Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Kosyo получава "факти" от Twitter, което не е най-доброто място за получаване на факти.

Той там има един приятел украинец, дето има снимачно студио явно. Ама артистите дето е наел, нещо не са научили добре ролите си. Да пуснеш 5-6 бомби от дрон върху главата на руснак и той да не умре си е жива излагация на артистите :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

комсомолеца е токова тъп чугун че си мисли че ако се моли на Бога Пу, ще му пусне безплатен интернет :) 

А и знаеш на какъв принцип са комунетата

Всяка една дискусия, която сме имали помежду си е доказала, че аз съм по-умен от теб.

И не, не се моля на никого за безплатен интернет.

Колкото се отнася до видеото, което си показал, имай предвид, че все още няма дадени отговори на въпросите, които жената пита. И ти не можеш да дадеш отговор, нали?

Много добре знам, че не можеш да отговориш на въпросите й. За да отговориш на въпросите й, първо трябва да признаеш, че грешиш и че България е в упадък. Няма как да отговориш на въпросите, ако първо не признаеш, че неолиберализма съсипа държавата. Отговорите на въпросите са основани на факта, че неолиберализма ни ограби и съсипа държавата.

преди 6 часа, maxthon написа:

как да е? Все тъй ловиш на всякаква стръв. Един път отрекат, после потвърдят. Накрая все тъй няма нито едно доказателство за свален Кинжал. А Петриът както вече казах и във вариант PAC3 e невъзможно да свали  хиперзвукова ракета като Кинжал.

И защо да не може ? Патриотът постоянно се ъпгрейдва , променя се ,може вече да е намерил цаката на тази 50 милионна доларова скрап   ! Не е като руските системи ,С 300 която не опази флагмана масква , като С400 която не опази кримското летище и базата в архангелск. Колко и да ви е неприятно  просто ракетата  си стои на стадиона ,е може вече да пътува за САЩ за да видят това епохално чудо на безаналоговата техника./сМех/

току-що, novaki написа:

Грухи а искаш ли компютъра да ти бъде хакнат и напълнен с вируси 

Не иска, но е неизбежно - то и шамари ще има, ама по късно :) Преди 2 години, един такъв "хакер", кви шамари яде от баща си....чак се накефих :) 

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

И не, не се моля на никого за безплатен интернет.

Сега е на мода да се хакне и са се включиш безплатно в някой от интернет спътниците на Мъск ;)

преди 1 час, vpvelev написа:

Така е. Явно руснаците най-после ще се включат в СВО. Няма само вагнеровци да се бият, я.

Бре , до сега само вагнеровци ли поддържаха фронта ? Много са крути.

преди 2 минути, bigiadri написа:

Бре , до сега само вагнеровци ли поддържаха фронта ? 

Да. Ти не знаеше ли?

преди 4 минути, novaki написа:

Грухи а искаш ли компютъра да ти бъде хакнат и напълнен с вируси 

Какво общо имат компютърните вируси с процедурата, която смятам да изпълня срещу капиталистите, за да не бъда субект на throttling атаки?

преди 1 час, miro20 написа:

Да, най вероятно е както и при предишните случаи на рашисти :

Е ,сигурно ще оживее ,може би без някой крак , но онзи злият вече е на концерт на конзон

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Технологията е сърп и чук за тебе. Нищо не знаеш!

Нали нямаш пари? Смешник!

Защото ползваш, продукт, който ти се предоставя от съответната компания

Никога - то няма и как да стане - кой ще те вземе тебе на работа в подобна компания

Аз залагам че е бета тестер на новия руски протокол който ще замести западния ip протокол - RIP (да не се бърка с другия RIP, който е отново западен)

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Не иска, но е неизбежно - то и шамари ще има, ама по късно :) Преди 2 години, един такъв "хакер", кви шамари яде от баща си....чак се накефих :) 

Защо да е неизбежно? И кой ще ме бие? Защо мислиш, че някой ще ме бие и ще "ям шамари"?

току-що, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Какво общо имат компютърните вируси с процедурата, която смятам да изпълня срещу капиталистите, за да не бъда субект на throttling атаки?

Има ти хакни на някой мрежата и гледай какво ще ти се случи

току-що, Coco1 написа:

Защо нищо не знаеш а огнения дух говори вместо тебе

Пак нищо не си разбрал, дете на комунисти :)

преди 1 минута, kosyo написа:

Аз залагам че е бета тестер на новия руски протокол който ще замести западния ip протокол - RIP (да не се бърка с другия RIP, който е отново западен)

Не, не съм beta tester.

преди 12 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Има как да се получи. Всъщност, аз знам как да го направя, но все още не съм получил достъп до технологиите, които ще ми позволят да го направя.

Аа всичко ще си кажеш ти всичко ама после ще има грух грух питоня не работи и ма боли гъзу

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Защо да е неизбежно? И кой ще ме бие? Защо мислиш, че някой ще ме бие и ще "ям шамари"?

Какво значение има кой ще ти рамаже грозната мутра? Все ще ядосаш някой - затова е неизбежно

току-що, NewRedDragon написа:

Какво значение има кой ще ти рамаже грозната мутра? Все ще ядосаш някой - затова е неизбежно

За да ми "размажат грозната мутра", първо трябва да разберат кой съм и да ме намерят.

току-що, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Какво ще ми се случи?

Ще ти бъде претарашен компютъра ще ти бъде напълнен с вируси а като разбере кой му е хакнал мрежата и пребит ,ако беше безболезнено всички щяхме да крадем интернет

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.