Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Що така провал? Понеже някой укропитек успя да излъже най-нагло?

Добър опит ама трябва повечко да се постараеш следващия път. Тихо сега че си водя записки какви ги блещи другаря Пу. После може да ме изпитват за това.

преди 10 минути, maxthon написа:

А Пейтриът се видя колко са му възможностите в Саудитска Арабия преди няколко години, когато не успя да предпази няколко петролни кладенеца.

Ама преди няколко дена свали нещо дето е уникално,а? Както казах колкото повече затъваш в тия блата - толкова по ми става. Продължавай все така.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 37 минути, kosyo написа:

Цели 7 делегации... 

През 1988 година присъствах лично там.  Всичко си е почти същото на Червения площад. Само делегациите преди 35 години  бяха много повече на брой.   Всички очакваха някаква помощ от братския СССР.    Пък аз тогава заглеждах рускини и украинки.  Не ми е било до това да им разглеждам въоръженията. 

преди 1 минута, attj написа:

През 1988 година присъствах лично там.  Всичко си е почти същото на Червения площад. Само делегациите преди 35 години  бяха много повече на брой.   Всички очакваха някаква помощ от братския СССР.    Пък аз тогава заглеждах рускини и украинки.  Не ми е било до това да им разглеждам въоръженията. 

Е да ама сега само разни там ...станове+ Беларус и то в непълен състав.  А сега беше момента китайчето да изпъкне а то ... няма ги онези с дръпнатите очички.. Нещо не е както трябва.

преди 16 минути, kosyo написа:

Ама преди няколко дена свали нещо дето е уникално,а?

Така де свалили са  защото някой казва, че са го направили, а не защото има обективни признаци, че се е случило. Странно защо от свалените ракети от снощи ги показват така да се каже в цял ръст, а Кинжала така и не го показаха по същия начин. Обикновено въздушна тревога в Украйна се пуска за цялата страна, когато руснаците вдигнат Миг-31 във въздуха. А такава тревога във въпросния ден няма. И се започна с едни опровержения и се продължи с потвърждения. Общо взето който клъвне. Шарани пълно.

преди 6 минути, Coco1 написа:

:yanim:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

А бе, Кокич, в България вече почти всичко е китайско.    Ние неофициално сме все едно в БРИКС,  а Русия си е там.  Дай да ходим с теб на екскурзия например  до Бразилия - в Рио Де Жанейро.    

току-що, maxthon написа:

Така де свалили са  защото някой казва, че са го направили, а не защото има обективни признаци, че се е случило. Странно защо от свалените ракети от снощи ги показват така да се каже в цял ръст, а Кинжала така и не го показаха по същия начин. Обикновено въздушна тревога в Украйна се пуска за цялата страна, когато руснаците вдигнат Миг-31 във въздуха. А такава тревога във въпросния ден няма. И се започна с едни опровержения и се продължи с потвърждения. Общо взето който клъвне. Шарани пълно.

Това е по твоята част - на мен ми стига че го има в руските медии и най-накрая ти светна (би трябвало де) че малко не е многозвуково на последната фаза.. Ти продължавай да се съмняваш и да ме забавляваш. Чудя се кога ли ще избухнеш пак.

Стига бе - това ли беше.. Нямаше самолети (заради времето предполагам - много печеше).Тия са отворили постната пица и те.

И сега само за вас - един по-интересен парад - пряко от окопите (+21):

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1655836957459578880?s=20

Неофициалната въздушна част от парада:

преди 2 минути, kosyo написа:

Това е по твоята част - на мен ми стига че го има в руските медии и най-накрая ти светна (би трябвало де) че малко не е многозвуково на последната фаза..

След като продължаваш да го цитираш господина, който отдавна не занимава с това, което е правил. На всичкото отгоре в съвсем друга сфера. На всичкото отгоре му се знае много добре позицията и би казал всичко за някой долар. И той все пак трябва по някакъв начин да свързва двата края живеейки извън Русия. Кой съм аз да споря с некомпетентни хора?

Да и верно на целия парад само един танк (Т-34-ката) в началото. То бива бива ама това е много тъжно

преди 5 минути, maxthon написа:

След като продължаваш да го цитираш господина, който отдавна не занимава с това, което е правил. На всичкото отгоре в съвсем друга сфера. На всичкото отгоре му се знае много добре позицията и би казал всичко за някой долар. И той все пак трябва по някакъв начин да свързва двата края живеейки извън Русия. Кой съм аз да споря с некомпетентни хора?

Нещо против имаш против kp.ru които цитираха Военный обозреватель или нещо пропускаш нещо в целия ни разговор? Няма да ти коментирам и щатските източници че после излязоха и други. Я си прегледай пак целия ни разговор че май затъваш пак в блатото

Върнете ни парите - искаме си стария парад със Арматите и другите танкове, със самолетите. И него ли импортозаместиха вече - у-у-у-у-у.

Никога по времето на Зеленски и Байдън парада не е бил толкова постен.

Поне да бяха пуснали един ред перални за цвят. В знак на протест си пускам парада от предните години

преди 22 минути, attj написа:

А бе, Кокич, в България вече почти всичко е китайско.    Ние неофициално сме все едно в БРИКС,  а Русия си е там.  Дай да ходим с теб на екскурзия например  до Бразилия - в Рио Де Жанейро.    

