Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

@vpvelev ето ти историята на този паметник написана от Руския "изкуствен" интелект:

https://www.newsru.com/russia/03Jul2015/tobolsk.html

https://www.topnews.ru/news_id_79161.html

Ето ти доказателства за какво ти говоря. . В последните години не си спомням по 9 май да е нямало нещо объркано по плакатите - я немски войни, я американско/немско оръжие. Сега с интерес очаквам да видя с какво ще ме изненадат тази година

Вчера в близката горичка

Танк удари "птичка" (+21)

https://twitter.com/markito0171/status/1655562954505351168?s=20

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, vpvelev написа:

Когато ми отговориш Защо си толкова проЗД, тогава ще ти отговоря на другите Защо.

Защо си  руски-бот-пиянка и чакаш друг да ти каже защо си проЗД ! Защо си поредния дефектен руски бот от интерната

преди 16 минути, Coco1 написа:

Защо си  руски-бот-пиянка и чакаш друг да ти каже защо си проЗД ! Защо си поредния дефектен руски бот от интерната

Пак зацикли :) Започвам да те съжелявам, така да знаеш.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Пак зацикли :) Започвам да те съжелявам, така да знаеш.

Като думнеш още едно и ше спреш да се самосъжаляваш на село. Предател на Расия

преди 1 минута, Coco1 написа:

Предател на Расия

Важното е че не съм предател на България, като тебе.

Ходил ли си в казарма? Ама не да я разглеждаш като музей :)

преди 1 минута, vpvelev написа:

Ходил ли си в казарма? Ама не да я разглеждаш като музей :)

На всичко си предателка и на България и на Расия. Путин ви почна по чужбина и до тебе ше дойде скоро. Мекере на България и Расия

Ликвидация на картечното гнездо на окупаторите в Бахмут

преди 1 час, kaldata1 написа:

В загниващия Запад децата играят, рисуват с тебешири, ходят на гости при бабите и дядовците си, джапат в локви, слушат приказки и вярват в тях. В прекрасна Русия прекарват целият април месец в строева подготовка, за да могат като пораснат да крадат територии с готова инфраструктура и сгради. 

Два свята, които видно няма как да съществуват заедно. 

Ти остави смешките за темата с вицовете. Ако ще сравняваш двата свята относно децата обаче, виж паралела м/ду свят в който децата спокойно ходят на училище без родителите им да се страхуват че някой няма да влезе и да ги застреля докато учат и свят в който не можеш да бъдеш сигурен дали няма да посрещнеш детето си в ковчег заради поредната масова стрелба в класна стая.

преди 42 минути, Coco1 написа:

Мекере на България и Расия

На България не съм мекере. Ама се притеснявам, че ти си. Ти не си обичаш Родината. Даже ме съмнява че знаеш къде се намира България. Кой клас беше завършил?

Много сте ми забавни комунета, путлювисти и всякакви антибългарски елементи, да ми говорят за "предателство и България" .

:giggle1:

преди 51 минути, ivottoshev написа:

Ти остави смешките за темата с вицовете. Ако ще сравняваш двата свята относно децата обаче, виж паралела м/ду свят в който децата спокойно ходят на училище без родителите им да се страхуват че някой няма да влезе и да ги застреля докато учат и свят в който не можеш да бъдеш сигурен дали няма да посрещнеш детето си в ковчег заради поредната масова стрелба в класна стая.

Май забравяш че и в РФ имаше подобен случай на разстрел в училище , а сега особенно в телеграма зачестиха клипчета на завърнали се "герои' от "тридневната рашистка война "  леко изперкали , забравили че вече не са в месорубката но продъжлаващи употреба на оръжие и насилие.

И странно защо дори след широкото отазяване на западните случаи, рашисткия елит и който има възможност, продъжлават да се стремят да пращат децата си и семействата си именно в този "загниващ свят" и училища :) 

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Именно СЛЕД Майдана започна всичко! Не след "рашистката инвазия", не след незанмсикаквоси, а както и сам казваш СЛЕД Майдана!!! Едва тогава бандеровци се почувстваха силни заради сникерсчетата които бяха изяли и решиха че могат да издевателстват над всички, на които сникерсите не им се харесваха. Преди това проблеми в Донбас, етническо напрежение и антируски мотиви нямаше.

Човече, ти или не разбираш български или се правиш на улав :)  Не че не си де.

Повтарям като за мало умен :

- През целите почти едогодишни протести на Майдана от 2013 до февруари 2014 г НИКОГА не е имало етнически или антируски настроения или мотиви !

След Майдана, след свалянето на Янукович и бягството му /подготвено и организирано от РФ, повтарям - подготвено и организирано от РФ / РФ нахлу в Крим с именно тази фейк пропаганда за "бандеровски националистически преврат на Майдана" .

т.е. това което и ти се съгласи е именно че рашистите ИЗЛЪГАХА че е имало антируски мотиви и настроения. Такива НЯМАШЕ.

Антируските мотиви и русофобия се разви имено след началото на войната , вкаранаот Рашистан !

И това е напълно разбираемо . Никой не "обича" тези котио го нападат с оръжие и насилие. !

Но ПРЕДИ това не е имало такива !

Повтарям като за мало умен отново

- ПРЕДИ рашистката инвазия, НЕ Е ИМАЛО никакви антируски настроения наедногодишните протести на МАйдана !

Те започнаха СЛЕД Майдана, СЛЕД  инвазията на Рашистан в  Крим и Донбас

Още да ти повторя или вече вдяна защо е СЛЕД Майдана всичката тази русофобия  ????

