Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Ама ти на краставичаря няма как да продадеш краставици нали ти е ясно? Особено от тези кривите. Или давай неопровержимо доказателство за свален Кинжал или си замълчи и не питай повече по въпроса.

Какво по добро доказателство от това да няма в Украйна поразени цивилни квартали и сринати блокове от "кинжал" ? :) 

Колкото по малко ежедневни цивилни жертви имаме, значи украинските и ЗАПАДНИ системи на ПВО действат все по ефективно срещу рашисткия терор !

:yanim:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама ти на краставичаря няма как да продадеш краставици нали ти е ясно? Особено от тези кривите. Или давай неопровержимо доказателство за свален Кинжал или си замълчи и не питай повече по въпроса.

Що пък да не питам. Снимки имаше 3 -4 че и не бяха замазки наоколо дори.. сламка да ти метна

току-що, maxthon написа:
преди 3 минути, miro20 написа:

Кога и къде ?

Г-жа Сникърсова си призна. Написах, че има признание за наличие на лаборатории. Какво е правено там няма да чуем вероятно никога.

Знаех си . Фейкомет :)

току-що, miro20 написа:

Какво по добро доказателство от това да няма в Уркайна поразени цивилни квартали и сринати блокове от "кинжал" ?

Да разбирам ли, че в бързането си да го напишеш и като се абстрахирам от малкото грешки, чета за липса на поразени цивилни квартали (странно какви други може да има) и т.н. знаеш какво си написал. Нормално е да няма. Там обикновено падат или дикретно пво на Украйна или отклонените (може да го прочетеш и свалени, че този път да ти стане ясно по-добре) руски крилати ракети в следствие на работата на пво на Украйна.

преди 1 минута, miro20 написа:

алцаймер, къде беше когато ти обясних че властта в т.нар. ЛДНР  на 90% са назначени от Рашистан,кадри ?

Фейк!

преди 4 минути, miro20 написа:

Знаех си . Фейкомет

Знаеш, че съм нещо, но няма как да кажеш и защо. В типичен твой стил забравяш какво каза пред една сенатска комисия въпросната жена.

преди 6 минути, miro20 написа:

И аз ти казвамнещо толкова простичко - Всеки път когато си споменавал Сърбия и Косово съм ти повтарял  какви са разликите и защо няма нищо общо .

Да, винаги разправяш за някакви разлики, за които дори и хората от Общото събрание на ООН не знаят. Това е щото ти си по-умен и по-осведомен от тях :laughing4:

Само че аз друго те питах: Когато сърбите защитаваха целостта на държавата си герои ли бяха? Да или не?

преди 9 минути, kosyo написа:

Снимки имаше 3 -4

И освен връх на бойна глава, друго вижда ли се? Имало снимки? Е форума има функция да се прикачват снимки.  Пускаш и коментираме кое какво е и какво не е. Казах ти вече ако имаш какво да покажеш го направи или млъкни.

преди 2 минути, maxthon написа:

И освен връх на бойна глава, друго вижда ли се? Имало снимки? Е форума има функция да се прикачват снимки.  Пускаш и коментираме кое какво е и какво не е. Казах ти вече ако имаш какво да покажеш го направи или млъкни.

Пускаш съм ги - не помниш ли че вече ги опроверга. Имало мъх по главата. Ама пропусна че е паднала на игрище с тревен чим. 2-ма човека дето ги коментират работите ти дадох ама не намираш време да ги изгледаш единия не бил правилния , другия сигурно щото е с маска говори глупости (предполагам). Може да се напънеш още малко и да кажеш и да намериш друг косур ама не можеш една цифра да дадеш. А ти от там се почва примерно. Няма коментар тук - има поголовно отричане на действителността единствено..

преди 7 часа, vpvelev написа:

А ти като какъв се определяш?

явно не е папагал, заящото има друг в форума - който и две думи собственио няма - но редово ти запушва устата:)

преди 6 часа, vpvelev написа:

О, неразумний папагалчо. Поради что се срамиш да си признаеш, че си отроче на комунисти? А?

