Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, kosyo написа:

Троен джакпот

Поне научи какво е това.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 16 минути, attj написа:

На бандеровците това е нужно -да спрат да си мислят, че светът е впечатлен от всичките им глупости.     Светът няма намерение да се самозаличава заради Велик Бандеристан.  Били излъгали НАТО, после какво следва?  Още много  изпросени милиарди?  А после!?   

После Украйна в международно признатите си граници. А рашистан ще им плаща репарации.

преди 11 минути, kosyo написа:

Недей човек, едно време беше забавно да се чете там но от как сложиха отгоре банера от половин страница какво е забранено да се коментира стана пълна скръб. Отделно вече в последно време стана като вестник 'Труп' -некролог до некролога. При всяка негативна акция се започват едни "следващия път ще видят те" и понеже е правен на някаква бъгава платформа се налага да отварят нова тема на всеки 30 страници. Вече само като отворя и видя че за 1 ден са отворили нова тема и са преполовили знам че нещата са пак на зле. Дайте нещо по читаво за четене че те станаха просто отчайващи. Дори и ти ще се отчаеш от писанията им. За милиардите - дребни стотинки са това . Нали ви го казах - срещу 6-7 процента от годишния военен бюджет на САЩ -заличиха 50% от всички боеготовни сухопътни сили на самая могучая. Без да загине нито един редовен войник. Троен джакпот е това. Днес един каза (пуснах го тук) - 10 години поне ще трябва РуZия да си върне потенциала ако ги няма санкциите.

Забравяш, че някой все пак умира.В случая украинците.

Иначе да, резултата е впечатляващ за САЩ, но да не плачем всички накрая.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Иначе да, резултата е впечатляващ за САЩ, но да не плачем всички накрая.

Само украинците ли?

Че какво да плачем. Едно време ни плашеха със същите приказки за лека нощ, сега пак(за тия дето слушат 'Говорит Москва') докато на запад си гледаха кефа. Никой ли не си направи изводите ?

Гледа ли интервюто на Орбан?

преди 16 минути, kosyo написа:

Само украинците ли?

Е, за руснаците е ясно, но все пак има хора срещу тях.....не се бият сами със себе си.

преди 16 минути, kosyo написа:

Че какво да плачем. Едно време ни плашеха със същите приказки за лека нощ, сега пак(за тия дето слушат 'Говорит Москва') докато на запад си гледаха кефа. Никой ли не си направи изводите ?

Това, че един път се е разминало не значи, че всеки път ще е така.

И "си гледаха кефа" е доста пресилено, толкова хора и служби бяха всекидневно на нокти.

Не знам защо си мислиш, че са приемали нещата лежерно.Определено много се лъжеш.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Гледа ли интервюто на Орбан?

Е, за руснаците е ясно, но все пак има хора срещу тях.....не се бият сами със себе си.

Имам някаква хигиена какво гледам и какво не (знам че е смешно). Напомня ми на ранния Бойко :) - не съм го гледал и не смятам. Мернах някакви подигравки но ми е безинтересен - до тук не е познал нищо така че ..

Това ми гледам в момента :

Fviw-EfX0AAQ-RM?format=jpg&name=medium

Кадровите смени по върховете на руската армия. Ама то по-ветровито от колкото си мислех.

преди 19 минути, M.Николов написа:

И "си гледаха кефа" е доста пресилено, толкова хора и служби бяха всекидневно на нокти.

Не знам защо си мислиш, че са приемали нещата лежерно.Определено много се лъжеш.

Да кажем че имам поглед отвътре на нещата. Ще ти кажа истински случай от живота ми. Когато потъна "Курск" една позната беше в Брюксел тогава и се беше върнала за малко. Че вика абе тия там твойте хора защо казват че се чувало почуквания и имало комуникация някаква. В Брюксел на втория ден всички медии казаха че няма живи. А тук в България 1 седмица след това цитираха ТАСС и се ослушваха за почуквания по корпуса. Че толкова за качеството на масовата БГ журналистика и за нейните послания. Мога и още да говоря но само след 3-та бира а пред мене е празно в момента.