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, miro20 написа:

Много сте ми забавни комунета, путлювисти и всякакви антибългарски елементи, да ми говорят за "предателство и България" .

:giggle1:

Ти пък къде се обаждаш от кеневръза? Соросоидален продажен лакей. Такива като теб продават майките си, а какво остава за България да не я продадат.

Ти нещо да не се гордееш че не си комунде? Защото не си роден при соца. Иначе пръв щеше да се запишеш в БКП. Като те гледам как се продаваш лесно и бързо сега на соросоидите. Майка ти и баща ти със сигурност са били комунисти. Техните отрочета като тебе сега най-много плюят по комунистите.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Не след "рашистката инвазия", не след незанмсикаквоси, а както и сам казваш СЛЕД Майдана!!!

Толквоа си кух че не разбираш че началото на инвазията е дори по рано от края на Майдана :)

:) 

Чети я тази пуста хроника де.

Рашистите си раздадоха наградите и медалите  на които пише "за връщането на Крим" с дата 20 февруари 2014 г/поръчани за изработване декември 2013 г /   , а края наМайдана , т.е. когато е свален Янукович  и бяга чрез организиран от рашистките служби коридори , в РФ е 23 февруари 2014 .

Нещо си скаран с датите май а ? :) 

преди 12 минути, miro20 написа:

- През целите почти едогодишни протести на Майдана от 2013 до февруари 2014 г НИКОГА не е имало етнически или антируски настроения или мотиви !

Ама нали и аз това казвам?!? Всичко започна СЛЕД Майдана. Ако се бяха провели честни избори, вместо цветна революция, проблеми в Донбас нямаше да има. Радвам се че най-накрая ти е увряла чутурата!

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ама нали и аз това казвам?!? Всичко започна СЛЕД Майдана. Ако се бяха провели честни избори, вместо цветна революция, проблеми в Донбас нямаше да има. Радвам се че най-накрая ти е увряла чутурата!

Е имено че си проведоха и избори и всичко . И си смениха и премиери , и парамента - Радата , и президент си смениха.

СЛЕД майдана !

Нормални процеси в една нормална демокрация, за разлика от режима в Рашистан , където малоумното джудже си променя Конституцията и законите както си иска.

:)

И отново ти благодаря че си призна - Че никога не е имало антируски настроения по време или преди Майдана , а всичко започна СЛЕД него , когато именно Рашистан нападна Украйна !

Благодаря ти че сам опроверга всичката рашистка пропаганда с която бе оправдано нахлуването и анексията ! :) 

Сега ми се избистри какъв ти е проблема - че така и не схвана че края на Майдана е датата в която избяга Янукович и когато Рашистан нахлу в Крим и Донбас.

Между двете събития НЯМА интервал ! Даже както ти цитирах по горе датите, инвазията е дори по отрано , преди реалната смяна на властта , т.е. рашистите пряко се намесваха в провокациите и разстрелите .

:hush:

пп

Можеш да видиш заедно с колежката ти рашистка  АТЖ хронологията кога започна АТО . т.е. военната организация за отпор срещу терористите рашисти.

АТО в Донбас започна април месец , около седмица две СЛЕД рашисткото нахлуване и цепене на територии !!

преди 1 час, ivottoshev написа:

Сори ама само да попитам - Сърбия към кой свят е? За един приятел само ?

Аха-а-а-а, Майдана е започнал през 2013:

преди 21 минути, miro20 написа:

обаче 23 февруари 2014г. е било преди това 

преди 9 минути, miro20 написа:

Рашистите си раздадоха наградите и медалите  на които пише "за връщането на Крим" с дата 20 февруари 2014 г/поръчани за изработване декември 2013 г /   , а края наМайдана , т.е. когато е свален Янукович  и бяга чрез организиран от рашистките служби коридори , в РФ е 23 февруари 2014 .

Нещо си скаран с датите май а ? :) 

А после аз съм бил скаран с датите :lol6:

току-що, kosyo написа:

Сори ама само да попитам - Сърбия към кой свят е? За един приятел само ?

Този твой приятел има ли си бележка от психиатър?

Само да попитам де? Че с последните врътки на вентилатора не съм на ясно на къде сочи пътепоказателя- на изток или на запад?

преди 7 минути, miro20 написа:

Е имено че си проведоха и избори и всичко . И си смениха и премиери , и парамента - Радата , и президент си смениха. Нормални процеси в една нормална демокрация, за разлика от режима в Рашистан , където малоумното джудже си променя Конституцията и законите както си иска.

В една нормална демокрация не се сваля законно избран президент чрез цветна революция организирана от чужда държава. 

На България не съм мекере. Ама се притеснявам, че ти си. Ти не си обичаш Родината. Даже ме съмнява че знаеш къде се намира България. Кой клас беше завършил?

Мекере на България, пее за Расия крие се в България. Комунистка 

преди 10 минути, Coco1 написа:

Мекере на България, пее за Расия крие се в България. Комунистка 

Несвързани брътвежи...

Ти добре ли си, че започвам да се тревожа сериозно за тебе.

преди 36 минути, Филипов написа:

Дядо Филя во Плевен кога ше стигнеш Саня во Флориде :giggle1: Живее в лошата Америка пее за Расия и досега не е убит :giggle1:Интересно има ли свободно пеещи за Америка и западния свят в Расия, без ГРУ да ги е посетило и да ги пратят на вечна екскурзия на луната :giggle1:

преди 4 минути, vpvelev написа:

Несвързани брътвежи...

Ти добре ли си, че започвам да се тревожа сериозно за тебе.

Комунистка-мекере скоро идва ГРУ, известна си им

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.