като гледам ти харесва пълнежа:)

преди 5 минути, kosyo написа:

Пускаш съм ги - не помниш ли че вече ги опроверга.

Пак да попитам освен връх на бойна глава дали се вижда друго?

току-що, maxthon написа:

Пак да попитам освен връх на бойна глава дали се вижда друго?

Я да видим какво ли остава от свалена ракета (с огромна вероятност в края на полета й)…ти можеш ли да ми помогнеш?

преди 6 минути, kosyo написа:

Пускаш съм ги - не помниш ли че вече ги опроверга. Имало мъх по главата. Ама пропусна че е паднала на игрище с тревен чим. 2-ма човека дето ги коментират работите ти дадох ама не намираш време да ги изгледаш единия не бил правилния , другия сигурно щото е с маска говори глупости (предполагам). Може да се напънеш още малко и да кажеш и да намериш друг косур ама не можеш една цифра да дадеш. А ти от там се почва примерно. Няма коментар тук - има поголовно отричане на действителността единствено..

Вече няколко пъти се хващаш на троленето на макстонката :)  Нали те предупредих да не се връзваш на простотии в стил... "дай снимки че земятане е плоска"

нека се гърчи рашистката сволочь.

:)

По темата - 45 украински герои срещу 3ма пилоти .

https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-razmeni-45-ot-azov-za-trima-pleneni-piloti-6167575?fbclid=IwAR1TTS6A5rAKqcd_sF_K4fwKoRH2K6hdd_-tA62UL-bMIh4iOPPbYPlgilI

Очевидно Рашистан има огромен дефицит и нужда от пилотите си които толкова "успешно" и безпрепятствено унищожиха на няколко пъти за три дни украинската авиация, складове и "центрове принятия решений" ..... :) 

току-що, miro20 написа:

Вече няколко пъти се хващаш на троленето на макстонката :)  Нали те предупредих да не се връзваш на простотии в стил... "дай снимки че земятане е плоска"

нека се гърчи рашистката сволочь.

А не искам лично да го изпитам аз . Не ми пречи ей сега ще ме прати по дяволите . Но вече на 100 % знам че не е бил артилерист. Може да е лъскал затвора на ... топчето най-много.

Той е упорит затова го уважавам.

преди 12 минути, miro20 написа:

Вече няколко пъти се хващаш на троленето на макстонката

Е ти си редовен. И всеки път съм нещо, което няма как да обясниш защо е така. Допускам, че използваш някакъв огледален принцип и се стараеш да проектираш себе си някъде другаде. Украинец казал, че нещо се е случило. Че той за добро утро вече е изпългал поне пет пъти.

преди 9 минути, kosyo написа:

Все още се чака отговора на въпроса какво се вижда на стадиона освен тревата и връхчето на бойната глава и как това позволява да се идентифицира като Кинжал? А той дали лети на 20 км височина или на друга е несъществен въпрос.

преди 21 минути, maxthon написа:

Все още се чака отговора на въпроса какво се вижда на стадиона освен тревата и връхчето на бойната глава и как това позволява да я идентифицира като Кинжал? А той дали лети на 20 км височина или на друга е несъществен въпрос.

Ами достатъчно че хора дето ги разбират нещата да кажат че това е  което се твърди. Лети на 20 км кога? На 2-рото видео човека ти обяснява точно защо ми е такъв върха, обяснява че няма как заради плазмата да лети с висока скорост на крайна фаза, дава снимки как изглежда Х-не помня колко си и че има покритие от не знам си какъв материал което липсва в нашия случай и NoName  "специалист" по джуркане на думи и съмнения с неясен background  казва сакралните 20 км височина (WTF) и че има мъх по главата :) "Историка"  с опит в нонаме ОКБ вади графики, обяснява 40 Мин обаче другия специалист "артилерист" не може да върже 1 опровержение освен че човека проектирал самолети и че бил историк. Това го казва човека с "опит" в артилерията и газа? Да имаш някакви други аргументи ? Според мен тия са напълно достатъчни за мен, но с радост ще чуя още няколко.

