Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, vpvelev написа:

троловете

Защо бабо си трол защитаващ руски фашисти. Те пак ше зи земат дипломата която са ти дали, знаят вече че си мекере

преди 1 минута, attj написа:

Това в Мосейково ли го разбра

Защо развитието ти на наивен трол пенсоинер е до 89г

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, vpvelev написа:

Това са едни от първите използвания на ИИ. Всички открития първоначално се правят с добри намерения, докато не попаднат в ръцете на военните или троловете-фалшификатори.

И ножът е направен първоначално да се реже хляб и луканка с него, а после видяли, че могат да го ползват и за убийство.

Технически насочен форум е това - недей закача ИИ че такава хубава работа ми върши в момента че цена няма

преди 2 часа, miro20 написа:

алцхаймер, пусни търсачката със собствения ник и думи, и ще ти излязат веднага всичките пъти когато сипитал и когато съм ти отговарял .

Търсачката няма да върне отговор "да" или "не", защото такъв не съществува. Сега също няма такъв отговор, само оглушително мълчание от страна на най-насраният фейкомет във форума, който е единственият потребител тук незаставащ зад написаното в собственият му пост. 

преди 8 минути, Coco1 написа:

Като наивен-трол-пенсионер кой ти каза така да кажеш

Пак си си забравил картинките, пък има и там изисквания за такива като теб.    Мен не ме гледай, ходи ми се реално в   Рио Де Жанейро или поне в Палма Де Майорка.     

преди 9 минути, attj написа:

Пак си си забравил картинките, пък има и там изисквания за такива като теб.    Мен не ме гледай, ходи ми се реално в   Рио Де Жанейро или поне в Палма Де Майорка.     

Кой те лъже

преди 19 минути, kosyo написа:

Технически насочен форум е това - недей закача ИИ че такава хубава работа ми върши в момента че цена няма

Пита ли го как ще завърши войната?

Тук ще бъде България.. а сори - оръжейното депо + скупчане на техника/хора на украинците(коментарите вижте). Първото документирано използване на Руския JDAM . Ще го опраим в следващата версия..

преди 3 часа, miro20 написа:

Tочно обратното.Рашистите започнаха войната с анексията на Крим инахлуването в Донбас.

Ако краварите не бяха сътворили цветната революция наречена "Майдан",  Крим още щеше да е украински, а проблеми в Донбас нямаше да има. Един наш общ познат казва много ясно каква е  хронологията на събитията. Ти вярваш ли му:

преди 6 часа, miro20 написа:

Оппаааа...

Благодаря че призна СЛЕД МАЙДАНА.

Не по време, не като задачи и искания на Майдана, а СЛЕД.

преди 21 минути, kosyo написа:

недей закача ИИ че такава хубава работа ми върши в момента че цена няма

Не можеш ли да си я свършиш тая работа с твоя естествен интелект?

току-що, vpvelev написа:

Не можеш ли да си я свършиш тая работа с твоя естествен интелект?

Докато той работи мога да ви обръщам внимание. А ти колко интелект да е - на първокласник - да копира видеа от twitter тука. Това и маймуна може да го върши

преди 5 минути, kosyo написа:

А ти колко интелект да е - на първокласник - да копира видеа от twitter тука. Това и маймуна може да го върши

Не е баш така. Предлежда ли какво е съдържанието на видеата? Може да е някакво видео дето показва как се сади пиперо, а ти го пускаш да покажеш украински дрон как разрушава Москва.

преди 6 минути, vpvelev написа:

Не е баш така. Предлежда ли какво е съдържанието на видеата? Може да е някакво видео дето показва как се сади пиперо, а ти го пускаш да покажеш украински дрон как разрушава Москва.

Аз да не съм като Филипов - гледам всяко едно , някои дори и по няколко пъти, интересните си ги запазва. Бота вече много добре знае какво харесвам и ми предлага само правилните - няма земеделски при него.

преди 1 минута, kosyo написа:

Аз да не съм като Филипов - гледам всяко едно , някои дори и по няколко пъти, интересните си ги запазва. Бота вече много добре знае какво харесвам и ми предлага само правилните - няма земеделски при него.

Не му се доверявай много на бота.

току-що, vpvelev написа:

Не му се доверявай много на бота.

Много добре си работи дори- никакви забележки към него.

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Tочно обратното.Рашистите започнаха войната с анексията на Крим инахлуването в Донбас.

Ако краварите не бяха сътворили цветната революция наречена "Майдан",  Крим още щеше да е украински, а проблеми в Донбас нямаше да има. Един наш общ познат казва много ясно каква е  хронологията на събитията. Ти вярваш ли му:

преди 6 часа, miro20 написа:

Оппаааа...

тошефффф пак се оплете. Именно че СЛЕД Майдана който нямаше никакви етнически или антируски мотиви , рашистите намериха повод с измислена фейк кампания за бандеровска хунта, за разпънати русначета на площадите, и нападнаха Украйна като анексриаха Крим и нахлуха в Донбас.  И е много впечатлен от тази моя констатация, доказана и от всякакви публични източници

:giggle1:

И за да не спекулираш , лъжеш и мажеш , ето отново целия ми цитат :

Цитат

Оппаааа...

