Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 54 минути, Coco1 написа:

Комунистката се обосра

От Реджеп ли научи тази невъзможна дума?  Всеки папагал правилно всичко трябва да запомня.  И снимки!?   

преди 1 час, kosyo написа:

Формулира ли си тезата най-накрая? Верно било забавно тука а ми викат що се не се занимаваш с по-интересни неща

Е забавно си е, особено когато казваш - Това е еди какво си, въпреки, че отлично знаеш не е.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Относно цитата - не съм видял този твой пост тогава, иначе щях

Нагъл лъжец. Отвори поста и виж че после си ми отговорил и цитирал даже. 

Нагъл лъжец гьонсурат :hit:

Значи щом клипчетата са след 2014 те не съществуват?!? Тези деца там, обучаващи се за битка с врага изобщо не приличат на "хитлергюренд", така ли?

В същия пост съм ти обяснил каква е разликата с патриотично обучение. Или най малкото - АЗОВ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ преди рашистката инвазия и вкарването на войната от рашистите !!

Как азов може да обучава някой ПРЕДИ да съществува  ?

щях да те помоля да покажеш от достоверен източник да видим къде деца са били използвани от руснаците в бойни действия, както твърдиш. До тук имаме типично твое изказване тип "една жена на пазара каза", но без никакво доказателство.

Разбира се че съм цитирал.

Но ти пак ще кажеш "не съм видял " :)

Да ти спестя мъките , ето ,заповядай :

https://www.dw.com/ru/дети-солдаты-на-украине-злоупотребление-патриотизмом/a-18853723

ОССЕ също са документирали изпозлване на деца от терористите в ДНР :

https://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/06/11/7070923/

pp

А ето и кога съм цитирал тук по одробно използване надеца от ДНР

на 23.03.2016 г. в 18:53, miro20 написа:

Похвална инициатива за патриотично възпитание.

Та.. преди да гледаш украинците и техните предложения за 18 или 17 г наборници , да бе обърнал внимание как в редовете на терористите сепаратисти мноооого отдавна воюват деца. на 14-15 г.

само да ти припомня :

http://sprotyv.info/ru/news/kiev/novoe-urodstvo-po-dnr-ovski-doneckih-detey-zagonyayut-v-ryady-zaharovcev-foto

Фиксирани малолетни в ДНР и в докладите на ОССЕ :

http://www.osce.org/ukraine-smm/163441

Among the “DPR” members at the checkpoint at the north-eastern entrance to Shyrokyne, the SMM saw young female and male armed persons. Some of the male individuals were estimated to be minors.

и още :

http://ipress.ua/ru/news/v_ryadah_terrorystov_voyuyut_dety_pogranychnyky_zaderzhaly_16letnego_chlena_bandi_vostok_113129.html

Обучение на терористите от ДНР на деца :

http://www.segodnya.ua/regions/donetsk/kak-boeviki-promyvayut-mozgi-v-dnr-detey-gotovyat-k-voyne-a-vzroslym-predlagayut-kalenoe-zhelezo-688934.html

някои се хвалят и с видео

Още видео и интервюта на разказващи малолетни терористи-опълченци.

децата в ИД могат да вземат челен опит от ДНР-овските си другари.

И след това имаш наглостта да ми говориш за украински деца-войници ли ?? :)

Та, до тук какво имаме ? Отново тошефффффф насран и затапен ,

Както всеки ден.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 минути, maxthon написа:

Е забавно си е, особено когато казваш - Това е еди какво си, въпреки, че отлично знаеш не е.

Изчаквам да формулираш ясна мисъл че да продължим.. Само моля те да не са като глупостите от по-рано днес

току-що, Coco1 написа:

Папагала от Мосейково е изостанал много като спътниците

Това на Коковски език ли си го написал?   

току-що, Coco1 написа:

Защо си неграмотен

Коковска преценка.   

преди 1 минута, Coco1 написа:

Така ли ти казаха донските казаци

Те не знаят Коковски език.

преди 13 минути, kosyo написа:

Изчаквам да формулираш ясна мисъл че да продължим..

Колко по-ясна от това, че няма свален Кинжал?

преди 1 минута, maxthon написа:

Aй стига с тоя кинжал - важното е че се трепят ватенки и намаляват. Все ще свършат някога тия

току-що, maxthon написа:

Всички които изброих ти противоречат (руски медии, щатски официални лица, украинци ). Техничаря с инструмента едвам го спирам да дойде и да те премери и тебе.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Aй стига с тоя кинжал - важното е че се трепят ватенки и намаляват. Все ще свършат някога тия

Първо ще свършат украинските знаменца, че ще се намират по гробищата. После до какви знаменца трябва да се опре?

току-що, maxthon написа:

Първо ще свършат украинските знаменца, че ще се намират по гробищата. После до какви знаменца трябва да се опре?

Това не ме интересува! Ще им купим други украинци....а може и други - трябва да мрът расснаци

преди 1 минута, maxthon написа:

Ходи му се оплачи на този  че е прясно- прясно. Кажи му го в лицето какъв долен лъжец е

преди 9 минути, kosyo написа:

Всички които изброих ти противоречат

Руските медии нищо не казват освен да цитират какво са казали украинците. А те лъжат за добро утро вече поне десет пъти. Видя ли, че парчето от стадиона няма нищо общо с ракета кинжал? Или пък дупката от парчето изобщо не кореспондира със скоростта на падане (дори и да е свалена). Доста повече прилича на дупка, която би направила свалена крилата ракета (доста по-ниска скорост и височина на падане).

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Това не ме интересува! Ще им купим други украинци

Някъде завод за производство на укропитеци ли има? За първи път чувам да има такъв. Може пък и от там да си произлезнал. Имаш някакви прилики с такъв тип човешки отпадък.

преди 4 минути, kosyo написа:

Ходи му се оплачи на този  че е прясно- прясно.

Е тоз иска да си рекламира боклука и да го продава. Каква по-добра реклама от фиктивно сваляне на Кинжал?

преди 7 минути, maxthon написа:

Руските медии нищо не казват освен да цитират какво са казали украинците. А те лъжат за добро утро вече поне десет пъти. Видя ли, че парчето от стадиона няма нищо общо с ракета кинжал? Или пък дупката от парчето изобщо не кореспондира със скоростта на падане (дори и да е свалена). Доста повече прилича на дупка, която би направила свалена крилата ракета (доста по-ниска скорост и височина на падане).

Казах на генерала - не на мен. На мен вече каза достатъчно за днес че още ме напушва смях а и явно станахме скучни на хората. Гола вода и кал в ушите си - това физика, това балистика - такъв тюрлюгувеч ти е в главата което още веднъж доказва че само претендираш за такъв ама абсолютен въздух под налягане си.

преди 5 минути, Coco1 написа:

Не ги и интересува за трол-папагал като тебе

Ти защо ми приличаш на Коковец - който се преструва като Лудото Кики, дето ни беше премиер!?  

преди 7 минути, kosyo написа:

Казах на генерала - не на мен.

Плюя на генерала. Нали снимките ти бяха много интересни и важни? И когато трябваше да се коментират по същество какво има на тях се оказа, че бягаш с 200 от това да кажеш, че стадионската снимка не е Кинжал. При това всеки го вижда и не е лесно да се отрече очЕвадното, но не пречи да го правиш. Пробвай се да коментираш и ти снимката. Не е трудно да си признаеш, че грешиш. Ако все пак смяташ, че не е така кажи и защо не грешиш. Със собствени думи ако може.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.