Забравих и човек дето не може да каже как трябва да изглеждат останки от свалена ракета в крайна фаза. За скоростите да питам ли още или да се откажа?

преди 47 минути, kosyo написа:

А не искам лично да го изпитам аз . Не ми пречи ей сега ще ме прати по дяволите . Но вече на 100 % знам че не е бил артилерист. Може да е лъскал затвора на ... топчето най-много.

Аз съм я хванал много отдавна че нито казарма знае какво е, нито военно дело .

Затова според мен е ник в женски род с няколко трола/ки/ на смени .  :) 

И че никога не се аргументира с линкове, видео или нещо подобно. Просто "отрицание в лоб"  и точка :) 

И върти така че да те накара ти да доказваш тези срещу  тебе си .

:)

Класическо тролене.

За учебник !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

И че никога не се аргументира с линкове, видео или нещо подобно.

И това го казваш ти, който сваляш дрончета и ракети с АК-47? Имало свалени дронове, но няма нито едно потвърждение за това. За дрон няма, а какво остава пък за ракета.

преди 1 час, miro20 написа:

И върти така че да те накара ти да доказваш тези срещу  тебе си .

Общо взето те карам ти да докажеш собствената теза и в това си "шампион". И пак общо взето всеки пък единственото нещо е да не кажеш нищо. Или казано иначе мълчиш като п.... И така до следващата ти странна идея, която пак не можеш да защитиш.

преди 2 часа, kosyo написа:

"Историка"  с опит в нонаме ОКБ вади графики, обяснява 40 Мин

Ама каквото и да вади той няма експертизата. От колко години не работи в ОКБ и от кога изобщо не се намира в Русия? Нищо друго не прави освен да дезинформира.

Забравих и човек дето не може да каже как трябва да изглеждат останки от свалена ракета в крайна фаза. За скоростите да питам ли още или да се откажа?

Остави скорости и височини, че е ясно защо задаваш такива въпроси. Кажи по снимките, където ги показаха дали си личи каква е ракетата? Ако си личи покажи точно на коя снимка/видео е видно това.

дава снимки как изглежда Х-не помня колко си и че има покритие от не знам си какъв материал което липсва в нашия случай

Кинжал има специално покритие и сега липсвало? Правилно ли чета, че сам отговаряш на въпроса дали това е Кинжал? Ако не е така започни да се изразяваш по-разбираемо.

На 2-рото видео човека ти обяснява точно защо ми е такъв върха, обяснява че няма как заради плазмата да лети с висока скорост на крайна фаза,

Но идеята на тази ракета е да лети именно в крайна фаза с висока скорост. Нищо не и пречи и в терминална фаза да падне и напълно отвесно над целта.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Пак ли нямаш отговор :giggle1:

Укаринците се борят да запазят целостта на държавата си и за теб с герои, нали? Какви тогава са сърбите, които също се бореха да запазят целостта на държавата си?

Че кой е оспорвал ,че СЪРБИЯ е държавата на сърбите. Те както и тъпаците в СССР, искаха да използват другите държави в Югославия ,само че тези държави искаха друго т.е. да не са слуги на великите сърби.Процесите са НАПЪЛНО аналогични и резултатите ще бъдат аналогични.Украйна ще бъде суверенна и независима държава,нямаща нищо общо с великата рассия ,която ДОБРОВОЛНО ще се присъедини към ЕС и НАТО !

преди 11 часа, vpvelev написа:

По-висока заплата тогава. И почивка на българското черноморие безплатно.

Ами чувам да казват, че с пари се купувало всичко. Значи и живот. Самосъхранението е относително понятие. Ако имаш дилемата дали от глад или от куршум ще загинеш, се успокояваш че куршума може и да ти се размине. Или дължиш на банката $1 000 000 примерно и ти се иска да се гръмнеш е по-добре да се запишеш във Вагнер.

И защо ще трябва да се бият при вагнер ,то "доброволци'' набират и в Украйна и сигурно дават и добри пари,при това не в рубли.