Та, антируските настроения започнаха ИМЕННО след началото на рашистката инвазия  и СЛЕД като започнаха да цепят територии.

И няма нищо общо с Майдана !

:hush:

И пак ти напомням че рашистката война бе подготвяна много по отрано.

Освен любимия ти линк https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

бих добавил и интересната история на медалите за "връщането на Крим " .

Която поръчка е още от 13 декември 2013 г.

Очевидно рашистките планове са били дори не точно 23 февруари 2014 г за начало на операцията по анексията на Крим, а 20 февруари.

На медала пише 20 февруари.

На 20 февруари бе разстрела на Майдана от януковишките беркутовци . Случаеност ?

преди 43 минути, ivottoshev написа:

алцхаймер, пусни търсачката със собствения ник и думи, и ще ти излязат веднага всичките пъти когато сипитал и когато съм ти отговарял .

Търсачката няма да върне отговор "да" или "не", защото такъв не съществува. Сега също няма такъв отговор, само оглушително мълчание от страна на най-насраният фейкомет във форума, който е единственият потребител тук незаставащ зад написаното в собственият му пост. 

Радвам се че не искаш да покажеш търсачката, защото те опровергава тотално :)

Виждамче предпочиташ да си тролиш и заяждаш , проблема и осирането ти си е твое /както винаги/ :giggle1:

преди 1 час, maxthon написа:

И тук не можеш да кажеш защо е така, но предпочиташ да си по-зле и от малките деца.

бла бла бла .... няма ми го целия цитат. Що така ? Щото лъжеш :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 11 минути, kosyo написа:

Много добре си работи дори- никакви забележки към него.

Значи използваш ИИ за пропаганда против Русия. Кажи как да го използвам за пропаганда против САЩ?

преди 1 минута, vpvelev написа:

Значи използваш ИИ за пропаганда против Русия. Кажи как да го използвам за пропаганда против САЩ?

Позвам го за други цели.... За пропагандата срещу Русия гледай руската пропаганда. Няма по тъпа в момента. Сега покрай 9 май има някакъв сериозен пик в безумията.. Хора маршаруват във всякакви езера и морета, всякакви самоделки се правят на танкове и "отиват на Берлин" , детски градини са в бясна напревара за най-тъпо шоу по темата..

преди 19 минути, vpvelev написа:

Значи използваш ИИ за пропаганда против Русия.

Защо като бот искаш да станеш бит ! Защо съветските учени са те създали дефектен бот

преди 41 минути, miro20 написа:

тошефффф пак се оплете. Именно че СЛЕД Майдана който нямаше никакви етнически или антируски мотиви ,

Именно СЛЕД Майдана започна всичко! Не след "рашистката инвазия", не след незанмсикаквоси, а както и сам казваш СЛЕД Майдана!!! Едва тогава бандеровци се почувстваха силни заради сникерсчетата които бяха изяли и решиха че могат да издевателстват над всички, на които сникерсите не им се харесваха. Преди това проблеми в Донбас, етническо напрежение и антируски мотиви нямаше.

преди 41 минути, miro20 написа:

Радвам се че не искаш да покажеш търсачката, защото те опровергава тотално :)

Аз не мога да покажа нещо, което не съществува. Ти ако можеш - обори ме. Покажи къде казваш че заставаш зад написаното в онзи свой линк, защото аз си спомням само "тези думи не са мои"

преди 30 минути, miro20 написа:

СЛЕД Майдана който нямаше никакви етнически или антируски мотиви , рашистите намериха повод с измислена фейк кампания за бандеровска хунта, за разпънати русначета на площадите, и нападнаха Украйна като анексриаха Крим и нахлуха в Донбас

И стигнаха чак до профсъюзния дом в Одеса -там убиха и изгориха над 40 руснаци за да припишат това зверство на мирните протестиращи от Прав сектор... После  събориха паметника на Екатерина Велика, основателката на Одеса -за да обвинят бандеровците и за това.    Същото направили и с паметниците на вожда Ленин - основателят на УССР.     Миро Истината няма нито една лъжа казана.

преди 9 минути, Coco1 написа:

Защо като бот искаш да станеш бит ! Защо съветските учени са те създали дефектен бот

Когато ми отговориш Защо си толкова проЗД, тогава ще ти отговоря на другите Защо.

преди 56 минути, kosyo написа:

Позвам го за други цели.... За пропагандата срещу Русия гледай руската пропаганда. Няма по тъпа в момента. Сега покрай 9 май има някакъв сериозен пик в безумията.. Хора маршаруват във всякакви езера и морета, всякакви самоделки се правят на танкове и "отиват на Берлин" , детски градини са в бясна напревара за най-тъпо шоу по темата..

В загниващия Запад децата играят, рисуват с тебешири, ходят на гости при бабите и дядовците си, джапат в локви, слушат приказки и вярват в тях. В прекрасна Русия прекарват целият април месец в строева подготовка, за да могат като пораснат да крадат територии с готова инфраструктура и сгради. 

Два свята, които видно няма как да съществуват заедно. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.