Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, kosyo написа:

Ясно за скороста след няколко дена мъка стигнахме на 12???? MAX-а(не знам защо ми се върти нещо към 10 ама хайде сега и това е напредък). И сега на каква височина и после не казваш пак нищо за насочването..

Или давай обективното доказателство за свален кинжал или спри да задаваш странични въпроси.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

Или давай обективното доказателство за свален кинжал или спри да задаваш странични въпроси.

Ти тия снимки не ги ли видя? Да не да искаш да кажеш че не се е насочвала и затова е паднала на стадиона- ей така като гюле са го метнали?

Не безаналогово а безнасочващо се гюле. Не бързай да бягаш че имам да те питам и защо върха му е в малко по различен цвят - докато е на самолета? Едва ли е щото са нямали боя... или бъркам

преди 8 минути, kosyo написа:

Ти тия снимки не ги ли видя?

Дай ги де. Форумът има функция да се прикачват снимки. Пък и след като питам за обективно доказателство, значи такова липсва.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Някой твърдеше в Русия нямало комунизъм.

Всеки в детската градина учи подрастващите поколения на национално самосъзнание. Едните по този начин, който си показал. На друго място те учат как да си смениш пола без да искаш и разрешение от родителите си. На места вече има и напълно законно това да се случи. Всичко е въпрос на приоритет.

преди 34 минути, maxthon написа:

Дай ги де. Форумът има функция да се прикачват снимки. Пък и след като питам за обективно доказателство, значи такова липсва.

Не си видял снимките а ги коментираш? Това само ти го можеш. Явно и тия другите дето ги коментират не са ги виждали, а техника със съответния инструмент за който пишат американците ...а ти си тука сигурно си е мерил дължината на инструмента..

А да човека от задния ред нещо вика че чеп за зале не ставаш (не аз - да знаеш) и вика че още си чака отговора. Вика че там не знам каква диплома имаш ама може да я скъсаш

преди 9 минути, kosyo написа:

Не си видял снимките а ги коментираш?

Просто те подканям да ги качиш тук и да ги коментираме, а не да си вадиш разни изводи. Даже и за втори път го правя, а ти продължаваш с грешните изводи.

преди 7 минути, maxthon написа:

Всеки в детската градина учи подрастващите поколения на национално самосъзнание. Едните по този начин, който си показал. На друго място те учат как да си смениш пола без да искаш и разрешение от родителите си. На места вече има и напълно законно това да се случи. Всичко е въпрос на приоритет.

Докато в Русия се обучава Путинюгенд, който да унищожи гнилия капитализъм, децата в Полша се учат да чистят природата от малки. 

Уж са били един строй, пък чипа - тотално различен. 

току-що, kaldata1 написа:

Докато в Русия се обучава Путинюгенд, който да унищожи гнилия капитализъм, децата в Полша се учат да чистят природата от малки. 

И понеже си видял за Русия само това, което ти се пуска да видиш и правиш първосигнален извод, че там за природата не ги учат да се грижат?

преди 4 минути, maxthon написа:

Просто те подканям да ги качиш тук и да ги коментираме, а не да си вадиш разни изводи.

Както казах - ако не си ги гледаме - какво коментираме тогава? Чака отзадните редове продължава да твърди че не наясно с физиката и си чака отговорите

Малко забава покрай "парада":

Путин си искал останалото от танка във Берлин да го подготви за следващия парад:

https://twitter.com/Sputnik_Not/status/1655853877785133056?s=20

Президента на Казахстан си иска парите че парада не бил според очакванията му..

Днес всички които следя се скъсаха да бъзикат това подобие на парад . 2021 имало 200 машини, миналата година 131, а днес .... мъка,мъка до Берлин щели да стигнат за няколко дни.

преди 10 минути, kosyo написа:

Както казах - ако не си ги гледаме - какво коментираме тогава?

Пусни ги тук де и ще ги гледат всички и ще се коментират. Никой не е казал, че не съм ги видял. Просто трябва да спреш да си вадиш грешни изводи и започваш да си измисляш поводи да не покажеш снимките.  Странични въпроси за физика, химия т.н. не се приемат. Ако считаш, че това са обективните доказателства за свалена ракета кинжал е редно да ги качиш. Такива се издирват, а не всякакви други странични въпроси.

току-що, maxthon написа:

Пусни ги тук де и ще ги гледат всички и ще се коментират. Никой не е казал, че не съм ги видял. Просто трябва да спреш да си вадиш грешни изводи. Странични въпроси за физика, химия т.н. не се приемат.