преди 10 часа, Coco1 написа:

Комсомолката-комунистка от интерната е на кило лосион

Лосионът е контрабандно внесен "Тройной" ,много ценен  от всички ,които са превързани към матушка  рассия!

преди 10 часа, maxthon написа:

E май обяснихме защо не може?

Явно украинците НЕ са разбрали твоите обяснения .Ще треба да ти се извинят!

преди 22 минути, bigiadri написа:

Че кой е оспорвал ,че СЪРБИЯ е държавата на сърбите. Те както и тъпаците в СССР, искаха да използват другите държави в Югославия ,само че тези държави искаха друго т.е. да не са слуги на великите сърби.Процесите са НАПЪЛНО аналогични и резултатите ще бъдат аналогични.Украйна ще бъде суверенна и независима държава,нямаща нищо общо с великата рассия ,която ДОБРОВОЛНО ще се присъедини към ЕС и НАТО !

Ти си КУХ КАТО ХРАЛУПА, аз ти казах. В случая наистина процесите са аналогични. Украйна иска да задържи ЛДНР, също както Сърбия искаше да задържи Косово. Украинците се борят да запазят целостта на държавата си, също както се бореха сърбите. 

Казах ли ти вече че си КУХ КАТО ХРАЛУПА?

преди 24 минути, bigiadri написа:

Те както и тъпаците в СССР, искаха да използват другите държави в Югославия ,само че тези държави искаха друго т.е. да не са слуги на великите сърби.Процесите са НАПЪЛНО аналогични и резултатите ще бъдат аналогични.Украйна ще бъде суверенна и независима държава,нямаща нищо общо с великата рассия ,която ДОБРОВОЛНО ще се присъедини към ЕС и НАТО !

Точно !  Бих добавил че тъпаците путлювисти обаче представят стремежа нахората да живеят по добре, по европейски, които са за демокрция, които се борят с корупцията, олигархията и мафиотсктие режими като "краварски революции" :) :)

преди 5 часа, maxthon написа:
преди 7 часа, miro20 написа:

И че никога не се аргументира с линкове, видео или нещо подобно.

И това го казваш ти, който сваляш дрончета и ракети с АК-47? Имало свалени дронове, но няма нито едно потвърждение за това. За дрон няма, а какво остава пък за ракета.

Лъжкиня. Вече те хванах че ме цитираш избирателно и извън контекста. Я дай пак оня цитат дето съм"твърдял" ? А всъщност се оказа оспорване на една твоя поредна простотия и зададох въпрос !

:hush:

преди 5 часа, maxthon написа:

Общо взето те карам ти да докажеш собствената теза и в това си "шампион". И пак общо взето всеки пък единственото нещо е да не кажеш нищо. Или казано иначе мълчиш като п.... И така до следващата ти странна идея, която пак не можеш да защитиш.

Ама каквото и да вади той няма експертизата. От колко години не работи в ОКБ и от кога изобщо не се намира в Русия? Нищо друго не прави освен да дезинформира.

Остави скорости и височини, че е ясно защо задаваш такива въпроси. Кажи по снимките, където ги показаха дали си личи каква е ракетата? Ако си личи покажи точно на коя снимка/видео е видно това.

Кинжал има специално покритие и сега липсвало? Правилно ли чета, че сам отговаряш на въпроса дали това е Кинжал? Ако не е така започни да се изразяваш по-разбираемо.

Общи приказки без да си гледал нито едно от 2-те видеа а се хващаш за моите думи. Уникални аргументи просто. Абе всичките по един и същ калъп ли сте правени? Някъде нещо лети  - кога , с каква скорост, на каква височина - това са подробности без значение за тебе. Че се подчинява на прости физични закони - от отново е без значение. Предполагам защото почива на нови физични принципи, нали? Със всеки отговор издишаш все повече и повече и вече съм ти го казвал. Да оставя скоростите - че те това е ключа в целия спор но ти не можеш да ми дадеш една цифра а както каза Миро - само отричане в лоб..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.