преди 5 часа, miro20 написа:

Ти си единствения гьонсурат фейкомет който има наглостта да повтаря и да недоволства с простотията си че спазвам правилата на форума , че съм коректен и посочвам източника на цитата си.

За десетнайсти път те питам: Ти заставаш ли зад написаното в линка от онзи твой пост?

... и за десетнайсти път ще получа оглушително мълчание...

Ти знаеш ли за друг случай, в който потребител да не застава зад написано в линк от негов пост и да се опитва да се измъква с абсурдното "тези думи не са мои"?? Аз поне не знам да е имало друг чааааак толкова осран фейкомет.

преди 7 часа, BANKATA написа:

После Украйна в международно признатите си граници. А рашистан ще им плаща репарации.

Много наивно мислене - при налични над  6000 ядрени бойни глави.     Те са огромна заплаха и за САЩ и НАТО  -те знаят и разбират това.

преди 1 час, attj написа:

Много наивно мислене - при налични над  6000 ядрени бойни глави.     Те са огромна заплаха и за САЩ и НАТО  -те знаят и разбират това.

Афганистан 2 пъти и Виетнам-имаха ли тогава САЩ и СССР бойни глави или ги бяха забравили в склада?

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Хралупо КУХА, и ясновидството ти се отдава колкото и мисленето - демек НИКАК :giggle1:

Но пък за комедиант ставаш :cool: 

Пак се НЕРВИРАШ. Почвам сериозно да се притеснявам за здравето ти .Полечка , не се ЯДОСВАЙ ще се СЧУПИШ!

преди 11 минути, bigiadri написа:

Пак се НЕРВИРАШ. Почвам сериозно да се притеснявам за здравето ти .Полечка , не се ЯДОСВАЙ ще се СЧУПИШ!

колкото повече не върви и буксува рашистката тридневна война, толкова по изнервени са рашистите путлювисти :giggle1:

преди 7 часа, ivottoshev написа:

.. и за десетнайсти път ще получа оглушително мълчание...

Всеки път ти отговарям  , всеки път си насран и опроверган заради лъжите ти и спекулациите , то пак ми вика "оглушително мълчание"

тошефффф... добре ли си ? :giggle1:

преди 9 часа, M.Николов написа:
преди 9 часа, kosyo написа:

Само украинците ли?

Чакай сега :)  Ма;оумната ви рашистка пропаганда бе че ВСУ сами се обстрелват, избиват, и само чакали рашистката армия за да изтребят и собственото си население.

А рашистите били дошли само да носят хуманитарна помощ и да спасяват украинците от собствените си военни :giggle1:

преди 9 часа, M.Николов написа:

Ето , и ти си "загрижен " за украинците...  а не си задаваш въпроса ЗАЩО  и кой вкара войната там.

Ама верно са ви изпрали тотално кухите глави.

преди 11 часа, maxthon написа:

E аз само напомням какво ти си казал. Явно и това не желаеш да коментираш. Контекста е много ясен. Твърдиш, че има някои модели дронове и ракети, които могат да се свалят с автомат. Помолен да кажеш и покажеш кой модел каза един, но не успя да покажеш и едно доказателство за думите си. И сега се чудиш как да се отречеш от това, което си казал по всякакъв начин.

Не мога да коментирам посоките и измишльотините които вкарваш в смисъл а на казаното от мен. Затова пак казвам и изисквам САМА да ме цитираш /без извадено от контекста/  за да се види излагацията ти и лъжите които бълваш ! :) 

"методичките" и опорките с фейкомета тошеффффф са абсолютно еднакви !

преди 24 минути, bigiadri написа:

Може да ме нервира някой, който е умен но умишлено се прави на глупав. Хора като теб, които са си природно КУХИ КАТО ХРАЛУПИ но се имат за много умни, предизвикват у мен само усмивки :cool:

преди 2 часа, attj написа:

Рязането на ядреният им арсенал ще е част от репарациите.

