Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, attj написа:

Ти защо ми приличаш на Коковец - който се преструва като Лудото Кики, дето ни беше премиер!?  

Бабо късно ти е вече и напълни памперса

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

Плюя на генерала. Нали снимките ти бяха много интересни и важни? И когато трябваше да се коментират по същество какво има на тях се оказа, че бягаш с 200 от това да кажеш, че стадионската снимка не е Кинжал. При това всеки го вижда и не е лесно да се отрече очЕвадното, но не пречи да го правиш.

За протокола - прес-секретаря на Пентогона ти пуснах - каза го преди малко. Кажи му го че не вижда очевадното - аз съм сигурно че може и серийния номер на ракетата да ти даде ако му се помолиш достатъчно.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Бабо късно ти е вече и напълни памперса

Взимай се в ръце, че не ти подхожда и Иванушка Глупакът да е по-умен от теб. 

преди 8 минути, kosyo написа:

За протокола - прес-секретаря на Пентогона ти пуснах - каза го преди малко.

И аз ти казах защо го прави. Сериен номер няма да ми даде. Възможно да се окаже, че не е и руска. Няма да е за първи път. Няма и да ми каже защо са снимали право парче ........ (даже не се знае какво е) и го показват като част от Кинжал. Няма нито една част от тази ракета да отговаря на размерите и формата на това парче. На всичкото отгоре и изкопава почва в количество, което се състезава с онова количество от "атентата" над Каскета. Явно извършителите на двете са имали един и същи учител.

преди 5 минути, maxthon написа:

И аз ти казах защо го прави. Сериен номер няма да ми даде. Възможно да се окаже, че не е и руска. Няма да е за първи път. Няма и да ми каже защо са снимали право парче ........ (даже не се знае какво е) и го показват като част от Кинжал. Няма нито една част от тази ракета да отговаря на размерите и формата на това парче.

Успех в убеждаването на генерала. Кажи му и много здраве от мене и че ще го черпя една ракия като намине насам. Ще те викнем и тебе да носиш парчетата от тръби от близкия стадион. Някаква арт-инсталация ми се върти из главата - ти редиш парчетата от тръбата във формата на бойна глава от Кинжал примерно докато ние си пием ракията. Ще те направим да изглеждаш героично

Як филм - добро начало и драматичен финал (+21):

https://twitter.com/SerDer_Daniels/status/1656036911440379925?s=20

преди 10 минути, kosyo написа:

Успех в убеждаването на генерала.

E идиот няма как да го убедиш в каквото и да било. Както казах човека гони друг интерес. И всеки ще се прави на идиот след като му е заповядано да го прави. Всички улики водят до това, че Кинжал на въпросната дата над Киев е нямало. Но това не пречи след като укропитек пръдне и във Вашингтон да се насерат. Все пак общо гърне имат.

преди 1 минута, maxthon написа:

E идиот няма как да го убедиш в каквото и да било. Както казах човека гони друг интерес. И всеки ще се прави на идиот след като му е заповядано да го прави. Всички улики водят до това, че Кинжал на въпросната дата над Киев е нямало. Но това не пречи след като укропитек пръдне и във Вашингтон да се насерат. Все пак общо гърне имат.

Къде отиде другата гледна точка? Изглеждаш като правилния човек който може да убеди говорителя на Пентагона и още малко хора които имат малко повече снимки, гледат на къде какво лети благодарение на разни сателити, самолети, един куп датчици. Къде ще се мерят те с теб? Убеден съм че ти имаш повече инфо от тях и данни до повече сензори от тях. Обясни им теорията си за хиперзвука дето пада отвесно и там какво беше още .Много е важно да наблегнеш да твоите знания и компетенция - те ще те разберат.

Не забравяй за ракията и статуята от тръби

преди 5 минути, maxthon написа:

Всички улики, водят до това, че трябва да изчезвате. Кухи, червени кратуни - безполезна измет сте

преди 8 минути, maxthon написа:

Но това не пречи след като укропитек пръдне и във Вашингтон да се насерат. Все пак общо гърне имат.

Това го бях пропуснал - нали обаче каквото кажат ония оттатък океана това правят украинците. Пък сега излиза че било обратно.... Я се стегни малко че не ме кефиш така с тия издънки.

преди 11 минути, kosyo написа:

Това го бях пропуснал - нали обаче каквото кажат ония оттатък океана това правят украинците. Пък сега излиза че било обратно....

Кое от пърдят в едно гърне не разбра?

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Всички улики, водят до това, че трябва да изчезвате.

Аз да изчезна? И защо изобщо трябва някой да изчезва? Надали е заради това, че ти си казал това?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Не ми харесваш! Достатъчна причина е!

Много ти здраве тогава. Лека ти вечер и утре се върни с още словоизлияния.