Скрий се дядо-мекере в интерната, търси те ГРУ

преди 37 минути, attj написа:

2010 г. ако не се лъжа имаше делегации и военни от цял свят.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Една година имаше дори китайци а сега ... въздух под налягане. А аз си мислех че нашия на Георгевден е постен.

Вземам си думите назад вече

преди 19 минути, kosyo написа:

цитираха Военный обозреватель

Нещо обективно има ли да дадеш, че Кинжала е свален или само голи твърдения? Че тия хубаво ги цитират, но и те не казват нищо освен, че няколко укропитека първо отричат и после всичко се обръща. Чак и Пентагона си прави реклама. Искат да продават без значение колко голям боклук е.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Заради военните операции в Украйна всички са с няколко неща наум.   За украински дронове не е проблем да долетят до Червения площад - с предварително програмиран полет, заради радиоелектронното заглушаване.   Не са решили в Киев да им развалят празника в Москва.  Могат.

преди 1 минута, maxthon написа:

Нещо обективно има ли да дадеш, че Кинжала е свален или само голи твърдения? Че тия хубаво ги цитират, но и те не казват нищо освен, че няколко укропитека първо отричат и после всичко се обръща. Чак и Пентагона си прави реклама. Искат да продават без значение колко голям боклук е.

Пак да задам въпроса - kp.ru която цитира друг руски източник - надежден източник ли е? Мога и да потретя ако не ме разбираш - предполагам ще ми се наложи но съм ти свикнал. Знаеш след прасето ти си ми най-най любимия. Че да продължим с празните приказки . А да имаш да казваш някои неща - скорости беше на различни височини ,  как изглежда бойна глава свалена от патриот на такава (подчертвам така че ей сега ще ми покажеш снимки на калибри от снощи). Че имаш още доста работа преди да се метнеш на другия влак - чакам :)

преди 16 минути, Coco1 написа:

Скрий се дядо-мекере в интерната, търси те ГРУ

Адио в Рио -там ли да се скрия?   Ти нямаш пари да ме последваш.  Ще ти трябват поне едни около 10 000 USD.

преди 4 минути, kosyo написа:

Пак да задам въпроса - kp.ru която цитира друг руски източник - надежден източник ли е?

Е аз вече обясних какво пише в другия източник? Нещо обективно ли си прочел там или само за голите твърдения на няколко укропитеци?

преди 6 минути, kosyo написа:

Че да продължим с празните приказки .

Принципно не си спрял да го правиш.

току-що, maxthon написа:

Е аз вече обясних какво пише в другия източник? Нещо обективно ли си прочел там или само за голите твърдения на няколко укропитеци?

Принципно не си спрял да го правиш.

Ти наричаш kp.ru и Военный обозреватель лъжци и разпространители на долни украински лъжи? Мисля че чистия въздух в Сибир през зимата добре ще ти се отрази. Няколко години ще помогнат да се отърсиш от лошото западно влияние. Внимавай че малко гори по пътя

преди 1 час, Богатир написа:

С ПРАЗДНИКОМ! С ДНЕМ ПОБЕДЫ!

Ако не беше Победата на съветската армия, над фашистка Германия, ако го няма Деня на Победата, сега евродженъдрите нямаше да празнуват деня на Гейропа!

Ако не ви бяха спасили американците, нямаше да има никаква разлика за теб, щото така и така си обичате фашистите :giggle1:

Как ти се струва парада ? Другата гледна точка, колко танка вижда ? 

преди 20 минути, kosyo написа:

скорости беше на различни височини

В терминална фаза лети с максимална скорост. А разни пенсионирани самолетни инжинери търсещи малко слава или парични знаци и да ги чуеш да казват обратното.... При липса на компетенция обикновено се случват такива неща и чуваш откровени лъжи.

преди 10 минути, kosyo написа:

Ти наричаш kp.ru и Военный обозреватель лъжци и разпространители на долни украински лъжи?

Някой забранява ли им да отразят какво е казал някой? Дали е лъжа не е тяхна работа да казват. Все тъй си чакам обективното доказателство, че има свален Кинжал. Все пак не може да се покаже нещо, което не съществува и не се е случило.

преди 11 минути, maxthon написа:

В терминална фаза лети с максимална скорост. А разни пенсионирани самолетни инжинери търсещи малко слава или парични знаци и да ги чуеш да казват обратното.... При липса на компетенция обикновено се случват такива неща.

Я пак да прочетеш онази статия в kp.ru. На максимална скорост лети г@за на комара през главата му когато се блъска в насрешно движеше се камион.

Моля те този път с разбиране :)

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Как ти се струва парада ? Другата гледна точка, колко танка вижда ? 

Аз викам за следващия да им дадем и самолети ни - назаем само че и те нещо се бяха загубили.

Пригожин нещо пак е на пърпоретката:

Бива ли така да разваля празника...

А за самолетите - един Су-24 го запалили някакви партизани:

преди 13 минути, kosyo написа:

Я пак да прочетеш онази статия в kp.ru.

Е нали каза кого цитират. Видях там какво пише. А този, който трябва да предостави обективно доказателство за свалена ракета не го прави.  На голите твърдения на няколко укропитека ли трябва да вярваме?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.