Че като си ги видял за какво са ти - тука ти задавам елементарни въпроси от физиката и ти бягаш в другата посока.. А тя ракетата е на нови физични закони дето не ги знаем ние и викаш не важат така ли? Много добре ама до тук единственото което показваш е  пълна ама пълна некомпетентност и вместо да се скриеш и да почетеш малко се навирап още повече между шамарите. Че кажи сега как летят тия ракети като не спазват законите на физиката?

Абе ти колко имаше по физика - залагам на пълно 6 и на национална олимпиада нали?

преди 10 минути, maxthon написа:

И понеже си видял за Русия само това, което ти се пуска да видиш и правиш първосигнален извод, че там за природата не ги учат да се грижат?

Който си направи строевата подготовка правилно и научи първи наизуст речта на Путин пред последния конгрес на Единна Русия, получава право да спи следобяд. А останалият последен е акан Капиталист и баща му трябва да работи двойна смяна в местния УралМишМашХимПром, за да изкара за нова яхта на собственика. 

Кой ти има време за природа, момче, тука се води борба с изродите с хубавия живот, високите заплати и пътешествията. Няма как, трябват жертви - то па и едно детство и без това... 🤪

току-що, kaldata1 написа:

Който си направи строевата подготовка правилно и научи първи наизуст речта на Путин пред последния конгрес на Единна Русия, получава право да спи следобяд.

Някъде в Ютуб ли го чу това?

преди 6 минути, kosyo написа:

Че като си ги видял за какво са ти - тука ти задавам елементарни въпроси от физиката и ти бягаш в другата посока..

Отиваш във форум за физика и там ги коментирай тези неща. Аз не искам да говориш за физика, а просто да качиш няколко снимки (или друго доказателство ако има налично). Не е трудно, особено ако няма шанс да бъдат опровергани по някакъв начин.

Една мистерия по малко :

Повечето руски танкове били в Киев вече..

преди 1 минута, maxthon написа:

Някъде в Ютуб ли го чу това?

Филип Киркоров го спомена, когато обясняваше защо е решил да носи рокли, перуки и червила. Всеки с неговия дан за борба с гнилия капитализъм. Той например е жертвал мъжествеността си, за да подкрепи Вова. 

Несправедлив съм  в Брест (Беларус) парада също очарова:

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1655900961750097921?s=20

Видя парада и "умря":

И е време да се намесят монтажистите:

и оригинала:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1655872583865102339?s=20

Нещо ми се губи, а на Вас? (слушайте го)

преди 2 часа, attj написа:

Все там се снишаваш и пак забрави да покажеш снимка. За какво ми са рубли сега - няма да идвам при теб в Мосейково. 

Едва ли ше ти помогне и снишаването. Списъците на платени-тролове мекерета са във съветското посолство.

преди 23 минути, kaldata1 написа:

Филип Киркоров го спомена, когато обясняваше защо е решил да носи рокли, перуки и червила. Всеки с неговия дан за борба с гнилия капитализъм. Той например е жертвал мъжествеността си, за да подкрепи Вова. 

Ама тези неща освен да се казват, трябва и да се показват. Иначе се изпада в положение да не може една снимка на ракета да се покаже. Едно видео със свален дрон (от определен вид) чрез използване на ръчно автоматично оръжие също не може да се покаже.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Едва ли ше ти помогне и снишаването. Списъците на платени-тролове мекерета са във съветското посолство.

Как разбра?   И там ли си ходил?   И пак няма снимка. То и такова посолство отдавна няма.

преди 9 минути, maxthon написа:

Ама тези неща освен да се казват, трябва и да се показват. Иначе се изпада в положение да не може една снимка на ракета да се покаже. Едно видео със свален дрон (от определен вид) чрез използване на ръчно автоматично оръжие също не може да се покаже.

Нали си я виждал ? Поразходи се назад - намерия , коментирай и после кажи там на онези от kp.ru как и военнен .. не знам какво - ето вие лъжете най-нагло, ракетата пада отвесно, аз като артилерист дето не може дададе скорост и височина ви го казвам. Отделно моя инструмент е по-инструмент от инструмента на онзи техник дето ги измерил нещата - това да го кажеш на онези скапаняци от Щатите. И после да кажеш на човека  от задните редове как аджеба летят ракетите дето не спазват физичните закони ама и се прицелва точно в целта от 20 км височина падайки отвесно със хиперзвукова скорост. Ето колко лесно е всичко.. кое не разбра? Ако трябва да повторя - само свирни. А да не ми каза по физиката как беше - ама това твърде лично и ще го преживея ако не ми го кажеш. Само ще прошешна на човека от задните редове че са поправителен.

Че чакам да ти видим компетенциите :) сладур

преди 6 минути, Coco1 написа:

Отдавна си в Мосейково платен-трол и пак те лъжат

Като няма снимка нищо не ти се разбира.  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.