди 48 минути, Moriati написа:

Хехехех, а по покупателна способност ще покажеш ли статистиката а , или вече не говориш за нея :wub::D

Ех смешко смешко, сучиш въртиш, абе вас сороспятата само как да връткате дебели гъзове ви учат май, когато нещо не ви се връзва хахахахаха // ти, дебелогъзия, косето босе и сие уфци, блондинки, разни плешивци, копърки и так дале  :D 

Явно при вас важи фразата , или по скоро перифразата - Сороспийка на хубави цифри се радва , само и само да покаже уж колко зле е Русия, ама не и се получава хахахаха 

И източника си го пише къде е... ама не ми казвай, че не знаеш и източниците на статия в Уикипедия къде са... абе ти знаеш ли нещо изобщо ? :) 

И мен ме кефи, как в твоята таблица Иран е по-напред с 50 места напред пред Норвегия :P 

преди 6 минути, дioiд написа:

Де из Укайна такова, за сме??? 

Славни са българките ил македонките, но не по северно от България де е сега, а не в миналото ... :) 

Ей ... имали българки, Ъ??? :) 

Реч го по по простичко къ на вулгар .... :) 

Айде привържваш шишето и си лягай, стига ти толкова. 

преди 27 минути, vpvelev написа:

Точно. Ама те руснаците се научиха на това от американските филми. Като изпднат две ченгета например в беда, обкръжени от бандити и започват да се карат и удрят един-друг. И бандитите се чудят какво става и докато се чудят ония ги натъркалят на земята.

Бабо, ама на тебе ти говорят звездите

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Очевидно не знаеш, щом питаше да ти се покаже и си цитирал именно таблица, където е показано :) 

И източника си го пише къде е... ама не ми казвай, че не знаеш и източниците на статия в Уикипедия къде са... абе ти знаеш ли нещо изобщо ? :) 

И мен ме кефи, как в твоята таблица Иран е по-напред с 50 места напред пред Норвегия :P 

Айде привържваш шишето и си лягай, стига ти толкова. 

А имам ко дъ пре или държа кът си легна. ;) НО, требе ли вси българки да сме су украинка в кревата, за да тачим туй кое не е мое??? 

п.п. Ако си жена ти е простено, иначе си ... не мой тип и се оправяй сам фо леглото ... :) 

От първо лице как се случват нещата-мрежата помогна само първия път (+21):

преди 2 часа, Moriati написа:

Тавариш, погледни последната колона :)

Уже очень поздно, у тебя еще час впереди, не пора ли быстро искупаться в хрущевке и на грядках? Сегодня мы немного перепутали болгарский и русский, а в остальном ты на высоте! 😍

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.