току-що, maxthon написа:

Много ти здраве тогава. Лека ти вечер и утре се върни с още словоизлияния.

Ей как забравих - честит ден на победата на патерица!

преди 1 час, maxthon написа:

Руските медии нищо не казват освен да цитират какво са казали украинците.

E щом руските медии се позовават украинските, войната наистина не върви добре.... :giggle1:

Виж, зациклила си с това "отрицание в лоб" , твоя си работа. Ако искаш вервай че руските ракети всичките са попаднали по целите си  и са донесли хуманитарна помощ на стадащите от  бендеровската хунта , че украинците не са свлили нито една ракета , ч всичкото ПВО стреля по себе си и т.н.  :)  :)

То бива постотия, ама тези неуспехи на фронта и че рашистите са в тотална дупка, много ви изнервят и съвсем изперкахте :)

Но аз съм доволен. колкото повече смешки и абсурди ръсите, толкова по добре. :) 

Мерхаба сороспятски,как е хавата,гледахте ли парада в Москва дето уж нямаше да го има,или дето укрите щяха да го бастисат 😏 

А май се оказа че и повече гости са пристигнали, тц тц тц,какво не ги е срам разбираш ли 😏

Гледам и контранастъпление хохлятско все още няма,е айде дее,докога ще чакаме да покажат хохлите какво умеят освен да пускат ципсошни партенки и фейкови видеа 😅 

Мдам, такива големи очаквания имаше за този ден, а то,мима и замина ,, че и паради имаше,и безсмъртни полкове, че и полагане на цветя в цяле свят,дори в най русофобските,мдааам...

А идва и сезона на морето в Крим, язък че Еленски пак няма да може да храни рибките таме 😌 ,а какви обещания само бяха,ба си...

преди 7 часа, miro20 написа:

Нагъл лъжец. Отвори поста и виж че после си ми отговорил и цитирал даже. 

Нагъл лъжец гьонсурат :hit:

В същия пост съм ти обяснил каква е разликата с патриотично обучение. Или най малкото - АЗОВ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ преди рашистката инвазия и вкарването на войната от рашистите !!

Как азов може да обучава някой ПРЕДИ да съществува  ?

1-во: Изписа цял чаршаф но ТАКА И НЕ ПОКАЗА деца, използвани от руснаците във военни действия, както твърдиш в онзи пост от преди време

2-ро: Хитлерюгенд също са били с "патриотично обучение". Посочи каква е разликата в обучението на деца да се бият с врага от нацистите и азовците.

3-то: Къде видя да пиша, че детските тренировъчни лагери на нацистите от Азов са от преди 2014?!?

преди 7 часа, maxthon написа:

Руските медии нищо не казват освен да цитират какво са казали украинците. А те лъжат за добро утро вече поне десет пъти. Видя ли, че парчето от стадиона няма нищо общо с ракета кинжал? Или пък дупката от парчето изобщо не кореспондира със скоростта на падане (дори и да е свалена). Доста повече прилича на дупка, която би направила свалена крилата ракета (доста по-ниска скорост и височина на падане).

Някъде завод за производство на укропитеци ли има? За първи път чувам да има такъв. Може пък и от там да си произлезнал. Имаш някакви прилики с такъв тип човешки отпадък.

Е тоз иска да си рекламира боклука и да го продава. Каква по-добра реклама от фиктивно сваляне на Кинжал?

А ти видял ли си характеристиките на Кинжал? Сигурен ли си че през целият полет лети с хипер скорост? 

Или щом руснаците са казали че е хиперзвукова, то значи е така?

преди 8 часа, miro20 написа:

Та, до тук какво имаме ? Отново тошефффффф насран и затапен ,

Както всеки ден.

И какво имаме?!? Насран лоботомиран фейкомет имаме, какво да е друго?

Не случайно съм болднал "от руснаците" в поста си. Щом азовци обучават деца, значи и ЛДНР имат такова право. Аз обаче те питах за деца използвани от руснаците.

Дай да видим този прословут "путлергуенд" в действие.

преди 7 часа, miro20 написа:

E щом руските медии се позовават украинските, войната наистина не върви добре....

Е както вече един път казах, никой не им забранява да покажат какво казват укропитеците. Сигурно е имало достатъчно читатели, които са отразили тази новина по подобаващ начин. Разбира се след като са видяли снимките от стадиона на предполагаемия Кинжал. Разбира се отразили са го като теб в момента - с насмешка.

преди 17 часа, BANKATA написа:

Някой твърдеше в Русия нямало комунизъм.

Разни Макстънци, Тошевци, аз не ги различавам.

Возьмем Киев за три дняяя. Толкоз им е акъла

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Дай да видим този прословут "путлергуенд" в действие.

От Гугъл ли си баннат ?

Фейковете на Филипов барем ако гледаше, нямаше да предявяваш толкова тъпи претенции.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.