преди 45 минути, miro20 написа:

Всеки път ти отговарям  , всеки път си насран и опроверган заради лъжите ти и спекулациите , то пак ми вика "оглушително мълчание"

Я цитирай поне един от този "всеки път", щото аз и сега виждам само "оглушителното мълчание" :giggle1:

Заставаш ли зад думите от онзи твой линк, г-н Насраний, или не заставаш? Подкрепяш ли написаното в него, или продължаваш да държиш на "тези думи не са мои"?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Я цитирай поне един от този "всеки път", щото аз и сега виждам само "оглушителното мълчание" :giggle1:

Заставаш ли зад думите от онзи твой линк, г-н Насраний, или не заставаш? Подкрепяш ли написаното в него, или продължаваш да държиш на "тези думи не са мои"?

алцхаймер, пусни търсачката със собствения ник и думи, и ще ти излязат веднага всичките пъти когато сипитал и когато съм ти отговарял .

Лъжец, фейкомет и спекулант :)  На дребно и то :)  

преди 57 минути, miro20 написа:

Не мога да коментирам посоките и измишльотините които вкарваш в смисъл а на казаното от мен.

Е то единствения коментар на казано от теб, който правиш е - Извън контекста. Което разбира се не е вярно. Поне в повечето случаи. В сегашния със сигурност не е вярно.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Рязанети на ядреният им арсенал ще е част от репарациите.

О да, това не се бях сетил, но едно от условията след войната, задължително трябва да е терористичната държава , начело  с военни престъпници да няма ядрено оръжие.

Но с огромна вероятност мисля , поражението на рашистите , което е неминуемо , ще доведе до огромна криза и смяна на властта .

Путлю "мастер стратег" :giggle1:

преди 1 минута, maxthon написа:

Е то единствения коментар на казано от теб, който правиш е - Извън контекста. Което разбира се не е вярно. Поне в повечето случаи. В сегашния със сигурност не е вярно.

И пак не ми цитираш целия цитат, а като фейкомета тошеффффф предпочиташ да спамиш и да си плямпаш лъжите и фейковете :) 

Guten morgen russische schweine soldaten!

@maxthon нещо тука да кажеш по Кинжала - https://www.mk.ru/politics/2023/05/08/reznikov-sbit-kinzhal-udalos-blagodarya-amerikanskoy-sisteme-patriot.html

"Принцип действия «Кинжала» состоит в полете к своей цели на гиперзвуковой скорости, а затем замедления и выход на цель с уже гораздо меньшей скоростью для коррекции и маневрирования. Поэтому подобную ракету устаревшие советские ЗРК сбить не способны, чего ранее и не происходило. В большинстве случаев поражение такой цели возможно только при помощи Patriot ЗРК PAC-3 с кинетическим перехватчиком PAC-3 MSE. Отверстие в обломке на фото говорит о возможном применении подобной ракеты, пишет «Военный Осведомитель»"

Явно и тия са изгледали онези 2 видеа :) ама четене с разбиране е било.

преди 8 минути, miro20 написа:

алцхаймер, пусни търсачката със собствения ник и думи, и ще ти излязат веднага всичките пъти когато сипитал и когато съм ти отговарял .

И пак "оглушително мълчание" вместо простичкото "Да" или "Не"...

Заставаш ли зад думите от собственият си линк, или не, г-н Насраний?

преди 3 часа, attj написа:

Защо на пенсионерски години, си така наивен, за няколко лева на ден

преди 25 минути, ivottoshev написа:

И пак "оглушително мълчание" вместо простичкото "Да" или "Не"...

Заставаш ли зад думите от собственият си линк, или не, г-н Насраний?

Лъжец, фейкомет и спекулант :)  На дребно и то :)  

преди 24 минути, miro20 написа:

Пак оглушително мълчание вместо "да" или "не". Липсата на отговор обаче е достатъчно красноречив отговор, Насраний. Ти си единственият човек във форума, който не застава зад написаното в собственият му линк.

В новото издание на Тълковен речник ще фигурира:

насран

по-насран

най-насран

Лоботомиро20

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.